Salutare tuturor suporterilor stelisti adevarati!!!!
si eu ma consider unul dintre voi, deoarece tin de mic cu Steaua si n-am cedat, la nici un vant, curent sau briza din diversele directii !!!!!!!!!
Lacatus este a fost si va ramane un SIMBOL la Steaua, comparativ cu altii trepadusi ... .
Hagi de asemeni a fost un simbol, devenit la Steaua, Balint, Bumbescu, Dukadam, etc. ...
Sa critici un simbol, e aiurea de tot. e adevarat ca este si el un om si ca poate gresi, ca toti suntem supusi greselii, dar nu toti comentam, unii ne vedem inca barna din ochi, fata de ceilalti care nu si-o vad, dar au grija de paiul altora ... .SA-i vad pe ei in locul lor, cum ar lua decizii, oare?
Nu sunt un suporter de genul celor din "linia I" de pe stadion direct, dar nu mi-am tradat echipa nici cand, indiferent de glorie sau decadenta, e echipa cu care tin cu adevarat.
De asemeni, daca orice echipa adversa din Liga I joaca cu o echipa externa, tin cu ai mei, cu romanii, nu m-as bucura daca romanii ar pierde, altii o fac insa ... .
Rusineeee celor care critica, de-aia nu merge nimic, aproape toti critica pe cei care fac, dar sa puna ei mana sa faca ceva mai bun si mai bine, basca, nici gand; pai e si firesc, ce e mai usor? SA critici sau sa faci?
Cred ca e o psiho barfa, ca la sah, ai impresia ca de pe margine, vezi mai bine(si uneori poate ca asa e), dar greul e acolo jos, in iarba/pe tabla, nu in afara ... . Aici e diferenta !!!!!!!!
Ce-ai face tu Marius, dac-ai fi in locul celui din linia intai .... ????? Oare ce-ai face????????/ E posibil, un fas, sau mai bine zis, ar fi ok daca s-ar produce un fas macar, dar cred cu certitudine ca nici de un fas, n-ar fi in stare cei care arunca cu noroi atat de usor, asadar , sincer, "fasaiti la alta masa " , n-avem nevoie decat de unitate, de echipa, de coeziune, de joc bun, de sclipire sanatoasa.
Forza Steaua !!!!!!!!!!!
Stiu cum ganditi voi, cei care creeati articole, sunteti lipsiti de scrupule, sau poate chiar de coloana vertebrala de cele mai multe ori!!!!
Nu vedeti decat interesul vostru, de a starni comnetarii, orgolii, discutii cat mai lungi, daca se poate, insa la primul colt, daca cineva pune geana pe voi, va lepadati imediat de totul, doar ca sa scapati.