FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray - Steaua 2 - 2

«1456789»
danciu1914.08.2008 07:47

Prietene Catalin,imi pare rau sa-ti spun dar nu ai nicio treaba cu fenomenul,cum sa-l critici pe Lovin dupa meciul de aseara??????Cred ca ar fi bine sa incetezi sa mai scrii(sa comentezi) prestatiile jucatorilor.In rest articolele tale sunt bune.

Turcii nu au cum sa ne opreasca :

Forza Steaua!!! :steag_cruce_invers:

sabin130714.08.2008 07:48
Dragi stelisti, stiti ce este Steaua la ora actuala?

Inainte de toate, este inca un camp de experiment al lui Soros, in care se studiaza integrarea tziganilor in societate prin fotbal (prin reprezentantul etniei in cauza, excesiv-, obositor-, mult-prea-, mediatizatul Nicolitza). Ceea ce este foarte logic in conditiile in care acelasi blestemat Soros stapaneste intreaga presa romaneasca.

Desigur ca, gratie golului marcat, Pardailan de Faurei ne va mai teroriza inca vreo trei ani ca titular, sau, daca bunul Dumnezeu va vrea, poate vreun baiat cam ca antrenorul lui (pe vremea cand juca) sa ii rupa nitzel oasele ca sa mai acorde sanse de a juca si fotbalistilor din lot.

Despre Lacatus: el a fost un "bagabont" in perioada cat a jucat, lucru care i-a servit si lui si ne-a creat si noua mari bucurii.

Dar a fi antrenor implica sa ai si creier, sa fi invatat ceva in perioada cat ai stralucit ca jucator.

Ceea ce nu e cazul la Lacatus.

Antrenorul Lacatus este exact opusul jucatorului. Un tip sters, supus si un lingau ordinar, pentru care nu conteaza decat cuvantul "sefului". Suporterii nici nu mai exista pentru el, decat, cel mult, atunci cand ii saluta la aclamarea numelui sau. Dar suporterii continua sa il aclame pe jucatorul Lacatus, iar antrenorul Lacatus nu vrea sau nu poate sa priceapa asta!

Valabil si pentru tine. Va contraziceti singuri. Deja nu se mai discuta despre antrenorul sau jucatorul Lacatus, daca trebuia Toja titularizat sau nu si asa mai departe.. Se pune problema daca are onoare sau nu acest om. INCREDIBIL.

Tupac Amaru, cum poti fi tu suporterul unei echipe, al carei simbol este ¨un tip sters, supus si un lingau ordinar¨?. Ati depasit orice limita, nenorocitilor! Este absurd sa spui ca jucatorul Lacatus a fost o fiara, recunoscut pentru daruirea si motivatia de pe teren, si deodata caracterul si personaliatea acestui om se intorc la 180 de grade, ajunge un lingau. Lingai sunteti voi care acum un an va zbateati sa convingeti suflarea stelista ca Becali trebuie indepartat neaparat de la club, sau macar sa-l facem sa simta ura noastra, si deodata nimic, mai ca i se adus ode creditorului.. A fost injurat 2 meciuri si atat. Unde va e spiritul de lupta si hotararea cu care va tot laudati? Mi-e scarba.

Cum te poti tu indoi ca nu mai exista suporterii pentru Lacatus, domnule Tupac Amaru?.. Cred ca esti prea limitat sa-ti dai seama ce era in sufletul lui Lacatus aseara, daca nu la orice meci pe banca Stelei. Macar nu va mai bateti cu pumnul in piept ce sange ros´albastru va curge prin vene. Ce motiv am sa cred ca in viziunea voastra se pot schimbati idei si mentalitati peste noapte, daca nu pentru ca asa sunteti voi, c... cu 7 fete?

Sa nu indrazniti sa va bucurati la succesele pe care sunt convins ca ni le va aduce Lacatus. S-a depasit orice limita de bun´simt, nu mai are legatura nici cu sistemul de joc, cu schimbarile, cu fotbalul in general. VOI NU SUNTETI Steaua! punct

bruno castellano14.08.2008 07:49
am si eu o intrebare la care o tot incerc sa imi dau un raspuns: CE CAUTA Lovin PE TEREN??? Nu la Steaua...ce cauta in general pe orice teren de fotbal? Asta nu numai ca nu stie fotbal dar il mai si strica...imi sare in cap faza aia cand s-au legat f multe pase frumoase si la pasa decisiva da bovina asta cu calcaiu

ce cauti tu pe foruum?!

Lovin este mijlocas la inchidere. jocul lui nu se vede... din fata televizorului. ce vroiai sa dea Lovin gol?!

de ce nu a mai facut-o Nicolita?!

trebuie sa asteptam un an de zile cind mai da si Nicolita o pasa sau prinde si el un sut bun?!

a fost varza aseara. pt ce a alergat el 30 de m cu mingea si sa dea pe linga ea cind putea foarte simplu sa dea pasa?!

