Turan joaca in dreapta, Sas nu-i recuperat si va fi rezerva
Turan joaca in dreapta, Sas nu-i recuperat si va fi rezerva
@GOD
Posibil sa fie asa, insa cu Radoi la mijloc, si iti spun eu ca n-o sa jucam ofensiv
bodruman, uite mah cu cine va juca Skibbe ![]()
Aykut - Balta, Meira, Servet, Emre Gungor - Barls, Topal - Kewell, Lincoln, Turan - Nonda.
Deci fara Linderoth dar cu Turan.
bodruman, uite mah cu cine va juca Skibbe
Aykut - Balta, Meira, Servet, Emre Gungor - Barls, Topal - Kewell, Lincoln, Turan - Nonda.
Acum serios vorbind , formatiile astea nu-s batute in cui. Si tot serios vorbind, galata poate oricand sa bage in teren un alt jucator talentat. Noi o sa avem tot ce-i mai bun in teren. Ei mai au si pe margine. De acord?
nu emre güngör nu o sa joace.ca sa vazut ca nu poate pe linie.e inchizator bun.dar nu de linie.asta sa vazut in tur.in locul lui o sa fie bariș özbek iar la mijloc la dreapta ori hasan șaș ori arda.ca in aparare de dreapta nu avem altu.pentru asta o sa ia ai noștrii și un aparatır dreapta...
Ce contra-atac ma ? Ii suim pe garduri si pe urma mai vedem !
Imi place asezarea , asa abordeaza un meci o echipa valoroasa si cu mentalitate....astazi le aratam turcilor ce inseamna galerie si echipa
Acum serios vorbind , formatiile astea nu-s batute in cui. Si tot serios vorbind, galata poate oricand sa bage in teren un alt jucator talentat. Noi o sa avem tot ce-i mai bun in teren. Ei mai au si pe margine. De acord?
Si Noi avem Cernea,Ghionea,Rada,Capetanos,Abel,Lovin,Ochirosii,Neaga ....![]()
^God
Cernea=Zapata
Ghionea=Goian,cand e in forma
Rada,capetanos si Lovin da`i incolo
Ochirosii,Neaga=Banel
Abel nu ma pronunt
in mod normal, daca pregatesti jocul serios si nu esti chiar un habarnist la asezarea jucatorilor, este un meci tipic de 0-0. echipele profesioniste nu te iarta cand au si sansa egalului in casa. joaca la siguranta, iar daca adversarul risca si se descopera, poate lua si vreun ciocan.
singurul pericol adevarat in echipa galatei este lincoln, un jucator care poate schimba cu usurinta registrele. daca l-ai blocat pe lincoln, te tine poarta si acoperi jumatatea proprie de teren corect, faci 0-0 la pas. pot sa stea turcii si-n cap!
eu zic ca numai daca facem erori mari putem rata calificarea.
Kewell arda nonda lincoln you wont forget these names anymore after this match.Ur place is UEFA cup:D:D no doubt today galatasaray will win
Hai cu ban ca astia-s nesimtiti.
May all of you be abused by camels... :laugh:
"Galatasaray have never been eleminated in CL qualifying series..."
Never say never.. :wink:
La noi se stie echipa cam 100%, la turci sunt insa atatea variante.. sper ca Laca sa nu fie luat prin surprindere. Parerea mea e ca unii jucatori turci sunt aruncati in primul 11 la deruta, insa la ei se stie sigur ca nu vor juca.
P.S. : In tribune vor fi aproximativ 1000 de suporteri ai Galatei, toti in sectorul rezervat lor. Nu exista alte tarcuri.
Are you from Turkey?
Are you a fan of Galatasaray Istanbul?
Do you hate Steaua?
Then press here.
Enjoy the video.
Have a nice day!
Hai cu ban ca astia-s nesimtiti.May all of you be abused by camels... :laugh:
By male camels, you mean
.
Adriane, nu au voie in Turcia cu youtube
).
Are you from Turkey?Are you a fan of Galatasaray Istanbul?
Do you hate Steaua?
Then press here.
Enjoy the video.
Have a nice day!
youtube is closed on turkey.
Ofcourse it is.
That's why all you turkish camelhumpers comment the shit out of every Hagi video on Youtube.
Because it doesn't work in turkey.
ghecea's capacity ?..
27.000
ghecea's capacity ?..
Ali Sami Yen + 4000
Numar de locuri
28.000 (pe scaune)
Inaugurat in anul
1974
Renovat in anul
1996
Nocturna
1400 lucsi/mp
All you little turks listen up now!
This is Bogdan "The Tomcat" Stancu.
![]()
He will defeat your little lions tonight!
p.s. Nea Stanici nu te superi ca am mai editat si eu ceva la el, da' nu puteam lasa turkish acolo ca ziceau parazitii astia ca nu stiu engleza
.
All you little turkish bitches listen up now!
This is Bogdan "The Tomcat" Stancu.
He will rape your little lions tonight!
Stancu cati ani are?
21 de ani.Un motan violator de lei,haha!![]()
Do you know why they call him The Tomcat?
Because he is just like the american jet fighter, the F-14 Tomcat, and he will blow your asses back to that little hell you came from.