FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray - Steaua 2 - 2

«1345679»
AdrianUltras2513.08.2008 23:36

Protasov

E destul de greu sa gasesti inchizatori inalti, puternici, de viteza, tehnici si cu viziune buna asupra jocului si sut bun.

De obicei fotbalistii inalti sunt mai lenti.

Iar cei mai mici sunt mai rapizi.

Cei inalti folosesc forta.Cei mici tehnica.

Daca Lovin sau Ov Petre erau asa cum ai vrea tu, inalti,rapizi,tehnici,playmakeri si ar mai poseda si suturi bune de la distanta, nu mai erau de mult la Steaua.

Barca sau Real scria pe ei acum...

choli13.08.2008 23:38
:offtopic:

Cat e computerul deschis si merge netul, stau pe forumul asta.

Ca doar de aici si de pe siteul oficial pot afla informatii bune despre echipa cu care tin.

Nu cred ca e asta o problema, nu?

Ai inebunit???? :thumbdown:

Ce problema?

Imi place sa vb. cu tine dar ma inraiesti si nu mai dorm....

:steag_sah_mic:

AdrianUltras2513.08.2008 23:40

Choli

Eu sper sa apuc sa dorm in seara asta ceva.

Desi ma doare enorm capul.Am niste migrene incredibile de cand am citit ce a declarat becalul...

Protasov13.08.2008 23:44
Protasov

E destul de greu sa gasesti inchizatori inalti, puternici, de viteza, tehnici si cu viziune buna asupra jocului si sut bun.

De obicei fotbalistii inalti sunt mai lenti.

Iar cei mai mici sunt mai rapizi.

Cei inalti folosesc forta.Cei mici tehnica.

Daca Lovin sau Ov Petre erau asa cum ai vrea tu, inalti,rapizi,tehnici,playmakeri si ar mai poseda si suturi bune de la distanta, nu mai erau de mult la Steaua.

Barca sau Real scria pe ei acum...

S-ar putea gasi solutii. Pe Peralta l-ai vazut? Dubarbier - (e adevarat asta joaca mai mult aripa)? Stiu, nu au confirmat dar simt eu ca astia sunt jucatori de clasa.

Dar ai dreptate, in principiu. Nu am mai avut de foarte multa vreme un playmaker la Steaua, nici macar unul din toti antrenorii care s-au perindat la Steaua nu a reusit sa gaseasca macar o solutie de avarie. L-au tot impins pe Dica sa faca chestii pe care nu le putea face decat pe jumatate. Cred insa ca exista si o cale de mijloc pana la Barca si Real.

AdrianUltras2513.08.2008 23:52

Protasov

Exista!

Exista 2 cai.

Una se numeste centrul de copii si juniori.

Aici poti sa iti cresti jucatorii de care ai nevoie.

In Noua Zeelanda, Rugbyul e la putere.

Sportul asta are o asa mare importanta incat au aparut scoli specializate pt a scoate un anumit tip de jucator. De exemplu extreme.

Scoala respectiva se ocupa doar cu instruirea extremelor.

Alte scoli scot Numar 9, altele numar 10,etc

Asa ar trebui si la noi.

Daca ai nevoie de un mijlocas ofensiv care sa stie jocul si nu poti cumpara, creste-l!

Modelul merge la Ajax.

Si a 2a cale e o retea dezvoltata de cautatori de talente.

Sunt in multe locuri jucatori ieftini si buni care abia asteapta sa li se iveasca sansa.

Hagi de ex are un ochi fantastic la jucatori.

Cum naiba a reusit sa il ia pe Arda Turan si sa il joace din fundas dreapta(asa am inteles ca juca la juniori), mijlocas stanga, nu o sa inteleg niciodata!

Avem la noi in tara un exemplu din asta: Curtean de la Gaz Metan.

