FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray – Steaua, sau cum sa fii un antrenor mic

«1234568»
strezahuzum14.08.2008 06:35

Din pacate, Marius are dreptate. Ieri seara, noi am fost FC Vaslui iar Galata Steaua. Am jucat exact asa cum joaca "taranii" pe care-i tot injuram cand se baga cu fundul in poarta si dau un gol din jumatate de ocazie. Si de ce ? Pentru ca Laca, imi pare enorm de rau sa o spun, nu indrazneste mai mult. Are mentalitatea unui antrenor de echipa care se bate la evitarea retrogradarii.

Si din pacate, iarasi s-a scos [...] din Faurei. O sa mai traiasca vreo 2 ani de zile de pe urma meciului asta si o sa ne scoata peri albi cu evolutiile lui, curata crima la adresa fotbalului. Toata lumea il va ridica in slavi pentru gol, uitand desigur micile detalii gen :

- a fost bezmetic si a alergat ca o musca intre fundasul lateral stanga al turcilor si Turan (rezultatul fiind ca Turan a primit mai mereu mingea demarcat, cu timp berechet sa preia si sa se gandeasca ce are de facut, si a facut ravagii pe flancul nostru drept) ;

- a cazut ca placinta in 90% din duelurile directe cu adversarii, fara absolut nici un motiv ;

- a mai avut si azi niste executii ultra-comice, gen sutul din 10 metri paralel cu poarta, si centrarea cu exteriorul undeva prin spatele portii din 6 metri ;

- a pierdut (scapand in aut sau fiind deposedat) peste 80% din mingile primite.

Dar geaba mai insiram noi aicea tampeniile, s-a lipit la gol si asta ramane pe retina.

Bodanel14.08.2008 06:36

Da, puteam scoate mai mult aseara dar 2 schimbari au fost fortate de accidentari (Ov. Petre si Golanski). Eu cred totusi ca mai bine juca Nesu pe stanga la inceput deoarece la golul 2 P. Marin nu i-a putut face fata fizic lui Nonda iar la primul gol turcii au avut noroc cat pentru toata mansa. Si eu cred ca folosirea lui Toja a fost o greseala (a riscat Laca cu el si nu i-a iesit) insa mi se pare cam ciudata modalitatea ta de a suci lucrurile astfel incat sa se potriveasca cum vrei tu(ex. Golanski a fost scos ca era depasit de Arda Turan).

Sa nu uitam fazele lui Nicolita: cand a tras paralel cu poarta si cand a incercat sa centreze/suteze cu exteriorul -ambele in repriza a doua.

Si eu cred ca Lacatus inca nu are anvergura necesara unui antrenor la Steaua dar mai stiu ca si atunci cand va pleca el( pentru ca odata si odata tot va pleca) va veni o carpa si se va termina si putinul fotbal pe care il mai vedem din cand in cand.

Incheierea articolului mi se pare jenibila.

Toate bune

Piece of Mind14.08.2008 06:38
alt antrenor de tastatura.

Mai bine antrenor de tastatura decat antrenor deloc.

Oricum, altceva in afara de "La-ca-tus!" mai stii?

Ramai la nivelul tau de intelegere a fotbalului, poate te angajeaza astia la Inter Gaz!

mirceaor14.08.2008 06:49

Iata traseul lui Skibbe in antrenorat:

1988–1989 FC Schalke 04 Youth

1989–1995 Borussia Dortmund Youth

1995–1998 Borussia Dortmund (Assistant)

1998–2000 Borussia Dortmund

2000–2004 Germany (Assistant)

2005–2008 Bayer 04 Leverkusen

2008- Galatasaray

Cine vede asta, si afla ca Skibbe a fost cel mai tanar antrenor al unei echipe din Bundesliga, la 32 de ani, ar zice "Mama ce scula de antrenor e asta".. Si s-a vazut aseara, a jucat Galata de a rupt :))

Bine frate las ca sunt altii antrenori, deocamdata rezultatele sunt de partea lui Laca si sper ca lucrurile sa ramana asa.

