FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray - Steaua 2 - 2

«16789»
AdrianUltras2515.08.2008 13:28

Da ma!

Ai dreptate!

Porcu!

Cum dracu de a indraznit sa incerce sa impace amandoua partile.

Trebuia sa se usureze pe turci si sa ridice steagul stelist sus!

Ca doar si voi ati sarit si l-ati aparat si sustinut cand becaliii si-a batut joc de el asa cum il sustineti acum pe Lacatus.

Cat despre transferul lui Laca la Fiorentina, habar nu ai care e povestea asa ca nu mai continua acest subiect.

I.N.Money15.08.2008 13:30

Hagi nu e un mare stelist ? Pai hai sa facem un exercitiu de memorie : Undeva prin ultimii ani ai secolului XX , Mircea Mucescu tocmai pierduse un titlu in dauna Stelei cu Crapiduletul si frustrarea fusese iar la cote maxime . Cand finalmente echipa lui de sub pod incepuse sa joace , Muce incepe sa acuze trecutul Stelei , sa o insulte cum se pricepe el cel mai bine . Eh , un singur om a luat primul avion de la Istanbul , dupa un meci al Galatei , pentru a organizat o conferinta de presa pentru a il pune la punct pe Il Muce . Numele acelui om era Gica Hagi , stelistul .

Sburatoru15.08.2008 14:36

...si tocmai ce postam un pic mai sus legat de uitarea si negarea valorilor....sa spui de Hagi ca nu e stelist mi se pare, daca nu o idiotenie, atunci macar o rautate gratuita...dupa cum a mai spus cineva, a jucat la Steaua 3 ani, la Galata 5...privind logic si impartial, mi se pare un gest de extrema eleganta si bun simt sa declari ca ai dori sa fie doua egaluri fiindca nu o poti prefera pe una in dauna celeilate...pe mine unul m-a magulit aceasta declaratie, din moment ce, anul trecut, era dat afara din Ghencea fara ca suporterii sa faca mare scandal, iar la Galata in continuare este respectat ca un adevarat mare fotbalist...nu-i nimic, il avem pe Banel:(...a propos, prietene xray_rom...compara-i te rog pe acesti doi oameni (unul e fotbalist, celalalt e un jucator de fotbal)

http://www.youtube.com/watch?v=Ufd9ctShpHk

xray_rom15.08.2008 16:17

1) Nu l-am comparat pe Banel cu Hagi.

2) E treaba voastra cum il percepeti dupa acest episod pe Hagi! Daca pe mine, care sunt de peste 30 de ani stelist m-a deceptionat pozitia lui Hagi, ce aveti voi impotriva?

Balint, care a jucat si el la Steaua si la Galata, Gica Popescu(alt mare fotbalist) care a jucat si colo si colo si ma opresc doar aici, au sustinut clar si pe fata ca tin cu Steaua, s-a gasit Hagi mai cu mot sa stea cu fundul in 2 luntre!G. Petrescu chiar a declarat plin de faire play, ca desi cele mai mari realizari si satisfactii le-a avut la Galata, totusi datorita Stelei a deschis ochii si s-a propulsat in fotbal!

Hagi nu trebuia sa fie ambiguu, nici ca stelist, nici ca roman. L-ati auzit pe Bergodi cand a spus aici in Romania ca tine cu Lazzio?El nu a avut nicio strabatere ca de aici manca o paine!Inima e inima si slujba, slujba!

Referitor la conflictul lui Hagi cu Becali, este numai vina lui Hagi. Nu-l mai vaicariti atat!

Il cunostea f. bine pe oier si ce caracter infect are! De ce s-a coborat, el regele(pe buna dreptate!) sa vina "sluga" la cioban? Cine se amesteca in troaca il mananca porcii. Nu l-a adus nimeni cu forta antrenor! deci, cum iti asterni asa dormi!A te frate si cu dracu pana treci puntea, nu inseamna ca dupa ce ai trecut-o ramani inger!!!

A fost o alta gafa pe care a facut-o Hagi, atat pentru imaginea lui de simbol al fotbalului romanesc, cat si pt imaginea Stelei "martora" la spalatul rufelor intre fin si nash.

xray_rom15.08.2008 16:35
Da ma!

Ai dreptate!

Porcu!

Cum dracu de a indraznit sa incerce sa impace amandoua partile.

Trebuia sa se usureze pe turci si sa ridice steagul stelist sus!

