FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray - Steaua 2 - 2

«1234569»
choli13.08.2008 22:35

De la bun inceput nu vreau sa fac niciun comentariu...personal mi-a placut echipa, cu 2 exceptii, Lovin si Ov.Petre. Ce vreau sa spun este ca acest forum a inceput sa se faca de kaka, nu din prisma celor care inca mai intra si fac trafic, cat in special de catre admini(unii din ei). Nu este posibil ca un pusti cordit care probabil a vazut Steaua doar la TV, ce sa mai spun de Laca, sa fie lasat sa foloseasca asemenea abjectii despre antrenor si postarile lui sa nu fie sterse in secunda 2.

Asa ceva nu este posibil...

P.S. SSK, multam' pentru invitatie, nu am vrut sa mai trimit articolul pentru a nu mai pune si eu paie pe foc...., oricum iti multumesc!

nepotuuu13.08.2008 22:37
Ba-I astia mari fotbaisti, care sunteti pe forum mari vedete stiti ce inseamna sa jucati botbal 90 de minute ? ...

Nu vinzi lantu, ala?

=))))))))))))))))))))))))))0

subscriu : =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

)))))))))))))))))))))))))))))))

AdrianUltras2513.08.2008 22:38
De la bun inceput nu vreau sa fac niciun comentariu...personal mi-a placut echipa, cu 2 exceptii, Lovin si Ov.Petre.

Cu ce au fost cei 2 mai slabi decat, sa zicem, Nicolita,Toja sau Petre Marin?

choli13.08.2008 22:40
De la bun inceput nu vreau sa fac niciun comentariu...personal mi-a placut echipa, cu 2 exceptii, Lovin si Ov.Petre.

Chiar ma intrebam cand apari..:)

Fara suparare...dar imi mentin pozitia spusa!

nepotuuu13.08.2008 22:41

bv...o corectare....la Nicolita gresesti...in afara de gol...(ce crezi,si ala din greseala :-J....) a fst PRAF

cornel-cluj13.08.2008 22:42
decat sa mancati atata kkt pe net,mai bine ati ajuta efectiv echipa ...sau,e greu sa te deplasezi la stadion,sa-ti iei bilet,apoi sa mergi la meci...e mult mai comod in fotoliu,cu berea langa tine,pentru ca mai apoi sa ne intoxicati cu sfaturi intelepte si cu indicatii tactice..

e usor sa spui'vai cat iubesc Steaua,cat sufar',dar ce plm ati facut voi efectiv pentru echipa...ce drept aveti voi sa mancati kkt la adresa lui Laca?de suporteri?veniti frate pe stadion,protestati,tipati,agitati-va,nu mai intoxicati forumurile cu ineptiile voastre de mari antrenori si tacticieni....va [...] pe voi cum si cine a jucat?suferiti voi de rezultat?nu mai dormiti noaptea ca trebuia sa invingem,nu?...

of of of...[...]

N-am jignit pe nimeni pana acum, dar cand vad ce postezi nu ma pot abtine, chiar cu riscul unui "ban' de la "admini". Pai, mai batracian raios, minte imbuibata de alcool, tu crezi ca toti pot sa vina la stadionul pe care tu il faci de ras prin ineptiile tale? Eu sunt din Cluj, altii din Bistrita, Timisoara, Suceava etc si crezi ca putem DE FIECARE DATA sa mergem pe stadion? Tu macar citesti ce postezi? Sa nu ma faci sa te intreb mai multe, ca habar n-ai......nu ne lua cu texte ieftine de manelist cu ghiul pe fiecare deget (care de fapt e tautologie, dar tu nu ai de unde sa stii ca stai cu berea intr-o mana si cu cealalta incerci ceva si nu-ti iese ca n-ai).... nu ne da tu lectii ca esti poate pe dinafara cu ce inseamna Steaua....aia adevarata....care nu era imputita cu oi ca tine si pastorite de fekali....si "bodygardate" de unii ca tine....Sa-ti fie rusine!!! Poti da "reply" (daca stii ce inseamna), dar nu ma intereseaza polemica (daca stii ce-i si asta) cu specimene ca tine. Sunt prea stelist (dar tu nu stii ce inseamna asta).

novac13.08.2008 22:43

Choli, stai flex ca asa-i dupa meci ... multe beri dau mancarimi in buricele degetelor... se va face curatenie usor-usor pana maine dimineata ... sa vina lumea de pe la terase ...

