FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray Istanbul - FC Steaua București

«145678»
Antares13.08.2008 20:17

nu-mi vine sa cred ce sansa am avut in seara asta sa inchidem calificarea ... dar pana la urma pohtele trebe infaptuite pentru voievod nu-i asa , toja nu a fost nici 30% din potential asta este va fi mult mai greu la Bucuresti.

zloty13.08.2008 20:18

doamne ce fotbalist de kkt e Banel ,nu e in stare nici sa plece cu mingea la picior nu zic de o cursa da nici 2 metri?

ce sa mai zicem dupa faza asta?

dulcicutza13.08.2008 20:19

nici nu ma asteptam la mai mult de la Banel....

ros-albastru4ever13.08.2008 20:20

ce faci baneleeeee ... vrei sa dai in adversar si sa o bage ala in poarta? ...pe-ala nu-l cheama Banel :))

alexmk1713.08.2008 20:20

MDa! Fara dubii pot spune ca Marius Lacatus este cel mai slab antrenor din istoria Stelei!

Nu e antrenor nici de UTA! E jenant si penibil Lacatus! E varza!

Nu-l mai suport pe Lacatus la Steaua! Eu zic ca ne mai trebuie inchizatori! Turcii sunt varza la conditia fizica si tu bagi aparatori???

Vezi ca se centreaza de doua ori de langa Banel la goluri, vezi ca Golanski e singur si Banel nu dubleaza deloc, vezi ca Banel executa TOATE loviturile prost si la adversari si vezi ca se incurca in minge si tu nu-i bagi pe Ochi si Stancu sa-i ia la fuga????

Antrenor de rahat! Asta e Lacatus! Dar noi ne ferim de adevar! E simbol! E rahat de antrenor!

Sa vezi ca din minutul 60 turcii sunt praf la conditie fizica si sa te aperi??? Ce dracu fiara e asta????

Am spus-o de foarte mult timp: Lacatus nu are nicio treaba cu antrenoratul!

Nu se poate ba! Ii dai Mercedes si el il duce pe ultimul loc?? In cursa cu trabante si dacii????

Lasa-ne Laca, daca tii la Steaua! Pun pariu ca daca juca Gaz Metan sau Otopeni ii batea pe turci de-i facea praf! 6-7 la 1!

Bravo Laca! Esti mare! Esti simbol, ce mai! Doar ca nu te pricepi sa antrenezi! Ba, daca iei o baba de 103 ani si tot antreneaza mai bine ca Laca! Deschideti ochii sai vedeti adevarul! Lasati dracu simbolul, ca ne curata de tot!

Pacat! Daca am fi avut antrenor, chiar am fi defilat! Asa stam si tremuram la fiecare greseala a lui Banel ( tutzi Banelu' ma-tii, ca numai tu scapi singur cu portarul si o dai in rahat, ca antrenorul nu vede ca esti cel mai prost jucator din isoria fotbalului)! Tremuram la cei 100 de inchizatori pe care trebuie sa-i bagam sa inchidem meciul! Nu mai suport bai, e infect! Antrenor de rahat, simbol spre neant!

Pacat! 2-2! Ma simt invins! Desi statistica spune ca dupa 2-2 in tur ne calificam(vezi Bruges, Standard sau Bate)! Dar mi-e ciuda si mi-e jena! E o mare infrangere! Si daca ne calificam se va prelungi agonia "antrenorului jenant si penibil" Marius "simbol" Lacatus!

georgecristian13.08.2008 20:20

Frustrare maxima, baieti! Am avut 2-0!!!!!!!!!!!!!! Se putea si mai rau, e adevarat!

Dar pierdem victoria tot pe mana lui Lacatus care insista pana la greata cu formula celor 2 "inchizatori" ! Chiar cu pretul unei improvizatii grosiere si ridicole justificate doar de geniul patronului care scoate la fiecare meci cate un "iepure" mort din joben: de data asta il vazuse pe Radoi pe fund jucand mai bine decat Ghionea in formula cu Goian! Cei doi "inchizatori" au inchis foarte bine jocul, ce sa-ti povestesc!!!