Marius14.08.2008 07:02

Bai baiatule, tu ai o problema.

Galatasaray vine din cantonament. Galatasaray a jucat fara vreo 3-4 titulari, Karan (care are 3 clase peste Nonda), Kewell, mai era un fundas de banda in locul caruia a jucat un fundas central (pe partea stanga a apararii). Ei n-au jucat un meci adevarat de la Euro, in amicale nu tii pe nimeni in teren 90 de minute, si oricum nu se joaca cu determinarea din meciurile oficiale.

Servet Cetin (sau cum il cheama pe fundasul central masiv) a jucat accidentat la genunchiul stang, accidentare suferita la Euro, el nefiind complet recuperat. In atac, Galata a jucat in 3 oameni si jumatate (Turan, Sas, Nonda si jumate' din Licoln, care a fost mult sub potential) si a facut vraiste apararea noastra. Fara Radoi in defensiva era jale...

Mihai Somanescu14.08.2008 07:02

@mirceaor

Mama ce argumente solide ai: deci dupa cum a jucat galata aseara ai dedus tu ca Skibbe nu e antrenor. Jucand slab aseara, la primul meci oficial, in urma cu pregatirea fizica, a plecat neinvins de o echipa care avea deja 3 meciuri oficiale avans. Dar e slab.

Dar antrenorul care a reusit performanta sa nu bata aceasta jena de antrenor neamt, draga mirceaor, cum e? Doar asa ai zis nu? Ca e slab...

Un articol foarte bun Marius, ai aratat exact greselile grosolane comise de ANTRENORUL Lacatus aseara. Cum pana mea sa zici ca Steaua a jucat ofensiv, argumentand cu primele doua goluri?!!! Cred ca primul a venit in urma unor combinatii mult lucrate la antrenamente, la firul ierbii! Iar al doilea, o mostra de lucru in echipa, de fotbal adevarat. Fotbalistii englezi din anii 80 ar fi fost mandri.

Amorosso14.08.2008 07:05
:steag_cruce_invers:fular-campionii:steag_sah_mic: a fost un joc bun aseara, dar Galata a aratat ca Turcia de la campionatu european, incepeau prost luau gol dar isi reveneau si la sfarsitul meciului castigau. Sintagma cine da gol contra turciei pierde sau face un egal a fost valabila si aseara. Oricum eu am incredere multa in Lacatus, cei care il mananca acum de stiti voi ce si atunci cand va avea multe rezultate il vor felicita sunt oameni de nimic, duplicitari, nu sunt stelisti adevarati sunt stelisti de conjunctura, sau poate rapidisti sau dinamovisti infiltrati sa bage zanzanie intre noi. Un stelist adevarat are incredere pana la moarte si dupa in Laca. Cum e si viata asta, in urma cu ceva timp il iubeam pe El Unico Numero 7 si eram alaturi de el dar dupa cateva etape il hulim si zicem ca nu e bun antrenor si mai ziceti ca sunteti dedicati trup si suflet pentru culori, daca ar fi asa l-ati lasa in pace si ati avea rabdare cu el. Va reamintesc cateva cazuri in care suporteri au facut mai mult rau decat bine gandind cu sufletu si nu cu capu. 1 Plecarea din Ghencea a lui Zenga, Plecarea lui Protasov, Plecarea lui Olariu si acum colac peste pupaza vreti sa plece sufletul Stelei da sufletul Stelei care si-a dat viata pe teren cand voi va jucati in tarana. Halal oameni sunteti dupa mentalitatea voastr ar trebui sa fim in B. Acest mesaj este si pt autor dar si pentru cei care il sapa pe Laca. FORZZA Steaua FORZZA Laca.
Joint14.08.2008 07:12