Banel nu are ce cauta pe teren.

Protasov14.08.2008 08:10
Rusine Lacatus! Rusine pseudo-antrenorule, simbolul lu' peste! O sa mai fii tu simbol la [..]! Poate o sa fii simbolul care retrogradeaza prima data Steaua!

Banel nu joaca de 2 ani nimic si noi il bagam! Luam 2 goluri din cauza lui Banel care nu blocheaza centrari si javra de analfabet il vede omul meciului!

Lacatus este un antrenor [...]! Tine-i ba pe Ochi si Stancu pe banca si baga-i cand ajung pe la vreo 30 de ani! Antrenor patetic!

Mi-e rusine de aceasta infrangere 2-2! Am piedut! Daca nu aveam antrenor pe Banca si Laca era in alta parte, ii bateam pe astia cu vreo 8-0!

Dar l-am avut pe Laca pe banca si am facut un mare rahat! Ne bat turcii de ne sparg! Laca, esti penibil! Lasa-ne bai simbolule, ca nu te pricepi!

Dar sa stii ca Boloni era mai mult mijlocas defensiv, dar avea creier si stia fotbal! Ca si Tudorel Stoica! Astia fotbalisti adevarati, nu Lovini si Banei!

Banel Nicolita = cel mai penibil fotbalist din istoria fotbalului!

Marius Lacatus = cel mai penibil si slab antrenor din istoria Stelei!

Toate echipele dau centrari periculoase in careul nostru, numai noi cu Banel nu dam centrari periculoase deloc! Si Lacatus nu vede! E chior!

Mai bine ne-ati lasa tu si alti experti in fotbal, gen Marius, care a realizat cel mai penibil articol de pe site-ul asta; nu mai argumentez, deja au facut-o altii, sau cel putin au incercat sa va explice ca degeaba va laudati ca ati vazut un miliard de meciuri de fotbal, nu ati inteles nimic.

Cred ca suntem unanim de acord ca se poate mult mai mult cu lotul actual, dar ca sa nu observi o crestere evidenta a jocului (din orice punct de vedere vreti voi), in conditiile actuale, cu dictatorul pe post de orice la club, mi se pare o jignire adusa inteligentei umane. IN ERA Becali NU EXISTA ANTRENOR LA Steaua, exista un ¨secund¨ care propune si Becali hotaraste. Cati dintre voi faceau propaganda ceva timp in urma sa nu se duca nimeni la meci in semn de protest anti-Becali, sa-l contestam, sa-l injuram, sa-l facem sa se simta intr´adevar persona non´grata in Ghencea? Deodata Becali este maica tereza, aproape n-are nicio vina, saracul. Acum am motive sa ma astept sa gasesc pe forum ca Lacatus si-a batut joc de Becali si ca nu-l lasa sa-si faca meseria. Sunteti incredibili, cat de repede uitati si va schimbati niste perceptii aparent clare si de neclintit.

Daca nici Lacatus nu mai are onoare nu stiu cine mai are. Oare de ce inghite toate mizeriile astea?.. Ma astept sa-mi spuneti ca pentru banii ciobanului, sunteti penibili. Da, Steaua nu trebuie sacrificata pentru NIMENI, dar vehementa si modul incalificabil in care il contestati pe omul care a realizat jumatate din palmaresul celui mai galonat club din est, l-ar face invidios si pe Borcea. Voi nu sunteti Steaua, atitudinea voastra fata de omul Lacatus, nu antrenorul sau simbolul Lacatus este cel putin dezgustatoare. Nici eu nu vreau doar un simbol pe banca, dar reactiile voastre infecte nu au justificare. Indiferent de cine era ¨antrenor¨ puteam recunoaste ca arata oricum altfel Steaua. Da, se poate mult mai mult, si s-au facut greseli si aseara, dar in niciun caz nu scuza cu ceva atacurile voastre furibunde la adresa ¨eternului numar 7¨.

Unii si-l doresc pe ¨italianul¨ Oli, cel care a imprimat Stelei cel mai urat stil de joc, de multe ori falimentar. Decat sa-l vad pe maestrul Olaroiu antrenor, prefer sa vad pe teren un Toja la jumatate de capacitate, dar liber pe teren.

Nu-mi vine sa cred ca citesc lucrurile astea pe acest site, sunt foarte dezamagit, mai ales cand aceste mizerii vin din partea unora care mi s-au parut ca inteleg ceva din acest fenomen. Mi-ati demonstrat ca nu aveti nicio treaba. Sunteti prea limitati, prea indoctrinati ca sa vedeti mai departe de razboaiele voastre imaginare. Ori unora care se pretind stelisti li se pare o doavada de virilitate sa-l jignesti in acest mod incalificabil simbolu/antrenorul/omul Lacatus. Vi se pare un act de vitejism cred, originalitate nu poate fi, deoarece sunteti prea multi voi, contestarii experti in fotbal. Daca nu, e infantilism. Am inteles, democratie, fiecare isi exprima parerea, dar voi nu meritati Steaua, in veci.

