FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray - Steaua 2 - 2

«156789»
DonAndres14.08.2008 10:49

@tupac amaru....ce-ai consumat?????

Pe nas ?Vena? Sau alchool????

Mergi frate in partidul kurzilor daca ai probleme rasiale....pe noi restul...lasa-ne sa ne iubim culorile si sa respectam pe cei care au norocul sa le poarte si sa ne bucure!!!!!

luv_steaua_4_ever14.08.2008 14:03

Cred ca se putea mai mult .......... sa vedem c o fii akas!

steaua2314.08.2008 15:32

Bine jucat "in prima repriza".CE SA INTAMPLAT IN A DOUA?PRESSINGUL sa dus iar evident ca galata sia putut conserva pasele in asa fel incat sa marcheze cele doua goluri egalizatoare.Tot ce am de comentat este faptul ca mia placut jocul la:Dayro,arthuro(mai putin),Radoi(ce sar face Steaua daca Radoi ar pleca la inter?sar prabusi,noroc ca il au pe zapata),zapata(portarul nr 1 din lume ce sa mai).Sper ca in rt Steaua sa arate ca cand joaca acasa nu sta pe ganduri si sperie adversarul. :hai_steaua: VOM FI fular-campionii .FORZA fularsteaua2 .

:steagcruce:TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI!!!

victor14.08.2008 15:56

dupa o seara incrancenata, tot felul de discutii si invariabil vesnica pomenire a lui Becali?! ma rog, cum cred unii, dar la meciul de aseara si cel ce va urma, astfel de referiri sunt "off topic" si ridicole!

dupa parerea mea cei mai buni aseara au fost Mirel (de asteptat), Lovin (sunt siderat si eu de afirmatia mea) si eternul si fascinantul Banel, despre care orice se poate spune, dar sigur el este unul din pilonii echipei in orice meci greu jucat in deplasare. in rest echipa a jucat bine, majoritatea baietilor onorandu-si cartea de vizita. sigur, deasupra tuturor, inclusiv a celor 3 mentionati la inceput, troneaza magnificul Dayro, unic si divin. eu de la Hagi si Adrian Ilie nu am mai vazut atata rafinament. uitati-va atent la Dayro, caci nu cred ca-l vom putea retine prea mult timp. un fotbalist care nu prea e de nasul Romaniei.

ca scaderi as zice ca poate Marin a parut cumva in afara inclestarii fizice (normal avand in vedere varsta), iar golanski a resimtit accidentarea de la Iasi. in plus polonezul trece printr-un moment de reflux, datorat prestatiei palide de la europene. isi va reveni, dar la el conteaza enorm sa fie valid fizic.

TOJA! daca ar fi sa-l caracterizez printr-un singur cuvant as zice: INTERESANT! jucator cu mari calitati, usurinta in deplasare si control bun al balonului. in repriza secunda, imediat dupa egalare a luat jocul pe cont propriu vreo 10 min. si am tinut balanta in echilibru. sigur, in mod normal nu trebuia sa joace la istanbul, nefiind pregatit pentru o astfel de inclestare. foarte usor putea iesi rau, atat pentru el cat si pentru echipa! dar in perspectiva returului am castigat un jucator important. la Bucuresti toja nu va mai fi doar un debutant in UCL!

personal cred ca ii va fi foarte greu galatei sa mai revina. in mod normal, o echipa serioasa si pregatita corect nu poate pierde in casa un astfel de joc! ne vedem in UCL!

poate unii dintre suporteri mai invata si sa se bucure! totusi suntem pe cai mari, aseara demonstrand pentru a cata oara ca numele Steaua inseamna ceva in europa! am observat intr-un post anterior cum cineva se scuza cum ca el lauda Steaua, dar asta nu inseamna ca este de acord cu creditorul, cu nemernicul de Becali. o aiureala ridicola!

oameni buni: bucurati-va fara retineri, caci ieri Steaua a fost tare ca o stanca! si ne mai facem! sa auzim numai de bine!

dax4714.08.2008 18:16

Scartaim la toate capitolele. Am avut noroc ca turcii au inceput prost de tot. Si ei si noi suntem echipe slabe. Oricum, a fost un meci frumos.

S-o repeta istoria , oare ? Oricum, suntem avantajati ca jucam acasa, asa ca nea fecali poate rasufla linisitit, ca a mai castigat niste banuti.

