FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray – Steaua, sau cum sa fii un antrenor mic

«15678»
AdrianUltras2514.08.2008 12:33

Eu nu l-am acuzat pe Golanski.

Eu l-am acuzat pe Petre Marin.

El nu avea ce sa caute titular in conditiile in care Toja habar nu avea ce joaca echipa.

El nu are ce sa caute titular oricum.Nesu e cu mult peste el.

C.Ronaldo17

Cauta posturile mele din articolele in care se zicea ca am picat cu aia.

Vei vedea ca am zis de foarte multe ori ca "daca jucam fotbal ii putem bate! Pt ca sunt de acelasi nivel cu noi."

Am zis de foarte multe ori ca Galata e o echipa accesibila.

Asa ca faza cu

"Pfffa, nu avem nici`o sansa",
nu merge la mine.

Lacatus are mare noroc daca scoate un egal
e insa adevarata.

Daca nu jucam fotbal in retur, o sa ramanem cu egalul asta.

Zoloz

Ce greseli a facut Nesu in meciul de la Iasi?

Faptul ca i-a dat lui Tanasa un umar in gura?

Aia nu e gresala.Aia e punerea adversarului la respect.

Daca e sa vorbim tot asa, gresala lui Petre Marin din meciul cu Vaslui ne-a costat meciul!

El de ce a mai jucat?

UltrasRadu14.08.2008 12:35

Draga lupi,

admiratorii destepti sunt aia care analizeaza jocul, si doar acest joc nu prestatia in functie de ultimele jocuri. Da Banel nu e intr-o pasa prea buna insa aseara a facut un joc bun pentru ECHIPA. Gol marcat in minutul 13, acoperirea zonelor foarte bine, aparitii bune in atac chiar daca s-au gresit unele din executii. A fost prezent in joc, nu a mimat fotbalul, a incercat in limita posibilitatilor lui. Da Szekely e mai bun ca el insa in conditiile date, Banel Nicolita s-a achitat de sarcinile de joc si a pus umarul serios la un rezultat bun al echipei. Disputa dintre ultrasi si admiratori e lunga si din nefericire nimeni nu are dreptate, nici ultrasii ca ii fac pe aia samantari, admiratorii ii fac prosti si nu stiu cum pe ultrasi. Toti suntem suporteri ai aceleiasi echipe, insa ne manifestam diferit, sunt unii care merg oriunde joaca echipa asta si o incurajeaza si la 0-3 lucru pe care admiratorul nu-l face de multe ori insa tot ultrasi gresesc cand se lasa purtati de val si critica prea dur in loc sa sprijine. Sincer cred ca tu ai urmarit meciul din perspectiva oamenilor gen Cristian Tudor Popescu, care il facea criminal pe Hagi dupa meciul nefericit cu Italia de la EURO 2000. Invata sa privesti in prisma rezultatului, a jocului pentru ECHIPA si nu individual.

Si ca sa-ti dau peste nas, sa vezi cat de afon sunt de fotbal, numele meu e Radu Pandea, sunt comentatorul UEFA pentru serviciile de internet si telefonie mobila pentru EURO 2008 si Champions League, munca care se face in orasul german Munchen. Ori daca astia de la UEFA nu m-au facut afon, inseamna ca stiau si ei ceva...nu?

novac14.08.2008 12:38
......

Se vede ca esti un biet admirator dintr-un sat amarat din nordul Moldovei care recent a fost inundat.... :cursing:

????? cata eleganta in exprimare!

Daca nu puteti lamurii asta pe PM-uri dati deja dovada de ... comportament copilaresc :D

lupi14.08.2008 13:05
Eu nu l-am acuzat pe Golanski.

Eu l-am acuzat pe Petre Marin.

El nu avea ce sa caute titular in conditiile in care Toja habar nu avea ce joaca echipa.

El nu are ce sa caute titular oricum.Nesu e cu mult peste el.

C.Ronaldo17

Cauta posturile mele din articolele in care se zicea ca am picat cu aia.

Vei vedea ca am zis de foarte multe ori ca "daca jucam fotbal ii putem bate! Pt ca sunt de acelasi nivel cu noi."

