FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua - Galatasaray 1 - 0 (0 - 0)

«191011121320»
mountytoma26.08.2008 19:35
Cine a scris asta?Eu nu cred pana nu vad formula de start oficiala...inca nu cred ca Lacatus poate fi atat de ORB sa nu vada ca avem nevoie de viteza si oportunismul lui Stancu in acest meci...

cred ca vom avea o mare surpriza la anuntarea primului 11. nu m-ar deranja, important e sa nu ne surprinda scorul final.

daca ii batem pe turci, l-as pupa si pe Gigi Becali de bucurie. cu conditia sa fie rece!

c.ronaldo1726.08.2008 19:38

Ce la prostit Horia pe Becali =))

Becali nu vroia sa ii spuna primul 11, si Horia la luat cu cruci, biserica si la convins pe Gigi sa spuna cine joaca.

Se pare ca atacul va fi Bogdan Stancu - Arthuro.

Interesant ar fi daca joaca sau nu Dayro.

LE: Conform GSP, Zapata - Marin, Radoi, Goian, Nesu - Petre, Nicolita, Toja, Dayro Moreno, Stancu - Arthuro

123lastlostlove26.08.2008 19:44

UltrAslan

Nighrmare ....

------sanctis------

-hakan balta(long shooter) -- servet(panzer:) -- meira (portugesse star) ---barıș (sürprise scorer)

--arda (best player on team ) --mehmet topal (dynamo) --lindertoh(sweeden's captain) Hasan

(crazy ßoy :D)

---Lincoln ( Brazilian Süper Star )

--Nonda (black gold )

mountytoma26.08.2008 19:47
LE: Conform GSP, Zapata - Marin, Radoi, Goian, Nesu - Petre, Nicolita, Toja, Dayro Moreno, Stancu - Arthuro

si daca vom vedea o echipa ca asta:

zapata

p Marin Ghionea Goian nesu

ov Petre Radoi Lovin

Dayro Nicolita toja

eu l-as incerca si pe pedriel, daca a invatat macar in ce culori joaca coechipierii lui :-)

deja am emotii...

123lastlostlove26.08.2008 19:50

Petre is very bad player .

arda_turan26.08.2008 19:50
Steaua is like a Galatasaray in Romania,maybe even more...we broke all the myths and records!But statistics are just statistics,tomorrow,on the field,will be only 11 at 11...and everythink is possible!I say that if you will qualify,i'll congratulate Galata,but you do the same if Steaua goes through...

I told that in another topic (:

If Steaua goes thru th CL I'll congratulate Steaua as well ;)

Btw, I'm graduating Statistics in uni :D

So i took a look in that way (:

Tomorrow, statistics will be changed that's sure (:

123lastlostlove26.08.2008 19:51

zapata good goalkeeper but nonda is the great S.T

mountytoma26.08.2008 19:53
zapata good goalkeeper but nonda is the great S.T

I hope nonda will be the greatest tomorrow, catching in his hands all the balls in galata's own penalty area :-)

RaMs3s26.08.2008 23:33

ooooooh yeaaaah :hai_steaua:

GOD27.08.2008 07:54
UltrAslan

Nighrmare ....

------sanctis------

-hakan balta(long shooter) -- servet(panzer:) -- meira (portugesse star) ---barıș (sürprise scorer)

--arda (best player on team ) --mehmet topal (dynamo) --lindertoh(sweeden's captain) Hasan

(crazy ßoy :D)

---Lincoln ( Brazilian Süper Star )

--Nonda (black gold )

Zapata (SpiderMan)

- Marin(experinece), Radoi(The Best Player in the World), Goian(The Panzer), Nesu(Ascutitul) -

Petre(STALPUL) ,

Nicolita(F1 Man), Dayro Moreno(Masinaria de fotbal) ,Toja(The Show Man)

Stancu(Golgeter) - Arthuro(pivot)

deci suntem mai tari ca ai vostri oricum,pacat de Baros ca va juca in UEFA:)

bodrumdan_barkahan27.08.2008 08:14

in afara de sabri nu lipseste nici un jucator la noi.cu mare speranta si linderoth o sa joace.dar nu a jucat de un an si poate nu iese in prim 11...sar putea si arda sa fie rezerva