Un necunoscut pana acum, dar cand a vazut ca are o sansa, nu s-a dat la o parte.Poate sa ajunga cineva.

w3bmaster13.08.2008 23:55

Ba uni dintre voi sunteti cretini rau

Nu uitati ca nu suntem REAL sau BARCA am jucat bine da Laca a facut schimbari defensive da nu e numa dupa el daca jucatori deja facusera pasu inapoi in fine mergeti la stadion nu mai comentati pe forumuri sa le aratam turcilor ce inseamna sa joci in Templu

Pacat nu pot sa vin la meci cas tuma in Barcelona in perioada aia da asta e astept meciurile din LC

Forza Steaua si mai lasati vaicarelile sau ii vedeti paia de la CFR sau din groapa jucand asa vreodata ?

MoWeed13.08.2008 23:57

@AdrianUltras25

Pana nu scapam de ciuma Becali nu vom vedea o gandire profesionista la noi la club asa ca modelul Ajax e irelevant in cazul nostru...

AdrianUltras2513.08.2008 23:59

MoWeed

Din pacate, CORECT!

Asta e...

O seara faina la toti!

xray_rom14.08.2008 00:04

Pacat de aceasta echipa Steaua, care pe langa un patron cvasi-tembel are parte si de asa zisi sustinatori, in ton cu Becali.

Daca o luam cu 2(3)-0 cred ca ii impuscati:))

Nu mai stiti sa va bucurati de un rezultat onorabil pt onorabilitatea nu este compatatibila cu samanta voastra de critici.

Daca Geambashu &Co. au pus batista pe tzambal si au laudat evolutia si rezultatul Stelei, se gasesc unii pe aici sa cante prohodul lui Lacatus, Banel, etc.

Mai voi va uitati si la alte meciuri??Ati vazut jucatori de zeci de milioane sutand de 10 ori mai prost decat Banel la faza aia cu ratarea?

Evident, s-au gresit multe pase, dar nu uitati ca in teren au fost "eroii" acelui 2-4 in semifinala. La 2-0 si mai ales la 2-1, Radoi, Goian, etc s-au taiat un pic la gandul ca-i va paste acelasi blestem!Sunt si ei oameni.

Cand am eliminat pe Bate, cam toti cei care injura azi, injurau si atunci. Acum vedeti bine ca nu era o echipa de desculti si sunt sanse mari sa joace in CL.

Luati casete cu Steaua si o sa vedeti ca desi a avut rezultate inainte de '89, nu a jucat in meciuri internationale tari chiar cum visati voi acum!

De ce dracu' va mai strofocati sa scrieti aici, daca totul va pute!Schimbati, fratilor, echipa si lasati-ne, ca m-am saturat de jignirile voastre! Uite Rapidul sau CFR, poate e pe placul vostru.

novac14.08.2008 02:00
Ba uni dintre voi sunteti cretini rau

1. Nu uitati ca nu suntem REAL sau BARCA,

2. am jucat bine da Laca a facut schimbari defensive

3. nu e numa dupa el daca jucatori deja facusera pasu inapoi

4. mergeti la stadion nu mai comentati pe forumuri sa le aratam turcilor ce inseamna sa joci in Templu

Forza Steaua si mai lasati vaicarelile sau ii vedeti paia de la CFR sau din groapa jucand asa vreodata ?

Astea da concluzii de incheiere a discutiilor! Bravo man!

Acum sa vedem daca "boborul" intelege sa vina la stadion ... ca-i nevoie de toti, la stadion!:D

Toti - la returul cu Galata si la meciurile din campionat! Si la meciurile din grupe!

Yoyoyoi14.08.2008 03:46

Se poate si mai bine cu putin sange in instalatie. Sa-si faca stelistii in astea doua saptamani transfuzii cu sange proaspat si putem sa ne calificam.

610x.jpg

Living_Dead_Stripper14.08.2008 04:34

Cand am vazut minutul 13 cu golul de 0-2 marcat de Nicolita si cu acelasi comentator piaza-rea care a comentat si meciul de la Boro (Emil Gradinescu), am inchis televizorul si nu m-am mai uitat de frica sa nu retraiesc un cosmar asemanator celui de la Midlesborrough.

Cand am redeschis televizorul dupa finalul meciului m-am mai usurat...