Ca doar si voi ati sarit si l-ati aparat si sustinut cand becaliii si-a batut joc de el asa cum il sustineti acum pe Lacatus.

Cat despre transferul lui Laca la Fiorentina, habar nu ai care e povestea asa ca nu mai continua acest subiect.

Despe Hagi am scis mai sus.

Despre Lacatus scriu mai jos:

Stii tu la 25 ani:))

Daca jucam cu Fiorentina si Lacatus spunea ca nu stie cu tine sa tina cum ati fi reactionat??Va intreb pe voi astia care ati jubilat cand ati auzit ca Hagi e indecis cu cine sa tina:)

Uite ce scrie pe Wikipedia:

Marius Lãcãtuș s-a nãscut pe 5 aprilie 1964, la Brașov, unde avea sã debuteze, la numai 13 ani, pentru Steagul Roșu. Anul 1983 a fost cel în care "Fiara" a pãșit pentru prima oarã în Ghencea, unde a cunoscut cele mai mari satisfacții din carierã.

A câștigat de 10 ori campionatul național cu Steaua (1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998), 7 Cupe ale României (în anii 1985, 1987, 1988, 1989, 1996, 1997, 1999), o Cupã a Campionilor Europeni (1986) și Supercupa Europei (1987) fiind singurul jucãtor român cu o asemenea performanțã. Cel mai important gol din întreaga sa carierã de jucãtor rãmâne cel marcat în poarta catalanilor de la FC Barcelona, pe data de 7 mai 1986, când Steaua obținea cea mai mare performanțã din istoria fotbalului românesc: câștigarea Cupei Campionilor Europeni. Lãcãtuș a jucat la clubul Steaua din 1983, de la vârsta de numai 19 ani. Între anii 1990 și 1993 a plecat în strãinatate, evoluând în Italia, la AC Fiorentina, apoi în Spania, la Real Oviedo, fãcând o pauzã de 3 ani. Dupã câțiva ani a revenit la Steaua, încheindu-și activitatea de fotbalist la FC Național București în 2000. A rãmas un simbol al Stelei, fiind personajul cel mai iubit de suporterii acestei echipe.

De-a lungul timpului, a evoluat în 414 meciuri din Divizia A și a marcat 103 goluri, în timp ce în Cupele Europene a jucat cu Steaua în 72 de meciuri și a înscris de 17 ori. La nivelul echipei naționale, noul antrenor al Stelei a evoluat în 84 de partide (13 goluri) și a participat la Campionatele Mondiale din 1990 și 1998, precum și la Campionatul European din 1996.

Cariera de tehnician a lui Marius Lãcãtuș a început la FC Național, unde a fost antrenor-jucãtor, dupã care a fost secundul lui Mihai Stoichițã la selecționata statului Panama. Dupã întoarcerea în România, a ocupat funcția de antrenor principal la FC Brașov, Oțelul Galați, Inter Gaz București și UTA Arad, pe care a pregãtit-o între iulie 2006 și octombrie 2007. A dat peste 100 de goluri pentru formația FC Steaua Bucuresti.

Indiferent de valoarea lui Hagi, Lacatus a ramas simbolul Stelei!A fost, este si va fi un mare stelist, chiar daca se va dovedi ca este un antrenor mediocru. Sunt convins ca daca l-ar da afara oierul niciodata nu va fi alta echipa in sufletul lui. In dragoste a spune ca iubesti 2 femei inseamna ca ti-a stat ceasul!Asa este si cu echipa de suflet. Nu poate fi decat UNA!

Sburatoru15.08.2008 16:37

pai atunci....

1)...inseamna ca Hagi a fost sincer, fara a jigni sentimentele suporterilor (indiferent de echipa)

2)bergodi e un ipocrit:)

3)"Inima e inima si slujba, slujba!"...asa, si?

