FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray – Steaua, sau cum sa fii un antrenor mic

«1345678»
mirceaor14.08.2008 08:11
@mirceaor

Pai era in urma cu pregatirea fizica pentru ca incep mai tarziu campionatul!!! La fel cum e si Roma acum sau alte echipe care incep sezonul mai tarziu...

Dar de unde sa stim astfel de detalii...

Pai domnule Mihaita, de ce domle sa fie atat de in urma cu pregatirea fizica din moment ce AU DOUA MECIURI DECISIVE IN Liga Campionilor? In mod normal te pregatesti ca sa fii cat de cat in forma LA PRIMUL MECI OFICIAL, fie el in campionat sau in cupele europene..mai ales cand e atat de important precum a fost cel cu Steaua de aseara.

Dar de unde sa stim noi astfel de detalii, credem ca ironia ieftina tine locul inteligentei sau cunostintelor fotbalistice...

Mihai Gruia14.08.2008 08:13
Tind sa cred ca acest site a ajuns pe mana unor necunoscatori de fotbal si a unor oameni care vor doar sa faca scandal sau sunt platiti de unii sa scrie articole anti-nu stiu cine ca sa aiba alti materiale de ziar.

Din pacate, da, din pacate ai dreptate. Acest site nu se mai identifica cu notiunea de suporter, daca s-a identificat vreodata.Imi pare rau ca spun asta din nou, dar este ultima oara cand o fac.

lupi14.08.2008 08:14
:)

Dat fiind ca e vorba despre mine si nu as fi impartial (o, da) las pe altcineva sa decida daca meriti ban.

Despre postul tau... ultima fraza anuleaza tot ce ai scris. Habar nu ai sa argumentezi niste idei.

Despre sezonul trecut nu stii absolut nimic, despre cum au fost recuperate parte din cele 13 pct. 2-2 pe terenul unei Galate fara nicuin meci in picioare si care a inotat in ghete in ultimele 20 de minute. Faptul ca a luat titlul e fix zero, aseara Urziceniul facea scor cu campioana Turciei. Nonda nu va fi titular cand vor intra Umit Karan. Da, Nonda ala care A FOST la Roma si Monaco.

Da, am batut Roma cu 3-1. O echipa cu jucatori adunati de pe plaja cu vreo 5 zile inainte de meci, o echipa cu vreo 3 antrenamente la ora partidei.

In concluzie, de ce m-am obosit sa-ti raspund? Sincer, nu stiu. Dar daca eu ar trebui sa-mi cer scuze stelistilor pentru un articol (care btw, este apreciat de alti useri... da' binenteles ca aia nu e[/b] stelisti, nu?) tu ar trebui sa-ti ceri scuze parintilor tai si omenirii pentru ca existi.

Sa ai o zi buna ;)

imi place ce scrii Mariuse.vad ca is putini useri care is destepti si chiar vad lucrurile asa cum is.esti u Adrian,ultrash si inca 2-3.restu is cu mottou:"Daca zic Forza Lacatus inseamna ca is stelist mare".

lupi14.08.2008 08:23
Tind sa cred ca acest site a ajuns pe mana unor necunoscatori de fotbal si a unor oameni care vor doar sa faca scandal sau sunt platiti de unii sa scrie articole anti-nu stiu cine ca sa aiba alti materiale de ziar. Unii vorbesc rau de Lovin, il cearta din nou pe Nicolita sau critica schimbarile lui Lacatus.

Pai in cazul in care nu s-a vazut meciul aseara, Lovin la ora asta face mult mai bine munca de inchizator decat Tiago si putin mai bine decat Ov. Petre. De ce? Pentru ca acopera zonele bine, face recuperari utile si spre deosebire de Tiago sau Ov. Petre are un moment de inspiratie mai mare si reuseste sa utilizeze bine mingile recuperate prin pase catre coechipieri. E mult mai luptator la ora asta, mai determinat, mai lucid chiar daca stilul sau de joc si miscarile lui par foarte colturoase.