Rezultatul e bun, jucam acasa, iar eternul si fascinantul zero la zero implantat de zerOli in Ghencea ne va fi de ajutor si de aceasta data...

offfffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!

raduthedick14.08.2008 05:05

Chiar nu stiu de ce comentariile sunt atat de acide la adresa lui Lovin. Nu sunt fanul lui, dar aseara a facut un meci bun. Sa nu ne lasam inluentati de evolutiile lui din alte meciuri. Sa fim lucizi si sa judecam lucrurile corect. Nu a fost stralucitor aseara, dar a jucat bine (oricum mai bine decat Ovidiu Petre sau Toja).

forever_fan_steaua14.08.2008 06:00

Bravo, baieti! Chiar daca am avut victoria in mana, e bun si acest rezultat. Ne vom califica sigur!

Pentru cei care critica: alegeti-va alta echipa pe care s-o sustineti!

Tupac Amaru14.08.2008 06:13

Dragi stelisti, stiti ce este Steaua la ora actuala?

Inainte de toate, este inca un camp de experiment al lui Soros, in care se studiaza integrarea tziganilor in societate prin fotbal (prin reprezentantul etniei in cauza, excesiv-, obositor-, mult-prea-, mediatizatul Nicolitza). Ceea ce este foarte logic in conditiile in care acelasi blestemat Soros stapaneste intreaga presa romaneasca.

Desigur ca, gratie golului marcat, Pardailan de Faurei ne va mai teroriza inca vreo trei ani ca titular, sau, daca bunul Dumnezeu va vrea, poate vreun baiat cam ca antrenorul lui (pe vremea cand juca) sa ii rupa nitzel oasele ca sa mai acorde sanse de a juca si fotbalistilor din lot.

Despre Lacatus: el a fost un "bagabont" in perioada cat a jucat, lucru care i-a servit si lui si ne-a creat si noua mari bucurii.

Dar a fi antrenor implica sa ai si creier, sa fi invatat ceva in perioada cat ai stralucit ca jucator.

Ceea ce nu e cazul la Lacatus.

Antrenorul Lacatus este exact opusul jucatorului. Un tip sters, supus si un lingau ordinar, pentru care nu conteaza decat cuvantul "sefului". Suporterii nici nu mai exista pentru el, decat, cel mult, atunci cand ii saluta la aclamarea numelui sau. Dar suporterii continua sa il aclame pe jucatorul Lacatus, iar antrenorul Lacatus nu vrea sau nu poate sa priceapa asta!

bodanelu14.08.2008 06:24
Chiar nu stiu de ce comentariile sunt atat de acide la adresa lui Lovin. Nu sunt fanul lui, dar aseara a facut un meci bun. Sa nu ne lasam inluentati de evolutiile lui din alte meciuri. Sa fim lucizi si sa judecam lucrurile corect. Nu a fost stralucitor aseara, dar a jucat bine (oricum mai bine decat Ovidiu Petre sau Toja).

Defensiv. Ofensiv a fost 0!

Il Soldatino14.08.2008 06:25
Cu tot respectul pt tine, Catalin, ai o mare, chiar foarte mare greseala in analiza. Este vorba de Lovin care comparativ cu Ovidiu Petre a fost MULT superior. Asta nu inseamna ca O Petre este slab. Nu ! Pur si simplu nu a fost 100 % refacut penru acest meci. Recupararile la mijloc ale lui Lovin au fost de cel putin trei ori mai multe decat lui Ov Petre. Aportul la faza de constructie de asemenea. Plus travaliul fenomenal depus si conditia fizica... Rugamintea mea este sa revezi meciul si apoi sa intram daca vrei intr-o discutie. Nu sunt un fan al lui Lovin, dar nici nu cred ca trebuie lovit pe nedrept cand a jucat bine.

Si inca un amendament: Banel. Baiatul asta a jucat ce a putut el mai bine. A dat un gol superb si important. Iar pe finalul jocului a avut un rol exential cu sprinturile in jumatatea adversa. Sigur, raman greselile...Dar toti jucatorii gresesc. Eu zic ca a facut un meci bun si evolutiile lui vor fi si mai bune in viitor. Bineinteles, nu trebuie sa fie musai titular.