Felicitari pentru articol. Avem un "antrenor" de tot rahatul. Si doi pseudo-fotbalisti (Lovin si tuciuriul) pe care fie ii iubeste patronul iar antrenorul fara personalitate si valoare se executa imediat si ii foloseste titulari, fie sunt chiar pe gustul "simbolului". Cu asa incapabil pe banca, asa joc infect. Pacat, pentru ca avem citiva fotbalisti cu care se poate face super echipa.

enjoy14.08.2008 07:12

@ Piece of Mind: punctul pe "i" de la Dostoievski nu? ca altfel e punctul pe "p" de la parsiv. sunt convins ca ai cursuri de specialitate si in consecinta de la un nepriceput ai nota doi ( unu se da la foaia goala). eu imi manifest dragostea oarba fara ochelari de cal spre deosebire de foarte multi "priceputi". in rest numai de bine!

fedora14.08.2008 07:18
Cum pana mea sa zici ca Steaua a jucat ofensiv, argumentand cu primele doua goluri?!!! Cred ca primul a venit in urma unor combinatii mult lucrate la antrenamente, la firul ierbii!

Eu cred ca faza aia chiar a fost lucrata, am vazut si cu Brasov un gol asemanator.

Edit: Of, Mariuse...

Marius14.08.2008 07:23

@ fedora

N-ai cum sa spui ca o faza bazata pe GRESEALA adversarului este lucrata. 99% din degajari sunt bune si mi-e greu sa cred ca cineva ar "lucra" la antrenamente o faza care se bazeaza EXCLUSIV pe o greseala a portarului.

greenyes14.08.2008 07:36
Bineinteles ca jucatorii care nu joaca sunt cei mai buni.Nu inteleg ce aveti cu Toja,prestatia sa a constat in mai mult decat un dribling reusit.Banel a pierdut multe mingi ,a marcat ,in fine contributia sa se vede pe tabela de marcaj.Lacatus e vinovat ca Nonda nu joaca la Steaua, Arda Turan s-a nascut unde nu trebuie,si totusi Steaua incepe returul din Ghencea ca favorita.

Asta e tot ce conteaza. :steag_sah_mic:

Eu unul nu pot sa inteleg cum un fost super jucator care a jucat intr o super echipa poate sa aiba atata incredere in aceste nulitati in ale fotbalului Banel si Lovin, nu pot sa intelg. Este bataie de joc la adresa fotbalului, la adresa bunului simt. Pai limitati din astia gasim pe toate cocalurile din Romania. Este bataie de joc.

Ni se serveste un spectacol grotesc. Este strigator la cer. Stam ca prostii si suferim pentru ce???

Mediocritatea si a facut loc in Ghencea nu de ieri de astazi de ani de zile. Si multi s au complacut in ea. Apogeul a fostt atins cu jucatori ca atletul si lovinel. Nu pot sa l intleleg pe Lacatus la fazele, astea nu pot. Si mai ales ca tine pe banca jucatori care is peste ei din toate puncetle de vedere.

Ar trebuie sa fie rechemati pompiliu Stoica, Gigel Coman si toate petardele care de a lungul anilor au imbracat tricoul Stelei datorita micimii unor personaje. Vai de Steaua noastra.

zoloz200514.08.2008 07:38

Eu zic sa strangem bani , cumparam echipa de la gb , si o antrenati voi ..

daca intra ala , daca juca ala..cine stie ce se intampla? cum bine a zis cineva : cea mai buna echipa este pe banca..

onyx14.08.2008 07:43

Antrenor de 2 lei. "Fiara" s-a transformat in catelus cu coada intre picioare. Nu are nici un pic de minte si mai ales, nici o farima de curaj. A vrut sa ne arate ca are curaj cind a sarit aiurea la R. Lucescu, care nici macar nu l-a bagat in seama in timpul meciului. E clar pentru toata lumea ca Galata era echipa de batut.

