FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua - Galatasaray 1 - 0 (0 - 0)

«167891020»
axl25.08.2008 11:34
Am incredere in linia de mijloc si in atac, dar apararea va fi in suferinta

Cum se schimba lucrurile de la an la an... Poate imbatranim noi.

cRiss4Steaua25.08.2008 11:34

@bodrumdan

Imi poti spune cine mai lipseste de la voi mai mult ca sigur in meciul de miercuri ?

Arda joaca ? Umit ?

MALDINI25.08.2008 11:40

Joaca ambii cRiss4Steaua .. si Arda Turan si Umit Karan

bodrumdan_barkahan25.08.2008 11:48
@bodrumdan

Imi poti spune cine mai lipseste de la voi mai mult ca sigur in meciul de miercuri ?

Arda joaca ? Umit ?

arda o sa joace.a fost ascuns pentru meciul din Ghencea de catre skibbe.ümit karan inca nu se stie daca o sa revina pana la meci.in antrenamentul de azi hasan șaș nu a participat pentru ca are o durere la spate.dar o sasi revina pana la meci.si hakan balta in antrenamentul de azi avea ceva la picior si a facut doar alergare de aerodinamica.dar si el o sa joace la meci.linderoth nu stiu daca o sa poata sa joace.dar nu cred ca o sa revina.

@bodrumdan

Arda joaca ? Umit ?

ümit karan inca nu a inceput antrenamente cu echipa.este ingrijorat de catre doctori.incearca sa il faca bine pana la meci.

sper sa se accidenteze portarul aykut:))) ca si la championat si la meciul cu kayseri la super cupa el a jucat.sper sa joace de sanctis in Ghencea. :)

cRiss4Steaua25.08.2008 11:56

pai ce probleme de lot aveti ? ca spuneati ca si voi aveti probleme nu doar noi ..

La noi lipsesc fundasii laterali (Golanski si Emeghara), mijlocasul Mihaita Plesan, Szekely .. Goian poate .. avem probleme mult mai mari ca ale voastre

bodrumdan_barkahan25.08.2008 12:02
pai ce probleme de lot aveti ? ca spuneati ca si voi aveti probleme nu doar noi ..

La noi lipsesc fundasii laterali (Golanski si Emeghara), mijlocasul Mihaita Plesan, Szekely .. Goian poate .. avem probleme mult mai mari ca ale voastre

la noi cea mai mare problema o sa fie sabri .dar linderoth daca o sa se revina e bine pentru noi.dar in locul lui o sa joace ori ayhan akman ori mehmet topal.care aman doi au fost cu nationala in euro...nici noi nu mai avem fundas lateral in dreapta.care in stanga avem trei.deci desigur in locul lui sabri o sa joace baris özbek.

**alex**25.08.2008 12:08
sper sa se accidenteze portarul aykut:))) ca si la championat si la meciul cu kayseri la super cupa el a jucat.sper sa joace de sanctis in Ghencea. :)

Asta e o veste buna :)

La noi sigur nu joaca Golanski, Emeghara, Plesan si Szekely. Deci avem o echipa fara 4 titulari. Va fi greu, sper sa joace cu Radoi in aparare pentru ca va oferi mai multa siguranta.

Cred ca acesta va fi primul 11: Zapata - P.Marin, Radoi, Goian, Nesu - Nicolita, Ov.Petre, Tiago Gomes, Toja - Dayro Moreno - Arthuro

DelPiero1025.08.2008 12:11

Alex,sper sa nu fie aia echipa...apararea turicilor e lenta,Stancu e rapid si oportunist,ii putem face usor pe axul lor central,iar Dayro si Stancu ii pot destabiliza usor...si inca ceva,nu cred ca joaca Tiago...

bodrumdan_barkahan25.08.2008 12:17

Asta e o veste buna :)

La noi sigur nu joaca Golanski, Emeghara, Plesan si Szekely. Deci avem o echipa fara 4 titulari. Va fi greu, sper sa joace cu Radoi in aparare pentru ca va oferi mai multa siguranta.

Cred ca acesta va fi primul 11: Zapata - P.Marin, Radoi, Goian, Nesu - Nicolita, Ov.Petre, Tiago Gomes, Toja - Dayro Moreno - Arthuro

cred ca si al nostru o sa fie

_______________________de sanctis________________-

bariș özbek...meira....servet çetin......hakan balta

ayhan akman (mehmet topal)

arda turan lincoln kewell

nonda ümit karan

**alex**25.08.2008 12:18

@DelPiero

Ah da, uitasem de Lovin..

Dayro si Stancu joaca cam pe acelasi post si nu vad cum ar intra amandoi in primul 11.

Si cum noi nu suntem obligati sa castigam, iar Laca a dovedit ca e un antrenor fricos, in mare parte cred ca asa va arata formula de inceput.

@bodrumdan_barkahan

De ce nu a fost folosit Arda Turan in meciul din Supercupa si cel din campionat ? Ceva probleme si noua nu ne zici ? :biggrin:

In mare parte cred ca ai dreptate cu formula de inceput, mai putin in poarta.. cred ca o sa fie Aykut, iar daca nu joaca U.Karan va urca Lincoln si la mijloc intra Topal.

spider7125.08.2008 12:29
realitatea este ca sansele de calificare sun %50 %50 pentru ambele parti

50-50 ?

Avem avantajul scorului,

Avem avantajul ca jucam pe teren propriu ..