4)"Referitor la conflictul lui Hagi cu Becali, este numai vina lui Hagi. Nu-l mai vaicariti atat! "....din tot ce ai sus aici deducem doar ca vinovatul este Becali...cred ca a mai spus cineva, dar o spun si eu...argumentatia ta este ca cea in cazul fetei violate si acuzate ca a avut fusta prea scurta...omul a venit sa antreneze, nimeni nu poate refuza o oferta din partea Stelei (doar sa nu fie roman sau sa il cheme Borcea/Lucescu, desi am dubii si la ei)...iar in momentul in care esti facut albie de porci de patron ai doua solutii: ori ridici capul, iti iei bagajele si-ti bagi ceva in ce lasi in urma, ori lasi capul jos, saluti galeria de 10 ori pe meci, indiferet ca echipa nu joaca cine stie ce, il bagi pe Banel, pe surdu, mai vine unul-altul si zice "baga-l pe Badea", tu raspunzi "acuma il bag", mai saluti o data galeria la sfarsitul meciului si..cam asta e...nu vreau sa fiu inteles gresit, nu am nimic cu Lacatus, il respect ca pe orice mare jucator stelist, alaturi de ceilalti...insa mie unul mi se pare ca isi calca prea mult ca sa ramana la Steaua...decat sa stiu ca a stat antrenor la Steaua 5 ani si a inghitit niste mojicii, mai bine sa plece...imi era mila de Hagi in ultima luna la noivazand cum meci de meci un simbol este daramat iar faimoasa galerie se facea ca ploua...ma rog, din punctul meu de vedere Hagi a ramas un domn (in ciuda exprimarii, uneori...hehe), sper sa nu ma dezamageasca...la fel cum sper sa ma insel in privinta lui Lacatus....

danimarcu15.08.2008 16:41

Acum mi-e clar ca tu de fapt ai ceva cu Hagi.E problema ta...

Comparatia aia a ta cu Bergodi e de-a dreptul ridicola...Daca antrena in momentul ala pe Dinamo sunt sigur ca nu mai zicea asa.

Si vezi ca echipa de care pomenesti tu se intituleaza Lazio ...

xray_rom15.08.2008 16:52
Acum mi-e clar ca tu de fapt ai ceva cu Hagi.E problema ta...

Comparatia aia a ta cu Bergodi e de-a dreptul ridicola...Daca antrena in momentul ala pe Dinamo sunt sigur ca nu mai zicea asa.

Si vezi ca echipa de care pomenesti tu se intituleaza Lazio ...

Nu am nimic cu Hagi.L-am admirat ca fotbalist si il admir ca ambasador al Romaniei si toti romanii ii datoram respect din acest punct de vedere!Dar...noi aici vorbeam de Steaua.

Am spus undeva mai sus ca este simbolul fotbalului romanesc si un MARE raman. Atitudinea lui duplicitara in cazul Galata, nu a fost dictata numai de fanii turci care-i zambeau prin prejur, ci si de aversiunea lui fata de oier.

Am facut comparatia cu Bergodi(recunosc, un pic fortata(, ca cineva mai sus scuza ca Hagi era in Turcia si nu putea spune altceva. Similitudinea era ca si Hagi si Bergodi au lucrat in tari straine, dar asta nu l-a impiedicat pe Bergidi sa decalare in tara in care lucra ca in competitia cu o echipa romaneasca, tine cu echipa lui de suflet.

Referitor la Lazio/Lazzio...in fuga tastelor mai fac inadvertente...Nu a fost singura:)

Marius15.08.2008 17:00

Bergodi n-o sa fie niciodata primit pe Olimpico asa cum e primit Hagi pe Ali Sami Yen. Ca fapt divers, Balint a fost un jucator ca multi altii in istoria Galatei iar Popescu, inainte de a fi stelist (ceea ce sunt convins ca nu e) este suporterul Universitatii Craiova.

Hagi e poate singurul care are dreptul sa fie ambiguu cand vine vorba de un meci Steaua - Galatasaray. Faptul ca e roman nu are nicio legatura, nu se joaca Romania - Turcia (unde te asigur ca Hagi ar sustine nationala noastra), la fel cum nu au legatura trofeele obtinute de Gica la Steaua si Galata.

Pur si simplu omul respecta mult suporterii care il aclameaza de fiecare data cand se duce in Turcia.

xray_rom15.08.2008 17:11
pai atunci....

1)...inseamna ca Hagi a fost sincer, fara a jigni sentimentele suporterilor (indiferent de echipa)

2)bergodi e un ipocrit:)

3)"Inima e inima si slujba, slujba!"...asa, si?