Golanski...un mare semn de intrebare. A avut si momente bune dar...pana la urma impresia a fost una negativa.

Una peste alta rezultat bun si sanse mari de calificare.

Prietene, Ov Petre a jucat mai putin decat Lovin. In al doilea rand nu este vina lui ca a fost introdus pe teren stiindu-se faptul ca era incert inaintea meciului.

Lovin a avut doua situatii clare de gol in cea de-a doua repriza, iar rezolvarile sale mi-au scos peri albi. Mai mult, au fost mingi recuperate de apararea noastra, au ajuns la Lovin, spatiile de joc erau IMENSE pentru ca turcii erau sufocati, iar Lovi facea in asa fel incat sa aleaga cea mai proasta solutie (a fost o faza la un moment dat cand DM a scapat singur pe partea dreapta, mingea era pe stanga la L - o situatie similara cu faza care a condus la golul 4 de la Kiev. Din pacate, mingea era la Florin, iar rezolvarea....hhhhhmmm, poate o sa se dea meciul in reluare.

geoct14.08.2008 06:40
Raman la parerea ca in locul unui antrenor servil, Lacatus este optiunea ideala. Nu este el patron, avem o maimuta acolo si cateodata

trebuie sa strangem toti din dinti. Adica si noi, alaturi de Lacatus.

De acord. In conditiile actuale, si eu cred ca Lacatus e cea mai buna optiune. Multi spun ca Lacatus nu e antrenor, ca ar fi bine sa aducem un antrenor strain. Ma intreb cat ar rezista un antrenor strain la un club unde patronul se baga mereu la echipa, unde transferurile se fac la plesneala, unde nu exista o strategie pe termen lung. Probabil o sa fiu injurat, sa se spuna ca nu ma pricep la fotbal, ca sunt naiv, etc. Eu insa continui sa cred ca Lacatus se straduieste sa faca ceva pentru Steaua in actualele conditii, tocmai pentru ca iubeste prea mult Steaua. Si referitor la rezultat: 2-2 am facut in tur cu Standard, anul trecut a fost suparare mare ca am facut 2-2 cu Bate (apropo, aseara au batut cu 1-0 la Sofia, asa ca avem sanse sa ii vedem in grupe anul asta). Acum nici 2-2 cu Galata nu mai multumeste. Atat timp cat acest club este condus asa cum stim cu totii, nu stiu ce pretentii putem avea pentru performanta. Putem obtine victorii, ne putem bucura in anumite momente, insa asta nu este o garantie a rezultatelor pe termen lung. Toti "finantatorii" de la noi zic ca vor rezultate, in frunte cu "creditorul atotstiutor". Insa se urmareste doar mica ciupeala pe termen scurt: mai luam niste bani din Europa, mai vindem un jucator, trecem si de anul asta. Nimeni insa nu se gandeste la faptul ca ar castiga mult mai multi bani pe termen lung cu o strategie sanatoasa: centru puternic de copii si juniori, conditii de antrenament asa cum au cei din Vest, politica de transferuri sanatoasa, neimplicare in echipa, fara presiuni pe antrenor, fara cumpararea de jucatori dupa prima impresie, fara improscarea jucatorilor cu noroi (sunt curios cum va fi tratat Szekeli la prima greseala).

Am incredere ca ne vom califica.

FORTA Steaua!