GOD27.08.2008 08:17

"Defapt nu la noi" ,la cei de la galata,ca tu sigur esti fanul cateilor sau a celor negrii si cu pene.

bodrumdan_barkahan27.08.2008 08:18
"Defapt nu la noi" ,la cei de la galata,ca tu sigur esti fanul cateilor sau a celor negrii si cu pene.

nici nu trebuie sa te bag in seama si sa-ti dovedesc ceva.

steaua_gloria27.08.2008 08:19
in afara de sabri nu lipseste nici un jucator la noi.cu mare speranta si linderoth o sa joace.dar nu a jucat de un an si poate nu iese in prim 11...sar putea si arda sa fie rezerva

Acuma serios , care este primul vostru 11. Adica care crezi tu ?

MALDINI27.08.2008 08:19

Lupta Steaua !!! Ne vedem pe stadion , un sec 2-0 pentru Steaua , Stancu si Dayro Moreno

Stanici27.08.2008 08:27

Te mananca? Lasa lumea decenta in pace ca ti-o fac.

GOD27.08.2008 08:28

Eu zic ca da Radoi o bomba de la 20 m,cum a dat cu Valerenga:)

Si mai da Stancu dupa o greseala in aparare......

Daca imi iese astea,imi dati ca premiu pachetul pentru. grupele CL:))

SteelBoy27.08.2008 08:28

si daca vom vedea o echipa ca asta:

zapata

p Marin Ghionea Goian nesu

ov Petre Radoi Lovin

Dayro Nicolita toja

Echipa ta pare mai probabila decat cea data de GSP :lol:.......daca nu da gol galata pana in min 60.....s-ar putea pe final de meci sa avem o echipa de genu

Zapata

P.Marin Ghionea Goian Rada Nesu

Ov Petre Radoi Lovin

Banel Dayro/Arthuro/Stancu (iar daca se mentine scoru in min 85 probabil va intra si Baciu)

bodrumdan_barkahan27.08.2008 08:28

Acuma serios , care este primul vostru 11. Adica care crezi tu ?

o sa joace sigur aykut in poarta.aparare bariș.meira.servet.hakan balta---arda,mehmet topal,ayhan,kewell,lincoln---nonda.asta la un ziar am vazut acuma dar la galatasaray TV a spus ca aykut--linderoth,meira,servet,hakan balta---mehmet topal,hasan șaș,kewell,ayhan,lincoln---nonda...

sa vedem care o sa fie.eu sper sa joace linderoth dar nu in aparare la mijloc la locul lui.adica sa joace toti la posturile lor.nu ca la meciul tur.echipa mea preferata este

-----de sanctis-----bariș,meira,servet,hakan balta----linderoth,arda,kewell,lincoln---ümit karan,nonda.dar nu o sa inceapa cu ümit si nonda impreuna asta doar echipa mea care vreau.ca nu avem ce pierde.sar putea sa joace la apararea dreapta ori bariș ori linderoth.sai arda rezerva

GOD27.08.2008 08:29

Da il aduce rpd si pe Chivu si Ogararu,ne aparam pe 6 M ca la handball,avem experienta ne-am mai aparat noi odata asa....

Stanici27.08.2008 08:30

Dar nici de castigat nu aveti cum:))

GOD27.08.2008 08:31

Haide ma eu sunt Optimist zic ca ajungeti in Grupele UEFA:).

steaua_gloria27.08.2008 08:33

practic cine-l scoate pe arda? kewell?

bodrumdan_barkahan27.08.2008 08:39

practic cine-l scoate pe arda? kewell?

da.ca in stanga kewell o sa joace.si arda cu mai multa speranta rezerva.dar sar putea o surpriza sa iasa si pe flancul drept

GOD27.08.2008 08:39

Deci eu vad o asezar asa....

--------------Zapata ----------------

-P Marin---Goian--Radoi-----Nesu -

------------Ovidiu Petre------------

----Nicolita---------------Toja-----

------------Dayro Moreno -

------------------Bogdan Stancu---

-------Arthuro ---------------------

Vede alcineva alta asezare......

Eu zic ca jucam ofensiv,foarte ofensiv...Eu mizez pe contraatac si pe fazele fixe....

«191011121320»