Am zis de foarte multe ori ca Galata e o echipa accesibila.

Asa ca faza cu

"Pfffa, nu avem nici`o sansa",
nu merge la mine.

Lacatus are mare noroc daca scoate un egal
e insa adevarata.

Daca nu jucam fotbal in retur, o sa ramanem cu egalul asta.

Zoloz

Ce greseli a facut Nesu in meciul de la Iasi?

Faptul ca i-a dat lui Tanasa un umar in gura?

Aia nu e gresala.Aia e punerea adversarului la respect.

Daca e sa vorbim tot asa, gresala lui Petre Marin din meciul cu Vaslui ne-a costat meciul!

El de ce a mai jucat?

deci pentru tine e ok ca un jucator sa ii dea un cot in gura altui jucator?

AdrianUltras2514.08.2008 13:11

Lupi

Pai pt tine nu e ok faptul ca Laca a rupt nenumarate picioare?

Hai ca am exagerat.

Nesu nu e rupator.E mai agresiv.Dar nu e rupator.

Acel umar aplicat in gura lui Tanasa nu a fost deloc voluntar.

Dar intrarea agresiva la minge a fost foarte buna!

Tanasa a iesit din meci complet dupa aia.

Acum 3 ani, cand am castigat ultima data campionatul, am primit premiul pt cea mai fair play echipa din campionat, cea mai curata, etc.

Anul urmator toti ne-au rupt picioarele.

Nesu a fost rupt chiar de Onofras la Iasi!

Iacob cu Craiova.

Thereau cu cefere.

Radoi rupt tot la cefere.

etc etc

Baietii stiau ca nu ripostam si nu au avut nici o problema in a ne rupe pe noi.

Ar fi rau oare sa ii tinem noi pe ei la respect?

lupi14.08.2008 13:18
Draga lupi,

admiratorii destepti sunt aia care analizeaza jocul, si doar acest joc nu prestatia in functie de ultimele jocuri. Da Banel nu e intr-o pasa prea buna insa aseara a facut un joc bun pentru ECHIPA. Gol marcat in minutul 13, acoperirea zonelor foarte bine, aparitii bune in atac chiar daca s-au gresit unele din executii. A fost prezent in joc, nu a mimat fotbalul, a incercat in limita posibilitatilor lui. Da Szekely e mai bun ca el insa in conditiile date, Banel Nicolita s-a achitat de sarcinile de joc si a pus umarul serios la un rezultat bun al echipei. Disputa dintre ultrasi si admiratori e lunga si din nefericire nimeni nu are dreptate, nici ultrasii ca ii fac pe aia samantari, admiratorii ii fac prosti si nu stiu cum pe ultrasi. Toti suntem suporteri ai aceleiasi echipe, insa ne manifestam diferit, sunt unii care merg oriunde joaca echipa asta si o incurajeaza si la 0-3 lucru pe care admiratorul nu-l face de multe ori insa tot ultrasi gresesc cand se lasa purtati de val si critica prea dur in loc sa sprijine. Sincer cred ca tu ai urmarit meciul din perspectiva oamenilor gen Cristian Tudor Popescu, care il facea criminal pe Hagi dupa meciul nefericit cu Italia de la EURO 2000. Invata sa privesti in prisma rezultatului, a jocului pentru ECHIPA si nu individual.

Si ca sa-ti dau peste nas, sa vezi cat de afon sunt de fotbal, numele meu e Radu Pandea, sunt comentatorul UEFA pentru serviciile de internet si telefonie mobila pentru EURO 2008 si Champions League, munca care se face in orasul german Munchen. Ori daca astia de la UEFA nu m-au facut afon, inseamna ca stiau si ei ceva...nu?

respectele mele.imi cer scz pt ca am jignit unii userii.Da Banel ramane varza...cand fudasul turc era pe jos a intrat in careu si a avut o executie care pe mine m-a lasat prost.sau sutu` ala de pe partea dreapta care nici macar nu a fost paralel cu poarta...a dat o lov libera in primu om...daca dupa 20 de ani de fotbal nu esti in stare sa dao o centrare calumea atunci lasa-te de fotbal sau du-te si joaca la Eloctroputere Savadisla nicidecum la Steaua

Lupi

Pai pt tine nu e ok faptul ca Laca a rupt nenumarate picioare?