Sunt dezgustat, mai bine ma banati voi, decat sa citesc abjectiile acestea dupa 2-2 pe terenul galatei. Nu a fost cel mai bun joc al Stelei dar nici nu se compara cu Steaua-r. madrid sau sevilla-Steaua. Nu aveti motiv, nu aveti scuza, rusine!

Multa dreptate ai. Gandurile mele cu cuvinte foarte bine alease.

@Sabin, oamenii astia nu posteaza cu bun simt. Imaginea lor virtuala este cu mult mai importanta decat o idee. Uite, se formeaza un curent de opinie de-a dreptul aberant. Astia sunt stelisti care nu au vazut gazonul din Ghencea niciodata. Stau, se uita la TV si isi inchipuie ca joaca fifa. Toti, dar absolut toti care il comenteaza acum pe Lacatus ( Lacatus este doar ghinionistul de serviciu, pt ca sunt ferm convins ca oricare in locul lui ar fi patit la fel) sunt cu mult mai buni. Nu mai conteaza experienta, nu mai conteaza o viata de munca, cantonamente si nu mai conteaza profesia. Si asta pt ca idolul oamenilor astora este un dezradacinat, o anomalie a societatii care nu are nici o meserie - aceasta maimuta buna de impanat - patronul Stelei. Nu, astazi nu mai conteaza lucrurile astea. Oricine poate fi orice si asta numai din cateva cuvinte aruncate pe un forum. Lipsa de asumare si identitate. Sunt doar niste copii - bine ai adus in discutie infantilismul- care nu stiu altceva decat sa provoace. In nici un caz nu sunt suporteri stelisti.

CristiM14.08.2008 08:14

N-as fi intervenit dupa un meci ca asta, nici prea-prea nici foarte-foarte, dar cu un rezultat bun.

In schimb, analiza ta mi se pare total pe langa, nu esti deloc obiectiv. nici mie nu-mi place Lovin, dar aseara a fost mai bun decat Ov Petre.

Golanski "execrabil"???!!!! Prietene, practic majoritatea ocaziilor noastre, inclusiv golul 2, au plecat de la el si in general de pe partea lui. Nu a facut un joc bun in aparare, dar n-a jucat rau. A fost schimbat la timp, atata tot. In schimb apararea pe centru a fost cam subreda, Nonda a fost lasat liber aproape la fiecare centrare in careu. Asta si pentru ca Ov Petre a fost zero la inchidere. Aici a gresit Laca, nu trebuia introdus. O formula cu Radoi la mijloc mi se parea mult mai buna, mai ales ca Ghionea-Goian mi se pare un cuplu sudat.

Banel joaca ce-i drept haotic cum il stim, dar a fost cel mai activ de pe teren si a creat multe faze, plus un gol frumos, deci a fost peste media echipei. Sincer, nu cred ca Szekely ar fi facut un joc mai bun, pana acum nu a aratat cine stie ce. NU esti corect in ce-l priveste pe Banel, iti amintesc ca si Banel facea presing pe final de meci, ca si Dayro si era inca periculos pentru apararea turca. Tehnica il trage in jos insa.

Deci, ca idee, incearca sa te uiti putin si la meciuri si mai lasa "prejudecatile de valoare" ca analiza ta e mai vraiste decat jocul lui Banel. Sau cel putin nu mai caracteriza jucatorii, ca nu prea le nimeresti.

1uLy4Nn14.08.2008 08:18

mdea....puteam sa castigam foarte lejer acest meci insa dupa marcarea golului 2 ne-am pierdut toata concentrarea. TRAIASCA ZAPATA ca altfel era si mai rau. Poate scoatem un rezultat bun acasa si ne calificam

OFF - Mi-a fost rusine la conferinta de presa cand l-am vazut pe Lacatus cum se comporta

- Hagi nu avea o asa primire pe Ghencea

- Turcaletii astia au plamanii mai mari decat noi?

MALDINI14.08.2008 08:31

O sa ne calificam ! Unde sunt turcii pe forum ? :)

fedora14.08.2008 08:35
mdea....puteam sa castigam foarte lejer acest meci insa dupa marcarea golului 2 ne-am pierdut toata concentrarea. TRAIASCA ZAPATA ca altfel era si mai rau.

Asa e, Zapata a scos un gol ca si facut, dar golul 2 al turcilor a fost gol de portar.