Felicitari baietilor pentru efortul depus ! Pentru cateva clipe am crezut ca revad meciul de la Boro ! It wasn`t funny !

Sburatoru14.08.2008 18:56

toti comenteaza meciul, nimeni nu remarca primirea si respectul de care s-a bucurat Hagi pe stadionul Galatei...un mare BRAVO turcilor si un la fel de mare semn de intrebare pentru noi...daca NOI nu ne respectam si nu ne aducem aproape legendele, cu siguranta altii o vor face...Hagi, din pacate, a stat cateva luni pe banca noastra, Lacatus nu o sa reziste nici el mult, imi e dor de Boloni, de Jenei, de Stoica, Bumbescu, Majearu, Iovan, Belo si restul...as vrea sa ii vad (macar pe unii dintre ei, in special pe Gica) in tribuna stelista la returul cu Galata, bucurandu-se de cel putin aceeasi iubire si recunostinta de care a avut parte Hagi la Istanbul....repet, bravo turcilor pentru faptul ca, daca nu au legende, macar naturalizeaza...noi le uitam repede....avem ce invata de la ei.

Piece of Mind14.08.2008 19:36
dupa o seara incrancenata, tot felul de discutii si invariabil vesnica pomenire a lui Becali?! ma rog, cum cred unii, dar la meciul de aseara si cel ce va urma, astfel de referiri sunt "off topic" si ridicole!

dupa parerea mea cei mai buni aseara au fost Mirel (de asteptat), Lovin (sunt siderat si eu de afirmatia mea) si eternul si fascinantul Banel, despre care orice se poate spune, dar sigur el este unul din pilonii echipei in orice meci greu jucat in deplasare. in rest echipa a jucat bine, majoritatea baietilor onorandu-si cartea de vizita. sigur, deasupra tuturor, inclusiv a celor 3 mentionati la inceput, troneaza magnificul Dayro, unic si divin. eu de la Hagi si Adrian Ilie nu am mai vazut atata rafinament. uitati-va atent la Dayro, caci nu cred ca-l vom putea retine prea mult timp. un fotbalist care nu prea e de nasul Romaniei.

ca scaderi as zice ca poate Marin a parut cumva in afara inclestarii fizice (normal avand in vedere varsta), iar golanski a resimtit accidentarea de la Iasi. in plus polonezul trece printr-un moment de reflux, datorat prestatiei palide de la europene. isi va reveni, dar la el conteaza enorm sa fie valid fizic.

TOJA! daca ar fi sa-l caracterizez printr-un singur cuvant as zice: INTERESANT! jucator cu mari calitati, usurinta in deplasare si control bun al balonului. in repriza secunda, imediat dupa egalare a luat jocul pe cont propriu vreo 10 min. si am tinut balanta in echilibru. sigur, in mod normal nu trebuia sa joace la istanbul, nefiind pregatit pentru o astfel de inclestare. foarte usor putea iesi rau, atat pentru el cat si pentru echipa! dar in perspectiva returului am castigat un jucator important. la Bucuresti toja nu va mai fi doar un debutant in UCL!

personal cred ca ii va fi foarte greu galatei sa mai revina. in mod normal, o echipa serioasa si pregatita corect nu poate pierde in casa un astfel de joc! ne vedem in UCL!

poate unii dintre suporteri mai invata si sa se bucure! totusi suntem pe cai mari, aseara demonstrand pentru a cata oara ca numele Steaua inseamna ceva in europa! am observat intr-un post anterior cum cineva se scuza cum ca el lauda Steaua, dar asta nu inseamna ca este de acord cu creditorul, cu nemernicul de Becali. o aiureala ridicola!

oameni buni: bucurati-va fara retineri, caci ieri Steaua a fost tare ca o stanca! si ne mai facem! sa auzim numai de bine!

Victore, ma bucur sa constat ca o cunostinta comuna nu s-a inselat atunci cand mi-a spus ca Gigi Becali si Banel Nicolita sunt adevarate subiecte tabu pentru tine!