Hai ca am exagerat.

Nesu nu e rupator.E mai agresiv.Dar nu e rupator.

Acel umar aplicat in gura lui Tanasa nu a fost deloc voluntar.

Dar intrarea agresiva la minge a fost foarte buna!

Tanasa a iesit din meci complet dupa aia.

Acum 3 ani, cand am castigat ultima data campionatul, am primit premiul pt cea mai fair play echipa din campionat, cea mai curata, etc.

Anul urmator toti ne-au rupt picioarele.

Nesu a fost rupt chiar de Onofras la Iasi!

Iacob cu Craiova.

Thereau cu cefere.

Radoi rupt tot la cefere.

etc etc

Baietii stiau ca nu ripostam si nu au avut nici o problema in a ne rupe pe noi.

Ar fi rau oare sa ii tinem noi pe ei la respect?

cel mai bine ar fi sa joace toti fair play..da in Romania nu se poate...In Biblie scrie cv in genu...Daca cineva iti da o palma u sa ii intorci si celalalt obraz:))

mirceaor14.08.2008 13:23

@ AdrianUltras

Tu esti unul dintre contestatarii declarati ai antrenorului Lacatus, deci postarea ta nu ma surprinde cu nimic.

Da vreau sa zic si eu niste chestii aici:

Toti zic "Intra Kewell, intra Umit Karan, vor fi mai puternici".

In locul cui intra baietii astia? Il scoate Skibbe din echipa pe Hasan Sas, capitanul si simbolul din acest moment al Galatei? Nu. Iese cumva Turan Arda? Cu siguranta nu. Iese Lincoln? Posibil, dar si el a facut un meci bun, nu cred. Iese Shabani Nonda, la forma pe care o arata? Ma indoiesc.

Cine spune ca in acest moment Kewell e peste Lincoln sau Hasan Sas? Dupa ani intregi macinati de accidentari... nu mai e nici pe departe baiatu care facea furori la Leeds.

La noi.. de ce a jucat Petre Marin? Pentru ca are experienta.Multa.Are conditie fizica, este bun in duelurile din banda unu contra unu.. De ce nu Nesu? pentru ca Nesu e haotic, este inconstient si nu stiu daca avea stiinta jocului necesara sa-l tina in frau pe Hasan Sas.

Intr-adevar Petrica a gresit la Vaslui. Poate si acum, dar nu prea cred. Cand Galata are un singur varf adevarat, Nonda, si baiatu ala ajunge sa dea cu capul din mijlocul careului, nu prea poti sa acuzi fundasii de banda. A fost greseala de plasament a lui Radoi. Aa, daca marca Hasan Sas, era alta poveste...

Iar chestia cu ruperea in bucati a turcilor la ei acasa.. Noi nu ne asteptam sa conducem 2-0 in min 15. Nu ne asteptam ca Galata sa fie atat de slaba, mai ales la inceput.

La naiba, anul trecut n-am putut sa-i batem pe Bate Borisov la ei acasa...

Revenind la pseudo-problema Nesu-P. Marin, cred ca solutia acolo se numeste Emeghara. Din pacate, mai tre sa asteptam ceva vreme...

In alta ordine de idei, va rog sa aruncati o privire peste declaratia lui Mucescu jr. referitoare la Galata- Steaua care apare pe site-urile ziarelor de sport

AdrianUltras2514.08.2008 13:39

lupi

Din pacate Biblia nu e scrisa de Mircea Sandu asa ca nu poate fi pusa ca si regulament al ligii 1.

Mirceaor

Aseara Hasan Sas a facut un meci foarte slab.Centrari de pe partea lui nu au venit deloc.

Daca intra Kewell, cel mai probabil va intra mijlocas stanga.Iar Arda va fi trecut in dreapta ca poate juca si aici.

De ce nu Nesu? pentru ca Nesu e haotic, este inconstient si nu stiu daca avea stiinta jocului necesara sa-l tina in frau pe Hasan Sas.

Are si Nesu destule jocuri in Europa prietene.Nu e el debutant.