MALDINI14.08.2008 08:39

@fedora....ala nu prea a fost gol de portar....mingea a fost lovita din 6 metrii si a dat si cu pamantul...e greu ...iti spun eu :D

Tupac Amaru14.08.2008 08:41

Inainte de toate, este inca un camp de experiment al lui Soros, in care se studiaza integrarea tziganilor in societate prin fotbal (prin reprezentantul etniei in cauza, excesiv-, obositor-, mult-prea-, mediatizatul Nicolitza). Ceea ce este foarte logic in conditiile in care acelasi blestemat Soros stapaneste intreaga presa romaneasca.

Desigur ca, gratie golului marcat, Pardailan de Faurei ne va mai teroriza inca vreo trei ani ca titular, sau, daca bunul Dumnezeu va vrea, poate vreun baiat cam ca antrenorul lui (pe vremea cand juca) sa ii rupa nitzel oasele ca sa mai acorde sanse de a juca si fotbalistilor din lot.

Despre Lacatus: el a fost un "bagabont" in perioada cat a jucat, lucru care i-a servit si lui si ne-a creat si noua mari bucurii.

Dar a fi antrenor implica sa ai si creier, sa fi invatat ceva in perioada cat ai stralucit ca jucator.

Antrenorul Lacatus este exact opusul jucatorului. Un tip sters, supus si un lingau ordinar, pentru care nu conteaza decat cuvantul "sefului". Suporterii nici nu mai exista pentru el, decat, cel mult, atunci cand ii saluta la aclamarea numelui sau. Dar suporterii continua sa il aclame pe jucatorul Lacatus, iar antrenorul Lacatus nu vrea sau nu poate sa priceapa asta!

Valabil si pentru tine. Va contraziceti singuri. Deja nu se mai discuta despre antrenorul sau jucatorul Lacatus, daca trebuia Toja titularizat sau nu si asa mai departe.. Se pune problema daca are onoare sau nu acest om. INCREDIBIL.

Tupac Amaru, cum poti fi tu suporterul unei echipe, al carei simbol este ¨un tip sters, supus si un lingau ordinar¨?. Ati depasit orice limita, nenorocitilor! Este absurd sa spui ca jucatorul Lacatus a fost o fiara, recunoscut pentru daruirea si motivatia de pe teren, si deodata caracterul si personaliatea acestui om se intorc la 180 de grade, ajunge un lingau. Lingai sunteti voi care acum un an va zbateati sa convingeti suflarea stelista ca Becali trebuie indepartat neaparat de la club, sau macar sa-l facem sa simta ura noastra, si deodata nimic, mai ca i se adus ode creditorului.. A fost injurat 2 meciuri si atat. Unde va e spiritul de lupta si hotararea cu care va tot laudati? Mi-e scarba.

Cum te poti tu indoi ca nu mai exista suporterii pentru Lacatus, domnule Tupac Amaru?.. Cred ca esti prea limitat sa-ti dai seama ce era in sufletul lui Lacatus aseara, daca nu la orice meci pe banca Stelei. Macar nu va mai bateti cu pumnul in piept ce sange ros´albastru va curge prin vene. Ce motiv am sa cred ca in viziunea voastra se pot schimbati idei si mentalitati peste noapte, daca nu pentru ca asa sunteti voi, c... cu 7 fete?

Sa nu indrazniti sa va bucurati la succesele pe care sunt convins ca ni le va aduce Lacatus. S-a depasit orice limita de bun´simt, nu mai are legatura nici cu sistemul de joc, cu schimbarile, cu fotbalul in general. VOI NU SUNTETI Steaua! punct

Tu consideri ca locul al doilea de anul trecut este un succes! Si ca tine, multi alti suporteri. Inclusiv Becali si, din pacate, Lacatus!

Jucatorul Lacatus ne-a invatat ca locul doi la Steaua este un insucces!

Antrenorul Lacatus este o mare deceptie. El este echivalent cu declinul stelismului ca fenomen.

Noi suntem suporterii ACELEI echipe Steaua.

Voi sunteti suporterii lui Fc Steaua, n-ati inteles inca asta?

tavyto14.08.2008 08:43

am citit in articol cum au fost descrisi jucatorii si in mare parte sunt de acord in special cum este descris Radoi,care chiar a jucat impecabil dar nu st de acord cu descriere lui golasky care intradevar nu a facut un joc prea bun dar nu cred ca a fost execrabil.sper ca returul sa-l abordam la fel ca in primele 40 de minute si sper sa spectatorii sa sa sustina echipa asa cum numai ei stiu in meciurile grele si deciseive si cred ca la final o sa fim mandrii inca odata de acesta echipa superba numita Steaua Bucuresti.Dar pt asta cred ca trebuie trebuie sa fie facute niste schimbari in echipa si sper ca FIARA