Cu Brasovul, in min 80 si la scorul de 1-1, el l-a bagat pe Rada. Ca sa inteleaga toata lumea ca aparam rezultatul, sa nu mai speram la victorie. Norocul lui s-a numit Nae Constantin, care era total ametit dupa caderea in cap, si nu facea altceva decit sa stea in picioare. In toate meciurile de pina acum Lacatus "forteaza" cu un atacant care a jucat 64 min in ultimul an, Kapetanos. Ochirosii si Stancu nu sunt buni pt Lacatus, ii asteapta sa faca vreo 26 ani, sa se mai coaca.

Despre meciul de aseara ce sa mai vorbim, si-a aratat limitele. Toata saptamina ne-a spus ca Steaua are avantajul pregatirii fizice. Si ce face "simbolul"? Anuleaza acest avantaj incepind meciul cu Ov. Petre, nerefacut total, si cu Toja care vine de pe alt continent, dintr-un fotbal f slab, si care a jucat ultimul meci acum 21 zile, si acela fiind un meci mai mult demonstrativ. Zotinca nu prindea echipa la Steaua in '99, cind Steaua era de locul 5-6, dar joaca din 2000 in MLS, ca sa aveti o idee despre nivelul din America.

In acest fel echipa a trebuit sa-i suplineasca fizic pe cei 2, terminind bateriile odata cu turcii, in min 70-75. Ov. Petre a reusit extraordinara performanta de a recupera doar 4 baloane, fiind de 3 ori mai slab decit marele fotbalist Lovin, cu 12 reusite. Si chiar este greu sa fii mai slab decit Lovin. Acest Lovin este un caz special. El ajunge incet dar sigur una dintre legendele Stelei, de unde cred ca se va retrage pe la 41 ani, dupa ce prinde si banderola citiva ani. Acest Lovin este cel care l-a luat la misto pe Lacatus in cantonament. Dar "Fiara" s-a transformat in mielusel. Probabil ca Lovin gindeste ceva de genul "Pe asta l-am f...t in gura prin cantonament si acum sunt titular de drept. sunt prea bun ca sa renunte la mine!" Plus ca le da si celorlalti jucatori idei de genul "asta l-a luat la misto dar e batut in cuie in primul 11, e baiat de treaba nea Marius" Lacatus ii acorda credit in continuare acestui pseudofotbalist, in acest fel stirbindu-si autoritatea dar si rezultatele si cariera. Dar noi trebuie sa-l sprijinim, ca este simbol. Personal, cred ca daca Tiago, care nu este vreun Senna sau Maniche, joaca 3-4 meciuri titular va fi un jucator peste Lovin la toate capitolele. Si Bicfalvi putea sa fie un jucator peste Lovin, daca i se acorda credit.

Ochirosii sau Neaga puteau sa joace cel putin la fel ca Toja, care s-a intilnit de vreo 7-8 ori cu mingea. Daca nu incepea meciul cu 2 jucatori despre care stia ca nu pot duce decit 60 min, Lacatus putea sa profite de limitele fizice ale turcilor si sa joace ultimele 15-25 min cu Ochi si cu Stancu, dar am ajuns din nou sa terminam cu 4 fundasi si 3 inchizatori. Acest antrenor ne-a aratat ca nu stie sa joace nici de la 2-0, si ca trebuie sa asteptam vreu 3 sau 4-0 in min 20 ca sa vedem ce antrenor bun e. In 4 meciuri Lacatus a facut 12 schimbari, dintre care 8 au fost cu caracter defensiv. Asa "Fiara" blinda n-am mai vazut. Ma gindesc cu mare teama la ce-i coace mintea pt meciul retur, si sper doar ca jocul turcilor sa nu se imbunatatesca in 2 saptamini.

mirceaor14.08.2008 07:47
@mirceaor

Mama ce argumente solide ai: deci dupa cum a jucat galata aseara ai dedus tu ca Skibbe nu e antrenor. Jucand slab aseara, la primul meci oficial, in urma cu pregatirea fizica, a plecat neinvins de o echipa care avea deja 3 meciuri oficiale avans. Dar e slab.

