FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray – Steaua, sau cum sa fii un antrenor mic

«145678»
bgdb14.08.2008 09:15
Nu inceteaza sa ma uimeasca postarile extraordinar de coerente si foarte bine ARGUMENTATE ale unor useri... Poate ma voi obisnui pana la urma :)

Amice, ai cuvantul meu de onoare ca, din cauza prostiilor debitate de tine ma gandesc la modul cel mai serios sa renunt la accesare siteului. Stiu ca probabil lucrul asta te misca pana la lacrimi.

U make me sick

mirceaor14.08.2008 09:20

@ Somanescu

Nu intelegi. Ori nu vrei sa intelegi ori esti limitat.

N-am spus varf de forma, dar o forma care sa-ti permita sa depasesti turul 3 preliminar, cand stii ca vei intalni o echipa redutabila. Prezenta in Liga Campionilor e foarte importanta si financiar si in plan sportiv si ca imagine si ca orice vrei pentru cluburile cu pretentii in Europa.

Iar dupa ce si anul trecut au ratat grupele, baskanii Galatei nu vor fi deloc incantati de un nou esec.

Si unul dintre cele mai importante imbolduri pentru castigarea titlurilor a devenit participarea in Liga Campionilor.

Nu a zis nimeni nimic de forma maxima..sau nu stii citi?

DonAndres14.08.2008 09:29

@lupi

Scuze domn' profesor......am gresit,promit ca la lectia urmatoare de gramatica o sa fiu prezent!!!

Exceptand asta....nush ce ai inteles u din meciul de aseara.......banuiesc ca nimik!

Ca sa parafrazez un comentator TV(vezi pe youtube meciul de la Kiev al Stelei...)Un 2-2 pe Aly Samy Yen 'nu sta la indemana oricui!'.............INTIENDES hombre?????

w3bmaster14.08.2008 09:40

Ba da de ce mereu cand batem/facem un rezultat bun adversru joaca slab ? zici ca sunteti dinamuisti/milogi

anul trecut ne-am chinuit cu Bate se pare ca anul asta vor fi in LC na ce sa mai zici (bine au scuze si chferau ca cipriorii lor ajung in lC se pare da mi se falfaie)

Ia mai terminati oare de ce nu a jucat galata bine ? pt ca nu a fiost lasata in fine mie scarba de astia cu Anti Lacatus da nu ma mira ca la turci Hagi e zeu la noi in Templu sa vad cum va fi primit da ma indoiesc ca asa is romanii prosti si "experti"

armin14.08.2008 09:46

Cel putin 7 echipe din Liga 1 ar fi batut pe galata aseara. Nu trebuia decat putina ORGANIZARE.

lupi14.08.2008 09:50
@lupi

Scuze domn' profesor......am gresit,promit ca la lectia urmatoare de gramatica o sa fiu prezent!!!

Exceptand asta....nush ce ai inteles u din meciul de aseara.......banuiesc ca nimik!

Ca sa parafrazez un comentator TV(vezi pe youtube meciul de la Kiev al Stelei...)Un 2-2 pe Aly Samy Yen 'nu sta la indemana oricui!'.............INTIENDES hombre?????

La cum a aratat Galata aseara...steatea la indemana multr echipe:)timpul imi va da dreptate...pana atunci voi continuati cu Hai Laca

Sa ai o zi buna ;)

imi place ce scrii Mariuse.vad ca is putini useri care is destepti si chiar vad lucrurile asa cum is.esti u Adrian,ultrash si inca 2-3.restu is cu mottou:"Daca zic Forza Lacatus inseamna ca is stelist mare".

pai sa va faceti site`ul vostru .. www.antilacatus.ro si pe tine te pun baietii moderator la sectiunea "Eu e mai destept ca restul" ..

oricum, cea mai vizitata sectiune va fi "Cariere" , unde cu totii veti depune un CV pentru a fi numiti antrenori la Steaua..

