FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray – Steaua, sau cum sa fii un antrenor mic

«12348»
Marius13.08.2008 21:45

Ovidiu,

Da, trebuia ca un fundas de banda defensiv sa fie pe dreapta, ajutat de Nicolita sau un inchizator. Sunt sigur ca in felul asta Turan nu era atat de periculos. Mentiunea ar fi ca Lacatus nu trebuia sa presimta, pentru ca stia deja ca Pawel e slab in defensiva.

@ zolo

Din fericire nu vreau sa fiu antrenor, absolut deloc.

LE: bodanelu,

1. Lacatus a declarat, in repetate randuri, ca merge la victorie la Istanbul. Daca vrei, pot sa-ti si caut declaratiile alea.

2. Turcii n-au mai contat in atac pentru ca erau la pamant fizic, nu din cauza interventiilor nenumarate ale lui Radoi in postura inchizator.

3. Pawel a fost depasit inca de la primele faze de Turan.

4. Noi am fost mult mai proaspeti ca turcii, doar cei care trebuiau sa atace, Dayro si Arthuro, erau sleiti. Asta e motivul pentru care au ajuns Lovin si Nicolita la finalizare, atacantii nostri nu mai puteau sprinta in final.

c.ronaldo1713.08.2008 21:46

Trebuia sa mai gasiti inca un motiv in care sa il criticati pe Lacatus. Probabil cei anti-Lacatus erati disperati prin casa la scorul de 0-2.

Acum TiagoGomes e un mijlocas cu tendinte defensive, nu? Acum 1 luna il criticati pe Lacatus ca e cu tendinte ofensive si se incurca cu Dayro. Le luati numai cum vreti.

Golanski a fost schimbat pentru ca nu mai putea continua jocul, una, si a doua pentru ca era depasit usor de Arda. De unde vroiai sa prevada Lacatus ca Golanski nu il va putea tine deloc pe Arda?

A avea un cuplu de fundasi centrali lenti, cum e Goian-Ghionea (personal nu as zice ca Ghionea e chiar un fundas lent), nu inseamna ca nu poti sa il tii pe Nonda. Prin pozitionare, cei 2 nu au avut probleme. s-a vazut clar ca de cand a intrat Ghionea, Nonda nu a mai avut nici`o ocazie.

Cu Toja s-a riscat. Nu a fost un meci excelent, dar, un antrenor mare stie sa riste, iar Lacatus a vrut sa riste. Ca i`a iesit, ca nu i`a iesit.. asta este.

Am avut o gramada de ocazii in acest meci, Lacatus a pregatit echipa perfect.

PS: Daca nu juca Toja si iesea rezultatul negativ, aparea iar un articol mare, de ce nu a fost jucat Toja?

ultrash13.08.2008 21:54

Lovin sa se apuce de frisby,de scrima,de sah...

nu-l criticam pe Lacatus,criticam jocul infect al echipei...oare voi cu ce Stea traiti in suflet,cu [...] asta de echipa de acum?

pai acum fotbalistii din lot ii numaram pe degetele de la o mana...

oare Lacatus mai era criticat daca practica un joc incantator?

ce ati vazut voi la Steaua in seara asta? un gol venit ca i-a dat portaru cu mingea`n cap lu` Arthuro si...atat

in rest niste [...] de jucatori,cu exceptia catorva dintre ei...o turca de joc...

adica NIMIC...va multumiti cu 2-2`u asta...da` l`am scos asa la plezneala,la mica ciupeala...cu un noroc chior...

o sa mergem in Liga(daca o sa mergem) doar ca sa-si scoata ciobanu` camasa si sa ne ridiculizeze adevaratele echipe ale europei ca si pana acum...NO,THANK YOU

danimarcu13.08.2008 21:57
@ Ovidiu

Da, Steaua a dat doua goluri, doua goluri intamplatoare.

A fost exact tipul ala de faza din care a marcat Moreno primul gol cu brasovul.Arthuro nu e la prima "recuperare"de felul asta,a mai avut una la Vaslui parca,dar nu a iesit gol...Nu zic ca e o faza lucrata la antrenament,ar fi culmea,dar Arthuro face bine ca insista pe degajarile astea ale portarilor/fundasilor adversi...