bad_joke14.08.2008 08:44

A marcat un gol incredibil Nicolita, dar din nou ai facut o analiza buna si ai remarcat si tu ca pierdut enorm de mult baloane, adica s-a vazut ca e un tip de moral, dar sta rau de tot cu tehnica, dupa ce a dat golul se credea cel putin Ronaldo, incepuse iar cu "gafele" tehnice, am vazut iar o bicicleta care arata ca dracu, am vazut o minge pierduta care s-a transformat in gol, am mai vazut cateva scapari pe margine dupa ce recupera bine, pierdea mingea infantil, se baga cu capul in pamant si fugea, m-am enervat la faza cand eram vreo 3 in careu si el a preferat s-a trimita un"tarom" peste poarta. Toja nu trebuia bagat in aceasta seara desi mi-a placut si acea minima faza de magie( acel dribling in margine cu calcaiul),are o tehnica buna, amintiti-va ca si Moreno nu a fost chiar la nivelu asteptarilor si multi jucatori buni din campionat, straini, au inceput sa joace in campionatul asta, are nevoie de timp de adaptare, important e sa-si doreasca el sa fie la inaltime, cu cat are dorinta mai mare sa joace cu atat mai bine. Despre Radoi, ce pot sa spun, e facut sa joace fundas, dar si mijlocas de recuperare, e jucatorul care merita la ora actuala banderola de capitan si asta cu toti o stim ca nu are legatura cu Becali, chiar o merita, pt ca il vezi cu ce dorinta vrea sa castige mingea , asta dupa parerea mea atrage simpatia.

Concluzia ar fi ca o sa fie mai greu returu, chiar daca joaca in Ghencea, nu conteaza, o sa le revina niste jucatori si cel mai nasol lucru, de care trebuia sa profitam, este pregatirea fizica care acum a scartait la turci si puteam sa :steag_cruce_invers:fular-campionii:steag_sah_mic: le dam croseul care sa aduca calificarea, dar nu am facut-o si asta io datoram in mare parte lui Nicolita chiar daca am toata stima si repectul pt golul incredibil reusit, dar a scapat de prea multe ori in fata si nu a pasat decisiv.

FORZA Steaua!!!!IN DRUM SPRE Liga Campionilor!!!

DonAndres14.08.2008 08:53

Offfffffff........suntetzi pe langa fenomen!

Daca 2-2 la Istanbul cu o echipa in care joaca si jucatori platiti cu 3 mil de euro pe an e o deziluzie inseamna ca nu avetzi toata tzigla pe casa!!

Orbilor......dupa prima 'repriza' Steaua este in avantaj .........lasati tastaturile si pregatiti-va pentru retur....sa facem vulcan in Ghencea!!!!!

Forza Steaua!

DelPiero1014.08.2008 08:54
Mi-e GREU sa inteleg de ce, in loc sa ne bucuram de un rezultat bun in deplasare - nu cu o echipa oarecare - ne certam ca nebunii pe acest forum, care pare orice, numai al suporterilor stelisti nu.

Asa suntem noi romanii, ne place sa vorbim mult si fara folos si uitam ideea de BAZA:

Suntem f aproape de a treia prticipare la rand in CL dupa ce 10 ani doar am visat la asta.

E o vorba care spune ca nemultumitului îi ia D-zeu darul.

Haideti sa fim mai ponderati, sa invatam sa ne bucuram cand e cazul si sa fim mereu alaturi de Steaua si de toti jucatorii ei care, credeti-ma vor la fel de mult ca si noi, daca nu mai mult, sa aiba rezultate.

Problema e ce facem in grupele CL.Ca nu mai e cum era inainte la Olimpiada...'important e doar sa participi'.Cu jocul asta,vom fi carne de tun in grupe...

maye14.08.2008 08:56
Chiar nu stiu de ce comentariile sunt atat de acide la adresa lui Lovin. Nu sunt fanul lui, dar aseara a facut un meci bun. Sa nu ne lasam inluentati de evolutiile lui din alte meciuri. Sa fim lucizi si sa judecam lucrurile corect. Nu a fost stralucitor aseara, dar a jucat bine (oricum mai bine decat Ovidiu Petre sau Toja).

o fi jucat mai bine...dar ce drecu da el pasa cu calcaiul cand pute sa`l lase pe Dayro singur cu bezmeticu` ala?explica`mi ca poate nu pricep io fotbal...

onyx14.08.2008 08:57

Antrenor de 2 lei. "Fiara" s-a transformat in catelus cu coada intre picioare. Nu are nici un pic de minte si mai ales, nici o farima de curaj. A vrut sa ne arate ca are curaj cind a sarit aiurea la R. Lucescu, care nici macar nu l-a bagat in seama in timpul meciului. E clar pentru toata lumea ca Galata era echipa de batut.

Cu Brasovul, in min 80 si la scorul de 1-1, el l-a bagat pe Rada. Ca sa inteleaga toata lumea ca aparam rezultatul, sa nu mai speram la victorie. Norocul lui s-a numit Nae Constantin, care era total ametit dupa caderea in cap, si nu facea altceva decit sa stea in picioare. In toate meciurile de pina acum Lacatus "forteaza" cu un atacant care a jucat 64 min in ultimul an, Kapetanos. Ochirosii si Stancu nu sunt buni pentru Lacatus, ii asteapta sa faca vreo 26 ani, sa se mai coaca.

