FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray - Steaua 2 - 2

«1789»
DelPiero1015.08.2008 21:32

Mai lasa-l Adriane pe Lacatus!Nu e el mare antrenor,dar e mai stelist ca noi toti,iti zic sigur...

AdrianUltras2515.08.2008 21:39

Del Piero

Daca o sa citesti tot o sa vezi ca nu am pus sub semnul intrebarii in nici o clipa stelismul lui Laca desi ar exista niste lucruri despre care s-ar putea vorbi.

Dar cred ca Laca e stelist si ca iubeste Steaua!

La fel cum cred ca Hagi e stelist adevarat orice ar zice lumea!

MoWeed15.08.2008 21:40

Tre sa fii inconstient sa zici ca Hagi sau Lacatus nu sunt stelisti....

xray_rom15.08.2008 21:49
Sa incepem cu finalul.

3. la Timisoara nici acum nu merg treburile.Au trecut n antrenori si n+1 jucatori deja pe acolo si nici unul nu a rezolvat nimic: Oli,Hagi,Cartu,Uhrin...acelasi rahat.

Sa fie oare toti prosti?

2.Pai nu ai dreptate.Pt ca Hagi e unul dintre stelistii adevarati, unul dintre cei mai mari stelisti.

Nascut si crescut Stelist!

1. De ce sa refuze?

Ca sa sara toti astia ca tine sa zica: "DAAAAAAAAAAAAAA....ca nu e Stelist adevarat, stiam eu!Ca daca era zicea Galata de rau!"

Ala a petrecut o mare parte din viata lui in strainatate.

A prins ceva din educatia lor.

A jucat si la Barca si la Real.

Nu imi aduc aminte sa fii zis pe vreuna vreodata de rau.

De ce e ridicol ce am zis?

Pai chiar daca nu sta in banii aia, turcii l-au platit si il vor mai plati in continuare.

Merita sa le intoarca spatele?

Eu nu cred.

Hagi a ales sa fie neutru din respect si dragoste pt suporterii ambelor echipe.

Desi, te asigur, ca il doare foarte tare faptul ca stie ca in strainatate e mai iubit si mai respectat ca in tara!

Ultima replica:)

3. Cand in 3 ani schimbi 3 armate de jucatori e greu sa se lege peste noapte ceva in absenta unui "antrenor de antrenor". Singurul antrenor acolo a fost Oli, dar si-a batut joc grasu' de el.

Dupa Oli...potopul!Dar ma rog, e treaba lor si sa-si revena cand o face plopul mere:))

2.

E nascut si crescut stelist?:)Se vede ca ai 25 ani:)

Hai sa-ti fac un remember!

Gheorghe Hagi (n. 5 februarie 1965, Sãcele, Constanța, jud. Constanța

Cluburi

1978 - 1983 - Farul Constanța - Meciuri jucate: 18 - Goluri : 17

1983 - Universitatea Craiova (0 / 0)

1983 - 1986 - Sportul Studențesc - Meciuri jucate: 108 - Goluri: 58

1986 - 1990 - FC Steaua București - Meciuri jucate: 97 - Goluri: 76

1990 - 1992 - Real Madrid - Meciuri jucate: 64 - Goluri: 19

1992 - 1994 - Brescia FC - Meciuri jucate: 60 - Goluri: 14

1994 - 1996 - FC Barcelona - Meciuri jucate: 36 - Goluri: 7

1996 - 2001 - Galatasaray S.ca. - Meciuri jucate: 167 - Goluri: 78

Dupa cum vezi, din 23 de ani de cariera 4 ani a fost la Steaua. Compara asta cu ce am scris pentru Lacatus.

Steaua l-a lansat direct la Real Madrid!Asta face mai mult decat pensia bastanilor:))

1.

Nu mai e nimic de comentat!

MoWeed15.08.2008 21:53

@xray_rom

3. Fulgerul Timisoara schimba jucatori ca sa spele scroafei de Jabba

2. O fi jucat el numai 4 ani la Steaua, dar asta nu inseamna ca neaparat nu e stelist. Prin acea conferinta impotriva lui Il Muce a demonstrat ca este mult mai stelist decat altii. A fost singurul care i-a raspuns gunoiului, desi nu avea nicidecum obligatia sa faca asta. Plus ca atunci cand a plecat de la Steaua a plecat demn si fara sa provoace alte scandaluri(sunt sigur ca daca zicea tot ce stie era un scandal mult mai mare)

AdrianUltras2515.08.2008 21:55

Prietene, am 22 de ani, nu 25(25 e de pe vremea cand Neaga juca fotbal) si stiu foarte bine ca Hagi a jucat la Farul si la Sportul pana sa vina la Steaua.