Al doilea gol a fost o faza asemanatoare cu primul gol al Galatei(care au avut chiar noroc:mingea prost lovita a ajuns la cel ce a marcat)...Deci la noi a fost norocos,iar pt ei nu?

Parerea mea e ca exagerezi.Ti-o spune unul care l-a criticat mereu pe Lacatus.

A facut intr-adevar cateva greseli:titularizarea lui Toja,O.Petre nerefacut,nefolosirea macar a unuia dintre Stancu sau Ochirosii pe final de meci.Dar daca ii iesea,era eroul nostru...

Cert este ca 2-2 este un rezultat bun,sunt sigur ca pe Ghencea ii batem.De apreciat cum au trecut jucatorii nostri peste mult mediatizata presiune a publicului.

Intr-adevar,puteam mai mult.Dar daca nu marcam doua goluri rapide,ci ne conduceau ei,erai acum mult mai multumit,desi rezultatul era acelasi...

c.ronaldo1713.08.2008 21:59
1. Lacatus a declarat, in repetate randuri, ca merge la victorie la Istanbul. Daca vrei, pot sa-ti si caut declaratiile alea.

DA DA DA Marius.

Si Penescu spune ca in Ghencea vine sa castige.

Ce`ai fi vrut sa spuna Lacatus? Ca merge la infrangere? Astea sunt declaratii de politete. Parca sunteti de juma` de an in fotbal frate, cautati orice numai numai sa il atacati pe Lacatus. Penibil!

PS: Daca vei fi mai atent la ce a declarat, Lacatus a spus ca s`ar multumi si cu un egal in care Steaua sa marcheze.

alex_lef13.08.2008 22:00
FORZA Steaua !!!!!!!!!!!!!!calcatii pe cap macar in Ghencea

asa si dupa ce ii calcam pe cap, ce urmeaza?! ciobanu isi ia cascavalul si noi mergem in grupe tot cu un joc mai mult decat mediocru, asteptam cu infrigurare o tragere la sorti favorabila poate poate iese ceva. Mai mult ca sigur vom da piept cu 2 superputeri continentale, ne vom plange ca am avut ghinion, dar mingea e rotunda, ei au tot doua picioare si ne jucam sansa pana la capat, plus alte clisee de genul asta. Ne vom apara eroic meci de meci in prima repriza (ex: meciul cu Arsenal din Ghencea) sau vom fi pasati pana innebunim (R.Madrid si O.Lyon tot pe Ghencea) vom smulge 1,2 puncte in ultimele doua meciuri cand lucrurile sunt in mare clarificate, iar in final ne vom multumi ca am adus Barca, Juve, Bayern, Inter sau mai stiu eu pe cine la Bucuresti +bonus un egal cu o echipa de calibrul celor enumerate mai sus cand pe ei ii doare fix in...de noi, fiind deja calificati. Macar de ar fi doar atat, dar vom mai indura si prezenta pe teren a minunatilor Lovin sau Banel (am ajuns la concluzia ca Dumnezeu e tigan, imi pare rau sa o spun dar, cat bulan sa se accidenteze Janos tocmai acum?!)

Si acum ca sa fiu on topic: N-am nimic cu Lacatus, dar incep sa cred ca eu personal nu l-am apreciat suficient pe Olaroiu.

spiderbelgia13.08.2008 22:06
Incredibil! Prietene, culca-te, uita-te maine inca o data la meci si mai scrie un articol maine. Daca o sa semene cu asta, atunci pot sa spun ca nu ai nici cea mai mica treaba cu fotbalul!

zoloz200513.08.2008 22:07

bai nene, mai bine jucam cu atletico ..faceam si cu aia egal ..si gaseati si motive de dezamagire si atunci..

daca prindeam o echipa slaba, iar nu era bine..eu zic ca data viitoare mai bine jucam singuri..