Dar antrenorul care a reusit performanta sa nu bata aceasta jena de antrenor neamt, draga mirceaor, cum e? Doar asa ai zis nu? Ca e slab...

Un articol foarte bun Marius, ai aratat exact greselile grosolane comise de ANTRENORUL Lacatus aseara. Cum pana mea sa zici ca Steaua a jucat ofensiv, argumentand cu primele doua goluri?!!! Cred ca primul a venit in urma unor combinatii mult lucrate la antrenamente, la firul ierbii! Iar al doilea, o mostra de lucru in echipa, de fotbal adevarat. Fotbalistii englezi din anii 80 ar fi fost mandri.

Da, avand in vedere ca Skibbe are doua luni si ceva la echipa nu se poate ca Galata sa se prezinte intr-un meci decisiv de Liga Campionilor asa cum a jucat aseara. Si cine dracu i-a pus sa fie atat de in urma cu pregatirea fizica? Cand vor fi cat de cat pusi la punct? In UEFA nu?Are jucatori de mare valoare in lot si nu reuseste sa faca un meci decent ACASA contra Stelei?? Skibbe este un antrenor slab. Pai ei il au pe Arda noi pe Banel, ei pe Nonda noi pe Arthuro...

Skibbe este slab, dar il ajuta jucatorii. Pe cand la noi Laca nu prea are de unde alege. Sa fim seriosi, mari valori nu avem in lot, poate doar Zapata, Radoi si Dayro.

Ce performanta pe Skibbe! A plecat neinvins jucand acasa cu Steaua! Suntem cumva Real Madrid si eu nu stiu?

Si oamenii care zic ca am jucat ofensiv, se refereau la numarul de oameni adusi in careu sau in preajma careului.

Dar asta e..mai exista si sacali care cauta nod in papura mereu... Bine ca erau buni Olaroiu sau Hagi fu...-i-ati

danciu1914.08.2008 07:52

Nu inteleg de ce asemenea articole sunt lasate pe site?????Acest articol putea sa fie bine mersi un comentariu nu trebuia sa apara cu titlu mare.Nu am mai comentat demult pe site(doar l-am vizitat),dar cand vad asemenea oameni nu pot sa ma abtin.Va rog eu nu mai tineti cu Steaua,daca nu va place si incetati cu acuzele.

MoWeed14.08.2008 07:54
Dar asta e..mai exista si sacali care cauta nod in papura mereu...

Ai dreptate, exista destule personaje pe aici care-l gasesc permanent vinovat numai si numai pe Lacatus..

Multi antrenori pe aici, multi fac pe desteptii...

UltrasRadu14.08.2008 07:59

Tind sa cred ca acest site a ajuns pe mana unor necunoscatori de fotbal si a unor oameni care vor doar sa faca scandal sau sunt platiti de unii sa scrie articole anti-nu stiu cine ca sa aiba alti materiale de ziar. Unii vorbesc rau de Lovin, il cearta din nou pe Nicolita sau critica schimbarile lui Lacatus.

Pai in cazul in care nu s-a vazut meciul aseara, Lovin la ora asta face mult mai bine munca de inchizator decat Tiago si putin mai bine decat Ov. Petre. De ce? Pentru ca acopera zonele bine, face recuperari utile si spre deosebire de Tiago sau Ov. Petre are un moment de inspiratie mai mare si reuseste sa utilizeze bine mingile recuperate prin pase catre coechipieri. E mult mai luptator la ora asta, mai determinat, mai lucid chiar daca stilul sau de joc si miscarile lui par foarte colturoase.