BNQ14.08.2008 06:50

Cãtãline aș vrea sã te întreb, de ce ai catalogat evoluția lui Golansky execrabilã ? Din câte eu am vãzut, a fãcut mult mai multe ca "colega" de pe partea stângã, dat fiind faptul cã atacurile Galatei erau 70 % pe partea stângã .. daq îi treceți greșeala de la golul 1 lui Golansky vã greșiți .. el a respins mingea.. dar mingea la lovit pe turk.. Golansky nu a ratat intercepția cu mingea.. sau mãkar sã nu ajungã la ea, cum a fãcut P. Marin .. dar ce mai conteazã .. Aș vrea sã-mi pierd timpul vorbind despre Nicolițã, acest Zeu al Fotbalului.. cum poți bre sã joci așa? A avut 3 lovituri libere.. 3 execuții ratete? ce așteaptã Lãcãtuș ? din 10 el rateazã 8 .. din 3 cornere parimise.. 2 ratete.. 1 a ajuns la Goian .. El de pe loc nu poate centra.. dar nu din alergare.. el nu are idee ce este centrare cu exteriorul.. cum a încercat sã facã .. a dorit sã mai repede execuția din min 13.. inemaginabil.. este imposibil sã ai atâtea ocazii și sã-ți bați joc de ele.. dar ce sã-i faci.. atîta timp cît Szekely este accidentat.. nu avem alt jucãtor.. cu toate cã am impresia cã daq joacã Neșu în locul sãu.. o sã facã fațã .. Neaga nu este gata .. și iatã așa..

Acum despre meciul retur .. va fi foarte greu pentru Lãcãtuș sã aleagã o tacticã .. pt cã 2-2 .. nu știi ce tacticã sã alegi ..

1. Ataci din primul minut, riști sã primești pe contraatac...

2. Te aperi și mizezi pe contraatac.. tot este riscant..

Eu aș opta pentru prima variantã doar cu ceva skimbãri în primul 11, Rãdoi la distrugere alãturi de Ov. Petre .. și cuplu de fundași Goian, Ghionea .. ne trebuie un fundaș de bandã .. 4 sunt puțini .. în rest aș juca la fel .. doar pt cã jucãm în Ghencea.. ar putea juca Ochirosii .. pt cã nu este așa multã presine ..

O zi bunã din partea Steaua Fan, Republica Moldova !

sabin130714.08.2008 06:51
Rusine Lacatus! Rusine pseudo-antrenorule, simbolul lu' peste! O sa mai fii tu simbol la [..]! Poate o sa fii simbolul care retrogradeaza prima data Steaua!

Banel nu joaca de 2 ani nimic si noi il bagam! Luam 2 goluri din cauza lui Banel care nu blocheaza centrari si javra de analfabet il vede omul meciului!

Lacatus este un antrenor [...]! Tine-i ba pe Ochi si Stancu pe banca si baga-i cand ajung pe la vreo 30 de ani! Antrenor patetic!

Mi-e rusine de aceasta infrangere 2-2! Am piedut! Daca nu aveam antrenor pe Banca si Laca era in alta parte, ii bateam pe astia cu vreo 8-0!

Dar l-am avut pe Laca pe banca si am facut un mare rahat! Ne bat turcii de ne sparg! Laca, esti penibil! Lasa-ne bai simbolule, ca nu te pricepi!

Dar sa stii ca Boloni era mai mult mijlocas defensiv, dar avea creier si stia fotbal! Ca si Tudorel Stoica! Astia fotbalisti adevarati, nu Lovini si Banei!

Banel Nicolita = cel mai penibil fotbalist din istoria fotbalului!

Marius Lacatus = cel mai penibil si slab antrenor din istoria Stelei!

Toate echipele dau centrari periculoase in careul nostru, numai noi cu Banel nu dam centrari periculoase deloc! Si Lacatus nu vede! E chior!

Mai bine ne-ati lasa tu si alti experti in fotbal, gen Marius, care a realizat cel mai penibil articol de pe site-ul asta; nu mai argumentez, deja au facut-o altii, sau cel putin au incercat sa va explice ca degeaba va laudati ca ati vazut un miliard de meciuri de fotbal, nu ati inteles nimic.