sonel13.08.2008 22:08

da..., dupa razboi multi viteji se arata, recunosc ca Laca a fost sub asteptarile mele,dar de ce nu ii dai credit macar pana la terminarea returului?,

sa te hazardezi sa etichetezi un antrenor ca fiind "mic" dupa un timp asa de scurt te face si pe tine un om "mic". Astfel de articole nu isi au rostul in momentul de fata, asteapta sa se termine o perioada si tragem linie apoi.

catalinMLK13.08.2008 22:10

draga Marius esti de-a dreptul [...]......esti mic si [...]incerci sa te afirmi prin articole incendiare care sunt de fapt penibile....si daca ai vre' un pic de constiinta ar trebui sa-ti pastrezi ideile pt tine.....

kosm1n13.08.2008 22:10

Pacat ca nu rezolvam nimik cu articole cu postari dar tot altii or sa dirijeze echipa! Asta e....in seara asta am aratat ca suntem fricosi si ma intreb.....Chiar asa de fricos e Lacatus? daca e fricos atunci nu are ce cauta la Steaua aici nu e loc pt fricosi! Stelist pana la moarte!

MoWeed13.08.2008 22:11

Un articol care desi are o farama de adevar este prost argumentat si evident scris la cald.

Pai vine acum posesorul de licenta pro care nu de putine ori mi-a zis ca fac eu pe desteptu sa expuna ideeile lui tactice deprinse dupa ce a absolvit scoala de fotbal de la Coverciano

Pe de o parte critici faptul ca a jucat toja, dar cateva randuri mai jos critici scoaterea lui. Pai ia decide-te a fost buna sau nu folosirea lui?

@ Ovidiu

Da, Steaua a dat doua goluri, doua goluri intamplatoare. Schimbarea lui Petre a fost fortata de accidentare, am zis eu altceva? A fost schimbat cu Ghionea si am pierdut doi jucatori: Radoi, excelent ca fundas si un posibil mijlocas care sa-i fi ajutat pe cei doi, Dayro si Arthuro, in atac.

De Golanski nu poti sa-mi spui ca n-ai observat intr-un an ca nu "tine" in duelurile unu-la-unu, si totusi el a fost pus sa-l tina pe Turan.

Hai nu mai spune. Am pierdut "un posibil mijlocas care sa-i fi ajutat pe cei doi, Dayro si Arthuro, in atac". Nu stiu ce meci ai vazut tu dar Ov Petre a fost de departe cel mai slab jucator de la noi atata timp cat a jucat.

Pe cine dracu vroiai sa bage in locul lui? Radoi era si cel mai bun inchizator al nostru. Nu inteleg care e problema ca au jucat Goian si Ghionea atata timp cat nu am luat gol in acele momente.

Golanski e de departe cel mai bun fundas lateral din lotul nostru. Mai degraba te-ai pange de ce a jucat Petre Marin in locul lui Nesu(vezi golul 2 al turcilor)

Inainte de meci toti o ardeati nasol ca ne-o luam de la turci rau de tot si acum brusc un egal nu va mai multumeste; e altfel la Football Manager nu-i asa?

AdrianUltras2513.08.2008 22:12

Daca in retur jucam la 0-0 o sa ne ardem rau de tot.

Si, stiindu-l pe Lacatus, asa cred ca vom juca.

Si ne vom arde.

fedora13.08.2008 22:13

In momente ca astea era bun un 0-0li.

Poate il suna Becali sa-i dicteze tactica?

spiderbelgia13.08.2008 22:14

azi Steaua a jucat ff bine ! nu uitati ca totusi a jucat cu galatasaray !!!!in seara asta baietii au demostrat ca au valaore!! :steag_cruce_invers:

Marius13.08.2008 22:17
Un articol care desi are o farama de adevar este prost argumentat si evident scris la cald.

Pai vine acum posesorul de licenta pro care nu de putine ori mi-a zis ca fac eu pe desteptu sa expuna ideeile lui tactice deprinse dupa ce a absolvit scoala de fotbal de la Coverciano

Pe de o parte critici faptul ca a jucat toja, dar cateva randuri mai jos critici scoaterea lui. Pai ia decide-te a fost buna sau nu folosirea lui?