stelist24/2413.08.2008 22:44
decat sa mancati atata kkt pe net,mai bine ati ajuta efectiv echipa ...sau,e greu sa te deplasezi la stadion,sa-ti iei bilet,apoi sa mergi la meci...e mult mai comod in fotoliu,cu berea langa tine,pentru ca mai apoi sa ne intoxicati cu sfaturi intelepte si cu indicatii tactice..

e usor sa spui'vai cat iubesc Steaua,cat sufar',dar ce plm ati facut voi efectiv pentru echipa...ce drept aveti voi sa mancati kkt la adresa lui Laca?de suporteri?veniti frate pe stadion,protestati,tipati,agitati-va,nu mai intoxicati forumurile cu ineptiile voastre de mari antrenori si tacticieni....va [...] pe voi cum si cine a jucat?suferiti voi de rezultat?nu mai dormiti noaptea ca trebuia sa invingem,nu?...

of of of...[...]

N-am jignit pe nimeni pana acum, dar cand vad ce postezi nu ma pot abtine, chiar cu riscul unui "ban' de la "admini". Pai, mai batracian raios, minte imbuibata de alcool, tu crezi ca toti pot sa vina la stadionul pe care tu il faci de ras prin ineptiile tale? Eu sunt din Cluj, altii din Bistrita, Timisoara, Suceava etc si crezi ca putem DE FIECARE DATA sa mergem pe stadion? Tu macar citesti ce postezi? Sa nu ma faci sa te intreb mai multe, ca habar n-ai......nu ne lua cu texte ieftine de manelist cu ghiul pe fiecare deget (care de fapt e tautologie, dar tu nu ai de unde sa stii ca stai cu berea intr-o mana si cu cealalta incerci ceva si nu-ti iese ca n-ai).... nu ne da tu lectii ca esti poate pe dinafara cu ce inseamna Steaua....aia adevarata....care nu era imputita cu oi ca tine si pastorite de fekali....si "bodygardate" de unii ca tine....Sa-ti fie rusine!!! Poti da "reply" (daca stii ce inseamna), dar nu ma intereseaza polemica (daca stii ce-i si asta) cu specimene ca tine. Sunt prea stelist (dar tu nu stii ce inseamna asta).

si din Chisinau)

AdrianUltras2513.08.2008 22:48

Chiar ma intrebam cand apari..:)

Fara suparare...dar imi mentin pozitia spusa!

Nu te-am intrebat daca iti schimbi sau nu parerea.

Te-am rugat sa imi explici de ce cei 2 au fost praf.

choli13.08.2008 22:49
Choli, stai flex ca asa-i dupa meci ... multe beri dau mancarimi in buricele degetelor... se va face curatenie usor-usor pana maine dimineata ... sa vina lumea de pe la terase ...

Uite, de ce nu stergi ce a scris ala din Cluj???? De ce??? incita sau nu la violenta, ce treaba are el cu comentariul jocului????

Sa sti ca nu sunt usa de biserica....dar nici asa..

@killer.ultras

ai spus foarte bine...

ullo13.08.2008 22:50

s-a jucat bine cel putin toti ne asteptam sa ne aparam dar uite ca am jucat ofensiv....Lovin chiar daca a ratat...totusi a ajuns la finalizare e ceva.....in rest eu unul sunt multumit de rezultat...chiar daca se putea mai mult

novac13.08.2008 22:56
Uite, de ce nu stergi ce a scris ala din Cluj???? De ce??? incita sau nu la violenta, ce treaba are el cu comentariul jocului????

Pentru ca nu am cum (nu-s moderator) si n-am citit decat in diagonala pe aici ... nu inteleg de ce sunt trei topicuri care incep cu galatasarai-Steaua ...(cred ca-i la deruta sa citesca turcaletii tactica meciului retur)... ca-i plin de antrenori& manageri pe aici si astia-si scriu taoate secretele pe forum ...offf!

LE. Baga-ti si tu 3 beri in suflet si dormi ... bucura-te ca nu esti trist, echipa a scos un rezultat pe care nu multi il visau, deci :beer2:

olfgob13.08.2008 22:56

Pai se putea fara sa apara Adrian si sfaturile lui tactice?omul nu ar fi multumit nici la 5-1,ca nu ar mai avea cum sa-si faca cunoscute opiniile pe postari de 5 kilometri..

choli13.08.2008 22:59

@Adrian

Hai sa vedem...