Despre meciul de aseara ce sa mai vorbim, si-a aratat limitele. Toata saptamina ne-a spus ca Steaua are avantajul pregatirii fizice. Si ce face "simbolul"? Anuleaza acest avantaj incepind meciul cu Ov. Petre, nerefacut total, si cu Toja care vine de pe alt continent, dintr-un fotbal f slab, si care a jucat ultimul meci acum 21 zile, si acela fiind un meci mai mult demonstrativ. Zotinca nu prindea echipa la Steaua in '99, cind Steaua era de locul 5-6, dar joaca din 2000 in MLS, ca sa aveti o idee despre nivelul din America.

In acest fel echipa a trebuit sa-i suplineasca fizic pe cei 2, terminind bateriile odata cu turcii, in min 70-75. Ov. Petre a reusit extraordinara performanta de a recupera doar 4 baloane, fiind de 3 ori mai slab decit marele fotbalist Lovin, cu 12 reusite. Si chiar este greu sa fii mai slab decit Lovin. Acest Lovin este un caz special. El ajunge incet dar sigur una dintre legendele Stelei, de unde cred ca se va retrage pe la 41 ani, dupa ce prinde si banderola citiva ani. Acest Lovin este cel care l-a luat la misto pe Lacatus in cantonament. Dar "Fiara" s-a transformat in mielusel. Probabil ca Lovin gindeste ceva de genul "Pe asta l-am f...t in gura prin cantonament si acum sunt titular de drept. sunt prea bun ca sa renunte la mine!" Plus ca le da si celorlalti jucatori idei de genul "asta l-a luat la misto dar e batut in cuie in primul 11, e baiat de treaba nea Marius" Lacatus ii acorda credit in continuare acestui pseudofotbalist, in acest fel stirbindu-si autoritatea dar si rezultatele si cariera. Dar noi trebuie sa-l sprijinim, ca este simbol. Personal, cred ca daca Tiago, care nu este vreun Senna sau Maniche, joaca 3-4 meciuri titular va fi un jucator peste Lovin la toate capitolele. Si Bicfalvi putea sa fie un jucator peste Lovin, daca i se acorda credit.

Ochirosii sau Neaga puteau sa joace cel putin la fel ca Toja, care s-a intilnit de vreo 7-8 ori cu mingea. Daca nu incepea meciul cu 2 jucatori despre care stia ca nu pot duce decit 60 min, Lacatus putea sa profite de limitele fizice ale turcilor si sa joace ultimele 15-25 min cu Ochi si cu Stancu, dar am ajuns din nou sa terminam cu 4 fundasi si 3 inchizatori. Acest antrenor ne-a aratat ca nu stie sa joace nici de la 2-0, si ca trebuie sa asteptam vreu 3 sau 4-0 in min 20 ca sa vedem ce antrenor bun e. Pentru cei care lauda jocul de Stelei de aseara, va reamintesc ca s-au 2 goluri din absolut nimic, nu s-au dat datorita jocului bun inchipuit de unii. In 4 meciuri Lacatus a facut 12 schimbari, dintre care 8 au fost cu caracter defensiv. Asa "Fiara" blinda n-am mai vazut. Ma gindesc cu mare teama la ce-i coace mintea pt meciul retur, si sper doar ca jocul turcilor sa nu se imbunatatesca in 2 saptamini.

fedora14.08.2008 08:57
Problema e ce facem in grupele CL.Ca nu mai e cum era inainte la Olimpiada...'important e doar sa participi'.Cu jocul asta,vom fi carne de tun in grupe...

Si lesinatii de la Galatasaray nu tot carne de tun ar fi?

Joaca cel putin la fel de slab ca noi si vad ca nu le pasa daca se fac de ras.

Ei vor acolo.

maye14.08.2008 09:01

Daca 2-2 la Istanbul cu o echipa in care joaca si jucatori platiti cu 3 mil de euro pe an e o deziluzie inseamna ca nu avetzi toata tzigla pe casa!!

Orbilor......dupa prima 'repriza' Steaua este in avantaj .........lasati tastaturile si pregatiti-va pentru retur....sa facem vulcan in Ghencea!!!!!

Forza Steaua!

daca mi`ar fi spus cineva la inceput de meci ca facem 2-2 as fi fost foarte multumit...daca mi`ar fi spus cineva in minutul 80 ca daca ATACAM nu dam gol...ala era cel mai mare idiot...pe aici lumea nu e nemultumita d rezultat ci de joc...sa fie clar..daca Steaua ataca in ultimele 15 minute..le mai dadeam cel putin 2 goluri...aia erau cazuti fizic complet....

sau poate am vazut eu alt meci...

sabin130714.08.2008 09:06

Tu consideri ca locul al doilea de anul trecut este un succes! Si ca tine, multi alti suporteri. Inclusiv Becali si, din pacate, Lacatus!

