FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray Istanbul - FC Steaua București

«1678»
White_R13.08.2008 20:54

bine ca e Lacatus problema Stelei..adu pe cine vrei la Steaua si daca Lovin nu mai da cu calcaiul aiurea si Banel devin inteligent eu ma inchi. daca intra Stancu e evindent ca era 4-2 pentru Steaua ? tot egal era tot retardat era Banel, tot haplea Lovin, tot cauta muste zappata la golul 2 pe mijloc, tot ca un betiv juca Goian si tot o echipa de tzaranoi de 2 lei ramaneu ...da bine ca toti observa cate ceva gresit la Lacatus si gata cum descopera unu o chestie isi imagineaza ca a si descoperit solutia si el stie ceva ce nimeni nu mai stie si vai ce prost e Lacatus

dulcicutza13.08.2008 20:55
Steaua FOREVER ! MEREU CAMPIONI ! CEA MAI MARE ECHIPA DIN Romania DIN TOTDEAUNA ! **** tuturor frustatilor care ne ling la **** de luni de zile, **** cartianu, **** antena 1, bine v-a facut Jiji, **** gazeta sporturilor, **** Dinamo si Rapid ca v-ati pus capra la unguri. Steaua A FOST, ESTE SI VA FI FOTBALUL ROMANESC ! Era o strigare de pe vremea lui Jean: "Dinamo uita-te, ziua ta s-apropie !". muistilor, puneti-va pampersii, venim.......

Pacat ca nu i-am descaltat pe turci, pe final erau grogy....strangeau de dinti sa alerge.

Nu-i nimic, ii descaltam la Bucuresti. 1-0 frumos si mergem din nou unde ne e locul: Liga Campionilor.

Baieti, Laca, nu mai bagati pe nimeni in seama, voi sunteti Steaua acum si sunteti Nr. 1.

Am dovedit inca o data ca suntem MAGICA Steaua !

SANGE ROS - ALBASTRU IN VENE !

te'ai trezit si tu...esti din faurei?

agu13.08.2008 20:57
Oare cind vom avea si noi un antrenor la Steaua ? Cit timp o sa mai avem nulitatea aia pe banca ? Nea Marus, ia-i de mina pe Lovin si pe colegul tau de satra si aruncati-va in Dimbovita.

tu vorbesti acum de Lacatus , mai putulica ?

Lacatus e antrenor defensiv! Asta e marele lui defect! Si dupa cate am vazut e si fricos! E prima data cand il critic dar in seara asta nu mi-a placut atitudinea defensiva! Sper sa recapaciteze in retur si sa atace 90 din 90minute! Atunci si daca pierdem nu mi-e ciuda!

Ataci cand ai cu cine sa ataci ... transferurile de jucatori le face scouterul Becali ...

White_R13.08.2008 20:57
da poate chiar nu poate..Becali imediat baga placa lui cum sa dea afara jucatori daca lui ii plac si asta e...eu nu cred ca Lacatus l-a dat afara pe mendoza de exemplu

da sti mai dovedesti si tu CCA ai coloana vertebrala ,ca doar nu e gluga de coceni acolo ,sti fa ca tine riscate si daca iti iese nare ce sa iti suga ,daca nu cel putin iesi cu capul sus nu??

asa suna corect dar e o logica bazata pe putine date...nu stiu cum e in realitate...teoria si practica mereu fac probleme...eu cred ca Lacatus nu stie ce e ala un algoritm dar chiar atata sa nu gandeasca nu cred ...poate fi si ceva ce nu stie presa, nu?

dulcicutza13.08.2008 20:58

da agu...dar Stancu?dc rupe banca?

AdrianUltras2513.08.2008 21:00
transferurile de jucatori le face scouterul Becali ...

Atunci de ce mai sta Laca la echipa?

White_R13.08.2008 21:01

probabil pt ca visul lui e sa fie antrenorul Stelei ..sa fie asta ce zici?

agu13.08.2008 21:01

Sta cum a stat si Piturca , Olaroiu sau Hagi ...

AdrianUltras2513.08.2008 21:02

Hagi nu prea a stat.

Olaroiu si Piturca au stat pe pile desi erau prastie.

Deci recunosti ca asa cum trebuiau ei sa plece, trebuie sa plece si Lacatus.

«1678»