Oare la retur ce mai vede Razboinicul ?

greenyes13.08.2008 20:21

Lesinati......bai baiatule.......

Antares13.08.2008 20:22
Nu-mi vine sa cred :|...cum de s-a schimbat asa de mult jocul fatza de campionat...si Banel,cum de si-a dat seama care e poarta in care trebuie sa dea gol? :)))...bv mah,pana acu a fost o placere jocul :> ....haiiiide Steauaaaa :steag_cruce_invers:

omule nu s-a skimbat nimik insa galata nu este o echipa de clasa iasului sau a vasluiului , galata iese la joc si astfel jucatorii Stelei au spatii de joc mult mai generoase decat in jocul cu ekipele marete ale moldovei .

dulcicutza13.08.2008 20:22

da....Lovin e proaspat,,,,,,da arbitrii astia vad ceva?ca la Petre Marin n'au vaut,la Ghionea nici atat....

cat despre Lacatus?daca are demnitate pleaca singur

White_R13.08.2008 20:25

2-2 de 2 lei ... oricum e mare lucru sa faci 2-2 cand joci in 5 oameni ...la Steaua sunt jucatori socant de slabi...poti sa pui antrenor pe oricine tot niste tzaranoi varza raman majoritatea jucatorilor

greenyes13.08.2008 20:25

Ce sa mai spui dupa meciul asta...i am avut in mana...si ...... ca de obicei.....

ros-albastru4ever13.08.2008 20:26

ce mai e de comentat? ... am avut 2-0,apoi am jucat ca cizmele,adica in stilul normal de 1 an si ceva...am bagat numai oameni la inchidere desi era loc de mai multa ofensiva pentru ca turcii erau de batut clar ... ce sa mai,Lacatus,cu regret o spun,dar nu ai fatza de antrenor la Steaua ...

zloty13.08.2008 20:26

am avut 2-0 ,neau egalat ,aia au cedat fizic si noi........... noi nimic ca am bagat curu in poarta si ne multumeam cu un egal cand era evident cai putem bate lejer

Un singur repros pentru Laca : ce cauta in teren intr-un meci cu oricare echipa din campionat daramite din cl :Banel , Lovin si arturo

dan.laurentiu13.08.2008 20:26

N-am vazut in viata mea pasa ca a lui Lovin,si-a dat cu stangu in dreptu

Cat despre Banel..............e cel mai penibil jucator pe care l-am vazut vreodata

White_R13.08.2008 20:28
multumesc Lacatus ca esti un simbol si un simulacru de antrenor!!!!

pleaca odata ca ne faci varza

da si Lacatus nu e mare branza dar chiar de era murinho tot cu stangu in dreptu dadeau tzaranoi astia cu 8 clase ajunsi la Steaua...tot 2-2 ar fi fost si daca intra Stancu deci Lacatus oricat de prost ar fi nu depaseste incompetenta tzaranoilor

RiddickR13.08.2008 20:28

nu inteleg cum pot sa fie asa de prosti oamenii din conducerea Stelei... ce naiba mai cauta Banel in echipa asta, sau pe un teren de fotbal mai bine zis... dupa parerea mea o fost pe departe cel mai slab jucator de pe teren... tot timpu, castiga mingea super si o pierde ca un FRAIER RAHAT... din cauza lui o fost lovitura libera de la primu gol al Galatasaray... fara el pun pariu pe viata mea ca Steaua castiga categoric... NOTA 1 o are de la mine

stelist nebun13.08.2008 20:29

doamennnneeeeeeeeeeeeeeeeee dupa 2 -0 sa evm 2 2....Banel(il felicit pt gol) in rest varzaaaaaaa..arthuro(comentatori ziceau cai obosit)eu nu l-am vazut sa alerge prea mult..pare un zero pe langa Stancu..toja a jucat la 30 %din potential..se ved eca poate..dar sa fim seriosi eu nu ma asteptam de la nimik de la el in meciul asta..Dayro bravo...in 2 ani o sa joace undeva sus.,.cat desprea Lacatus:|comentati voi...ca eu nu mai am chef