Nu o sa-l aduc in discutie aici pe Gigi, insa eternul si fascinantul Nicolita si-a dat aseara intreaga masura a non-talentului si a non-valorii! A fost ridiculizat in mod constant de adversarii directi, iar in atac a pierdut aproape fiecare minge, atingand culmi ale ridicolului pe care cu greu as fi crezut ca le va putea atinge vreun fotbalist! Scapa singur pe stanga in repriza a doua, intra in careu, profitand de accidentarea jucatorului turc si in loc de o pasa simpla in careu pentru Dayro sau Arthuro, el incearca un rist exterior, prin spatele portii! Scapa singur pe dreapta, intra in careu, in locul unei pase simple in centru, suteaza in aut, paralel cu poarta! Nici un gol marcat, indiferent in ce mod si in ce circumstante nu poate justifica mentinerea unui asemenea pseudo-fotbalist nu numai in primul 11, ci si in lotul unei echipe incarcate de istorie, cum este Steaua Bucuresti.

Introducerea lui Toja din primul minut a fost o eroare nepermisa la acest nivel, fotbalistul, cu un talent incontestabil, fiind mai mereu parca rupt dintr-un alt film si din pacate nu in sens pozitiv. La fel de bizara a fost si titularizarea lui Petre, nerefacut complet, de unde si plasamentul defectuos atat la primul gol al turcilor, cat si in multe momente in propriul tren.

In ceea ce il priveste pe Dayro, sunt de acord ca este un fotbalist de clasa, insa dupa parerea mea este epuizat inutil cu prea multe sarcini defensive (la un moment dat ajunsese chiar fundas stanga) si impins prea in banda, in conditiile in care este evident pentru toata lume aca principala lui calitate este tehnica in regim de viteza, de unde o plasare a lui in atac, pe linie cu Arthuro, pare mult mai apropiata de exploatarea la maxim a acestei calitati.

Una peste alta, desi am avut o evolutie usor peste asteptari, ne-am facut singuri viata grea, permitandu-le turcilor sa-si joace ultima sansa la Bucuresdti, intr-un meci de "care pe care", in care practic se poate intampla orice.

Virgil14.08.2008 23:02

Puteam sa castigam, dar puteam sa si pierdem urât. Turcii au avut situatii colosale de a marca in perioada cat au dominat Steaua. Norocul nostru s-a numit Zapata.

Si eu, ca multi altii, am crezut ca dupa 2-0, Steaua va marca de inca 1-2 ori. Dar ca in box, Galata si-a revenit parca din pumni si a trecut la conducerea jocului.

Rezultatul e bun, privit prin prisma faptului ca urmatorul meci il vom disputa acasa. Calificarea insa, nu e transata. Ea reprezinta inca, o necunoscuta.

victor15.08.2008 07:45

Victore, ma bucur sa constat ca o cunostinta comuna nu s-a inselat atunci cand mi-a spus ca Gigi Becali si Banel Nicolita sunt adevarate subiecte tabu pentru tine!

Nu o sa-l aduc in discutie aici pe Gigi, insa eternul si fascinantul Nicolita si-a dat aseara intreaga masura a non-talentului si a non-valorii! A fost ridiculizat in mod constant de adversarii directi, iar in atac a pierdut aproape fiecare minge, atingand culmi ale ridicolului pe care cu greu as fi crezut ca le va putea atinge vreun fotbalist! Scapa singur pe stanga in repriza a doua, intra in careu, profitand de accidentarea jucatorului turc si in loc de o pasa simpla in careu pentru Dayro sau Arthuro, el incearca un rist exterior, prin spatele portii! Scapa singur pe dreapta, intra in careu, in locul unei pase simple in centru, suteaza in aut, paralel cu poarta! Nici un gol marcat, indiferent in ce mod si in ce circumstante nu poate justifica mentinerea unui asemenea pseudo-fotbalist nu numai in primul 11, ci si in lotul unei echipe incarcate de istorie, cum este Steaua Bucuresti.

Introducerea lui Toja din primul minut a fost o eroare nepermisa la acest nivel, fotbalistul, cu un talent incontestabil, fiind mai mereu parca rupt dintr-un alt film si din pacate nu in sens pozitiv. La fel de bizara a fost si titularizarea lui Petre, nerefacut complet, de unde si plasamentul defectuos atat la primul gol al turcilor, cat si in multe momente in propriul tren.

In ceea ce il priveste pe Dayro, sunt de acord ca este un fotbalist de clasa, insa dupa parerea mea este epuizat inutil cu prea multe sarcini defensive (la un moment dat ajunsese chiar fundas stanga) si impins prea in banda, in conditiile in care este evident pentru toata lume aca principala lui calitate este tehnica in regim de viteza, de unde o plasare a lui in atac, pe linie cu Arthuro, pare mult mai apropiata de exploatarea la maxim a acestei calitati.