l.e. : eu nu inteleg cum acest personaj esti lasat sa jigneasca majoritatea membrilor de pe acest forum si sa nu se ia nici o masura la adresa lui ..dar se vede ca "miscarea anti-antrenor(oricare ar fi el)" curge in sangele majoritatii moderatorilor..

moderatorii sunt aia mai destepti...nu degeaba il cer jos pe Laca...u ramai cu Hai Laca,Hai Banel si esti mare stelist

eu nu inteleg cum vrei sa dai tu impresia de om destept , daca tu nu aduci nici un ARGUMENT la criticile care ti se aduc ..mai ai tupeul sa si jignesti si tu scrii cu "u" ...replicile tale, gen "conquiztador" denota nivelul tau de a purta o discutie ..

apropo, parca nu mai postai ..

am corectat doar o gresala.prietene:)

zoloz200514.08.2008 09:55

GREªEÁLÃ, greșeli, s.f. Faptã, acțiune etc. care constituie o abatere ..

dar cine suntem noi sa ne certam cu tine, noi suntem prostimea site`ului ..ca ne sustinem punctul de vedere cu argumente..

Lacatus TREBUIE SA RAMANA LA Steaua !!

singurul care trebuie sa plece ..stim cu totii cine e..

lupi14.08.2008 09:58

dar cine suntem noi sa ne certam cu tine, noi suntem prostimea site`ului ..ca ne sustinem punctul de vedere cu argumente..

oke...incepi cu dictionare si alea alea...ce leg are Lacatus cu ce ai scris u?defapt are leg...

refresh14.08.2008 10:10

oke...incepi cu dictionare si alea alea...ce leg are Lacatus cu ce ai scris u?defapt are leg...

lupi, las-o moarta. a plecat Marius, a aparut Mihai, nu mai scrie el, apari tu, dupa ce te linistesti si tu, o sa vina altu. Pana una alta scoateti capu ala din fund ca se pare ca l-ati bagat adanc de tot. Ipocriti pana la Dumnezeu mai sunteti. Pe stadion ati striga numai Lacatus! Da faceti-va frate echipa voastra, bagati bani in ea, aduceti jucatori si faceti voi tactica si jucati pe maidan cu ea.

Am inteles mai pana acum ca s-ar vrea ca articolul sa aduca doar critici. Dar una e sa critici, alta e sa inchei un articol cu Lacatus pleaca. Da cine sunteti mah voi sa cereti asta, v-au ales suporterii sa vorbiti in numele lor? Nu cred. Parerea voastra nu prea conteaza, ceea ce spuneti spuneti doar pentru a inflama spiritele si a aduce un numar de comentarii cred la articolele voastre.

Marius, prin primele posturi ai spus ca cineva merita ban pentru o jignire (corect sa zicem), dar tu cand jignesti pe altii nu meriti un ban? Asa dupa mintea ta, ce zici?

Marius, lupi si altii ca voi...sunteti acelasi caracter cu ciobanu. Toti sunt prosti, doar voi destepti. Bravo voua luminatilor.

DonAndres14.08.2008 10:15

Corect...Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lacatus 'trebuie sa inscrie,Lacatus va inscrie'........Lacatus trebuie sa ramana,Laca va ramane..........

Doamne ajuta!!!!!!!

De astazi nu mai conteaza decat meciul de pe Ghencea.....asa ca haideti sa fim alaturi de ei.....sa facem Galata sa tremure.......!!!!!!!!!!

valiblondu14.08.2008 10:17
Cel putin 7 echipe din Liga 1 ar fi batut pe galata aseara. Nu trebuia decat putina ORGANIZARE.

acum dupa meci toti va dati antrenori si cunoscatori, apropo unde erati dupa meciul cu roma?? toti il contestati pe Lacatus, nu zic ca este un mare antrenor, dar in loc sa-l contestati mai bine l-ati incuraja. m-am saturat de toti cei care merg la meciuri si mananca seminte si dupa vin si comenteaza aici , lasati-ne nu avem nevoie de astfel de suporteri fular-campionii:steag_cruce_invers:

choli14.08.2008 10:37

hhhhhhh

DonAndres14.08.2008 10:39

Sunt curios cu ce te ocupi????Sunt curios daca vreodata ai gresit profesand ??????In schimb nu's curios daca esti fericit,nici daca iubesti Steaua!