Probleme nu ar fi avut el cu Hasan Sas. Si ar fi ajutat fundasii centrali mult mai mult.

Gresesti cand zici ca Petre Marin nu are nici o vina la golul al 2lea.

Nonda s-a sprijinit pe el.Petrica nu s-a zbatut deloc sa ii ia fata sau sa il incomodeze.

Ai auzit de fotbal total?

Fotbal total inseamna sa joci acolo unde de prinde faza.

Dayro de ex, aseara, a ajuns la un moment dat pe pozitie de fundas stanga si s-a napustit asupra lui Hasan Sas si l-a deposedat intr-o situatie foarte periculoasa.

Petrica la experienta lui de ce nu a putut face asta?

mirceaor14.08.2008 13:55

@ Adrian

De cate ori intra Nesu pe teren ma gandesc "Ma sa nu ia asta rosu sau sa faca dracu vreun penalty, ca galben sigur ia." N-ai de unde sa stii daca ar fi avut sau nu probleme cu Hasan Sas. Imi amintesc ca dupa CM din 2002, acelasi Hasan Sas avea oferta de la Milan. Stiu ca n-a facut un meci bun, dar asta poate si pentru ca Petrica l-a tinut din scurt.

Si sa nu mai spui ca e vina lui Jair ca am luat golu 2 de la Nonda, cand s-a vazut clar ca Radoi a sarit pe sub minge.

AdrianUltras2514.08.2008 14:03

Mirceaor

Nu ma lua cu ce juca Hasan Sas in 2002 ca acum suntem in 2008.

Acum saracu' Hasan Sas nu a mai prins echipa turciei la euro.

Nu a jucat prost pt ca l-a tinut Jair din scurt.

A jucat prost pt ca a jucat prost.

Iar faza cu

"Ma sa nu ia asta rosu sau sa faca dracu vreun penalty,
mi se pare o porcarie avand in vedere ca Goian de ex a adunat mult mai multe eliminari decat Nesu.

Pai si ce-i daca ia galben?

Te depuncteaza daca iei galben?

Iti anuleaza goluri.

Asta e o copilarie.

De ce nu se uita lumea si la faptul ca Nesu se apara mai bine si ajuta si mai mult ofensiva decat Petrica?

De ce va uitati doar la statistica cartonaselor?

Petre Marin nu face faulturi pt ca nu intra in dueluri fizice.

De aia nu a avut Nonda probleme in a sari peste el si a relua mingea in poarta.

Ca Petrica nu a sarit deloc sa il incomodeze.

lupi14.08.2008 14:06
lupi

Din pacate Biblia nu e scrisa de Mircea Sandu asa ca nu poate fi pusa ca si regulament al ligii 1.

Mirceaor

Aseara Hasan Sas a facut un meci foarte slab.Centrari de pe partea lui nu au venit deloc.

Daca intra Kewell, cel mai probabil va intra mijlocas stanga.Iar Arda va fi trecut in dreapta ca poate juca si aici.

De ce nu Nesu? pentru ca Nesu e haotic, este inconstient si nu stiu daca avea stiinta jocului necesara sa-l tina in frau pe Hasan Sas.

Are si Nesu destule jocuri in Europa prietene.Nu e el debutant.

Probleme nu ar fi avut el cu Hasan Sas. Si ar fi ajutat fundasii centrali mult mai mult.

Gresesti cand zici ca Petre Marin nu are nici o vina la golul al 2lea.

Nonda s-a sprijinit pe el.Petrica nu s-a zbatut deloc sa ii ia fata sau sa il incomodeze.

Ai auzit de fotbal total?

Fotbal total inseamna sa joci acolo unde de prinde faza.

Dayro de ex, aseara, a ajuns la un moment dat pe pozitie de fundas stanga si s-a napustit asupra lui Hasan Sas si l-a deposedat intr-o situatie foarte periculoasa.

Petrica la experienta lui de ce nu a putut face asta?

am ziso mai mult gluma:P

AdrianUltras2514.08.2008 14:16

Lupi

Fotbalul e un sport de barbati, un sport de contact.

Fair Play inseamna sa nu faci rau adversarului voit.