Una peste alta, desi am avut o evolutie usor peste asteptari, ne-am facut singuri viata grea, permitandu-le turcilor sa-si joace ultima sansa la Bucuresdti, intr-un meci de "care pe care", in care practic se poate intampla orice.

cand sunteti foarte critici sa nu uitati ca-n fata Stelei nu s-a aflat vasluiul, iasul sau brasovul, ci galatasaray, si ea fosta castigatoare de cupa europeana, invingatoarea lui fenerbahce si campioana a turciei, o tara cu-n potential fotbalistic net superior Romaniei (lucru demonstrat in competitiile europene si mondiale). in plus, cred ca bugetul lui galatatasaray bate usor spre 65-70 mln E, surclasandu-ne fara drept de apel. cand obtii un egal pe terenul unei echipe care are in componenta, spre ex., 2 jucatori precum lincoln (achizitionat pentru E16mln) si nonda (12mln), inseamna ca rezultatul este cu adevarat bun. sa nu mai zic ca turcii au un antrenor greu pe banca (skibbe a fost principal un an la tineretul germaniei, secund 3 ani la nationala mare si a mai pregatit dortmund si leverkusen), ceea ce le conferea un mare atu din plecare.

de aceea eu zic ca atat antrenorii, cat si jucatorii chiar merita laudati pentru meciul de miercuri. sigur, au fost si anumite scaderi si erori, ce se pot discuta, dar in ansamblu Steaua a fost superioara unui angrenaj teoretic mult mai puternic. eu nu sunt un fan al lui Lacatus, dar la istanbul a mutat destul de corect. nu a avut clasa prin care sa incline balanta, dar a reusit sa imprime o partitura echilibrata si consistenta. sigur, eu am zis ca el este un tehnician fricos si fara anvergura in momentele critice, dar pe aly samien nu a comis mari greseli, ba chiar din contra. daca va reusi si-n retur sa imprime aceeasi prestatie solida echipei, atunci va absolvi cu brio un examen greu si implicit, va trebui sa-l laudam. am convingerea ca la Bucuresti mai putem sa ratam calificarea doar in cazul unor erori de neinchipuit si ca pregatiti atent, jocul nu poate sa ne puna probleme. chiar daca asta nu ne convine sau ar insemna ca anumite evaluari anterioare nu au fost verificate de realitate.

comentariile de mai sus cred ca sunt valabile si pentru jucatorii pe care unii ii contestati, gen Nicolita si Lovin. e adevarat ca sunt importante si jocurile cu alde pitesti, rapid sau constanta, dar masura cea mai adevarata raman partidele europene. acolo se vad totusi caracterul si valoarea fiecaruia, acolo se joaca blazonul unei formatii grele. miercuri, atat Lovin cat si Banel au fost printre cei mai buni stelisti, intr-un joc care CONTA cu adevarat pentru renumele si istoria noastra. iar daca Steaua se va califica, asa cum cred eu, asta se va datora intr-o buna masura si lui Banel sau Lovin, cei pe care ar trebui macar sa-i tratam corect si cu respect, daca nu putem sa-i iubim.

acum doar despre Banel: as putea sa reiau multe comentarii, sau sa ma refer la ceea ce spun despre el profesionistii din fotbal (gen Piturca, Olaroiu, Mircea Lucescu, etc.), sau sa comentez daruirea exemplara aratata joc dupa joc. ma rezum doar a ridica o singura problema: daca Nicolita s-ar retrage maine din fotbal, ce ar ramane bun in urma lui? de doua ori campion cu Steaua, toreadorul lui Betis pe benito villamarin, invingatorul tiganimii intr-un meci istoric pentru Romania si extrem de important pentru Steaua, peste 30 de selectii in echipa nationala. o fi putin, dar totusi pare suficient sa te aseze in galeria fotbalistilor buni, care au facut ceva pentru istoria Stelei. Banel nu va cere niciodata public sa-i fie dat un loc de onoare in lungul coridor cu figuri ilustre ale Stelei. e modest si probabil limitat. va continua insa sa alerge pentru noi, va continua sa se daruiasca din toate puterile lui pentru a ne aduce un strop de speranta ros-albastra. de aceea eu il admir si-mi scot palaria in fata efortului sau, dus adesea pana dincolo de limitele normalului!

