Lacatus a facut intr-adevar cateva greseli capitale aseara , insa este evident faptul ca pe el il multumeste acest 2-2 . Eu sincer as fi preferat un 3-2 pentru turci , pentru ca as fi stiut ca in retur turcii nu ieseau din careu . In schimb o sa revedem meciurile cu Zeleznik , Kiev sau Rapid in care o sa ne tremure chilotii si echipele adverse o sa isi faca jocul pe Ghencea , in loc sa le aratam noi de ce pe Ghencea pleci cu 0-2 de la cabine .
In primul rand , eu nu o sa inteleg vreodata aceasta fixatie cu Lampard Lovin in primul 11 al Stelei. Aceasta nulitate de fotbalist ajunge la finalizare la marginea careului de 16 m , absolut singur cu portarul si el alege sa suteze cu latul telefonat , exact cum a facut-o la acel 2-4 de pomina cu javrele . Am inteles ca Ovidiu Petre este nerefacut , dar il ai pe Radoi & Tiago pe acel post care sunt cu o clasa peste Lovinel , caruia ii arde de calcaie pe contraatac . Dupa caderea fizica a turcilor era obligatoriu ca Stancu/Neaga ( oameni de viteza ) sa isi faca aparitia pentru ca Servet o fi el cat un urs , dar nu facea fata unei contre steliste . Am ramas in schimb cu un Arthuro apuizat, asteptand finalul meciului de prin minutul 60 .
In schimb , ma intreb pana la urma ce vrea Lacatus sa ii faca lui Petrica Marin ? Vrea ca acest jucator sa fie injurat pe Ghencea ? Ca acesti 4 ani foarte buni in tricoul nostru sa fie stersi cu buretele ? E clar ca nu mai poate , a gresit enorm aseara si chiar are o parte din vina la golul 2 , dar Laca tot insista cu el . Intrarea lui Nesu le-a taiat banda dreapta turcilor , nicio ocazie nu a mai aparut de acolo pana la final . Nu mai poti risca sa joci cu Petre Marin meciuri capitale cum a fost acesta cu Galatasaray , stiind ca are o varsta si un fizic destul de fragil .
Cat despre Golanski , inainte sa il criticam si sa il blamam , ar trebui sa ne uitam ca el a trebuit sa ii faca fata atat lui Turan , cat si urcarilor lui Hakan Balta ( dupa ce am dat golul de 2-0 ) , ba chiar lui Lincoln , care venea mult in lateral . Golanski nu a putut sa faca fata celor 3 , atat timp cat Banel a uitat sa se intoarca , iar axa Sârma-Ațã nu prea l-au anihilat pe brazilian .
Rezultatul e mare , dar e incredibil ca un club de talia Stelei poate pierde un meci din mana in care conducea cu 2-0 in minutul 13 , iar echipa adversa era parca venita din alta lume . Atat timp cat o sa avem aceeasi mentalitate "olitza" in care vrem sa protejam un scor , intr-un stadion in care presiunea este la ea acasa , iar noi stam la maxim 30 de metri de poarta , Steaua o sa mai treaca prin episoade ca cele de aseara .
In retur trebuie sa existe o atitudine , nu vreau sa ne multumim cu egalul , vreau si sper ca Steaua sa le predea o lectie de fotbal .