4)"Referitor la conflictul lui Hagi cu Becali, este numai vina lui Hagi. Nu-l mai vaicariti atat! "....din tot ce ai sus aici deducem doar ca vinovatul este Becali...cred ca a mai spus cineva, dar o spun si eu...argumentatia ta este ca cea in cazul fetei violate si acuzate ca a avut fusta prea scurta...omul a venit sa antreneze, nimeni nu poate refuza o oferta din partea Stelei (doar sa nu fie roman sau sa il cheme Borcea/Lucescu, desi am dubii si la ei)...iar in momentul in care esti facut albie de porci de patron ai doua solutii: ori ridici capul, iti iei bagajele si-ti bagi ceva in ce lasi in urma, ori lasi capul jos, saluti galeria de 10 ori pe meci, indiferet ca echipa nu joaca cine stie ce, il bagi pe Banel, pe surdu, mai vine unul-altul si zice "baga-l pe Badea", tu raspunzi "acuma il bag", mai saluti o data galeria la sfarsitul meciului si..cam asta e...nu vreau sa fiu inteles gresit, nu am nimic cu Lacatus, il respect ca pe orice mare jucator stelist, alaturi de ceilalti...insa mie unul mi se pare ca isi calca prea mult ca sa ramana la Steaua...decat sa stiu ca a stat antrenor la Steaua 5 ani si a inghitit niste mojicii, mai bine sa plece...imi era mila de Hagi in ultima luna la noivazand cum meci de meci un simbol este daramat iar faimoasa galerie se facea ca ploua...ma rog, din punctul meu de vedere Hagi a ramas un domn (in ciuda exprimarii, uneori...hehe), sper sa nu ma dezamageasca...la fel cum sper sa ma insel in privinta lui Lacatus....

1) Nu i-am pus la indoiala sinceritatea, ci atasamentul necoditionat si unic fata de Steaua.

2) E posibil, dar puteam sa-l acuz de ipocrizie daca spunea ca tine cu Dinamo:))

3) Daca Steaua este echipa de suflet(inima), Galata putea sa fie slujba. Poti lucra la o echipa si sa iubesti alta!Daca era antrenor la Galata si juca cu Steaua atunci era clar ca trebuia sa tina cu galata, adica "inima, inima...si slujba, sluba". Si Popa de la Iasi se da mare stelist, dar ne rupe la oase cum ne prinde:)))))

4) Daca sunt fetitza si vin de buna voie in apartamentul unui violator, si stiu asta, nu mai sunt chiar fetitza...

Vinovatul principal este Becali, dar vinovatul moral este Hagi.El mai mult decat oricare din noi stia ca nu poate face casa buna cu Becali. Il stie de zeci de ani!!!El trebuia sa se protejeze si sa nu accepte oferta lui Becali, pt ca mai devreme sau mai tarziu ajungea la "viol":))

Dar Hagi si-a urmarit scopul. Stia ca sunt sanse mari sa intram in grupe CL si ii datea bine la CV.

Daca va aminti, ca toti eram siderati cum de accepta Hagi mizeriile lui Becali(alea post CFR).

Trebuia sa plece in secunda urmatoare. El nu...a spus ca asa sunt sefii, ca ei aia mai mici trebuie sa asculte, bla,bla,bla...Se umilea singur si noi ne uitam muti de uimire!

Dar... le-a suportat pana la primul meci in CL.

Ca si noi, si el era convins ca batem Slavia si nu am fost departe. Ce mai ramanea?Cel mult 3 puncte in meciul retur si atat. Deci nici macar cat a facut Olaroiu cu o echipa decimata(fara Radoi,etc.).

Desi in aeroport s-a impacat formal cu oierul, cand a ajuns in tara si-a dat demisia!

Perspectiva unei eventuale performante in grupa CL se naruise, mai mult era si orizontul a "0" puncte in grupa ... deci... nu mai avea nici un motiv sa-l mai suporte pe imbecilul de Becali si a demisionat!

Asta este tristul adevar!

1on15.08.2008 17:12

Hagi are mari probleme în a se exprima și, de cele mai multe ori, atunci când vorbește nu spune nimic. De fiecare datã dã declarații de complezențã și evitã sã spunã lucrurilor pe nume, evitând sã intre în discuții și certuri prin presã. Episoade de genul conferinței de presã de dupã Praga de anul trecut (când chiar a spus ceva), fiind ceva rar. ªi de data asta cred cã a vrut sã facã la fel, din respect pentru suporterii turci.

@Marius:

Balint nu a jucat la Galatasaray.