Jucatorul Lacatus ne-a invatat ca locul doi la Steaua este un insucces!

Antrenorul Lacatus este o mare deceptie. El este echivalent cu declinul stelismului ca fenomen.

Noi suntem suporterii ACELEI echipe Steaua.

Voi sunteti suporterii lui Fc Steaua, n-ati inteles inca asta?

Gresit, noi nu suntem suporterii lui Fc Steaua, eu cel putin sunt suporterul ideei de a-l contesta pe Becali la orice meci, in orice zi si la orice ora, de acum si pana va exista acest cancer la Steaua; si nu doar la 3 meciuri, doar din terebilism sau ca ¨asa e la moda¨.

Acest creditor isi exerseaza talentele de manipulare de mase de oameni exact pe noi, si nu pot pricepe/percepe cum de nu suntem constienti toti de acest lucru. E deja arhidezbatuta ideea ca Becali cauta doar publicitate, faima si placerea de a conduce, de a umili, de a dicta, dar cu toate acestea ¨stelistii¨ trec acest fapt in plan secund, indreptandu-si tunurile cu noroi spre omul care ne-a facut sa iubim acest club. Omul care acum este la mijloc, pe banca Stelei, intre un retardat parvenit si suporterii care au ceata pe ochi sau pe creier. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar altfel nu-mi explic aTITUDINEA vOASTRA.

V-ati pus vreunul dintre voi, revolutionarii cu revelatii divine, intrebarea de ce la aceasta ora Lacatus mai sta pe banca tehninca? E prea mult sa va ganditi pana aici?...

Nu incerc decat sa vorbesc despre RESPECTul pe care il merita Lacatus macar ca om, daca nu si ca altceva.

Cum poti sustine ca Lacatus e declinul stelismului ca fenomen? Voi sunteti declinul stelismului de orice fel. Daca Lacatus este asta, inseamna ca Becali e mesia si Olaroiu profetul lui. Nu am cuvinte.

Nu, nu o sa consider niciodata locul 2 pentru Steaua un succes, pentru ca Steaua nu a insemnat si nu va insemna niciodata locul 2. Ma refeream la faptul ca e absurd sa nu poti recunoaste o imbunatatire a jocului, a viziunii jocului, chiar daca nu pot fi de acord cu multe din ideile lui Lacatus. Tocmai ca vreau ACEA Steaua imi doresc ca raul sa fie indepartat de la radacina. Si ca tot veni vorba ACEA Steaua = spiritul Lacatus, acelasi Lacatus care deodata este ¨un tip sters, supus si ordinar¨. Nu va respectati pe voi in primul rand, cum s-ar putea cere sa respecti pe altcineva?

Imi pare rau ca celor ca voi nu va pot ura sa va bucurati de Becali si Olaroiu la Steaua toata viata.

Numai bine!

DelPiero1014.08.2008 09:16

Si lesinatii de la Galatasaray nu tot carne de tun ar fi?

Joaca cel putin la fel de slab ca noi si vad ca nu le pasa daca se fac de ras.

Ei vor acolo.

Crezi ca ma intereseaza pe mn ce vor turcii?Noi suntem Steaua!Crezi ca ar fi o onoare sa jucam din nou in CL si sa obtinem un punct?Pentru voi doar asta conteaza?Sa jucam in grupele CL?Asa,fara nici o speranta,dar doar sa jucam...care mai e astfel diferenta dintre unii dintre voi si cioban...

DonAndres14.08.2008 09:23

Forza Steaua!

daca mi`ar fi spus cineva la inceput de meci ca facem 2-2 as fi fost foarte multumit...daca mi`ar fi spus cineva in minutul 80 ca daca ATACAM nu dam gol...ala era cel mai mare idiot...pe aici lumea nu e nemultumita d rezultat ci de joc...sa fie clar..daca Steaua ataca in ultimele 15 minute..le mai dadeam cel putin 2 goluri...aia erau cazuti fizic complet....

Romanii au o vorba...'Interesul poarta fesul'.Eu prefer rezultatul si calificarea in schimbul spectacolului !!!!!!Remember Middlesborough!!!!

Asa ca....haideti pe Ghencea la retur si o sa vedem a 3-a calificare in Liga consecutiva!!!

xray_rom14.08.2008 09:31

:)))

Imi vine in minte o cugetare...modificata:

<Cainii mor de dorul ligii si "desteptii" de grija ei!>

Ia spune-ne, tu Einstein, cum e acum la Olimpiada? Sa ne pregatim si noi sufleteste!:))))

Pentru tine si pentru toti cei care vreti echipa de extraterestrii, dar pe banii altuia:)

Echipa asta cu injuratii Lovin, Banel, etc. este port-drapelul fotbalului romanesc, atat la nivel de club cat si la nationala. Au jucat pe sezon cat alte troglodite din Liga 1 in 3 sezoane!