dulcicutza13.08.2008 20:29

eu tot nu reusesc sa inteleg ce gandeste el cand face schimbarile....ma depaseste....dc la 2-2 noi ne aparam????????????cine e galata sa ne speriem intr'atat?ati vazut super eroi sau ce?explicati'mi si mie poate chiar nu ma pricep

zloty13.08.2008 20:30
da si Lacatus nu e mare branza dar chiar de era murinho tot cu stangu in dreptu dadeau tzaranoi astia cu 8 clase ajunsi la Steaua...tot 2-2 ar fi fost si daca intra Stancu deci Lacatus oricat de prost ar fi nu depaseste incompetenta tzaranoilor

daca era antrenor mourinho sau un oricare alt antrenor iar fi dat afara pe acei "tzaranoi" cum le zici tu

Joint13.08.2008 20:30

Oare cind vom avea si noi un antrenor la Steaua ? Cit timp o sa mai avem nulitatea aia pe banca ? Nea Marus, ia-i de mina pe Lovin si pe colegul tau de satra si aruncati-va in Dimbovita.

ros-albastru4ever13.08.2008 20:30

cica la stirile din sport : "in tara,suporterii stelisti sunt euforici" ... am o bucurie in mine de nu mai pot :|

Irresistible23Steaua13.08.2008 20:31
Toja e varza...Mendoza nu era de Steaua e clar Toja e

Esti un idiot si jumatate...

Tu vrei sa dea 10 goluri la primul meci?

Doamne, mare e gradina Ta, si multi sar gardul!!!!!!

Trezeste-te ba...

PS : Eu unul nu pot sa inteleg dc dreq mai cauta BANELLLLLLLLLL la Steaua... Chiar suntem noi singurii care vedem ca acesta este un antitalent ?

Cum sa scapi singur cu portarul si sa o dai in AUT !?!?!?!?!?!

INCREDIIIIBIIIILLLL ....

Aveam calificarea in mana, dar datorita acestui BANELLLLLL acum stam cu emotii ...

Multumim BAAAAAAAAANELLLLEEE, din NOU !!!

min 48 : Nonda aduce egalarea, dupã o minge pierdutã pe flancul drept de Nicolițã, care deși a marcat, a greșit la ambele goluri ale turcilor.

ros-albastru4ever13.08.2008 20:33
min 48 : Nonda aduce egalarea, dupã o minge pierdutã pe flancul drept de Nicolițã, care deși a marcat, a greșit la ambele goluri ale turcilor.

nu voia sa-si piarda din imaginea creata in 2 ani la Steaua,adica de ciuperca :|

dulcicutza13.08.2008 20:33

daaaaaaaaa e o uriasa euforie :steag_cruce_invers:

unde?

ultrash13.08.2008 20:34

pacat...deocamdata nu avem cu cine,mare pacat ca i-am avut in mana pe turci,trebuia sa fim destepti si sa`i facem ko...

dar asta e mentalitatea jucatorului stelist,care nici dupa ce s-a fript cu middlesbrough intr`un meci mult mai important nu sufla in galatasaray...

asa fac mereu,conduc si se retrag cu curu`n poarta...

pacat...insa nu poti mai multe jucand in 5-6 oameni...zapata,Radoi,Goian,Dayro...poate si Banel azi...

nu`mi vine sa cred ca Lovin inca mai este jucator la Steaua,ba chiar titular,nu pot sa accept asta

p.Marin...a dat nonda gol de langa el....

arthuro....praf

toja-deocamdata nu s-a adaptat....

respect total Mirel Radoi...sufletul,inima si caracterul istoric al acestei echipe...

rezultat bun-joc infect

«145678»