Doar atat, nu cred ca am fost atat de... difuz. Toja a fost extrem de slab si a fost schimbat cu un jucator, sa spunem mai putin ofensiv decat Stancu, Ochirosii sau Neaga.

catalinMLK,

pentru posturi ca ale tale alti useri au luat ban. Totusi, dat fiind ca e vorba de mine ma abtin, si iti apreciez postul extraordinar de bine argumentat.

fcr196913.08.2008 22:17

mariuse,nu sunt de acord cu tine in unele afirmatii.In primul rand Toja a jucat peste asteptari,iar pe cineva mai bun ca el nu avea la dispozitie.Intr-adevar,golansky a fost des depasit de arda si trebuia sa reactioneze Lacatus cumva,iar cu Ovidiu Petre a facut cea mai mare greseala a lui.Una peste alta Lacatus nu e un antrenor bun,asta e clar.

Ca si parere personala,Nicolita in afara de gol a fost cel mai dezastru de pe teren(bineinteles cu Ovidiu Petre),iar daca il baga pe Stancu pe final aveam mai multe sanse sa mai dam un gol.Astept cu nerabdare sa-si revina Szekely,Toja sa-si gaseasca locul pe teren,sa nu mai apara Lovin si ov Petre impreuna pe teren,si sa jucam cu trioul defensiv sudat de ani de zile Ghionea,Goian si Radoi la inchidere.

bodanelu13.08.2008 22:21
LE: bodanelu,

2. Turcii n-au mai contat in atac pentru ca erau la pamant fizic, nu din cauza interventiilor nenumarate ale lui Radoi in postura inchizator.

3. Pawel a fost depasit inca de la primele faze de Turan.

4. Noi am fost mult mai proaspeti ca turcii, doar cei care trebuiau sa atace, Dayro si Arthuro, erau sleiti. Asta e motivul pentru care au ajuns Lovin si Nicolita la finalizare, atacantii nostri nu mai puteau sprinta in final.

1) Ha ha ha. Pai vrei sa zica: vrem sa luam cat mai putine goluri sau sa scoatem egal? Orice antrenor al Stelei ar spune ca merge la victorie. Si te mai intreb: meciuri mari in deplasare din era Becali in afara de cel de la Kiev? ma refer la meciurile europene.

2) hop, cum a trecut Radoi la mijloc, turci s-au speriat si nu au mai vrut sa alerge. Esti penibil cu astfel de scuze. Radoi trebuia sa-i rupa la mijloc, nu lesinatul de Ov Petre care a jucat nerefacut. Si Lovin a jucat mai bine ca Ov. Petre pe partea defensiva. Gresala Lacatus ca a jucat cu Ov. Petre.

3) si trebuia jucat Petre Marin nu? un jucator la 35 de ani pe dreapta? numai tu vezi jocurile unu la unu inainte de meci.

4) Pai daca antrenorul a fost fortat sa schimbe de doua ori defensiv, cu cine mai vrei sa atace? Ov. Petre accidentat si Golanski la fel. Trebuia sa urce Ghionea sau Nesu atacanti, doar intrasera pe parcurs. Sau in locul lui Ov. Petre sa`l bage pe Neaga si in locul lui Golanski pe Stancu. Doar tuci erau lesinati si nu mai alergau...

Ahh... mari experti in tactica. Si mai scrieti si articole care unii le iau de bune.

AdrianUltras2513.08.2008 22:22

Nu inteleg ce mai poate fi dezbatut aici.

Nu inteleg ce mai aveti de zis.

Atat e de zis:

Am intalnit o echipa foarte slaba in aparare.

Nu am profitat de asta.

Am terminat 2-2, un rezultat bun dar care nu asigura calificarea.

Daca jucam fotbal eram calificati de pe acum!

MoWeed13.08.2008 22:22
Ciobane, pleaca din Ghencea! Si ia-l si pe antrenor cu tine !

Aaaaaaaaaa, si era sa uit.... incheierea asta e tare inteligenta. Bravo, eu zic sa il punem pe Marius antrenor mai ales ca el sigur va stii dinainte de meci ca Golanski va prinde o zi mai slaba.