Banel Nicolita a fost aseara cu siguranta unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei, prezenta buna in atac chiar daca reusitele sale nu au fost multe, prezenta sa in joc a fost per totalul meciului mai mare decat a lui Dayro Moreno. A marcat un gol incredibil de important, a facut si munca defensiva prin blocarea culoarelor, fie pe stanga, fie pe dreapta. Bineinteles a avut si probleme, executii nereusite insa este incorect sa-l acuzam din nou pentru ca nu a avut un numar exagerat de inexactitati fata de alte partide si in orice caz a fost in nota coechipierilor sai.

Chiar daca am privit cu teama acest debut, Toja a fost folosit intr-un meci foarte important in care a dat dovada de maturitate si stiinta a jocului, pentru ca venit de 9 zile la o echipa si sa poti sa te integrezi in ea e dovada de mult caracter. Sigur, mici greseli de intelegere insa mult mai putine decat ne-am fi asteptat. O decizie inspirata a lui Lacatus care a simtit pofta de joc a columbianului la antrenamente si a profitat de asta pentru a il introduce intr-un meci care ii va fi de folos lui Toja pentru a cunoaste nivelul la care joaca Steaua si pofta imensa de performanta.

Golanski a fost folosit pentru ca in cazul in care Nesu era titular alaturi de Petre Marin, tanarul blond din apararea noastra avea de blocat un vulpoi batran si cu executii surprinzatoare, Hasan Sas, care desi a facut un meci slab aseara putea fi o bataie mare de cap iar jocul uneori haotic al lui Nesu putea duce la o eliminare. In plus, Golanski este jucator de echipa nationala, cu experienta internationala, titularizarea lui nu trebuie comentata, era normala chiar daca in fata lui a stat Arda Turan, jucator care isi continua pasa extraordinara prin care trece.

Schimbarile au fost logice, accidentare Ov. Petre, urcarea lui Radoi si intrarea lui Ghionea, absolut normale, nu vad de ce Lacatus l-ar fi folosit pe Baciu in locul lui Ghionea din moment ce cuplul Goian-Ghionea are foarte multe meciuri in picioare, a compensat prin plasament in multe meciuri in care adversarii directi au fost mai rapizi in plus, Ghionea este jucator de nationala cu multa experienta, Nonda chiar daca a marcat de doua ori, nu este cel mai periculos adversar intalnit de acesti fundasi.

Nesu in locul lui Golanski din nou o accidentare usoara, decizie normala, nimic de comentat.

Schimbarea a treia, poate fi acuzata sau comentata, Lacatus a ales varianta precauta, cu Tiago in post de mijlocas stanga, sigur, Neaga sau Stancu ar fi fost mai pe placul nostru insa nu stiu cati dintre noi se asteptau ca pe finalul meciului noi sa avem initiativa, mai ales dupa performantele Turciei de la Euro 2008.

Nu sunt aparatorul lui Lacatus insa se exagereaza groaznic in cazul lui, ne dorim performante si stabilitate insa unii vor sa schimbam antrenorul in stilul patronului, PAC-PAC, asa a inceput si Olaroiu, avea un stil similar de joc si totusi performantele ne-au facut sa uitam de lipsa jocului spectaculos. Stilul spectaculos va lipsi cu desavarsire indiferent de antrenor pentru ca vom juca doua meciuri pe saptamana aproape mereu, rezultatul primeaza iar acest rezultat trebuie sa vina cu minim de efort daca dorim performante pe toate fronturile pe care e angrenata Steaua. Jucatori la Lovin sau Banel Nicolita sunt extrem de utili echipei, chiar daca posturile lor pot fi acoperite de jucatori mai polivalenti si mai inzestrati insa in cazul nefericit al lipsei unuia dintre acestia, pe ei ne vom baza, chiar daca vor fi introdusi doar in campionat insa dupa cum stiti si cupele europene cer un lot dens, echilibrat valoric cu jucatori cu multa experienta in meciurile importante. Insa asta este pentru cei care stiu acest sport, nu pentru cei care iau halca cu noroi si arunca pe unde vad, fie din cauza unei bauturi, unei seri proaste, unor bani de la Chiotea sau mai stiu eu ce. Sa fim obiectivi, sa criticam cand e de criticat, sa apreciem cand e de apreciat, fiecare are viziunea lui insa as fi vrut ca acest site sa nu se lanseze nici pe o parte si nici pe alta, ci sa fie echilibrat, in fond asta inseamna jurnalism in teoria lui, nu in practica.