Acum, ca mai dai la picioare, ca il mai incomodezi, ca intri un pic mai dur la el, astea doar il atentioneaza ca tu esti serios si nu ai de gand sa te prostesti cu el.

Eu nu l-am vazut pe Nesu pana acum sa intre la rupere, chiar daca intra foarte dur.

La Rupere a intrat Ndoaie ala de la Vaslui.

mirceaor14.08.2008 14:16

Oricum, nici Nesu nici Petre Marin n-au acum fata de tricoul de titular. Nesu n-a avut si nici n-o sa aiba niciodata pentru ca asta e valoarea lui, atata poate.

Daca tu esti fan Nesu, imi pare rau pentru tine, dar asta e. Adevarul este cum am scris mai sus: Nesu e haotic si inconstient in joc. Daca ar juca titular in fiecare meci, Nesu ar lua minim 5 rosii pe sezon, l-ar depasi lejer pe Goe.

Si cum am zis deja, vina la gol e a lui Radoi.

Cat despre neconvocarea lui Hasan Sas la CE, asta nu reprezinta nimic. Nici Raul n-a jucat la Euro. Sau nici capitanul Realului nu mai are valoare?

Asta am zis asa doar, pentru ca stiu ca la cat de incapatanat esti orice as scrie, si oricat de mult adevar ar fi in ceea ce scriu, tot nu te pot convinge :))

Nu ma intelege gresit, si mie imi place Nesu, e bataios si pune osu', dar parca trebuie ceva mai mult... Pai ar fi culmea sa nu-mi placa Nesu cand il stiu de cand juca fotbal in curtea liceului meu din Oradea si le dadea clasa la toti :))

AdrianUltras2514.08.2008 14:37
Nesu e haotic si inconstient in joc. Daca ar juca titular in fiecare meci, Nesu ar lua minim 5 rosii pe sezon, l-ar depasi lejer pe Goe

Ei dracia dracului!

Pe vremea lui Protasov, Nesu era titular meci de meci si nu aduna nici un rosu...CUM DRACU?!

Am mai zis-o si o mai zic, asta e o conceptie gresita!

Nesu e dur, dar nu e rupator.

Doar ca e tinta arbitrilor corupti din Liga 1(ca si astia stiu ca si voi.ala e rupator, daca ii dau rosu gratis, is acoperit) nu inseamna ca asa e peste tot.

Nesu e peste Petre Marin la toate capitolele in acest moment indiferent ca va place sau nu!

lupi14.08.2008 14:38
Lupi

Fotbalul e un sport de barbati, un sport de contact.

Fair Play inseamna sa nu faci rau adversarului voit.

Acum, ca mai dai la picioare, ca il mai incomodezi, ca intri un pic mai dur la el, astea doar il atentioneaza ca tu esti serios si nu ai de gand sa te prostesti cu el.

Eu nu l-am vazut pe Nesu pana acum sa intre la rupere, chiar daca intra foarte dur.

La Rupere a intrat Ndoaie ala de la Vaslui.

ardeleanule...esti idolu meu de pe acest site:D...

alexblaja14.08.2008 14:47
Nesu e peste Petre Marin la toate capitolele in acest moment indiferent ca va place sau nu!

deja asta este o alta abordare decat "Lacatus este un antrenor mic, mic si fricos" :)

DonAndres14.08.2008 15:40

@lupi..catzi ani ai?????

sabin130714.08.2008 15:53

Cenzura comunista e minciuna pe langa ce faceti voi aici. Posturile mele nu au continut nimic obscen, injurios sau mai stiu eu ce, doar ¨au comis greseala¨ de a nu fi de acord cu aberatiile multora de pe aici, care se bat cu pumnii in pieptul lor ros´albastru, dar care nu au nici cea mica idee de ce inseamna bun´simt, respect, libertate de opinie, gandire si asa mai departe; de istorie stelista, ce inseamna de fapt clubul asta si cine reprezinta cu adevarat aceste culori demonstrati ca nu poate fi vorba.