inchei cu Becali: sigur cand rezultatele sunt bune, el nu are nici un merit si trebuie uitat intr-un colt, asemeni unei jucarii stricate. cand rezultatele scartaie, avem insa un vinovat de serviciu: creditorul! unii numesc asta obiectivitate si consecventa in principii. eu o numesc doar copilarie sau primitivism!

dar sigur, astea sunt insa doar parerile mele!

c.ronaldo1715.08.2008 07:53

In sfarsit vad si eu pe cineva declarat anti-Lacatus, Victor, care are taria sa recunoasca cand Lacatus pregateste bine jocul si nu e numai in cautare de scandal. Pentru asta, ai toata admiratia mea.

MoWeed15.08.2008 07:54

@Victor

In mare ai si tu dreptate.

Dar caracterul se vede si in meciurile mici. Adica, daca faci un meci mare numai cu adversarii buni nu e cazul sa vorbim de un caracter puternic. Ar trebui ca jucatorii sa aiba aceeasi concentrare fie ca e vorba de Galatasaray, fie ca e vorba de Pandurii Targu-Jiu.

Banel are daruire; nu Neaga nimeni ca vrea. Problema e ca nu prea poate....

Intr-adevar a dat un gol foarte frumos cu o executie destul de dificila. Insa centrarea aia care s-a vrut cu exteriorul din a 2-a repriza spune multe vis-a-vis de capacitatile lui tehnice.

Pana una-alta in ultimii 2 ani rezultatele au lipsit cu prisosinta asa ca nu prea poti sa zici cum ne comportam cand avem rezultate. Plus ca eu am anumite principii... Becali trebuie sa-mi demonstreze ca a scapat de mentalitatea tipic romaneasca("am bani ma pricep la orice"). Crede-ma ca daca ar angaja profesionisti si nu lingai in club, daca ar investi bani adevarati, daca ar respecta suporterii, daca nu ar face declaratii cretine si daca ar fi doar omul care sa dea bani, fara sa-si impuna anumiti favoriti nu l-ar mai injura nimeni.

alex_costin8015.08.2008 08:01

un meci bun,avind in vedere ca am jucat la ei acasa atmosfera de pe stadion a fost marfa rau i-am facut varza pe turci.

rossoazzurro15.08.2008 08:50

'Il Muce" junior cica si-a facut cruce de cat noroc a avut Steaua (Pro TV). Daca se califica Steaua in grupe, mai rau o sa le para rahatilor de pe la noi decat turcilor.

:steag_sah_mic:

xray_rom15.08.2008 08:55

Pentru contestatarii lui Banel

De-a lungul timpului, acest Cupen a tras in Steaua din toate pozitiile...

Pana si dusmani stiu sa aprecieze atasamentul si devotamentuul unui jucator pt clubul sau.

Banel pt Steaua e un fel de Cetin de la Galata si in orice caz nu e un mercenar, ci un jucator daruit trup si suflet clubului Steaua, care l-a lansat in carierea de performanta si la facut celebru in lume atat prin performante, dar si prin acel tonto gol!

Banel e deja un brand Steaua, cu bunele si relele lui, iubit de toti...si de "dusmani" si de prieteni. Un exemplu de modestie, de corectitudine, de daruire si de fidelitate fata de Steaua.

Nu e ca Lovin, mereu cu valiza gata de plecare, nu e ca Goian si Ghionea gata oricand sa plece la bani mai multi, nu e ca Radoi care ar lasa Steaua pt Inter, nu e ca Dica care a plecat atunci cand suporterii l-au huiduit ... E si va fi al nostru pana il vor da afara! Niciodata nu va pleca el, indiferent de suma care ii va fi oferita!!

Vivat Bãnel!-articol in ProSport

Meciul de la Istanbul nu a fost "o luptã între musulmani și creștini", cum decretase simpaticul teolog Gigi, ci o disputã între douã echipe mediocre, vulnerabile, neînchegate încã. Turcii erau la primul plonjon într-o partidã oficialã, noi râvneam la o reabilitare a Stelei rãvãșite de transferuri și stoarse de scandaluri administrative. A ieșit un meci amestecat, dãruirea, gafele, virtuozitãțile, îmbâcselile, hazardul și logica conviețuind de minune.

În afara golurilor noastre, atârnând greu în destinul calificãrii, alte douã evenimente ne-au fericit. E vorba de prestația lui Bãnel, care s-a smuls din uzura, apatia și deruta ce-l cuprinseserã.