Rezultatul este unul foarte bun, chiar daca se putea mai mult. Mai avem 90 de minute de atingerea obiectivului, FORZA Steaua!

am citit ce ai scris pana la paragraful cu Banel.restu imi imaginez.daca zici ca aseara Banel a jucat bine esti prastie.atata poti...e ok

acelasi yo14.08.2008 08:24

Lacatus a facut aceste schimbari datorita accidentarilor nu ca asa a vrut el. Oricum bravo lui ca a obtinut 2-2 in acel infern. LA-CA-TUS LA-CA-TUS LA-CA-TUS. Toti suntem mari antrenori insa nu stim ce inseamna o asemena responsabilitate e usor sa spui ca ala trebuia acolo altu in alta parte fara sa nu ai nici o responsabilitate.

alin4friends14.08.2008 08:26

Off doamne ce a ajuns acest forum.Cu redactori de acest gen,eu personal prefer sa citesc GSP.Credeam ca acest site este al suporterilor,nu al unor frustrati care doresc afirmarea blamind oameni,idei si INSUSI clubul Steaua.

lupi14.08.2008 08:26
draga Marius esti de-a dreptul imbecil......esti mic si prost....incerci sa te afirmi prin articole incendiare care sunt de fapt penibile....si daca ai vre' un pic de constiinta ar trebui sa-ti pastrezi ideile pt tine.....

ma,voi chiar sunteti orbi?chiar il vedeti pe Lacatus antrenor bun?chiar nu ganditi?ii plina tara de prosti

mersi ca esti mai destept ca noi ;) fericitule, esti singurul destept in tara prostilor...

is vreo 10 capabili pe acest site.Adrian,ultrash,Marius si inca cativa.Mi-a placut ce va intrebat unu de pe aici:"in afara de La-ca-tus mai stiti ceva"?

MoWeed14.08.2008 08:28

@lupi

Da tu nu apari decat cand niste [...] il critica pe Lacatus sa le dai dreptate sau ce?

lupi14.08.2008 08:30
@bodanelu

Stai linistit, nu vezi sa singurul scop al unora e sa-l atace pe Lacatus pe aici? Oricum am juca si orice am face tot i-se vor gasi hibe de catre Piece of Mind, Mihai Somanescu, Marius si multi altii.

Orice lucru este pus in carca lui Lacatus....pai ia gandeste-te ce se scandaliza Marius daca un jucator de nationala ca Golanski era tinut rezerva lui Petre Marin. Acum ca a facut un meci slab intreaba de ce l-a bagat...

@lupi

Ti-am mai zis invata sa scrii corect pana sa faci tu pe altii prosti....

scrie u corect Forza Laca si esti mare stelist si un mare om de cultura

MoWeed14.08.2008 08:34

Nu sunt mare om de cultura dar nici nu dau impresia ca nu am terminat 8 clase. Imi place ca niciodata nu aduci nici un argument in favoarea prostiilor care le debitezi, ci numai le dai dreptate altora. Nu poti sa scrii asa ceva sau pur si simplu esti papagal?

lupi14.08.2008 08:37
@lupi

Da tu nu apari decat cand niste infecti il critica pe Lacatus sa le dai dreptate sau ce?

prietene in fiecare zi intru si citesc toate articolele si comentariile.Dar de cele mai multe ori ma regasesc in comentariile altor useri si prefer sa nu mai postez.Dar uneori e nevoie.De 2 ani v-am spus ca Banel nu are valoare si ca joaca numa` din bulan...atunci au sarit cativa pe mn..ca ma u esti stelist?Banel a 2 2 goluri cu Betis..cum dai in el ma?u esti stelist...si tot replici de astea.in returul trecut cand eram 2-3 are ziceam ca Laca nu e antrenor iara am fost injurati...de atunci cei care il critica pe Laca se inmultesc...probabil ca va trebui sa avem inca un sezon ratat sa isi dea seama toti ca Laca nu e antrenor.