Marius15.08.2008 17:21

my bad :oops:

metzzz15.08.2008 17:48

1on , daca ar fi mai multi ca Hagi si inca cativa din fotbalul romanesc am fi fost departe , dar asa nu avem ce sa face...fotbalul romanesc e condus de gigei , sandei , lorzi si alte nume cretinoide exact ca in comediile lui Caragiale , numai ca aceste personje nu ne fac sa radem ne fac sa suferim...asta e partea nasoala.

1on15.08.2008 18:08

@ metzzz:

100% de acord cu tine.

Dar poate dacã Hagi ar avea o atitudine mai decisã în a schimba fotbalul românesc, el și toatã generația lui, poate s-ar schimba ceva. Dar el, de fiecare datã când este pus sã dea nume sau sã povesteascã fapte concrete, dã rãspunsuri de genul "știți dumnevoastrã mai bine", "nu trebuie s-o spun eu", "întrebați-i pe cei care știu mai bine".

Oricum, n-am chef acum sã polemizez pe subiectul ãsta acum.

LE: Ca sã nu fiu înțeles greșit, n-am nimic cu declarația lui Hagi cã nu știe cu cine sã ținã; îl consider tot atât de stelist ca și pânã acum.

SSK15.08.2008 18:27

L-ati lasat pe Lacatus, l-ati luat pe Hagi...

MoWeed15.08.2008 18:59

xray_rom

Cum naiba poti sa zici ca Hagi nu e stelist?

Ia gandeste-te cum a fost primit la turci, aia il idolatrizeaza. A facut performanta la turci, a ridicat de unul singur intreg fotbalul turcesc.

Tot zici ca Hagi nu e stelist ca nu stia cu cine sa tina. Dar noi ca stelisti l-am sustinut cand a fost antrenor la noi? I-am strigat vreodata numele pe stadion asa cum l-au strigat turcii? Ei il iubesc neconditionat, cam cum il iubim noi pe Lacatus. A jucat ani buni acolo; este mult mai respectat si iubit decat in Ghencea(si asta o spun cu tristete) ca sa nu mai spun cum a plecat de la Steaua in urma cu un an, asa ca e normal ca a avut inima impartita la acest meci.....

xray_rom15.08.2008 20:28
Hagi are mari probleme în a se exprima și, de cele mai multe ori, atunci când vorbește nu spune nimic. De fiecare datã dã declarații de complezențã și evitã sã spunã lucrurilor pe nume, evitând sã intre în discuții și certuri prin presã. Episoade de genul conferinței de presã de dupã Praga de anul trecut (când chiar a spus ceva), fiind ceva rar. ªi de data asta cred cã a vrut sã facã la fel, din respect pentru suporterii turci.

@Marius:

Balint nu a jucat la Galatasaray.

Ai dreptate. Hagi se exprima superb pe teren si mai stangaci in comunicarea verbala. Poate de aceea si rezultatele lui ca antrenor nu sau ridicat la nivelul celui de jucator. Un antrenor, ca si un profesor, poate sa fie toba de carte, dar daca are scapari in a transmite ceea ce stie, elevii inteleg fiecare dupa cum ii duce "urechea":)

Nu-l condam ca a facut-o din politetze pt turci, chiar daca prin asta a comis o impolitetze fate de unii romani stelisti(ca vad ca nu pe toti i-a afectat). E treaba lui, sa fie sanatos si sa traiasca 1000 de ani!

Am vrut sa punctez doar ca atunci cand simti ca esti adevarat stelist, dinamovist sau ce mai esti, nici macar din politetze nu potzi exprima altceva decat ceea ce simti. Asa cum voi il intelegeti, poate si turci l-ar fi inteles, ca doar e roman si nu turc!!:)Dar noi romanii sunt obisnuiti sa ne ploconim de secole in fata strainatatii, fie ca ea s-a numit Turcia, Rusia sau Europa de vest ...

Dar daca el a spus ceea ce simte si nu a spus-o din politetze, atunci... dar nu mai continui...Si asa am scris prea mult pt o chestie care chiar nu are nici o relevanta pt viitor, iar despre "trecut" sa auzim numai de bine!:))

AdrianUltras2515.08.2008 20:37
Am vrut sa punctez doar ca atunci cand simti ca esti adevarat stelist, dinamovist sau ce mai esti, nici macar din politetze nu potzi exprima altceva decat ceea ce simti. Asa cum voi il intelegeti, poate si turci l-ar fi inteles, ca doar e roman si nu turc!!:)Dar noi romanii sunt obisnuiti sa ne ploconim de secole in fata strainatatii, fie ca ea s-a numit Turcia, Rusia sau Europa de vest ...