Banel Nicolita a fost aseara cu siguranta unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei, prezenta buna in atac chiar daca reusitele sale nu au fost multe, prezenta sa in joc a fost per totalul meciului mai mare decat a lui Dayro Moreno. A marcat un gol incredibil de important, a facut si munca defensiva prin blocarea culoarelor, fie pe stanga, fie pe dreapta. Bineinteles a avut si probleme, executii nereusite insa este incorect sa-l acuzam din nou pentru ca nu a avut un numar exagerat de inexactitati fata de alte partide si in orice caz a fost in nota coechipierilor sai.

Chiar daca am privit cu teama acest debut, Toja a fost folosit intr-un meci foarte important in care a dat dovada de maturitate si stiinta a jocului, pentru ca venit de 9 zile la o echipa si sa poti sa te integrezi in ea e dovada de mult caracter. Sigur, mici greseli de intelegere insa mult mai putine decat ne-am fi asteptat. O decizie inspirata a lui Lacatus care a simtit pofta de joc a columbianului la antrenamente si a profitat de asta pentru a il introduce intr-un meci care ii va fi de folos lui Toja pentru a cunoaste nivelul la care joaca Steaua si pofta imensa de performanta.

Golanski a fost folosit pentru ca in cazul in care Nesu era titular alaturi de Petre Marin, tanarul blond din apararea noastra avea de blocat un vulpoi batran si cu executii surprinzatoare, Hasan Sas, care desi a facut un meci slab aseara putea fi o bataie mare de cap iar jocul uneori haotic al lui Nesu putea duce la o eliminare. In plus, Golanski este jucator de echipa nationala, cu experienta internationala, titularizarea lui nu trebuie comentata, era normala chiar daca in fata lui a stat Arda Turan, jucator care isi continua pasa extraordinara prin care trece.

Schimbarile au fost logice, accidentare Ov. Petre, urcarea lui Radoi si intrarea lui Ghionea, absolut normale, nu vad de ce Lacatus l-ar fi folosit pe Baciu in locul lui Ghionea din moment ce cuplul Goian-Ghionea are foarte multe meciuri in picioare, a compensat prin plasament in multe meciuri in care adversarii directi au fost mai rapizi in plus, Ghionea este jucator de nationala cu multa experienta, Nonda chiar daca a marcat de doua ori, nu este cel mai periculos adversar intalnit de acesti fundasi.

Nesu in locul lui Golanski din nou o accidentare usoara, decizie normala, nimic de comentat.

Schimbarea a treia, poate fi acuzata sau comentata, Lacatus a ales varianta precauta, cu Tiago in post de mijlocas stanga, sigur, Neaga sau Stancu ar fi fost mai pe placul nostru insa nu stiu cati dintre noi se asteptau ca pe finalul meciului noi sa avem initiativa, mai ales dupa performantele Turciei de la Euro 2008.

Nu sunt aparatorul lui Lacatus insa se exagereaza groaznic in cazul lui, ne dorim performante si stabilitate insa unii vor sa schimbam antrenorul in stilul patronului, PAC-PAC, asa a inceput si Olaroiu, avea un stil similar de joc si totusi performantele ne-au facut sa uitam de lipsa jocului spectaculos. Stilul spectaculos va lipsi cu desavarsire indiferent de antrenor pentru ca vom juca doua meciuri pe saptamana aproape mereu, rezultatul primeaza iar acest rezultat trebuie sa vina cu minim de efort daca dorim performante pe toate fronturile pe care e angrenata Steaua. Jucatori la Lovin sau Banel Nicolita sunt extrem de utili echipei, chiar daca posturile lor pot fi acoperite de jucatori mai polivalenti si mai inzestrati insa in cazul nefericit al lipsei unuia dintre acestia, pe ei ne vom baza, chiar daca vor fi introdusi doar in campionat insa dupa cum stiti si cupele europene cer un lot dens, echilibrat valoric cu jucatori cu multa experienta in meciurile importante. Insa asta este pentru cei care stiu acest sport, nu pentru cei care iau halca cu noroi si arunca pe unde vad, fie din cauza unei bauturi, unei seri proaste, unor bani de la Chiotea sau mai stiu eu ce. Sa fim obiectivi, sa criticam cand e de criticat, sa apreciem cand e de apreciat, fiecare are viziunea lui insa as fi vrut ca acest site sa nu se lanseze nici pe o parte si nici pe alta, ci sa fie echilibrat, in fond asta inseamna jurnalism in teoria lui, nu in practica.

