Si turcii care stau in Romania stiu ca nu o sa poata intra in peluza rezervata lor cu bilete luate din Romania, nu ?
De altfel, ii asteptam printre noi, suntem prietenosi cu strainii
ii asteptam cu bratele deschise si cu pumnii stransi ![]()
![]()
Si turcii care stau in Romania stiu ca nu o sa poata intra in peluza rezervata lor cu bilete luate din Romania, nu ?
ii asteptam cu bratele deschise si cu pumnii stransi ![]()
![]()
ii asteptam cu bratele deschise si cu pumnii stransi
sa fii sanatos.....
daca si maine esti asa trist ... viziteaza-i forumul!
wait and see guysKewell and Umit Karan show is coming..
![]()
let them come....their show will end here....intotdeauna superiori Steaua pana la moarte
Si ca sa citez un clasic taran din Spania: "dar incredibil, ce gasim noi aici ? ![]()
LE: Ia ziceti mah turcilor, tot David Seaman ala joaca in poarta la voi?
PS: Ba, m`au innebunit astia cu show Kewall, show Arda, show Evra.. turcaletii astia vor mereu sa faca show. Daca nu e show nu e nimic. Show, show, show. Au pronuntat non-stop cuvantul asta, la fiecare post: "Arda`s show, "Kewall`s show".
PPS: Va dati seama ce echipe bune au intalnit turcii de a ajuns Kewall regina balului acolo, este? ![]()
Si ca sa citez un clasic taran din Spania: "dar incredibil, ce gasim noi aici ?![]()
Ce sa gasim? Show! :laugh:
Va recomand voua, turcaletilor, sa veniti in peluza suporterilor stelisti cu un steag cu galata asa cum spunea un nimeni de pe aici. Riscati-va! Sa vedem ce iese!
Si mai lasati ma cu Kewell, Arda si alte "vedete".
Nu uitati ca suntem obisnuiti cu adevaratele vedete( vezi Lyon, Real, Arsenal, Sevilla).
Voi jucati acolo in UEFA si pierdeti cu 5-0, 4-0 ca am vazut ca sunteti obisnuiti.
3-1 sec. Veniti, vedeti, pierdeti, plecati.
PA!
LE: am uitat sa zic SHOW! :noexpression:
show ca la paris,sau ca ce?
haideti baieti sa nu ne mai jignim unu pe altu...lasati voi pe aia care intra si spune tampenii.haideti sa discutam frumos si civilizat.indiferent de ezultat si dupa meci o sa fiu aici.nu uitati ca sunt si eu un stelist...dar inainte echipa principala galatasaray.va rog inca o data sa vorbim frumos...este normal ca voi va sustineti echipa si noi pe alnostru.dar nu cred ca trebuie jigniri sau altceva pentru un meci.eu am stat 17 ani in Bucuresti.dupa Turcia si Galatasaray este Romania si Steaua pentru mine.pentru meciurile din euro 2008 pe langa tricou cu turcia luasem si una cu Romania.si la meciurile romanaiei purtam tricoul tricolor si la meciurile noastre al nostru...varog sa ne respectam unu la altu. am uitat sa va spun ceva.asta nu ca sa ma laud sau altceva.galatasaray la transferat pe Milan Baros pentru 3 ani.eu consider ca e un transfer bun pentru noi.voi ce spuneti,ce pareri aveti?pacat ca nu o sa joace maine:)
L-ati luat prea tarziu din pacate pentru voi....
Sa fim de treaba cu bodru,e un turc chiar de gasca..spre diferenta de multi altii care au intrat pe forum.
baaaaaaaaa..nu mai am rabdare pana la meci.cik intra Goian si ov Petre de la inceput..bine ar fi...macar aparare buna sa avem...ca de restu nu mie frica...Steaua-galatasaray 2-1 deschid ei scorul:)))...succes......aaaaaaa....si sa facem showwwwwwwwwwwwww
Din cate am inteles "suporterii lui Galatasaray care vor veni cu fulare sau eșarfe cu emblemele clubului din Istanbul nu vor fi lãsați sã intre pe stadion"
SUPER asa le trebuie!!!!!!!!!!!!!
Nu are rost si ar fi de-a dreptul penibil sa nu-i lase cu fularele si esarfele lor. Ca si cum tie la istanbul (apropo, ai fost?) sa-ti fi confiscat politistii turci fularul/esarfa cu Steaua, ti-ar fi placut? Este evident ca galeria care vine in deplasare trebuie lasata cu insemnele clubului ei, atata timp cat sta in "tarcul" ei si nu cauzeaza probleme...e bun simt suporteresc si pentru noi am vrea la fel la deplasarile noastre....
Meciul va fi f.f.f.f. greu pentru ca avem apararea in piuneze. La fel ca "compatriotii" mei de mai sus, chiar nu stiu cum vor face fata nesu/P.Marin/Baciu lui Arda si kewell....off...fix acuma sa fie accidentati golo si eme.....
.
Sper sa INVINGEM, cu un gol mai mult decat ei in orice caz. O sa fiu pe stadion sa-i incurajez pe baieti....FORZA Steaua!!!! ![]()
![]()
![]()
PS: Respect lui bodrumdan_barkahan care incearca doar sa poarte o discutie civilizata. E absolut normal ca tine cu echipa lui, dar se poarta civilizat nu a insultat pe nimeni (desi au curs insultele la adresa lui). Ar fi OK un pic mai multa civilizatie din partea noastra....omul stie romaneste, a tinut cu Romania la turneul final a mers la meciuri cu tricoul nostru...