Nicolita - fata de alte meciuri trebuie sa recunoastem ca a jucat mai bine(eu l-am notat cu 8)

a aparut de multe ori in careu, a intrat in combinatii, a finalizat simplu(sa finalizezi simplu la Steaua e foarte greu...din pacate)

Toja - Se vede ca-i mai trebuie cava meciuri, dupa parerea mea Laca a facut bine ca l-a introdus in acest meci. Ti-a placut cum a jucat Dayro? Dayro a jucat bine si datorita lui Toja deoarece a reusit sa tina dupa el in permanenta 2 jucatori ai Galatei. A intrat bine in combinatii si in cateva meciuri va fi incantator.

Petre Marin - A jucat bine. Tu si altii spun ca a gresit la golul 2. te intreb..Locul lui era in centru careului? sti ca nu....

Skyliner13.08.2008 22:59

Ma oamenilor nustiu de ce tot comentati atat ca Steaua nu a facut nimic pe teren ca jucatori sunt praf etc.......daca ati fi fost voi pe teren ,ce ati fi facut??? hA??? hai sa va aud.............nu puteti sa ziceti si voi odata ca Steaua a facut un meci minutat cu o echipa tare???? Totusi Steaua a jucat azi cu Galatasaray nu cu Panduri sau cine stie ce echipa........de care nu o auzit nici "bunicumio".....Sincer eu felicit echipa.....il felicit pe antrenor pentru un meci placut....cu faze pe poarta etc......sincer chiar o fost un meci de Champions League.....si astept meciul de acasa unde 100% Steaua va scoate un egal sau de ce nu? poate chiar o victorie.....pana atunci....voi ramane Stelist pana la moarte chiar dak nu se califica tot la fel...FORTZZA Steaua!!! :steag_sah_mic: :steag_sah_mic: :steag_sah_mic:

MR.KILLER.ULTRAS13.08.2008 22:59

@killer.ultras

ai spus foarte bine...

si tu...

cornel-cluj13.08.2008 23:04

@killer.ultras

ai spus foarte bine...

1. Citeste ce am scris in prima propozitie, ca imi asum riscul unui "ban" de la administratori. Pentru ca m-am simtit umilit pe nedrept de o postare care nu avea nici o legatura la randul ei cu comentariul meciului. Era plina de jigniri la adresa altor stelisti. Daca tu crezi ca stelistii sunt doar in Bucuresti, atunci faci parte din categoria celor care fac "rating" la gsptv-ul de pe Spitalul de Urgenta sau Teatrul Giulesti;

2. N-am instigat la nici o violenta. Am atras atentia asupra unui personaj care jigneste ideea de suporter stelist, care lansa aproape injurii la adresa celor care posteaza pe un forum, in virtutea (cel putin) ideii la libera exprimare fara daune aduse altora.

3. N-am inteles niciodata URA si INSULTA ca argumente pentru sustinerea unei pareri. Daca invitatia de manca anumite "rezultate" biologice CA ARGUMENT in sustinerea unei idei ti se pare normal, atunci n-are sens sa invocam biserica in treba asta, pentru ca avem de-a face cu taman opusul ei......

cam atat...

QED

choli13.08.2008 23:04
Ma oamenilor nustiu de ce tot comentati atat ca Steaua nu a facut nimic pe teren ca jucatori sunt praf etc.......daca ati fi fost voi pe teren ,ce ati fi facut??? hA??? hai sa va aud.............nu puteti sa ziceti si voi odata ca Steaua a facut un meci minutat cu o echipa tare???? Totusi Steaua a jucat azi cu Galatasaray nu cu Panduri sau cine stie ce echipa........de care nu o auzit nici "bunicumio".....Sincer eu felicit echipa.....il felicit pe antrenor pentru un meci placut....cu faze pe poarta etc......sincer chiar o fost un meci de Champions League.....si astept meciul de acasa unde 100% Steaua va scoate un egal sau de ce nu? poate chiar o victorie.....pana atunci....voi ramane Stelist pana la moarte chiar dak nu se califica tot la fel...FORTZZA Steaua!!! :steag_sah_mic: :steag_sah_mic: :steag_sah_mic:

Bine ai venit....

incearca sa nu mai fi dornic sa scrii repede, apar greseli de ortografie - bine ai venit in clubul celor care gresesc si nu le-a placut scoala :))) ) - eu sunt titular de drept

AdrianUltras2513.08.2008 23:06
@Adrian

Hai sa vedem...