Bãnel a fost și vizitiul, și calul de povarã al echipajului bucureștean. A recuperat, a distribuit, a șarjat neobosit, impulsionând echipa. ªi-a pulverizat contestatarii și s-a înãlțat privindu-se în oglindã. Prin pielea lui arãmie secretã seriozitate, pasiune și ambiție. Felicitãri! Dar mai e vorba și de întoarcerea triumfalã a lui Hagi, aclamat de întreg stadionul, insuflând celor de acasã un sentiment de mândrie. Hagi avea un zâmbet cãlduț de rege care dã târcoale propriului tron.

articol scris de Ion CUPEN

LARI15.08.2008 09:03

Banel e deja un brand Steaua, cu bunele si relele lui, iubit de toti...si de "dusmani" si de prieteni. Un exemplu de modestie, de corectitudine, de daruire si de fidelitate fata de Steaua.

Nu e ca Lovin, mereu cu valiza gata de plecare, nu e ca Goian si Ghionea gata oricand sa plece la bani mai multi, nu e ca Radoi care ar lasa Steaua pt Inter, nu e ca Dica care a plecat atunci cand suporterii l-au huiduit ... E si va fi al nostru pana il vor da afara! Niciodata nu va pleca el, indiferent de suma care ii va fi oferita!!

Ca Banel e un brand pt Steaua, de acord. Numai ca eu am convingerea ca acest brand s-a construit nu pe enormele lui realizari (destul de putine la Steaua daca ne gandim la timpul pe care l-a petrecut in Ghencea), ci pe povestea lacrimogena a "saracului care se realizeaza pe propriile lui puteri", fapt speculat intens de presa. Mass media l-a facut brand, nu realizarile sale fotbalistice.

Daca tu spui ca Banel e mai stelist decat Radoi, inseamna ca nu stii multe lucruri...

xray_rom15.08.2008 09:03

Referitor la Lovin si Ov. Petre in acest meci, vedeti aici:

http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/2008/08/14/tris...mn-al-bucuriei/

victor15.08.2008 10:26

Lacatus, Banel, Lovin, Becali, Ghionea..... eu zic ca intotdeauna evaluarile ar trebui sa se bazeze exclusiv pe situatia de fapt. de prea multe ori discutiile se duc la nivel subiectiv. adica, daca avem o parere negativa despre cineva, orice ar face respectivul, este gresit si nu merita decat batjocura noastra?! la fel si reciproca! cred ca aprecierile ar trebui sa aibe mereu in vedere un moment concret, si pana la urma cel mai important este jocul si rezultatul!

ca ex.: daca vorbim despre meciul de la istanbul, Lovin a jucat perfect. de ce? pentru ca jocul respectiv se plia foarte bine pe calitatile lui si a fost pozitionat corect. aici Lacatus a ales bine. daca insa il va folosi pe Lovin titular si-n meciul cu pitestiul, va gresi amarnic si va expune si jucatorul oprobiului tribunei. Lovin nu poate juca bine intr-un joc de acasa, cu o echipa mica, in care trebuie sa construiesti si sa ai progresie rapida pe faza de atac. la o echipa cat de cat serioasa, si Steaua este o astfel de trupa, jucatorii nu sunt buni sau slabi in general. e o problema de pregatire, de tactica si asezare in teren, de speculare a calitatilor fiecaruia in functie de adversar. sigur, sunt cateva puncte fixe, gen Radoi, Dayro, zapata, ov.Petre (cand e valid), dar exista 5-6 pozitii la care Lacatus ar trebui sa se decida plecand de la tactica sa si de la caracteristicile adversarului. atunci cand reusesti sa ghicesti mai mereu amestecul perfect, faci pasul de la antrenorul mediocru la profesionistul adevarat!

xray_rom15.08.2008 10:58

Ca Banel e un brand pt Steaua, de acord. Numai ca eu am convingerea ca acest brand s-a construit nu pe enormele lui realizari (destul de putine la Steaua daca ne gandim la timpul pe care l-a petrecut in Ghencea), ci pe povestea lacrimogena a "saracului care se realizeaza pe propriile lui puteri", fapt speculat intens de presa. Mass media l-a facut brand, nu realizarile sale fotbalistice.

Daca tu spui ca Banel e mai stelist decat Radoi, inseamna ca nu stii multe lucruri...