Te rog numai sa ne lasi sa ne iubim Idolii......Lasa-ne sa mergem in Templu si sa urlam....Lacatus!!!!!!!!!!!!!!!!!!Suntem o familie si ne iubim parintzii.....simplu,nu????

HAIDE LACATUSULE/ ADU-ne VICTORIE!!!!!!!

Un artist precum Nastase/Esti in fente patimase/Vara spaima'n cei cu faima/Insa fara cartonase!!!!!!!

Lupta Steaua!

lupi14.08.2008 11:05
refresh

am impresia ca Marius & Co. sunt admiratori nicidecum suporteri, samantari sau ultrasi. Ei sunt doar admiratori de tastatura care sufera ca si Becali de "nevoie de atentie". Au impresia ca ei sunt zeii acestui forum si noi "muritorii" trebuie sa ne invartim dupa ei. Este inadmisibil pe acest site care se vrea unul al sup. echipei Steaua sa apara acesti Tudori Vladimiresti ai net-ului si sa fie atat de nesimtiti si sa declare.....stiti cu totii!

auzi ba zeule....daca ai asa sange-n boase de ce nu iei aceeasi atitudine si pe stadion? Stii unde se afla? Nu de alta da tare mult as vrea sa-ti.....cred ca sti ce zic!

Concluzia mea este ca esti un MARE PRAF DE ADMIRATOR DE CARE NE PUTEM LIPSI CU TOTII!!

ASA CA, FA-NE UN BINE SI DA-TI UN BAN PE INTREAGA CLASA DE IP...

Se vede ca esti un biet admirator dintr-un sat amarat din nordul Moldovei care recent a fost inundat.... :cursing:

decat ultras prost mai bine admirator destept...Striga Hai Laca ca nu te aud

mirceaor14.08.2008 11:30

@ lupi

Stii vorba aia: cand mai multi iti spun ca esti beat te duci si te culci. Asa ca polemicile astea nu-si au rostul, doar ocupa spatiu pe thread...Iar cu chestia cu "striga Hai Laca" esti penibil rau,pe bune...

SSK14.08.2008 11:31

Sfatul meu ar fi s-o terminati cu atacurile la persoana si sa comentati pe marginea articolului si a jocului echipei. Altfel, vom inchide acest topic.

il_capitano14.08.2008 11:32

Chiar nu stiu ce sa spun ! In totalitate nu sunt de acord cu tine ! Articolul mi se pare foarte rautacios, nu cred ca ne trebuia un astfel de articol pe site ! Respectele mele pentru ca scrii ''si frumos'' dar acum no comment ! Nu stiu ce s-a intamplat cu tine : stii tu, nemultumitului i se ia darul, asa ca ar trebui sa fim cumpatati ! Un 2-2 este foarte bun. Vorba lui MM Stoica : Daca se oferea un 2-2 inainte de inceperea meciului, toata lumea l-ar fi acceptat !

MoWeed14.08.2008 11:35
Altfel, vom inchide acest topic.

N-ar fi rau!

Marius14.08.2008 11:50

Mo,

Pana acum m-am abtinut sa iti raspund, in principiu datorita unei dezamagiri pe care am avut-o in ceea ce te priveste (deh, sunt doar un infect care scrie mizerii, parca asa era). Te-as ruga insa sa-ti pastrezi parerile personale si off-topic pentru tine, sau, eventual, sa le trimiti printr-un PM cui crezi de cuviinta.

Topicul nu se va inchide, in cel mai rau caz vor fi sterse si sanctionate (nu de mine) posturile care nu au legatura cu articolul. Sper ca am fost suficient de clar in exprimare, chiar daca sunt un infect.