Nicolita - fata de alte meciuri trebuie sa recunoastem ca a jucat mai bine(eu l-am notat cu 8)

a aparut de multe ori in careu, a intrat in combinatii, a finalizat simplu(sa finalizezi simplu la Steaua e foarte greu...din pacate)

Toja - Se vede ca-i mai trebuie cava meciuri, dupa parerea mea Laca a facut bine ca l-a introdus in acest meci. Ti-a placut cum a jucat Dayro? Dayro a jucat bine si datorita lui Toja deoarece a reusit sa tina dupa el in permanenta 2 jucatori ai Galatei. A intrat bine in combinatii si in cateva meciuri va fi incantator.

Petre Marin - A jucat bine. Tu si altii spun ca a gresit la golul 2. te intreb..Locul lui era in centru careului? sti ca nu....

Daca Nicolita nu dadea gol ii mai dadeai 8?

Hai sa te intreb altceva.

Ti-a placut faza aia din a 2a repriza in care Nicolita a scapat de fundasul dreapta turc(accidentat) si s-a indreptat singur spre careu si, vazand ca in fata portii e liber un stelist, a ales sa traga cu exteriorul la dracu stie unde?

Toja a fost printre cei mai slabi de pe teren.

Are si vina la golul 1 al turcilor.Statea si se uita cum s-au adunat aia in careu.Dar nu e vina lui.

A venit de la o echipa unde era idol si trebuie sa se adapteze.

Aici nu mai lucreaza nimeni pt el.Sper sa realizeze repede asta.Pt ca are calitati.

Dayro a jucat bine pt ca e fotbalist de calitate.

E foarte muncitor pt un sud american!

Petre Marin e cel mai slab de ceva meciuri incoace.

Cu vasluiul am luat gol exact la fel, cu Liubinkovic sarind de langa Petre Marin.

Petrica ar trebui sa se retraga.Nesu e cu mult peste el.

Tot nu mi-ai zis de ce Ov Petre si Lovin au fost cei mai slabi de pe teren.

choli13.08.2008 23:12
@Adrian

Hai sa vedem...

Daca Nicolita nu dadea gol ii mai dadeai 8?

Hai sa te intreb altceva.

Ti-a placut faza aia din a 2a repriza in care Nicolita a scapat de fundasul dreapta turc(accidentat) si s-a indreptat singur spre careu si, vazand ca in fata portii e liber un stelist, a ales sa traga cu exteriorul la dracu stie unde?

Toja a fost printre cei mai slabi de pe teren.

Are si vina la golul 1 al turcilor.Stetea si se uita cum s-au adunat aia in careu.Dar nu e vina lui.

A venit de la o echipa unde era idol si trebuie sa se adapteze.

Aici nu mai lucreaza nimeni pt el.Sper sa realizeze repede asta.Pt ca are calitati.

Dayro a jucat bine pt ca e fotbalist de calitate.

E foarte muncitor pt un sud american!

Petre Marin e cel mai slab de ceva meciuri incoace.

Cu vasluiul am luat gol exact la fel, cu Liubinkovic sarind de langa Petre Marin.

Petrica ar trebui sa se retraga.Nesu e cu mult peste el.

Tot nu mi-ai zis de ce Ov Petre si Lovin au fost cei mai slabi de pe teren.

O putem tineeeeeeeeeee sa comentam in felul lui mult si bine!

Mi-ai cerut parerea, eu am spus-o

Ov.Petre, a fost foarte inexistent la mijloc, iar despre Lovin nu pot spune decat ca....si-a batut joc de 2 goluri ca si facute.

Si amandoi la un loc pentru ca nu au fost in stare sa-i opreasca pe turci la mijlocul terenului. Cand vezi ca te depaseste, mai fa si tu fault....nu?

Protasov13.08.2008 23:13

Da, Bogdan Stancu trebuia jucat! Ov. Petre si Lovin nu sunt de Steaua, dar asta nu e vina lui Lacatus! Radoi ar trebui sa joace la mijloc mai mult, dar va intreb -ati vazut ca turcii joaca la o viteza in plus peste noi? Radoi este jucator iute, s-a mizat bine pe el acolo in spate la inceputul meciului cand jucatorii erau proaspeti. Nici Goian nici Ghionea nu ar fi fost in stare sa-l opreasca pe Nonda -proba primul gol primit. Toja poate nu ar fi trebuit jucat acum. Raman la parerea ca in locul unui antrenor servil, Lacatus este optiunea ideala. Nu este el patron, avem o maimuta acolo si cateodata trebuie sa strangem toti din dinti. Adica si noi, alaturi de Lacatus.