Acest site este administrat cu o mentalitate pur romaneasca, de haita, de banda, de cine e cu noi si cine nu - dezgustator. Ce vreti domnilor scriitori de articole, sa primiti 100 de commenturi in care sa se zica ¨bravo, asta da expert si clar´vazator in fotbal¨? E posibil si asta, ca frustrarile voastre sa fie vindecate de laudele a 5 insi neajunsi la pubertate. Va spun sincer ca sunteti demni de mila.

Si inca ceva. Eu propun sa ramaneti doar voi, adminii si administratorii acestui site, sa discutati doar voi; in cel mai ¨democratic¨ fel cu putinta, nu-i asa? Da-ti-ne ban sau stergeti-ne posturile daca nu sunteti de acord cu opiniile noastre, asa e cel mai bine. Sau poate uneori adevarul doare prea tare ca sa aveti taria sa raspundeti civilizat, dar probabil asa va satisfaceti poftele retarde de a conduce, de a fi sef macar undeva. Penibil

bodanelu14.08.2008 16:28

nu`l pupi? :offtopic:

lupi14.08.2008 17:54
@lupi..catzi ani ai?????

cat Ochirosii

nu`l pupi? :offtopic:

Cand o sa fie antrenor mare Lacatus il pup:D

SSK14.08.2008 20:34

Sabin, ce posturi au fost sterse? Spui niste cuvinte foarte dure.

think_again14.08.2008 22:02

deci eu tin sa te contrazic si sa ii contrazic pe toti in legatura cu Lovin!ce va luati atat de el eu nu va inteleg el a jucat bine aseara mai prost a jucat ov Petre(scuza fiind accidentat) Lovin a jucat pana si in ofensiva bine(da-mi un jucator in locul lui si vorbim atunci)eu zic ca nu exista un altul decat sa joace cu Radoi la mijloc si cu Ghionea in aparare care mie personal mi se pare ca nu mai joaca cum a jucat e in scadere de forma vezi amicalul cu swindom town(chiar daca a fost doar un amical) chiar si jocul cu olanda de la mondiale care la primul gol al lui huntelaar era undeva prin alta lume nestiind nimic de el obiectii de la cineva astept mesaj

think_again14.08.2008 22:10

deci unii dintre voi cred ca nu aveti nici o treaba cu fotbalul de exemplu comentati de nesu ca nu merita postul de titular si spuneti ca Petre Marin a meritat vreodata dar voi nu observati ca Petre Marin nu alearga deloc dupa ce pierde o minge??nu ati vazut ca majoritatea golurilor din divizia A le-am primit din cauza lui nu ati vazut ca golul lui nonda a fost dat din cauza lui??(al 2-lea)nesu alearga de rupe pamantul si mai si intervine bine chiar daca e putin neglijent

sabin130714.08.2008 22:14
Sabin, ce posturi au fost sterse? Spui niste cuvinte foarte dure.

Vorbeam de 2 posturi ale mele, raspuns la acest articol, din aceasta dimineata. Mi se pare ca ¨s-a evaporat¨ si unul al userului Predator.

Spun cuvinte dure deoarce, am mai spus azi pe acest site, sunt foarte dezamagit de atitudinea unora de pe aici, carora de mult le citesc articolele sau comentariile, si care pana acum mi s-au parut a intelege intra´adevar ce inseamna Steaua, sau spiritul Steaua, chiar lideri de opinie as putea spune. De obicei nu prea postez, evit sa intru in polemici de genul acesta, prefer sa citesc doar ce se discuta; dar acum mi s-a parut mult prea mult, dupa parerea mea in cazul de fata nu mai este vorba despre fotbal, este vorba de onoare, respect, tarie de caracter si lista poate continua.

Demonstreaza-mi ca ma insel si-mi cer scuzele de rigoare.

drlv8515.08.2008 00:24

suntem cei mai ratati oameni ... ne certam ca niste prosti ..

vreau sa aud UN SINGUR CLUB .. cu NUME .. dak o exista asa ceva.. in care suporterii isi impun parerea ..

totsi va datsi antrenori .. va compatimesc

suntesti niste nimicuri in comparatie si cu Banel Nicolita (si NU, nu incerc sa`l apar deloc prin anterioara comparatie)

cele 2 articole puse in paralel .. imi creeaza DOAR DEZGUST

SUNTEM PENIBILI !

ATAT[.]

«15678»