MoWeed14.08.2008 12:10

Atata timp cat vei face tot posibilul sa-l gasesti tap ispasitor pe Lacatus pentru orice o sa continui sa zic ca scrii mizerii (doar comentez articolul; imi dau cu parerea despre el). Cand ai avut articole echilibrate nu-mi amintesc sa te fi insultat, chiar am zis lucruri pozitive.

Dar atata timp cat voi fi user al acestui site voi continua sa iau atitudine cand vad aici asemenea prostii scrise.

Crede-ma, dezamagirea aia este reciproca. Nu ma asteptam de la un redactor sa scrie un asemenea articol vreodata aici... In primele 2000 si ceva de postari nu am insultat pe nimeni, nu am injurat pe nimeni nici macar prin mesaje private. In general sunt un om rabdator dar si rabdarea mea are o limita. Daca si dupa 2-2 pe Ali Samy Yen apar articole in care antrenorul e facut cu ou si cu otet(ca deh golurile noastre sunt norocoase de fiecare data; ale adversarilor niciodata)....

AdrianUltras2514.08.2008 12:17
Daca si dupa 2-2 pe Ali Samy Yen apar articole in care antrenorul e facut cu ou si cu otet(ca deh golurile noastre sunt norocoase de fiecare data; ale adversarilor niciodata)....

Nu ti se pare ca golurile adversarilor au semanat incredibil de mult cu golul marcat de Liubinkovic in meciul cu Vaslui?

BA DA!

De ce?

Pt ca avem un gol incredibil de mare acolo pe stanga si suntem surprinsi de multe ori de pasele astea peste aparare venite din dreapta.

Si sa fim seriosi, un antrenor SERIOS, ii rupea pe turci in bucati.

2-2 e scor bun daca te numesti Liverpool si joci acasa cu Twente.

In cazul nostru altfel sta treaba.

Meciul de acasa va fi mult mai greu pt ca vor reintra Linderoth si Kewell si astfel vor iesi cel mai probabil Hasan Sas si unul dintre fundasii centrali(Meira va fi mutat fundas central iar Linderoth va fi la inchidere).

Si atunci punctele slabe ale turcilor nu vor mai fi asa slabe iar ofensiva lor va avea un plus.

MoWeed14.08.2008 12:21

@AdrianUltras25

Sunt de acord cu tine ca pe partea noastra stanga este o problema. La meciul de ieri si Toja si Petre Marin au jucat slab. Mai mult si Golanski a prins o zi slaba

Dar asta nu inseamna ca Lacatus e principalul vinovat. Sa il acuzi ca l-a folosit pe Golanski este deja o tentativa de a gasi un tap ispasitor.

LE: Si sa nu crezi ca am zis acolo ca golurile pe care le-am primit au fost norocoase; eram ironic mai degraba. Vroiam sa demonstrez ca i-se cauta nod in papura lui Lacatus. Golul lui Dayro a fost la fel de norocos ca si primul gol al lui Nonda...

c.ronaldo1714.08.2008 12:25

@Adrian,Marius & co.

Vorbiti de Galata de parca ar fi FC Twining Beijing Excelsior. Vorbiti de parca la Galata ar juca Giani Kirita, Pancu, Frank Sinclair sau Regele Artur.

Nu erati tot voi cei care dupa ce ati auzit ca am picat cu Galata spuneti: "Oaaa,Moaa,Uaahaha, Lacatus are mare noroc daca scoate un egal in dubla mansa", "Pfffa, nu avem nici`o sansa", "Asta da echipa, ne vor rupe".

Dupa ce scoatem egalul "Oaaa,aaa, pai vezi, Laca nu a jucat cu ala acolo..", "Ooaaa,aaa, Laca nu a pase din prima in regim de viteza stiind ca terenul va avea umiditatea ...".