Nu sunt mare om de cultura dar nici nu dau impresia ca nu am terminat 8 clase. Imi place ca niciodata nu aduci nici un argument in favoarea prostiilor care le debitezi, ci numai le dai dreptate altora. Nu poti sa scrii asa ceva sau pur si simplu esti papagal?

daca atata ai inteles incheiem aici discutia.de aia nu imi place sa postez ca sunt aici niste oameni care pur si simplu atata pot:)...cei care gandesc au pareri asmanatoare cu ale mele si atunci nu este nevoie sa postez.in fine.nu poti cere de unde nu este.O zi buna

DonAndres14.08.2008 08:39

Esti praf maestre!!!!!

Scorul si jocul de aseara in conditziile date sunt bune!Sunt curios daca la meciul retur din Ghencea o sa fi prezent si o sa incurajezi echipa?????Altfel e usor din tastatura!

Forza Steaua!!!!!!!!!!!!

MoWeed14.08.2008 08:41

@lupi

Daca esti asa de nemultumit de antrenori du-te si sustine pe CFR Cluj! Mare stelist esti tu, fac pariu ca nici nu ai habar cine e Lacatus in istoria Stelei...

Mai mult sunt sigur ca te uiti la meci si pui orice greseala a jucatorilor pe carca lui Lacatus ca doar na e vinovatul de serviciu.

zoloz200514.08.2008 08:41
Sa ai o zi buna ;)

imi place ce scrii Mariuse.vad ca is putini useri care is destepti si chiar vad lucrurile asa cum is.esti u Adrian,ultrash si inca 2-3.restu is cu mottou:"Daca zic Forza Lacatus inseamna ca is stelist mare".

pai sa va faceti site`ul vostru .. www.antilacatus.ro si pe tine te pun baietii moderator la sectiunea "Eu e mai destept ca restul" ..

oricum, cea mai vizitata sectiune va fi "Cariere" , unde cu totii veti depune un CV pentru a fi numiti antrenori la Steaua..

l.e. : eu nu inteleg cum acest personaj esti lasat sa jigneasca majoritatea membrilor de pe acest forum si sa nu se ia nici o masura la adresa lui ..dar se vede ca "miscarea anti-antrenor(oricare ar fi el)" curge in sangele majoritatii moderatorilor..

cred in steaua mea14.08.2008 08:42

m-am saturat sa-mi placa de Steaua doar primele 20 minute din 90 (!!!un sfert de meci aproximativ!!!!!), dai 2 goluri si alea din noroc chior, pe urma fugi dupa minge si o dai la intamplare sa scapi de ea. m-am saturat de Nicolita, Lovin, ov Petre si bisericuta lor, m-am saturat de cioban (evident, nu?), m-am saturat de antrenorii romani, nu vreau sa ma satur de Steaua de tot si sa ajung sa nu ma mai uit la meciuri !! dar daca nu se schimba ceva, asta se va intampla, si ma tem ca-si pierde mai multi suporteri. cei de la echipe "mari" cum rezista tot meciul? ce au ei si nu avem noi? un atrenor care stie sa-i aseze in teren si nu-i trimite sa alerge pe teren ca pe maidan 90 de minute non stop ? un berbecali care nu-si baga nasul in echipa? ei da..

pacat, am fi meritat victoria, si m-as fi bucurat.. pt ca stau in strainatate intr-un cartier unde e plin de turci, si as fi iesit cu drapelul Stelei pe strada sa-i oftic.. dar asa.... m-am dus sa ma culc.

ne trebuie antrenor strain, astia romani nu au ce cauta in fotbal.. parerea mea

MoWeed14.08.2008 08:43

@zoloz2005

Si in CV ala sa scrie cate campionate au luat fiecare la Football Manager. Oricum la cati sunt, o sa fie greu de ales viitorul antrenor. Probabil o sa faca cate o etapa fiecare

bodanelu14.08.2008 08:43
daca atata ai inteles incheiem aici discutia.de aia nu imi place sa postez ca sunt aici niste oameni care pur si simplu atata pot:)...cei care gandesc au pareri asmanatoare cu ale mele si atunci nu este nevoie sa postez.in fine. nu poti cere de unde nu este.O zi buna

multumim de prezenta, domnule mare antrenor.