Cred ca suntem unanim de acord ca se poate mult mai mult cu lotul actual, dar ca sa nu observi o crestere evidenta a jocului (din orice punct de vedere vreti voi), in conditiile actuale, cu dictatorul pe post de orice la club, mi se pare o jignire adusa inteligentei umane. IN ERA Becali NU EXISTA ANTRENOR LA Steaua, exista un ¨secund¨ care propune si Becali hotaraste. Cati dintre voi faceau propaganda ceva timp in urma sa nu se duca nimeni la meci in semn de protest anti-Becali, sa-l contestam, sa-l injuram, sa-l facem sa se simta intr´adevar persona non´grata in Ghencea? Deodata Becali este maica tereza, aproape n-are nicio vina, saracul. Acum am motive sa ma astept sa gasesc pe forum ca Lacatus si-a batut joc de Becali si ca nu-l lasa sa-si faca meseria. Sunteti incredibili, cat de repede uitati si va schimbati niste perceptii aparent clare si de neclintit.

Daca nici Lacatus nu mai are onoare nu stiu cine mai are. Oare de ce inghite toate mizeriile astea?.. Ma astept sa-mi spuneti ca pentru banii ciobanului, sunteti penibili. Da, Steaua nu trebuie sacrificata pentru NIMENI, dar vehementa si modul incalificabil in care il contestati pe omul care a realizat jumatate din palmaresul celui mai galonat club din est, l-ar face invidios si pe Borcea. Voi nu sunteti Steaua, atitudinea voastra fata de omul Lacatus, nu antrenorul sau simbolul Lacatus este cel putin dezgustatoare. Nici eu nu vreau doar un simbol pe banca, dar reactiile voastre infecte nu au justificare. Indiferent de cine era ¨antrenor¨ puteam recunoaste ca arata oricum altfel Steaua. Da, se poate mult mai mult, si s-au facut greseli si aseara, dar in niciun caz nu scuza cu ceva atacurile voastre furibunde la adresa ¨eternului numar 7¨.

Unii si-l doresc pe ¨italianul¨ Oli, cel care a imprimat Stelei cel mai urat stil de joc, de multe ori falimentar. Decat sa-l vad pe maestrul Olaroiu antrenor, prefer sa vad pe teren un Toja la jumatate de capacitate, dar liber pe teren.

Nu-mi vine sa cred ca citesc lucrurile astea pe acest site, sunt foarte dezamagit, mai ales cand aceste mizerii vin din partea unora care mi s-au parut ca inteleg ceva din acest fenomen. Mi-ati demonstrat ca nu aveti nicio treaba. Sunteti prea limitati, prea indoctrinati ca sa vedeti mai departe de razboaiele voastre imaginare. Ori unora care se pretind stelisti li se pare o doavada de virilitate sa-l jignesti in acest mod incalificabil simbolu/antrenorul/omul Lacatus. Vi se pare un act de vitejism cred, originalitate nu poate fi, deoarece sunteti prea multi voi, contestarii experti in fotbal. Daca nu, e infantilism. Am inteles, democratie, fiecare isi exprima parerea, dar voi nu meritati Steaua, in veci.

Sunt dezgustat, mai bine ma banati voi, decat sa citesc abjectiile acestea dupa 2-2 pe terenul galatei. Nu a fost cel mai bun joc al Stelei dar nici nu se compara cu Steaua-r. madrid sau sevilla-Steaua. Nu aveti motiv, nu aveti scuza, rusine!

enjoy14.08.2008 06:55

bravo Steaua! Rusine cartitorilor! unii nu vad decat negru in fata ochilor, indiferent de meci, indiferent de rezultat. fara suparare, eu cred ca sablonul comentariilor negative e mult mai usor si mai atragator si din aceasta cauza il imbratiseaza foarte multi. pentru un astfel de comentariu nu-ti trebuie nici multa minte, nici putere de analiza, nici iubire pentru culori, e suficient spiritul de turma. pacat, nu ma asteptam la o serie de comentarii nechibzuite, izvorate din prejudecati, din nemultumirile acumulate de-a lungul timpului. dragii mei, comentati meciul in cauza, tineti seama de factorii aleatori care au influentat jocul si lasati patima si ura, ambele preorientate, pentru alte situatii, cu adevarat grave. mult dicernamant si corectitudine! Haide Steaua!

bruno castellano14.08.2008 07:32

pt colegii de pe foruum.

vad ca sunt multi care, inca, mai cred ca, acest nefericit pe nume Banel, este jucator de valoare. in afara de gol aseara ne-a demonstrat inca odata, daca mai era nevoie ca, nu are nimic de-a face cu fotbalul -sau mai bine zis picioarele nu il asculta niciodata. nu inteleg de ce el inca mai joaca titular?!

a stricat jocul in repetate rinduri, a gresit atitea centrari si a alergat bezmetic, fara sa stie ce trebuie sa faca pe teren.