Cum poti spune 50-50 ? :))

@ spider..

decat s dai tu ordine suporterilor ce sa cante mai bine vi pe stadion ;)

eu n-am ordonat nimanui ce sa cante doar mi-am expimat o dorinta iar in legatura cu venitul pe stadion sa stii ca eu sunt abonat (tribuna 2) si in ultimii 3 ani doar in 2-3 meciuri nu am venit la stadion.Imi doresc atmosfera de la meciurile cu boro,standard,Betis si rapid de pe stadionul 23 august si dela meciurile cu CFR si Dinamo din sezonul trecut!!!

pytycrys25.08.2008 12:58

Mi`ar place sa fie primul 11 asta:

Zapata

Petre Marin Radoi Goian Golanski/

Baciu

Tiago

Nicolita Dayro Toja

Stancu

Arthuro

Virgil25.08.2008 12:58

Returul din turul III preliminar al Champions League dintre Steaua si Galatasaray va fi arbitrat de Matteo Simone Trefoloni.

Trefoloni a mai arbitrat Steaua, în aceeași fazã a preliminariilor Champions League, în sezonul trecut. Atunci Steaua a terminat la egalitate la Borisov, meciul cu BATE, calificându-se mai departe în grupele Ligii.

Italianul va fi ajutat de conaționalii sãi, arbitrii asistenți Cristiano Copeli și Simone Pirodoni.

Text si imagine: prosport

trefoloni.jpg

CoRsSo25.08.2008 13:12

Steaua- galatasaray 3-1. sec. vor marca in a doua repriza ei spre final.

oricum Steaua se califica fara probleme.

zapata

p Marin Goian Ghionea nesu

Radoi ov Petre

Nicolita Dayro toja

Stancu

MoWeed25.08.2008 15:25
Dayro si Stancu joaca cam pe acelasi post si nu vad cum ar intra amandoi in primul 11.

Si cum noi nu suntem obligati sa castigam, iar Laca a dovedit ca e un antrenor fricos, in mare parte cred ca asa va arata formula de inceput.

Pai tocmai de aia ar trebui sa joace si Dayro si Stancu 2 jucatori rapizi, sa ii prindem pe contraatac. Arthuro e prea imobil pentru un joc pe contre, unde nu e timp sa redirectioneze mingia. Trebuie sa-i prindem inainte sa se replieze si pentru asta avem nevoie de viteza lui Dayro si Sancu.

andyro25.08.2008 15:30

@bodrumdan_barkahan

"Am dat 1400 de bilete oficialilor Galatei, iar azi am primit fax de la ei cã au vândut doar 600 de bilete. Dintre aceștia, 200 sunt pentru oficiali, pentru sponsori, galeria va fi formatã practic doar din 400 de persoane. Nu va fi nicio problemã sã-i controlãm pe acești, sunt sigur cã nu va fi niciun scandal. Din pãcate biletele care nu s-au vândut, nu pot fi repartizate fanilor Stelei, UEFA nu permite acest lucru.", a mãrturisit Argãsealã

Astia-s suporterii fanatici turci, care sunt alaturi de echipa in cele mai grele meciuri ? :wanker:

MALDINI25.08.2008 15:31

@andyro restu nu mai vin pentru ca sunt cu capu pe umeri ... stiu ca vin degeaba :))

MoWeed25.08.2008 15:34

bine a zis andyro : :wanker:

bodrumdan_barkahan25.08.2008 16:46
@bodrumdan_barkahan

Astia-s suporterii fanatici turci, care sunt alaturi de echipa in cele mai grele meciuri ? :wanker:

mai mult cred ca este luat biletele de catre turcii care traiesc in Romania.dar o sa vina si dela istanbul din grupul ultraslan.

@bodrumdan_barkahan

De ce nu a fost folosit Arda Turan in meciul din Supercupa si cel din campionat ? Ceva probleme si noua nu ne zici ? :biggrin:

In mare parte cred ca ai dreptate cu formula de inceput, mai putin in poarta.. cred ca o sa fie Aykut, iar daca nu joaca U.Karan va urca Lincoln si la mijloc intra Topal.

nu este nici o problema cu arda.o sa joace miercuri.doar ca dupa meciul tur a avut putin problema,o accidentare slaba si a fost odihnit pentru meciul retur cu voi.dar nu are nimic acuma o sa joace.

MoWeed25.08.2008 17:05
mai mult cred ca este luat biletele de catre turcii care traiesc in Romania.dar o sa vina si dela istanbul din grupul ultraslan.

Pai la cat de fanatici se considera unii turci de pe aici, ne asteptam sa ia toate biletele. Mai ales ca distanta dintre Istanbul si Bucuresti nu este una mare

STARforce25.08.2008 17:05

Ce ultraaslan mai bine zis ana aslan.hehehhe niste chiparosi de suporteri

bodrumdan_barkahan25.08.2008 17:22
Ce ultraaslan mai bine zis ana aslan.hehehhe niste chiparosi de suporteri

tu dintre care esti?si tu te consider suporter?

andyro25.08.2008 17:29
@bodrumdan_barkahan

Si turcii care stau in Romania stiu ca nu o sa poata intra in peluza rezervata lor cu bilete luate din Romania, nu ?

De altfel, ii asteptam printre noi, suntem prietenosi cu strainii :naughty:

bodrumdan_barkahan25.08.2008 17:36
@bodrumdan_barkahan

Si turcii care stau in Romania stiu ca nu o sa poata intra in peluza rezervata lor cu bilete luate din Romania, nu ?

De altfel, ii asteptam printre noi, suntem prietenosi cu strainii :naughty:

eu stiu la ce te gandesti.dar eu am intrat in 97 la meciul cu fenerbahçe in peluza care era rezervata pentru noi in Ghencea.dar nu sa intamplat nimic.am stat si in picioare cu un steag Turcesc 90 min.si dupa meci si inainte nu sa intampat nimica.daca vii si pleci cum trebuie sa faci nu se intampla nimic.

**alex**25.08.2008 18:05

Pai da. Bine zis. In 97..

«167891020»