Ai inteles gresit, Nu am spus ca Banel e mai stelist decat Radoi. Am spus ca Banel e mai dornic sa ramana la Steaua, decat altii, indiferent de ce oferte ar avea de afara... printre acesti "altii", din pacate, este si Radoi.

Sincer, ma irita prosternarea fotbalistiilor romani (care se considera mari stelisti, rapidisti, dinamovisti, etc) fata de cluburile din strainatate si ipocrizia decalaratiilor lor de atasament, cand ar pleca fara sa clipeasca dupa bani mai multi. In dragostea adevarata, NICIODATA, banii nu conteaza!!

Am revazut mai inainte meciul.

Am revazut vazut egoismul lui Banel in cateva faze(in special cele dinspre final-dupa min 70), lucrate pana atunci excelente de el, incat "s-a incecat ca tiganul la mal" i se potrivea ca o manusa.Dar am vazut si partea plina a paharului...A tinut mingea departe de poarta si a creat presiune pe Galata.

A revazut incursiunea Dyoro- Toja(drigling super)-pasa interceptata...mingea revine la Toja fenta si sut ok!

Am revazut cu placere o tesatura de pase demne de CL, Dayro-Arthuro-Dayro-Tiago-Lovin(preluare excelenta) si calcai spre Dayro. Daca acel calcai trexea si ajungea mingea la Dayro aveam un gol de pobestit nepotilor!!!

Pot sa va spun ca in final ai nostri au jucat spre f bine!Pacat ca nu au fortat, dar probabil si pe ei i-a ajuns un pic oboseala...

MoWeed15.08.2008 11:03
Ai inteles gresit, Nu am spus ca Banel e mai stelist decat Radoi. Am spus ca Banel e mai dornic sa ramana la Steaua, decat altii, indiferent de ce oferte ar avea de afara... printre acesti "altii", din pacate, este si Radoi.

Cand a fost cazul sa plece la Inter a declarat ca nu vrea sa vorbeasca cu Chivu pentru ca vrea sa-l ia inter pe valoare nu pe pile. Apoi a zis ca daca il ia pe valoare bine, daca nu, ramane la Steaua ca nu este nici o problema.

Fii serios ca daca-l oferta inter pe Banel nu vroia el sa ramana la Steaua.... Banel pana acum nu a avut nici o oferta asa ca nu stiu de unde ai scos-o pe asta

xray_rom15.08.2008 11:42

Cand a fost cazul sa plece la Inter a declarat ca nu vrea sa vorbeasca cu Chivu pentru ca vrea sa-l ia inter pe valoare nu pe pile. Apoi a zis ca daca il ia pe valoare bine, daca nu, ramane la Steaua ca nu este nici o problema.

Fii serios ca daca-l oferta inter pe Banel nu vroia el sa ramana la Steaua.... Banel pana acum nu a avut nici o oferta asa ca nu stiu de unde ai scos-o pe asta

Nu s-a pus problema ca Radoi nu ar avea valoare de Inter. Noi discutat daca voia sa paraseasca echipa in care este un simbol. Am auzit cand a spus: "Daca ar veni oferta de la Inter acum as pleca...si pe jos". Daca nu era finul lui Becali, ar fi avut parte de "tratamentul" lui Goian:)

Nicolita nu a avut oferta pt ca Becali a declarat ca nu e de vanzare. Stai linistit! Cel putin, orice echipa din Liga 1 l-ar dori!

MoWeed15.08.2008 12:07

@xray_rom

hai sa fim seriosi, inter este o echipa puternica; una din cele mai tari echipe din lume la ora actuala. Normal ca vroia sa mearga la un club profesionist in adevaratul sens al cuvantului unde ar fi avut salariul de 4 ori mai mare, mai ales ca probabil si el stie despre amatorismul cu care e condus clubul Steaua.

Simbol, ca simbol dar Mirel are si el o familie, are si el o varsta. Este normal sa-si doreasca sa asigure viitorul familiei.

xray_rom15.08.2008 12:35
@xray_rom

hai sa fim seriosi, inter este o echipa puternica; una din cele mai tari echipe din lume la ora actuala. Normal ca vroia sa mearga la un club profesionist in adevaratul sens al cuvantului unde ar fi avut salariul de 4 ori mai mare, mai ales ca probabil si el stie despre amatorismul cu care e condus clubul Steaua.