Dar daca el a spus ceea ce simte si nu a spus-o din politetze, atunci... dar nu mai continui...Si asa am scris prea mult pt o chestie care chiar nu are nici o relevanta pt viitor, iar despre "trecut" sa auzim numai de bine!:))

Eu cred ca tu esti [...]

Fara suparare.

Ce nu intelegi ca omul ala si-a castigat painea la clubul ala?

Nu pricepi ca acolo a avut performante?Cupa UEFA?Supercupa Europei?

Esti atent?

Nu intelegi ca aia ii vor plati lui pensia?

Voiai cumva sa scuipe mana care l-a hranit?

Voiai sa faca la fel ca toti mercenarii?

Tu nu vezi ca nici Danciulescu si nici Catalin Munteanu nu ziceau si nu zic nimic rau de Steaua?

Asta inseamna sa ai bun simt.

Sa ai respect.

Doar asa esti respectat.

Hagi e respectat de turci si foarte iubit si pt ca el ii respecta pe ei.

Nu doar pt ce a facut in teren.

Hagi e mare stelist prietene.

Stii de ce?

Nu doar pt ca in 98 a sarit in avion ca sa vina sa ii raspunda lui il muce.

E mare stelist pt ca respecta si inca traieste in spiritul Stelei.

Atunci cand becaliii si-a batut joc de el in ultimul hal si l-a facut de tot rahatul lucrandu-l cu jucatorii, Hagi nu a tinut capul plecat, Hagi a indeplinit obiectivul si a plecat.

Desi echipa nu juca nimic a plecat invingator de la Steaua.

Pt ca nu s-a bagat in mocirla numita becalii si nu a dansat cu diavolul doar ca sa isi satisfaca niste dorinte personale oricat de mari ar fi ele.

p.s.

Hagi = performanta.

Steaua = performanta(cel putin asa era pana nu de mult).

Hagi a plecat pt ca la Steaua nu se mai voia performanta!

xray_rom15.08.2008 20:46
xray_rom

Cum naiba poti sa zici ca Hagi nu e stelist?

Ia gandeste-te cum a fost primit la turci, aia il idolatrizeaza. A facut performanta la turci, a ridicat de unul singur intreg fotbalul turcesc.

Tot zici ca Hagi nu e stelist ca nu stia cu cine sa tina. Dar noi ca stelisti l-am sustinut cand a fost antrenor la noi? I-am strigat vreodata numele pe stadion asa cum l-au strigat turcii? Ei il iubesc neconditionat, cam cum il iubim noi pe Lacatus. A jucat ani buni acolo; este mult mai respectat si iubit decat in Ghencea(si asta o spun cu tristete) ca sa nu mai spun cum a plecat de la Steaua in urma cu un an, asa ca e normal ca a avut inima impartita la acest meci.....

Ai si tu dreptate, dar scapi din vedere urmatoarele:

1) Acolo a ajuns din an in Paste, pe cand pe stadioanle noastre a fost mai prezent ca antrenor la nationala, Timisoara si apoi Steaua. In toate aceste pozitii a fost contestat, pe drept sau pe nedrept, dar important ca a fost contestat. Imi aduc aminte la Constanta, orasul lui natal, a fost chiar injurat la greu chiar pe stadionul care-i purta numele. De ce?El venise acolo ca adversar si temeramentul lui contestatar de pe banca tehnica i-au iritat pe constanteni...De aici pana la injuraturi nu a fost decat un pas.

Cum crezi ca ar fi fost primit daca era antrenor la Steaua si batea cu noroc, sa zicem 2-1 ?Il treceau Bosforul:))

Dar nu numai lui i s-a intamplat asta. Tu ai vazut ca si stelistii, in orice oras sunt primiti cu flori, fac poze, autografe, aplaudati la intrare si apoi injurati la iesire, indiferent de rezultat:))Asta e soarta expunerilor in calitate de adversar!

In opinia mea, aceste glorii etalon ar trebui sa-si conserve imaginea si sa nu practice meserii care i-ar expune oprobiului.Ori meseria de antrenor te expune la asa ceva!Daca o practica, totusi, atunci sa o faca in alta tara decat cea in care este un simbol.