Dar la fel de bine stiu ca el s-a declarat la inceput Stelist.

Acum, nu o fi el crescut in curtea clubului, dar l-a avut idol pe Marcel Raducanu si a crescut privind si admirand si chiar iubind Steaua si ceea ce inseamna Steaua.

Si asta inainte ca aceasta mare echipa sa faca performanta de la Sevilla.

danimarcu15.08.2008 22:16

@xray_rom -Hagi are ceva mai mult de 40 de milioane,nu 10...

Si raman la parerea ca discutia pe care ai inceput-o despre el e ridicola de la un capat la altul!

@Adrian -Eu stiam ca idolul lui Gica a fost Iordanescu,nu Raducanu.

LE-@xray rom-ceea ce scrii mai jos,pt a nu stiu cata oara in acest topic,imi confirma faptul ca nu are rost sa ne pierdem timpul cu un fixist ca tine.Ramai cu ideea ta gresita,dar fixa...

xray_rom15.08.2008 22:16
Stai linistit ca nu is turcii asa de tradatori ca alte popoare.

Bai xray imi pare rau sa iti zic dar tu uiti un detaliu super important.

Lacatus cand ne-a frecat cu Otelul, a fost aplaudat la finalul meciului de Stelisti.

De ce?

De ce nu l-au huiduit?

De ce ne-a batut?

Daca e stelist adevarat de ce a facut rau Stelei?

Nu ai inteles absolut nimic! Dar iti mai desenez o data!

Am raspuns undeva mai sus. "Inima e inima si slujba e slujba" si am si explicitat, daca Hagi ar fi fost antrenor la Galata si ne batea cu 10-0, nu insemna ca nu e stelist, ci ca este un profesionist care-si face meseria!Un profesionist care respecta clubul care-l plateste, chiar daca inima il doare!

Dar cand nu esti implicat profesional la nici una din echipele combatante, atunci nu poti avea decat o pozitie functie de cum iti dicteaza inima!

Pana si burtosul de Muresan, a spus ca tine cu Steaua si vrea sa bata pe Galata sa fie 2 echipe in CL, sa aducem puncte pt Romania, cand putea sa aiba atitudinea lui Borcea!Muresan, care ne-a balacarit in fel si chip de luni de zile!:)Aceeasi pozitie ca Muresan au avut-o mai toti "dusmanii": Zota, Rednic, Copos, Paszkany, Turcu, etc. Si astia manca "o paine" de la echipele lor rivale cu noi. Poate au fost ipocriti, dar cred ca mandria de roman a fost mai mare decat partizanatul local.

Ei bine, s-a gasit marele stelist Hagi mai cu motz sa declare ceea ce a declarat. Repet, ma refer la ceea ce a decalarat in tara si nu in Turcia.

Este dreptul vostru sa considerati ok pozitia lui Hagi, cum este si al meu sa-mi exprim dezamagirea!

Un om vertical niciodata nu opereaza cu jumatati de masura. Este ori, ori!

Sa nu credeti ca nu a realizat si el gafa. A incerca sa o dreaga pe ultima suta si a spus ca e 51% pt Steaua!

xray_rom15.08.2008 22:24

Si raman la parerea ca discutia pe care ai inceput-o despre el e ridicola de la un capat la altul!

1) Am zis peste 10 mil...ori 40 e ...peste 10:)

2) Nu am inceput-o eu. Eu am vorbit de Banel sustinad ca e mai stelist decat multi pretinsi stelisti, dar care ar parasi corabia pt 1 dolar in plus. Tangential mi-am exprimat dezamagirea fata de ambiguitatea raspunsului lui Hagi la intrebarea cu cine va tine si am mai spus ca, in opinia mea, un mare stelist nu putea spune decat Steaua!

De aici a inceput valul replicilor:)))

xray_rom15.08.2008 22:32

LE-@xray rom-ceea ce scrii mai jos,pt a nu stiu cata oara in acest topic,imi confirma faptul ca nu are rost sa ne pierdem timpul cu un fixist ca tine.Ramai cu ideea ta gresita,dar fixa...