Datorita lor ati mirosit si voi in toata Romania CL in curte.

Nu vedeti ca toti care vin in tara pe la alte echipe spun ca au auzit numai de Steaua?Si de Steaua recenta, nu aia de acum "100 de ani".

Putin respect pentru cei care v-au adus bucuria in suflete si lasati concurenta si decizia antrenorilor sa-i cearna. Voi nu vedeti ca pe Banel, cu cat il injurati voi mai mult, cu atat mai mult i se acorda credit, atat de Steaua cat si de cei neutrii (Pitzurca, Dragomir, MM Stoica, etc)

Puteti urla cat va tin boshogi, ca Becali si Lacatus vor face tot cum cred ei ca este mai bine pt echipa si nu ceea ce debitati voi aici.

Si eu m-am enervat de multe ori pe Banel, pe Lovin, etc...dar nu mi-a luat D-zeu mintile sa-i injur chiar si atunci cand nu joaca rau.

Ca mereu voi gresiti o arata si realitatea vieti. Va dau doar 2 exemple, sa nu ma intind mai mult:

1) Dica. La inceput l-ati injurat la greu, apoi l-ati adulat...sa sfarsiti prin a-l jigni grosolan in final grabindu-i plecarea la un club de 2 lei. El, care a fost cel mai reprezentativ jucator al Stelei din ultimii ani!

2)Ov. Petre. Nu era atingere de balon sa nu-l fluierati si nici meci sa nu-l injurati aici pe forum... dar cei care se pricep la fotbal au spus ca este un f bun inchizator...si viata a dovedit ca asa este.

Chiar daca am lua-o in retur cu 6-0, nu voi inceta sa iubesc Steaua si sa-i respect pe cei care au facut ceva pentru ea si implicit pt mine, ca performantele lor mi-au umplut sufletul de bucurie!

E semn de civilizatie si de buna crestere.

Daca vrei sa ai echipa de CL, atunci si suporterii trebuie sa fie de CL, ori lipsa de respect aratata de unii din voi aici va plaseaza la nivel de campionat satesc!

il_capitano14.08.2008 10:02

As vrea sa fac si eu o modificare la rubrica ta, din punctul meu de vedere !

Este vorba de Banel Nicolita : Omu' asta pe care il voiam scos din echipa de foarte mult timp, il voiam afara (cred ca multi imi impartasesc opinia ), aseara mi-a schimbat parerea despre el ! Omu' nu este fotbalist, nu stie sa faca floricele, dar cu partea fizica cred ca sta cel mai bine din toata europa ! Sa va spun rezultatele unui studiu englez care zice asa : un jucator de fotbal, interactioneaza cu mingea, in medie, 3 minute/meci, restul 87 minute, sunt reprezentate de partea fizica ! Nu vreau sa spun ca asta este totul, dar ganditi-va putin : intr-o echipa iti trebuie un ''muncitor'' si acela este Nicolita ! Niciodata nu o sa aiba evolutii spectaculoase, goluri marcate ( asta se va intampla foarte rar ), dar din punct de vedere tehnico-tactic, omul joaca perfect ! Singura greseala majora pe care o face este aceea ca nu joaca simplu : atata timp cat are doar un dram de tehnica ar trebui sa incerce sa joace simplu' nu cu ''exterioare'' (exemplul, faza la care scapa singur pe partea stanga si incearca sa centreze cu exteriorul ) ar trebui sa ''puna latul'', dar omul se straduieste sa faca ceva care nu o sa ii iasa niciodata si el stie asta, dar stiti oare de ce o face : pt ca e huiduit, e contestat de oamenii din tribuna si din afara ei pentru ca nu ''joaca fotbal'', dar multi uita ca Fotbalul nu se joaca numai din talent si ''floricele'' ! Asta e parerea mea si sper sa o tratati ca atare, nu sa incepem sa ne ''balacarim'' in postari si asa mai departe ! Respect il_soldatino, frumoasa analiza !

CrAzY14.08.2008 10:04

asta care ai facut acest articol sincer n ai o treaba cu fotbalul...o fi ratat Lovin in faza ofensiva ne a stricat o gramada de faze..eu nu l suport...dar in meciul asta in defensiva a jucat impecabil..doar atat poate...oricum articolul este total aberant

DonAndres14.08.2008 10:22

Forza Steaua!

Min 80?????Se poate ca in acel minut picioarele sa te lase....se mai poate sa-ti si convina rezultatul!!!!!

Cu Galata daca risti esti 'mancat'...........fi realist...avem la Bucuresti 2 variante din 3!!!

Lupta Steaua!!!!!!!!!!

«1456789»