Uite cazul lui Lacatus. Cum s-a scris despre el pe acest site inainte de a veni antrenor la Steaua si cum se scrie acum? Il balacaresc toti "atotstiutorii". Este exemplu cel mai elocvent in sprijinul celor scrise mai sus!

AdrianUltras2515.08.2008 20:54
1) Acolo a ajuns din an in Paste, pe cand pe stadioanle noastre a fost mai prezent ca antrenor la nationala, Timisoara si apoi Steaua. In toate aceste pozitii a fost contestat, pe drept sau pe nedrept, dar important ca a fost contestat. Imi aduc aminte la Constanta, orasul lui natal, a fost chiar injurat la greu chiar pe stadionul care-i purta numele. De ce?El venise acolo ca adversar si temeramentul lui contestatar de pe banca tehnica i-au iritat pe constanteni...De aici pana la injuraturi nu a fost decat un pas.

Cum crezi ca ar fi fost primit daca era antrenor la Steaua si batea cu noroc, sa zicem 2-1 ?Il treceau Bosforul:))

Dar nu numai lui i s-a intamplat asta. Tu ai vazut ca si stelistii, in orice oras sunt primiti cu flori, fac poze, autografe, aplaudati la intrare si apoi injurati la iesire, indiferent de rezultat:))Asta e soarta expunerilor in calitate de adversar!

Asa e Romanul, scuipa azi unde a pupat ieri.

Si te mai intrebi de ce ii respecta pe turci.

Cat despre faza cu "daca era antrenor la Steaua si batea, turcii il huiduiau" nici tu nu o crezi!

Uiti probabil ca Hagi si Steaua au zdrobit galata cu 4-0 Hagi marcand chiar un gol.

L-au injurat cumva turcii pt asta cand a venit sa joace la ei?

xray_rom15.08.2008 21:11

Eu cred ca tu esti batut in cap.

Fara suparare.

Ce nu intelegi ca omul ala si-a castigat painea la clubul ala?

Nu pricepi ca acolo a avut performante?Cupa UEFA?Supercupa Europei?

Esti atent?

Nu intelegi ca aia ii vor plati lui pensia?

Voiai cumva sa scuipe mana care l-a hranit?

Voiai sa faca la fel ca toti mercenarii?

Tu nu vezi ca nici Danciulescu si nici Catalin Munteanu nu ziceau si nu zic nimic rau de Steaua?

Asta inseamna sa ai bun simt.

Sa ai respect.

Doar asa esti respectat.

Hagi e respectat de turci si foarte iubit si pt ca el ii respecta pe ei.

Nu doar pt ce a facut in teren.

Hagi e mare stelist prietene.

Stii de ce?

Nu doar pt ca in 98 a sarit in avion ca sa vina sa ii raspunda lui il muce.

E mare stelist pt ca respecta si inca traieste in spiritul Stelei.

Atunci cand becaliii si-a batut joc de el in ultimul hal si l-a facut de tot rahatul lucrandu-l cu jucatorii, Hagi nu a tinut capul plecat, Hagi a indeplinit obiectivul si a plecat.

Desi echipa nu juca nimic a plecat invingator de la Steaua.

Pt ca nu s-a bagat in mocirla numita becalii si nu a dansat cu diavolul doar ca sa isi satisfaca niste dorinte personale oricat de mari ar fi ele.

p.s.

Hagi = performanta.

Steaua = performanta(cel putin asa era pana nu de mult).

Hagi a plecat pt ca la Steaua nu se mai voia performanta!

Te sfatuiesc prieteneste sa-ti cenzurezi aprecierile asupra mea si sa-ti pastrezi limbajul in perimetrul urban.

1)

Cine a spus ca trebuia sa vorbeasca de rau Galata sau sa-i injure?

Cand a fost intrabat IN TARA cu cine va tine, trebuia sa spuna simplu:"refuz sa raspund la aceasta intrebare"...si gata!Impaca si capra si varza!Asta imi suna mai a respst si fata de noi si fata de turci.

Oricum, motivele expuse de tine (pensie, etc) sunt ridicole si circumstante agravante, nu atenunate.

Adica cum? Regele fotbalului romanesc, cu o avere de peste 10 mil EURO, face sluj la turci de teama ca-i taie aia pensia???:))))) E penibil sa creada cineva asa ceva!

Supercupa Europei a luat-o prima data cu Steaua si el a marcat!

2)

Si eu am crezut ca e mare stelist. Dupa faza cu Galata am oarece indoieli.Asta nu inseamna ca am si dreptate!

