Rusine Lacatus! Rusine pseudo-antrenorule, simbolul lu' peste! O sa mai fii tu simbol la [..]! Poate o sa fii simbolul care retrogradeaza prima data Steaua!
Banel nu joaca de 2 ani nimic si noi il bagam! Luam 2 goluri din cauza lui Banel care nu blocheaza centrari si javra de analfabet il vede omul meciului!
Lacatus este un antrenor [...]! Tine-i ba pe Ochi si Stancu pe banca si baga-i cand ajung pe la vreo 30 de ani! Antrenor patetic!
Mi-e rusine de aceasta infrangere 2-2! Am piedut! Daca nu aveam antrenor pe Banca si Laca era in alta parte, ii bateam pe astia cu vreo 8-0!
Dar l-am avut pe Laca pe banca si am facut un mare rahat! Ne bat turcii de ne sparg! Laca, esti penibil! Lasa-ne bai simbolule, ca nu te pricepi!
Dar sa stii ca Boloni era mai mult mijlocas defensiv, dar avea creier si stia fotbal! Ca si Tudorel Stoica! Astia fotbalisti adevarati, nu Lovini si Banei!
Banel Nicolita = cel mai penibil fotbalist din istoria fotbalului!
Marius Lacatus = cel mai penibil si slab antrenor din istoria Stelei!
Toate echipele dau centrari periculoase in careul nostru, numai noi cu Banel nu dam centrari periculoase deloc! Si Lacatus nu vede! E chior!
Mai bine ne-ati lasa tu si alti experti in fotbal, gen Marius, care a realizat cel mai penibil articol de pe site-ul asta; nu mai argumentez, deja au facut-o altii, sau cel putin au incercat sa va explice ca degeaba va laudati ca ati vazut un miliard de meciuri de fotbal, nu ati inteles nimic.
Cred ca suntem unanim de acord ca se poate mult mai mult cu lotul actual, dar ca sa nu observi o crestere evidenta a jocului (din orice punct de vedere vreti voi), in conditiile actuale, cu dictatorul pe post de orice la club, mi se pare o jignire adusa inteligentei umane. IN ERA Becali NU EXISTA ANTRENOR LA Steaua, exista un ¨secund¨ care propune si Becali hotaraste. Cati dintre voi faceau propaganda ceva timp in urma sa nu se duca nimeni la meci in semn de protest anti-Becali, sa-l contestam, sa-l injuram, sa-l facem sa se simta intr´adevar persona non´grata in Ghencea? Deodata Becali este maica tereza, aproape n-are nicio vina, saracul. Acum am motive sa ma astept sa gasesc pe forum ca Lacatus si-a batut joc de Becali si ca nu-l lasa sa-si faca meseria. Sunteti incredibili, cat de repede uitati si va schimbati niste perceptii aparent clare si de neclintit.
Daca nici Lacatus nu mai are onoare nu stiu cine mai are. Oare de ce inghite toate mizeriile astea?.. Ma astept sa-mi spuneti ca pentru banii ciobanului, sunteti penibili. Da, Steaua nu trebuie sacrificata pentru NIMENI, dar vehementa si modul incalificabil in care il contestati pe omul care a realizat jumatate din palmaresul celui mai galonat club din est, l-ar face invidios si pe Borcea. Voi nu sunteti Steaua, atitudinea voastra fata de omul Lacatus, nu antrenorul sau simbolul Lacatus este cel putin dezgustatoare. Nici eu nu vreau doar un simbol pe banca, dar reactiile voastre infecte nu au justificare. Indiferent de cine era ¨antrenor¨ puteam recunoaste ca arata oricum altfel Steaua. Da, se poate mult mai mult, si s-au facut greseli si aseara, dar in niciun caz nu scuza cu ceva atacurile voastre furibunde la adresa ¨eternului numar 7¨.
Unii si-l doresc pe ¨italianul¨ Oli, cel care a imprimat Stelei cel mai urat stil de joc, de multe ori falimentar. Decat sa-l vad pe maestrul Olaroiu antrenor, prefer sa vad pe teren un Toja la jumatate de capacitate, dar liber pe teren.
Nu-mi vine sa cred ca citesc lucrurile astea pe acest site, sunt foarte dezamagit, mai ales cand aceste mizerii vin din partea unora care mi s-au parut ca inteleg ceva din acest fenomen. Mi-ati demonstrat ca nu aveti nicio treaba. Sunteti prea limitati, prea indoctrinati ca sa vedeti mai departe de razboaiele voastre imaginare. Ori unora care se pretind stelisti li se pare o doavada de virilitate sa-l jignesti in acest mod incalificabil simbolu/antrenorul/omul Lacatus. Vi se pare un act de vitejism cred, originalitate nu poate fi, deoarece sunteti prea multi voi, contestarii experti in fotbal. Daca nu, e infantilism. Am inteles, democratie, fiecare isi exprima parerea, dar voi nu meritati Steaua, in veci.
Sunt dezgustat, mai bine ma banati voi, decat sa citesc abjectiile acestea dupa 2-2 pe terenul galatei. Nu a fost cel mai bun joc al Stelei dar nici nu se compara cu Steaua-r. madrid sau sevilla-Steaua. Nu aveti motiv, nu aveti scuza, rusine!