AdrianUltras2513.08.2008 23:17

Prietene Choli

Cuplul Ov Petre-Lovin a anihilat mijlocul turcilor.

De aia nu au iesit in evidenta pe plan ofensiv Lincol, Topal si Meira.

Topal nu s-a vazut deloc.

Lincoln s-a vazut doar cand facea incursiuni pe flancuri.

Iar Meira a contat doar in plan defensiv.

Cei 2 mijlocasi la inchidere si-au facut perfect treaba.

Sau aproape perfect.

Ar fi putut strange mai mult in aparare la primul gol al turcilor.

Dar faza s-a desfasurat in viteza iar cei 2 sunt destul de lenti.Deci cam au o scuza.

Golurile au venit amandoua din partea dreapta a apararii noastre, parte dreapta unde Nicolita l-a cam lasat pe Golanski singur cu Arda, un jucator mai rapid si mai tehnic.

Ai dreptate cand zici ca Lovin si-a batut joc de 2 goluri.Probabil te referi la sutul sau slab de la distanta si la calcaiul ala enervant de prost.Ai dreptate.

Doar ca sarcinile lui Lovin nu au fost de a inscrie si de a da pase de gol.

El a trebuit sa se apere.

Eu zic ca azi ar trebui mai mult sa il laudam pe Dayro Moreno decat sa ii criticam pe altii.

Dayro a jucat perfect azi.

I-a iesit totul.Si se pare ca ideea cum ca joaca bine numai in Ghencea e o prostie.

A fost peste tot.A dat gol.A deschis jocul.A tinut de minge.

Cand l-am vazut cum s-a napustit asupra lui Hasan Sas in careu si l-a deposedat, mi s-a facut pielea de gaina.

Avem in curtea noastra un mare jucator.

Un mare jucator care poate sa ajunga si mai mare.

Un fotbalist adevarat!

choli13.08.2008 23:29
Prietene Choli

Sau aproape perfect.

Dar faza s-a desfasurat in viteza iar cei 2 sunt destul de lenti.Deci cam au o scuza.

Golurile au venit amandoua din partea dreapta a apararii noastre, parte dreapta unde Nicolita l-a cam lasat pe Golanski singur cu Arda, un jucator mai rapid si mai tehnic.

Ai dreptate cand zici ca Lovin si-a batut joc de 2 goluri.Probabil te referi la sutul sau slab de la distanta si la calcaiul ala enervant de prost.Ai dreptate.

nu mai zic nimic, sa nu intelegi ca nu as mai putea, dar pur si simplu nu vreau!

Daca as face asta probabil ca nu mai dormim...

Intrebare...!

Cat timp iti petreci in acest forum? zilnic? Nu ai si tu pe cineva...? Esti incredibil.....in sensul bun!

Protasov13.08.2008 23:31
Prietene Choli

Sau aproape perfect.

Spui asa:

"Ar fi putut strange mai mult in aparare la primul gol al turcilor.

Dar faza s-a desfasurat in viteza iar cei 2 sunt destul de lenti.Deci cam au o scuza."

Pai nu au nici o scuza. Daca sunt lenti nu au ce cauta in CL!

Apoi:

"Ai dreptate cand zici ca Lovin si-a batut joc de 2 goluri.Probabil te referi la sutul sau slab de la distanta si la calcaiul ala enervant de prost.Ai dreptate."

Un astfel de jucator care nu e in stare sa conduca mingea doi metri si sa isi potriveasca pasii pt un sut nu numai ca nu are ca cauta in CL, dar nu are ce cauta in Liga 1! Calcaiul nu a fost enervant, a fost penibil! A dat cu stangul in dreptul! Daca vrei sa te numesti jucator de fotbal si nu de hochei atunci trebuie sa stii ce inseamna mingea la picior. Lovin nu este jucator de fotbal. Lacatus nu are cu cine juca acolo!

In aceasi situatie si Nicolita. Golanski a prins o zi proasta, dar nu este nici asta vreo lumina de jucator. Poate ca ne-ar prinde bine Georgel Ogararu acum.

AdrianUltras2513.08.2008 23:32

:offtopic:

Cat e computerul deschis si merge netul, stau pe forumul asta.

Ca doar de aici si de pe siteul oficial pot afla informatii bune despre echipa cu care tin.

Nu cred ca e asta o problema, nu?

«1234569»