3)

Aia cu.."la Steaua nu se vrea performanta", nu ai crezut-o nici tu cand ai scris-o!

Hagi=performanta e valabila ca jucator. Ca antrenor mai trebuie sa o dovedeasca.

Hai sa fim seriosi, de la Timisoara nu l-a dat Becali afara si nici umflatul ala Iancu. I-a adus ce jucatori a vrut...I-a dat si lapte de cuc....degeaba!A plecat si la lasat balta cand a realizat ca ...nu va realiza nimic acolo. Acum, dupa cat rahat a mancat Iancu impotriva Stelei, chiar ma bucur ca i-a facut figura:)))

AdrianUltras2515.08.2008 21:21

Sa incepem cu finalul.

3. la Timisoara nici acum nu merg treburile.Au trecut n antrenori si n+1 jucatori deja pe acolo si nici unul nu a rezolvat nimic: Oli,Hagi,Cartu,Uhrin...acelasi rahat.

Sa fie oare toti prosti?

2.Pai nu ai dreptate.Pt ca Hagi e unul dintre stelistii adevarati, unul dintre cei mai mari stelisti.

Nascut si crescut Stelist!

1. De ce sa refuze?

Ca sa sara toti astia ca tine sa zica: "DAAAAAAAAAAAAAA....ca nu e Stelist adevarat, stiam eu!Ca daca era zicea Galata de rau!"

Ala a petrecut o mare parte din viata lui in strainatate.

A prins ceva din educatia lor.

A jucat si la Barca si la Real.

Nu imi aduc aminte sa fii zis pe vreuna vreodata de rau.

De ce e ridicol ce am zis?

Pai chiar daca nu sta in banii aia, turcii l-au platit si il vor mai plati in continuare.

Merita sa le intoarca spatele?

Eu nu cred.

Hagi a ales sa fie neutru din respect si dragoste pt suporterii ambelor echipe.

Desi, te asigur, ca il doare foarte tare faptul ca stie ca in strainatate e mai iubit si mai respectat ca in tara!

xray_rom15.08.2008 21:25

Asa e Romanul, scuipa azi unde a pupat ieri.

Si te mai intrebi de ce ii respecta pe turci.

Cat despre faza cu "daca era antrenor la Steaua si batea, turcii il huiduiau" nici tu nu o crezi!

Uiti probabil ca Hagi si Steaua au zdrobit galata cu 4-0 Hagi marcand chiar un gol.

L-au injurat cumva turcii pt asta cand a venit sa joace la ei?

Ar fi fost culmea sa-l injure pt trecut:)El venise acolo ca "salvatorul" lor. i a fost! Asta numai la noi se intampla...sau nici la noi intotdeauna.

Cata m**e nu ne-a dat Badoi si apoi a venit bine mersi la noi fara sa o primeasca inapoi?:))

Rada, la fel. Imi aduc aminte cum l-a calcat intentionat pe Badea pe spate si l-a rupt pe Radoi ...

Deci, revenind...l-ar fi huiduit nu pt ceea ce a facut, ci pentru ceea ce le-ar fi facut acum(ipotetic antrenor la Steaua).

Sau chiar daca nu l-ar fi huiduit, nu l-ar fi aclamat asa cum au facut-o cand a venit ca oaspete si nu ca adversar!

Si turcii sunt tot oameni si balcanici.Nu sunt departe de noi...Si ei uita la fel de usor, atunci cand nu le convine ceva. Altfel, ar fi fost antrenor de la Galata si azi!

MoWeed15.08.2008 21:28

@xray_rom

Inainte de meci il aplaudau nu-ti fa grija. Dupa meci poate ca nu l-ar fi aclamat asa de tare, dar in continuare l-ar fi tratat cu respect si sunt sigur ca multi dintre ei l-ar fi felicitat...

Cat despre plecarea de la Galata, nu cred ca fanii l-au dat afara. Mai degraba baskanii....

AdrianUltras2515.08.2008 21:30

Stai linistit ca nu is turcii asa de tradatori ca alte popoare.

Bai xray imi pare rau sa iti zic dar tu uiti un detaliu super important.

Lacatus cand ne-a frecat cu Otelul, a fost aplaudat la finalul meciului de Stelisti.

De ce?

De ce nu l-au huiduit?

De ce ne-a batut?

Daca e stelist adevarat de ce a facut rau Stelei?

«16789»