Simbol, ca simbol dar Mirel are si el o familie, are si el o varsta. Este normal sa-si doreasca sa asigure viitorul familiei.

Daca ia citit atent, eu nu l-am acuzat pe Radoi ca vrea sa plece, ci m-am exprimat indoiala ca Banel ar face la fel. Imi pare mai atasat de Steaua care l-a facut celebru si de Becali care l-a umplut de bani decat altii. Atat!

Daca eu intalnesc o femeie mai bogata si mai frumoasa decat nevasta, o las? Evident ca pot, dar asta nu inseamna ca o fac din dragoste pt ea, ci pt cealalta mai frumoasa si mai bogata!

Fiecare echipa mare, mica are cate un simbol din trecut si unul din actualitate. Astia nu ar pleca pe toti banii din lume tocmai pt ca ei sunt drapelul in jurul caruia sa strng randurile in "lupte". De aceea o "echipa de echipa" este mereu mai puternica decat o adunatura de mercenari de exceptie. Nu-ti mai dau exemple ca sigur stii.

Steaua a ramas Steaua pt ca cei care i-au fost fideli au fost multi si adevarati si s-au considerat o familie si sunt o familie...un club select. In teren a fost Lacatus, apoi a urmat Radoi...

Uite la Hagi! Steaua l-a propulsat in performanta si in meciul cu Galata o tot datea de gard cu cine sa tina. De toata jena!!!Daca il mai aud vreodata ca se da stelist sparg TV-ul:))

danimarcu15.08.2008 12:47
Fiecare echipa mare, mica are cate un simbol din trecut si unul din actualitate. Astia nu ar pleca pe toti banii din lume tocmai pt ca ei sunt drapelul in jurul caruia sa strng randurile in "lupte".

Steaua a ramas Steaua pt ca cei care i-au fost fideli au fost multi si adevarati si s-au considerat o familie si sunt o familie...un club select. In teren a fost Lacatus, apoi a urmat Radoi...

Lacatus,intr-adevar nu a plecat de la Steaua la Fiorentina pt toti banii din lume...))

Uite la Hagi! Steaua l-a propulsat in performanta si in meciul cu Galata o tot datea de gard cu cine sa tina. De toata jena!!!Daca il mai aud vreodata ca se da stelist sparg TV-ul:))

Lasa televizorul,mai bine da-ti doua palme.

Hagi a jucat 3 ani la Steaua si 5 la Galata.E normal sa tina cu amandoua.In plus,nu poate sa-i supere pe suporterii aia turci care-l idolatrizeaza.Mai este si interesul,s-ar putea sa ajunga candva din nou acolo ca antrenor...

AdrianUltras2515.08.2008 12:56

Cine a scris prostia asta?

Hagi e stelist ba!

Dar e si un om de bun simt.

Cum sa spuna ca vrea sa piarda Galata cand toti oamenii aia strigau "I love you Hagi!"?

Fiecare echipa mare, mica are cate un simbol din trecut si unul din actualitate. Astia nu ar pleca pe toti banii din lume tocmai pt ca ei sunt drapelul in jurul caruia sa strng randurile in "lupte".

Ar trebui sa te interesezi cum a plecat Laca de la Steaua la Fiorentina.

xray_rom15.08.2008 13:23

Cine a scris prostia asta?

Hagi e stelist ba!

Dar e si un om de bun simt.

Cum sa spuna ca vrea sa piarda Galata cand toti oamenii aia strigau "I love you Hagi!"?

Ar trebui sa te interesezi cum a plecat Laca de la Steaua la Fiorentina.

1) Hai. ma lasi! Eu nu ma refer la ce a declarat Hagi acolo,inconjutat de turi, ci la ceea ce a declarat aici, inainte de meci, inconjurat de romani!Inainte de meci, cand era deja la turci, l-a sunat Lacatus sa-l intrebe ceva, dar nu i-a raspuns la telefon!

Hagi e un MARE ROMAN, dar nu e un MARE stelist, cel putin prin atitudinea lui la acest meci!!!

2) A spus Rotariu acum 2 seri la GSPTV.A fost VANDUT in goana dupa bani a celor care conduceau Steaua atunci!Aia care au adus Steaua in pragul falimentului de a ajuns sa o cumpere ciobanul pe nimic.Tot falsi stelisti ca Puscas, Paunescu, etc...

«156789»