Eu va spun de acum ca vom pierde calificarea! Asa simt! Nu avem antrenor si dobitocul analfabet spune acum ca Banel a fost cel mai bun de pe teren! Deci, Banel din zona caruia s-au dat centrarile de gol si a gresit toate mingiile (chiar si la gol, el a vrut sa de-a in tribuna!!)!
Desi voi fi in Ghencea la retur, cred ca vom pierde! O sa vedem!
Laca, lasa-ne daca tii la Steaua! Nu le ai! Nu stii! Te pricepi la fotbal la fel de bine ca analfabetul dobitoc care te tine in functie! Adica deloc! Si s-a trezit si marele Michele "MM" sa ne spuna ce mult s-a daruit Banel si ce praf e Golanski care a urcat la golul doi! Memica, uita-te la faza golului si o sa vezi ca Golanski e in spate si Banel se uita la ala care centreaza de la 3 metri din fata lui!
Lacatus = fiara in teren, varza pe banca! Laca, ne demonstrezi ca esti doar tare in gura si nu tare in "BIIIIIIP"! Fricos, nepriceput, depasit complet, varza totala = Antrenorul Lacatus!
Wenger baga pusti de 16 ani titulari si noi ii tinem pe Ochi, Stancu, Bicfalvi (da-l ba la Buzau ca nu are loc la Steaua)! Romania nu are antrenori! De aia vin Napoi, Uirini si Peseisti care nu au treaba cu fotbalul, dar se pricep mult mai bine ca japitzele noastre de antrenori!
Galata cade fizic total si Lacatus baga numai aparatori!
Imi doresc doar atat: Sa se intample orice ca Lacatus sa nu mai fie antrenor la Steaua si ca Banel sa aiba parte de o dubla fractura de tibie si peroneu si sa ne lase vreo 8 luni, ca vad ca antrenorii il tot baga! Sau Banele, daca tot esti sufletist si te daruiesti, poate un accident de masina! Orice, dar nu-l mai suport pe Banel! Daca nu vor antrenorii sa-l scoata de buna voie si nu il transfera nimeni, macar sa i se intample ceva grav!
Stiu, vai ce rau! Sa-mi fie rusine! Fie, dar macar sa ramana si Banel cu oasele rupte! Am ajuns sa doresc raul unui jucator care de 2 ani nu joaca NIMIC si este bagat mereu!
Ba nu! Banele, de fapt sa nu ti se intample nimic din astea! Mai bine sa fie egal in retur si tu sa dai autogol in minutul 93 si sa pierdem calificare! SA vezi distractie atunci! Nu mai scapi viu din Ghencea Banelinho!
Sa vedem daca te mai facem capitan la urmatorul joc din Ghencea!!!
Laca, vezi sa nu ne retrogradezi, ca de la titlu si locul 2, ne-am luat gandul! Dar lasa, ca esti simbol ma! Stai pe banca! Asa ne trebuie, ca suntem prosti!