Asta e, salutari din partea mea Bodrumdan, dar o sa batem pe galata! ![]()
show ca la paris,sau ca ce?haideti baieti sa nu ne mai jignim unu pe altu...lasati voi pe aia care intra si spune tampenii.haideti sa discutam frumos si civilizat.indiferent de ezultat si dupa meci o sa fiu aici.nu uitati ca sunt si eu un stelist...dar inainte echipa principala galatasaray.va rog inca o data sa vorbim frumos...este normal ca voi va sustineti echipa si noi pe alnostru.dar nu cred ca trebuie jigniri sau altceva pentru un meci.eu am stat 17 ani in Bucuresti.dupa Turcia si Galatasaray este Romania si Steaua pentru mine.pentru meciurile din euro 2008 pe langa tricou cu turcia luasem si una cu Romania.si la meciurile romanaiei purtam tricoul tricolor si la meciurile noastre al nostru...varog sa ne respectam unu la altu. am uitat sa va spun ceva.asta nu ca sa ma laud sau altceva.galatasaray la transferat pe Milan Baros pentru 3 ani.eu consider ca e un transfer bun pentru noi.voi ce spuneti,ce pareri aveti?pacat ca nu o sa joace maine:)
Nu cred ca oeste Nonda sau Karan.
show ca la paris,sau ca ce?haideti baieti sa nu ne mai jignim unu pe altu...lasati voi pe aia care intra si spune tampenii.haideti sa discutam frumos si civilizat.indiferent de ezultat si dupa meci o sa fiu aici.nu uitati ca sunt si eu un stelist...dar inainte echipa principala galatasaray.va rog inca o data sa vorbim frumos...este normal ca voi va sustineti echipa si noi pe alnostru.dar nu cred ca trebuie jigniri sau altceva pentru un meci.eu am stat 17 ani in Bucuresti.dupa Turcia si Galatasaray este Romania si Steaua pentru mine.pentru meciurile din euro 2008 pe langa tricou cu turcia luasem si una cu Romania.si la meciurile romanaiei purtam tricoul tricolor si la meciurile noastre al nostru...varog sa ne respectam unu la altu. am uitat sa va spun ceva.asta nu ca sa ma laud sau altceva.galatasaray la transferat pe Milan Baros pentru 3 ani.eu consider ca e un transfer bun pentru noi.voi ce spuneti,ce pareri aveti?pacat ca nu o sa joace maine:)
Nu cred ca oeste Nonda sau Karan.
La momentul in care transferam si noi jucatori de genul kewell, nonda, Milan baros si crestem jucatori de genul Arda atunci putem sa radem de ale lor. Pana atunci, luam ce apucam din america de sud, greci nefolositi aproape un an, posturile slabe ale echipei (apararea, atacul) raman descoperite in schimb aducem mijlocasi de nu ne mai saturam de ei....As vrea totusi sa vad o implicare mai mare din partea lui Lacatus sau macar o atitudine prin care sa ceara jucatorii care ii lipsesc (mai ales acum ca pleaca nesu!). Si, ca toti ceilalti useri, mi-ar placea foarte mult daca ar acorda si el o sansa tinerilor....
Numai bine
Hass
Nu rade nimeni de ei!Eu chiar cred insa ca jucatori ca Toja sau Moreno,tineri si dornici de afirmare,sunt peste refulati precum Kewell sau Baros...
La momentul in care transferam si noi jucatori de genul kewell, nonda, Milan baros si crestem jucatori de genul Arda atunci putem sa radem de ale lor. Pana atunci, luam ce apucam din america de sud, greci nefolositi aproape un an, posturile slabe ale echipei (apararea, atacul) raman descoperite in schimb aducem mijlocasi de nu ne mai saturam de ei....As vrea totusi sa vad o implicare mai mare din partea lui Lacatus sau macar o atitudine prin care sa ceara jucatorii care ii lipsesc (mai ales acum ca pleaca nesu!). Si, ca toti ceilalti useri, mi-ar placea foarte mult daca ar acorda si el o sansa tinerilor....Numai bine
Hass
Pai, vara trecuta am luat jucatori cu profil defensiv, apoi mijlocasi, urmeaza atacanti (am inceput cu bolivianul asta). Problema este ca pana inchidem ciclul asta ramanem fara fundasi... asa ca din iarna reluam... Incepem cu fundasii. ![]()
Merge treaba ca pe roate!!!
nu trebuie sa iti fie teama... doar ficatului pentru ca dupa meci vom bea pana dimineata in piata universitatii![]()
Cantitatea medie "necesara" pentru a da in ciroza este de doua beri pe zi timp de 10 ani. Sau in alte cuvinte, "alcoolul consumat excesiv dauneaza grav sanatatii".
Gresit, am verificat personal pe un ficat model '73 de fabricatie romaneasca, dupa 18 ani de teste functioneaza perfect (revizie recenta)...
Nu punetzi botu la propaganda vinzatorilor de carbogazoase...![]()
Miercuri seara v-a curge berea valuri ,valuri... si nu numai in Piatza Universitatii... peste tot in Romania, v-a fi iar noapte alba... o sa vedeti
(cit o sa puteti...
)
Steaua - Galata 4-1 ![]()
scrie in carpeta ca vom avea o coregrafie de exceptie. Stie cineva despre ce e vorba ? ![]()
scrie in carpeta ca vom avea o coregrafie de exceptie. Stie cineva despre ce e vorba ?![]()
Evident..si o sa ne comunice pe forum...dooh... ![]()
Sper sa fie o atmosfera de senzatie , sa le aratam turcilor who's the best ![]()
cand vor fi tragerile la sorti pentru grupe?
eu as prefera sa le aratam turcilor "who's the best" pe teren...
Le aratam si acolo , no problem ![]()
Nonda nu joaca cu Steaua. Nu a luat rosu in tur?