Rezultatul este unul foarte bun, chiar daca se putea mai mult. Mai avem 90 de minute de atingerea obiectivului, FORZA Steaua!

Garrincha14.08.2008 08:00

Mariuse, daca ati fi voi la fel de exigenti cu voi insiva cum sunteti cu Laca, ce buna ar fi Romanica asta. In alta ordine de idei pe Nonda nu-l tii nici cu tancul, nu ma mira ca a marcat. Oricum in retur nu trebuie sa mai ajunga nici o minge la el.

bodanelu14.08.2008 08:03
alt antrenor de tastatura.

Mai bine antrenor de tastatura decat antrenor deloc.

Oricum, altceva in afara de "La-ca-tus!" mai stii?

Ramai la nivelul tau de intelegere a fotbalului, poate te angajeaza astia la Inter Gaz!

Stiu sa strig Lacatus, dar stiu sa privesc si fotbalul realist. Cand voi, marii antrenori, acuzati schimbarile facute din cauza accidentarilor, ma apuca nervi. Pai, Ov. Petre accidentat, Golanski accidentat, a iesit Toja si a fost inlocuit cu un Tiago ofensiv nu defensiv. Ce doriti? l-am intrebat si pe @Marius daca era mai bine cu Stancu in locul lui Ov. Petre si Neaga in locul lui Golanski. Asta vruiati?

Sau voi vreti un 2-5-3? sau un sistem 3-3-4? intreb doar...

Mihai Somanescu14.08.2008 08:05

@mirceaor

Pai era in urma cu pregatirea fizica pentru ca incep mai tarziu campionatul!!! La fel cum e si Roma acum sau alte echipe care incep sezonul mai tarziu...

Dar de unde sa stim astfel de detalii...

lupi14.08.2008 08:06
draga Marius esti de-a dreptul imbecil......esti mic si prost....incerci sa te afirmi prin articole incendiare care sunt de fapt penibile....si daca ai vre' un pic de constiinta ar trebui sa-ti pastrezi ideile pt tine.....

ma,voi chiar sunteti orbi?chiar il vedeti pe Lacatus antrenor bun?chiar nu ganditi?ii plina tara de [...]

MoWeed14.08.2008 08:07

@bodanelu

Stai linistit, nu vezi sa singurul scop al unora e sa-l atace pe Lacatus pe aici? Oricum am juca si orice am face tot i-se vor gasi hibe de catre Piece of Mind, Mihai Somanescu, Marius si multi altii.

Orice lucru este pus in carca lui Lacatus....pai ia gandeste-te ce se scandaliza Marius daca un jucator de nationala ca Golanski era tinut rezerva lui Petre Marin. Acum ca a facut un meci slab intreaba de ce l-a bagat...

@lupi

Ti-am mai zis invata sa scrii corect pana sa faci tu pe altii prosti....

bodanelu14.08.2008 08:07
draga Marius esti de-a dreptul imbecil......esti mic si prost....incerci sa te afirmi prin articole incendiare care sunt de fapt penibile....si daca ai vre' un pic de constiinta ar trebui sa-ti pastrezi ideile pt tine.....

ma,voi chiar sunteti orbi?chiar il vedeti pe Lacatus antrenor bun?chiar nu ganditi?ii plina tara de prosti

mersi ca esti mai destept ca noi ;) fericitule, esti singurul destept in tara [...]...

lupi14.08.2008 08:11
Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus Lacatus ;)

esti un copil fara viitor

«1234568»