Problema e ce facem in grupele CL.Ca nu mai e cum era inainte la Olimpiada...'important e doar sa participi'.Cu jocul asta,vom fi carne de tun in grupe...
)
Imi vine in minte o cugetare...modificata:
<Cainii mor de dorul ligii si "desteptii" de grija ei!>
Ia spune-ne, tu Einstein, cum e acum la Olimpiada? Sa ne pregatim si noi sufleteste!
))
Pentru tine si pentru toti cei care vreti echipa de extraterestrii, dar pe banii altuia:)
Echipa asta cu injuratii Lovin, Banel, etc. este port-drapelul fotbalului romanesc, atat la nivel de club cat si la nationala. Au jucat pe sezon cat alte troglodite din Liga 1 in 3 sezoane!
Datorita lor ati mirosit si voi in toata Romania CL in curte.
Nu vedeti ca toti care vin in tara pe la alte echipe spun ca au auzit numai de Steaua?Si de Steaua recenta, nu aia de acum "100 de ani".
Putin respect pentru cei care v-au adus bucuria in suflete si lasati concurenta si decizia antrenorilor sa-i cearna. Voi nu vedeti ca pe Banel, cu cat il injurati voi mai mult, cu atat mai mult i se acorda credit, atat de Steaua cat si de cei neutrii (Pitzurca, Dragomir, MM Stoica, etc)
Puteti urla cat va tin boshogi, ca Becali si Lacatus vor face tot cum cred ei ca este mai bine pt echipa si nu ceea ce debitati voi aici.
Si eu m-am enervat de multe ori pe Banel, pe Lovin, etc...dar nu mi-a luat D-zeu mintile sa-i injur chiar si atunci cand nu joaca rau.
Ca mereu voi gresiti o arata si realitatea vieti. Va dau doar 2 exemple, sa nu ma intind mai mult:
1) Dica. La inceput l-ati injurat la greu, apoi l-ati adulat...sa sfarsiti prin a-l jigni grosolan in final grabindu-i plecarea la un club de 2 lei. El, care a fost cel mai reprezentativ jucator al Stelei din ultimii ani!
2)Ov. Petre. Nu era atingere de balon sa nu-l fluierati si nici meci sa nu-l injurati aici pe forum... dar cei care se pricep la fotbal au spus ca este un f bun inchizator...si viata a dovedit ca asa este.
Chiar daca am lua-o in retur cu 6-0, nu voi inceta sa iubesc Steaua si sa-i respect pe cei care au facut ceva pentru ea si implicit pt mine, ca performantele lor mi-au umplut sufletul de bucurie!
E semn de civilizatie si de buna crestere.
Daca vrei sa ai echipa de CL, atunci si suporterii trebuie sa fie de CL, ori lipsa de respect aratata de unii din voi aici va plaseaza la nivel de campionat satesc!