Sustin in continuare ca, Neaga merita sa fie titular.

daca, Nicolita va aparea in primul 11 la Bucuresti in meciul cu Arges sper ca spectatori sa-si faca datoria si sa-l "sustina" dupa jocul lui.

Ochirosii merita la fel si el sa fie titular. eu unul cred ca, ested mult mai bun decit Tiago.

Ovidiu Petre nu avea ce cauta aseara pe teren... nu pt ca, nu este un fotbalist bun ci pt simplu fapt ca era accidentat.

Lacatus a gresit in alcatuirea lotului si sper sa-si dea seama de asta...

Nesu trebuia sa fie titular. nu contest valoarea lui Petre Marin dar, Nesu este mult mai batoios, are confditie fizica mult mai buna, la fel si viteza. eu cred ca, el acoperea mult mai bine partea stinga.

Echipa nu trebuia alcatuita de asa maniera in cit sa fi nevoit sa schimbi mijlocasi la inchidere sau fundasi...

schimbarile trebuiau facute in partea ofensiva, acolo unde titularii nu au dat randamentul maxim.

Neaga, B. Stancu si Ochirosii meritau sa joace aseara.

Daca Lacatus va continua pe aceasi linie vom avea surpiza sa plece mult mai repede de la Steau de cit se prerconizeaza.

Ma "bucur" ca, si-a ascultat patronul si nu l-a bagat pe Neaga.

Neaga ete unul din pioni principali de la Steaua si este tinut rezerva. pacat.

Inca odata felicitari baietilor.

Hai Steaua!

SzabiStelistu14.08.2008 07:37

acuma unde-s turcii????de ce nu posteaza pe forum ??:))) se pare ca le- :steag_cruce_invers: am inchis gura!!!:)):)FORZZA Steaua!!

c.ronaldo1714.08.2008 07:43
Eu zic ca azi ar trebui mai mult sa il laudam pe Dayro Moreno decat sa ii criticam pe altii.

Dayro a jucat perfect azi.

I-a iesit totul.Si se pare ca ideea cum ca joaca bine numai in Ghencea e o prostie.

A fost peste tot.A dat gol.A deschis jocul.A tinut de minge.

Cand l-am vazut cum s-a napustit asupra lui Hasan Sas in careu si l-a deposedat, mi s-a facut pielea de gaina.

Avem in curtea noastra un mare jucator.

Un mare jucator care poate sa ajunga si mai mare.

Un fotbalist adevarat!

Pai parca antrenorul-simbol nu stia sa il foloseasca pe Dayro.

Probabil Dayro nu l`a mai ascultat si a facut ce`a vrut de capul lui.

PS: Ca tot ii tii apararea lui Lovin-O.Petre, din nou zic, se pare ca Lacatus stie foarte bine sa ii aseze in teren si pe cei 2.

Azazello14.08.2008 07:45

Mi-e GREU sa inteleg de ce, in loc sa ne bucuram de un rezultat bun in deplasare - nu cu o echipa oarecare - ne certam ca nebunii pe acest forum, care pare orice, numai al suporterilor stelisti nu.

Asa suntem noi romanii, ne place sa vorbim mult si fara folos si uitam ideea de BAZA:

Suntem f aproape de a treia prticipare la rand in CL dupa ce 10 ani doar am visat la asta.

E o vorba care spune ca nemultumitului îi ia D-zeu darul.

Haideti sa fim mai ponderati, sa invatam sa ne bucuram cand e cazul si sa fim mereu alaturi de Steaua si de toti jucatorii ei care, credeti-ma vor la fel de mult ca si noi, daca nu mai mult, sa aiba rezultate.

«1345679»