Cine te pune sa-ti pierzi timpul??N-am venit sa-ti tulbur somnul si nici vreo ideea ... fixa sau mobila!

Chiar nu te-am bagat nici in seama si nici de seama.Te-ai bagat simgur...

Nu am facut decat sa raspund celor care m-au comentat liberi si nesiliti de nimeni!

danimarcu15.08.2008 22:37

Bine zici.Eu ma duc la nani,iar tu sa ai grija pana dimineata sa umpli topicul asta de aceleasi si mereu aceleasi idei fixe sau mobile exprimate mai sus... :ce_oameni:

AdrianUltras2515.08.2008 22:39

Si spre deosebire de toate canaliile alea, Hagi e singurul care nu are nimic de castigat de pe urma Stelei.

Ca nu primeste puncte, nu se califica direct, nu nimic.

Hagi e stelist si om de bun simt.

xray_rom15.08.2008 22:43
@xray_rom

3. Fulgerul Timisoara schimba jucatori ca sa spele scroafei de Jabba

2. O fi jucat el numai 4 ani la Steaua, dar asta nu inseamna ca neaparat nu e stelist. Prin acea conferinta impotriva lui Il Muce a demonstrat ca este mult mai stelist decat altii. A fost singurul care i-a raspuns gunoiului, desi nu avea nicidecum obligatia sa faca asta. Plus ca atunci cand a plecat de la Steaua a plecat demn si fara sa provoace alte scandaluri(sunt sigur ca daca zicea tot ce stie era un scandal mult mai mare)

Acel mesaj era pt replica unuia: "Hagi e nascut si crescut stelist"-add litteram, nu pt a demonstra ca nu e stelist!

Repet!Stiu ca Hagi a fost, este si va fi stelist.

Ceea ce i-am reprosez eu este ca un mare stelist nu va sta niciodata in cumpana sa nu declare ca tine cu Steaua, indiferent de echipa cu care joaca!Atat si nimic mai mult!

AdrianUltras2515.08.2008 22:49

Prietene xray, nascut si crescut Stelist nu inseamna neaparat nascut pe Ghencea si crescut de Ion Alecsandrescu si Emeric Ienei.

A fi stelist inseamna a trai cu spiritul Stelei.

Intodeauna superiori!

Intodeauna primii!

Intodeauna cei mai buni!

Intotdeauna lupti pana la capat!

Asta inseamna a fi Militar Stelist!

Si Hagi asa a facut toata viata lui!

xray_rom15.08.2008 22:56
Si spre deosebire de toate canaliile alea, Hagi e singurul care nu are nimic de castigat de pe urma Stelei.

Ca nu primeste puncte, nu se califica direct, nu nimic.

Hagi e stelist si om de bun simt.

Mai, copile!

Nu-mi povesti mie de Hagi!

Cand eu mergeam la meciuri in Regie sa-l vad pe cand juca la Sportul Studentesc, eu fiind student, tu nici nu erai in faza de proiect! Steaua era echipa mea de suflet, iar Sportul era echipa noastra a studentilor!

Deci, abtinete de a parea in fata mea mai documentat din carti si reviste decat sunt eu din realitatea traita!

Iti urez noapte buna, weekend minunat si sa-l batem pe acest Nou-Iancu...de Arges!:))

AdrianUltras2515.08.2008 23:06

Eu nu vorbesc din reviste, vorbesc din niste date care stiu sigur 100% ca sunt corecte.