DonAndres14.08.2008 08:44
draga Marius esti de-a dreptul imbecil......esti mic si prost....incerci sa te afirmi prin articole incendiare care sunt de fapt penibile....si daca ai vre' un pic de constiinta ar trebui sa-ti pastrezi ideile pt tine.....

ma,voi chiar sunteti orbi?chiar il vedeti pe Lacatus antrenor bun?chiar nu ganditi?ii plina tara de prosti

mersi ca esti mai destept ca noi ;) fericitule, esti singurul destept in tara prostilor...

is vreo 10 capabili pe acest site.Adrian,ultrash,Marius si inca cativa.Mi-a placut ce va intrebat unu de pe aici:"in afara de La-ca-tus mai stiti ceva"?

In afara de La-ca-tus...Cupa Campionilor si culorile ros-albastre chiar nu stim nimik!!!!!

Ce ai vrea sa vb. aici....cumva despre femei sau facem un site gen Conquistador sa ne verificam cunostintele?

Forza Steaua..........SEMPER FIDELIS SEMPER SUPERIORES!

lupi14.08.2008 08:48
@lupi

Daca esti asa de nemultumit de antrenori du-te si sustine pe CFR Cluj! Mare stelist esti tu, fac pariu ca nici nu ai habar cine e Lacatus in istoria Stelei...

Mai mult sunt sigur ca te uiti la meci si pui orice greseala a jucatorilor pe carca lui Lacatus ca doar na e vinovatul de serviciu.

sa presupunem ca nu stiu:)ce leg au cele 10 trofee cu meciu de ieri si cu activitatea de antrenor?u cu si blondanelu ala sa cum il cheama...chiar asa ganditi sau faceti pe prostii?

In afara de La-ca-tus...Cupa Campionilor si culorile ros-albastre chiar nu stim nimik!!!!!

Ce ai vrea sa vb. aici....cumva despre femei sau facem un site gen Conquistador sa ne verificam cunostintele?

Hai sa traim din amintiri:)sustinel si pe Banel ca a dat 2 goluri cu Betis,1 cu rapid si o foarfeca cu Timisoara...

c.ronaldo1714.08.2008 08:50

@lupi

Termina draq cu Banel ca nu s-a luat nimeni de tine cand l`ai criticat. Tot faci pe victima ca o muiere.

lupi14.08.2008 08:54
Sa ai o zi buna ;)

pai sa va faceti site`ul vostru .. www.antilacatus.ro si pe tine te pun baietii moderator la sectiunea "Eu e mai destept ca restul" ..

oricum, cea mai vizitata sectiune va fi "Cariere" , unde cu totii veti depune un CV pentru a fi numiti antrenori la Steaua..

l.e. : eu nu inteleg cum acest personaj esti lasat sa jigneasca majoritatea membrilor de pe acest forum si sa nu se ia nici o masura la adresa lui ..dar se vede ca "miscarea anti-antrenor(oricare ar fi el)" curge in sangele majoritatii moderatorilor..

moderatorii sunt aia mai destepti...nu degeaba il cer jos pe Laca...u ramai cu Hai Laca,Hai Banel si esti mare stelist

@lupi

Termina draq cu Banel ca nu s-a luat nimeni de tine cand l`ai criticat. Tot faci pe victima ca o muiere.

in ultimu timp nu.dar acum 2 ani...