Protasov13.08.2008 22:39

Nene, m-am prins! Matalutza esti jucator de FIFA! Mai, oameni buni, care este antrenor, atunci? Ati innebunit?Voi sunteti suporteri stelisti, sau ce sunteti? Steaua a jucat mai mult decat poate la momentul asta cu jucatori de mana a doua reciclati si cumparati ca de noi de carpaciul australopitec. Ce ai fi vrut sa faca Lacatus mai mult? Ai fi vrut sa intre pe teren sa dea vreo doua goluri? Eu am impresia ca oamenii ca tine stau acasa cam fara ocupatii serioase si incep sa isi faca probleme. Ca sa fie si mai amuzant veniti aici si va "distrati", scuza-ma ca nu gust un astfel de simt al umorului atat de natang, pe seama noastra, a astora care ne obosim sa mai comentam. Nu v-a ramas nici un pic de bun simt? Ce nu a fost bine? Imi pare de-a dreptul ipocrit. Am luat doua goluri? Am marcat din noroc? Cat de nederept si lipsit de bun simt mi se pare acest punct de vedere.

FortuneTeller13.08.2008 22:47

Dupa ce am indurat cu Oli mai mult de un an de meciuri aiurea, 10 fundasi + portar si explicatii cat cuprinde, acum brusc il comentam pe Lacatus dupa fiecare meci. Bai baieti, chiar nu puteti avea rabdare pana la sfarsitul campionatului? Atunci va fi cel mai bun timp sa analizam si sa tragem toate cartusele din dotare. Chestia asta cu Lacatus incepe sa semene cu bancul ala: iar ai sapca, iar n-ai sapca...

Protasov13.08.2008 22:52

Si mai e o chestie! Eu nu am mai vazut echipa asta jucand asa de bine de la Protasov incoace. Repet, cu jucatori, in cea mai buna parte cumparati la solduri. In loc sa vorbiti de joc in sine, de jucatori, toti sunteti mari strategi si comentati antrenorul. Pai va dau o veste proasta! Nu prea aveti ce comenta. Lacatu' nu a pierdut la Steaua pana acum decat de 6 ori in conditiile in care o data intr-un amical si de doua ori in Liga Campionilor pe cand de abia venise la echipa. Are doar trei infrangeri, omu' si din astea doar pe aia cu Dinamo i-o putem imputa. Jocul arata mult mai bine de cand a venit el. Ce aveti de reprosat? Sunteti toti mari strategi. Fara Lacatus la Londra luam caruta - am vazut acolo o echipa din ciurucuri care a jucat cu mult curaj. Asa e omul de ce da de bine vrea la mai bine. Nu numai ca nu prea ati vazut fotbal dar aveti si pretentia ca stiti despre ce vorbiti si asta nu e deloc adevarat. Singura tampenie pe care a facut-o a fost Ov. Petre. Poate ca ar fi meritat incercat si Bogdan Stancu pe final. Sunt lucruri pe care numai cine este acolo le simte. Rezultatul este foarte bun, jocul este in crestere, ce vreti de fapt?

karas_ultras13.08.2008 22:52

Bai nene, preluati ineptii de la toti [...] si le numiti "comentarii"?... Doamne!...

laurentiu196913.08.2008 22:53

Joc trist. Nici una din cele doua echipe nu merita in UCL. Golurile s-au marcat TOATE pe greseli elementare in aparare.

La noi, cel mai prost a jucat...Lacatus! A avut doua momente in care trebuia sa reactioneze:

- la 2-0 pentru Steaua trebuia sa inchida jocul, fundasii laterali nu mai aveau voie sa urce, iar mijlocul trebuia aglomerat. Trebuia sa se astepte trecerea timpului si cresterea nervozitatii turcilor.

- din min 75, cand se vedea ca turcii erau in patru labe, Ov Petre trebuia schimbat cu Bogdan Stancu. Erau sanse mari sa-i destabilizam in aparare si sa inscriem.

Mi-e teama ca aici s-a pierdut calificarea. Turcii nu vor mai fi asa poeti in retur, in plus, vor sta mai bine cu conditia fizica.

«12348»