antena 1 are o transmisie in direct de tot rahatul
antena 1 are o transmisie in direct de tot rahatul
doamne fereste:|:
ce meci e asta...Steaua cade pana la final de tot....2 2..sper sa mai inscriem ca sa mai avem vreo sansa..sau macar sa ramana asa scorul
ooooo boro borooooooooooo ![]()
incep sa cred ca Laca nu e ce vrea sa para...o fi el emblema dar antrenor nu e....
Ce prost e țiganu...
dao in mortii ei de minge ,ce a fost aia Banel??
a vrut sa dea mingea afara ca era ala intins pe jos ... poate asa se explic ![]()
Ce prost e țiganu...
Are minte cant negru sub unghie
da...ia o medalie pt fairplay.....
totusi o schimbare ceva mai face si antrenoru' minune?
Zici ca-s handicapati mintal asa greseli individuale nu am mai vazut nici la divizia c. Noroc ca si turci sunt varza. Intra Nesu se maresc sansele sa pierdem
Banel..repriza a doua a fost penal...golu lui nu are nimeni ce comenta(cred eu)...toja nu prea are ce cauta in echipa la ora actuala...se vede ca e primul lui meci pt Steaua si sprea ghinionul nostru si al lui e unu de Champions League....ahhh si voi va plangeti de banelll??????? da Lovin nu am vazut o pasa calumea..
a vrut sa dea mingea afara ca era ala intins pe jos ... poate asa se explic![]()
in meci de calificare ala face asea ceva?? daca eram in locu lu Laca ii trageam vreo 2 3 4 cinci sute de capace
aoleu iar ajunge mingea la Banel si el ce face?? foarfeca:)))=))
Banel si Lovin la finalizare dintre toti pe ei mi doream cel mai putin la finalizare
a intrat nesu in locul lui golansky..se pare ca incepem sa ne aparam
schimbam tot in defensiva ca atacul e super tare
schimbam tot in defensiva ca atacul e super tare
cred ca au fost schimbari cauzate de accidentari pacat
ce naiba nu vede Laca... ca Toja inca nu stie pt cine joaca
ei las ca nu avea nimic golansky...isi cauta scz pt greseli.....
ce-are frate Lacatus de face asa schimbari??
...ce cauta inca pe teren Lovin?...ce cauta arthuro pe teren? ... din 3 schimbari,2 s-au irosit cu fundasi ![]()
poi ori e prost,ori face ce vrea oierul....
oare cum ar fi aratat meciul cu szekeli in locul lui Lovin sau Banel?
de ce nu intra Stancu?? arturo doarme in ghete
Toja e varza...Mendoza nu era de Steaua e clar Toja e
da nu putea sa aisa Lovin in plmxdisper
Toja e varza...Mendoza nu era de Steaua e clar Toja e
scuze ca iti zick..dar toja a facut o faza buna ca Dayro...el macar are o scuza...e primu lui meci ca Steaua..ce vreti sa faca minuni..sa dea 5 goluri
Banel ?!?!!??...chiar ma miram ce s-a intampla intamplat cu el...da asta e Banel al nostru de 2 ani
...si Lovin??? =))) ...el si calcaiele
))
calcai da el domnule:))) nu esti in stare de o pasa de 2 metri si tu dai calcai??
Lovin de toata .... ![]()
m'au mancat astia.....disper......Dayro joaca singur sau ce?i'auzi au obosit =))) dc nu a jucat Stancu in locul lui arturo???????????????
saracu a obosit la cat a stat degeaba ![]()