conquiztador

Serban2514.08.2008 08:56

Mai Marius,

Tu sigur te-ai uitat la meci aseara? Am impresia ca multi de pe aici au vazut alt meci. Va plangeti atata ca am facut 2-2 cu Galata in deplasare. Cum vroiai sa joace? Sa se duca peste ei, sa lase apararea de izbeliste, sa joce ultra, super, megaofensiv, nu? Si dupa aia, cand ne-ar fi prins turcii pe cateva contre, pa-pa calificare! Si atunci cine era vinovatul? Lacatus, nu? Ai nostri au jucat foarte bine: au dat 2 goluri repede (nici eu nu ma asteptam sa le dez atat de repede) dupa care s-a incercat conservarea rezultatului. Nu s-a reusit, dar totusi mai e o mansa de jucat si avem prima sansa. Si apropo, zici ca turcii erau nepregatitii, fara titularii, ca trebuia sa profitam. In caz ca n-ai observat rezervele au jucat de multe ori mai bine ca noi. Crezi ca Lacatus nu stia lucrurile astea? Sincer, esti suporter Steaua, vroiai sa castigam, ca si noi restul,dar nu mai incerca sa critici pregatirea tactica a meciului, ca nu te pricepi. Nu te contrazic cu Lovin si cu Banel, dar in rest sa stii ca nu ai luat in calcul toate aspectele.

zoloz200514.08.2008 09:06
Sa ai o zi buna ;)

moderatorii sunt aia mai destepti...nu degeaba il cer jos pe Laca...u ramai cu Hai Laca,Hai Banel si esti mare stelist

eu nu inteleg cum vrei sa dai tu impresia de om destept , daca tu nu aduci nici un ARGUMENT la criticile care ti se aduc ..mai ai tupeul sa si jignesti si tu scrii cu "u" ...replicile tale, gen "conquiztador" denota nivelul tau de a purta o discutie ..

apropo, parca nu mai postai ..

tavyto14.08.2008 09:06

Intradevar Lacatus nu e un mare antrenor dar poate sa fie daca nu ar mai asculta asa de mult de cioban si daca ar incerca sa construiasca o echipa mai ofensiva.primul 11 nu cred ca este cel mai bun poate sa fie mult peste dar cu Lovin,Nicolita si arthuro singur in atac echipa nu merge cum trebuie.Lovin incetineste jocul,Nicolita nu e capabil sa dea o centrare buna din 10 si nimeni nu vrea sa vada asta de 1an jumatate 2,iar din partea lui arthuro in atac eu inca nu am am vazut nimic poate si din faptul ca vine prea mult in centru dupa mingii,poate si din faptul ca e singur ajutandu-l Dayro din cand in cand dar poate si din faptul ca nu este un mare atacant.nu stiu ce sa mai zic oricum sper sa nu mai il critice toti aiurea pe Laca chiar daca vedem ca nu este ceea ce speram cu totii sa fie oricum in loc sa-l judecam si sa-l criticam pe cioban si pe unii jucatori care st antifotbal complet si care st si niste cretini noi il vorbil urat pe Lacatus uitand practic tot ce a facut el pt aceasta echipa atatea ani la rand. Gerand Houllier a spus odata un lucru pe care toti ar trebuie sa-l tinem minte si la toti ar trebuie sa ne gandim inainte sa vb aiurea despre Laca:"we don't destroy awer heroes today when we wershiped them yesterday".

Mihai Somanescu14.08.2008 09:07

@mirceaor

N-ai nicio treaba. Cum pana mea sa fie in forma ACUM?Sau crezi ca merita sacrificat titlul pentru 6 meciuri in Champions League? Asa cum probabil ar face Galata?

Mai au 40 de meciuri de jucat. Cel putin! Numai un idiot ar risca sa aiba echipa in varf de forma prea devreme! Daca va lua titlul in ultimele 3 etape, ce mai zici atunci?

Niciun antrenor din lume nu-si pregateste echipa sa fie in forma maxima pentru primele doua meciuri ale sezonului! Orice antrenor cu capul pe umeri se pregateste sa faca fata unui sezon lung, doar mirceaor nu...

«1345678»