Noapte buna si

Forza Steaua

Sburatoru16.08.2008 16:34

prietene xray, faptul ca tu l-aiprins pe Hagi in regie nu cred ca-ti da dreptul sa folosesti termenul de "mai copile"....denota o lipsa de bun simt, bun simt pe care te straduiesti sa il afisezi in polemca:)...a propos, uite ca si eu l-am prins pe Hagi in regie....mai tii minte cum toti pe la intrarile in stadionul Ghencea, inaintea meciului cu sportul, tot vorbeau "sa vina Hagi la Steaua"?...ti-au placut acei putini ani in care el a jucat in tricoul nostru?...crezi ca Steaua va mai avea vreodata un jucator de o calitate comparabila cu cea a lui Hagi? (comparabila pe argumente logice, of course, nu pe declaratii"acesta este viitorul Hagi")...daca raspunsul la primele intrebari este "da", atunci poate ar trebui sa ne asezam cu toii in fotoliu, sa tragem adnac aer in piept, o bere buna pe gat si sa ne regandim atitudinea fata de marile noastre valori...avem putine si ne e asa de usor sa le dam cu piciorul...te-a deranjat ca tine si cu galata? SI CE DACA TINE SI CU GALATA???...oamenii aia il respecta, il iubesc, Hagi ar fi scazut in ochii mei daca ar fi dat cu piciorul iubirii lor...tu, daca ai doua surori, o iubesti doar pe una?...cred ca mergem prea departe in fanatismul asta infantil (si totusi, tu, din ce citesc, ai o varsta care te obliga sa judeci mai matur astfel de lucruri) si, in nebunia noastra, ne trezim ca avem dreptul de a interzice unor oameni niste sentimente, sentimente care noua (si clubului Steaua) nu ne fac niciun rau...dupa cum nici acei oameni nu ne fac rau, ci poate ne-au facut bine.

Cu respect

xray_rom17.08.2008 15:40
prietene xray, faptul ca tu l-aiprins pe Hagi in regie nu cred ca-ti da dreptul sa folosesti termenul de "mai copile"....denota o lipsa de bun simt, bun simt pe care te straduiesti sa il afisezi in polemca:)...a propos, uite ca si eu l-am prins pe Hagi in regie....mai tii minte cum toti pe la intrarile in stadionul Ghencea, inaintea meciului cu sportul, tot vorbeau "sa vina Hagi la Steaua"?...ti-au placut acei putini ani in care el a jucat in tricoul nostru?...crezi ca Steaua va mai avea vreodata un jucator de o calitate comparabila cu cea a lui Hagi? (comparabila pe argumente logice, of course, nu pe declaratii"acesta este viitorul Hagi")...daca raspunsul la primele intrebari este "da", atunci poate ar trebui sa ne asezam cu toii in fotoliu, sa tragem adnac aer in piept, o bere buna pe gat si sa ne regandim atitudinea fata de marile noastre valori...avem putine si ne e asa de usor sa le dam cu piciorul...te-a deranjat ca tine si cu galata? SI CE DACA TINE SI CU GALATA???...oamenii aia il respecta, il iubesc, Hagi ar fi scazut in ochii mei daca ar fi dat cu piciorul iubirii lor...tu, daca ai doua surori, o iubesti doar pe una?...cred ca mergem prea departe in fanatismul asta infantil (si totusi, tu, din ce citesc, ai o varsta care te obliga sa judeci mai matur astfel de lucruri) si, in nebunia noastra, ne trezim ca avem dreptul de a interzice unor oameni niste sentimente, sentimente care noua (si clubului Steaua) nu ne fac niciun rau...dupa cum nici acei oameni nu ne fac rau, ci poate ne-au facut bine.

Cu respect

Am spus "mai, copile".. parinteste pt ca fiul meu are tot 22 ani!Termenul nu este depreciativ si el a inteles exact sensul. Metaforic pot sumariza: nu-l inveti pe tata cum se fac copii:)

Oricum, termenul e mult mai dulce decat afirmatia lui, anterioara replicii mele, ca sunt cazut in cap. Asta ti-a scapat de la lectura si ti-a placut mai mult sa te balacesti cu voiosie in lapte, inaripat si insinuant, masurand bunul meu simt cu nonsalanta trezitului din somn!

Etichete puse pe caracterul unui om pe care nu-l cunosti, ci doar pe ce ai apucat si n-ai apucat sa citesti, e o mare dovada de maturitate din partea ta! Dar eu stiu ca nu intotdeauna varsta biologica tine pasul ce cea psihologica, asa ca ai si circumstante atenuante.

Nu intentionez sa intru in dialog cu tine pe tema Hagi si nici pe trecutul tau pe la intrarile stadionului Ghencea. Nu din lipsa de argumente, ci pt ca eu am scris "cui" si tu ai inteles "tinta". Am altceva mai bun de facut decat reexplic celor intarziati...fie ca le-a stat ceasul, fie ca la ora disputei de pe forum erau adormiti si acum simuleaza o trezire.

Sa fii sanatos!

«1789»