PS: Daca o luam dupa ocazii, Steaua a controlat fara probleme meciul. Galatasaray a avut doar 3 ocazii in tot meciul.

zoloz200514.08.2008 12:25
Dar asta nu inseamna ca Lacatus e principalul vinovat. Sa il acuzi ca l-a folosit pe Golanski este deja o tentativa de a gasi un tap ispasitor.

ai foarte mare dreptate ..mie Golo mi se pare cel mai complet fundas pe care il avem..

Pentru Marius, cum poti sa il propui pe Nesu in echipa, stiind bine ce greseli a facut in meciul de la Iasi ..P.Marin a fost odihnit pentru a juca la Istanbul ..

I.N.Money14.08.2008 12:31

Lacatus a facut intr-adevar cateva greseli capitale aseara , insa este evident faptul ca pe el il multumeste acest 2-2 . Eu sincer as fi preferat un 3-2 pentru turci , pentru ca as fi stiut ca in retur turcii nu ieseau din careu . In schimb o sa revedem meciurile cu Zeleznik , Kiev sau Rapid in care o sa ne tremure chilotii si echipele adverse o sa isi faca jocul pe Ghencea , in loc sa le aratam noi de ce pe Ghencea pleci cu 0-2 de la cabine .

In primul rand , eu nu o sa inteleg vreodata aceasta fixatie cu Lampard Lovin in primul 11 al Stelei. Aceasta nulitate de fotbalist ajunge la finalizare la marginea careului de 16 m , absolut singur cu portarul si el alege sa suteze cu latul telefonat , exact cum a facut-o la acel 2-4 de pomina cu javrele . Am inteles ca Ovidiu Petre este nerefacut , dar il ai pe Radoi & Tiago pe acel post care sunt cu o clasa peste Lovinel , caruia ii arde de calcaie pe contraatac . Dupa caderea fizica a turcilor era obligatoriu ca Stancu/Neaga ( oameni de viteza ) sa isi faca aparitia pentru ca Servet o fi el cat un urs , dar nu facea fata unei contre steliste . Am ramas in schimb cu un Arthuro apuizat, asteptand finalul meciului de prin minutul 60 .

In schimb , ma intreb pana la urma ce vrea Lacatus sa ii faca lui Petrica Marin ? Vrea ca acest jucator sa fie injurat pe Ghencea ? Ca acesti 4 ani foarte buni in tricoul nostru sa fie stersi cu buretele ? E clar ca nu mai poate , a gresit enorm aseara si chiar are o parte din vina la golul 2 , dar Laca tot insista cu el . Intrarea lui Nesu le-a taiat banda dreapta turcilor , nicio ocazie nu a mai aparut de acolo pana la final . Nu mai poti risca sa joci cu Petre Marin meciuri capitale cum a fost acesta cu Galatasaray , stiind ca are o varsta si un fizic destul de fragil .

Cat despre Golanski , inainte sa il criticam si sa il blamam , ar trebui sa ne uitam ca el a trebuit sa ii faca fata atat lui Turan , cat si urcarilor lui Hakan Balta ( dupa ce am dat golul de 2-0 ) , ba chiar lui Lincoln , care venea mult in lateral . Golanski nu a putut sa faca fata celor 3 , atat timp cat Banel a uitat sa se intoarca , iar axa Sârma-Ațã nu prea l-au anihilat pe brazilian .

Rezultatul e mare , dar e incredibil ca un club de talia Stelei poate pierde un meci din mana in care conducea cu 2-0 in minutul 13 , iar echipa adversa era parca venita din alta lume . Atat timp cat o sa avem aceeasi mentalitate "olitza" in care vrem sa protejam un scor , intr-un stadion in care presiunea este la ea acasa , iar noi stam la maxim 30 de metri de poarta , Steaua o sa mai treaca prin episoade ca cele de aseara .

In retur trebuie sa existe o atitudine , nu vreau sa ne multumim cu egalul , vreau si sper ca Steaua sa le predea o lectie de fotbal .

«145678»