FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poli Iași - Steaua București

«15678910»
c.ronaldo1708.08.2008 19:26
Frate, nici cand castigi 0-2 la Iasi nu sunteti multumiti. Iasul nu a avut nici macar un sut periculos la poarta lui Zapata, in timp ce noi am mai avut inca 4,5 ocazii bune de gol.

aoleu 2-0 la Iasi??? sa scoatem sampania ,ce dracu ? astia trebuiau calcati in picioare , daca nu dadeau autogolu ala stateam noi mult si bine fara gol , golu 2 a fost rezultatul tentativei jenante a iasiului de a egala

aoleu, doar 2-0 la Iasi?

Hai sa ne luam lamele fiecare, hai sa ne taiem..

Cum frateeee? Tampitu` ala de antrenor a batut doar cu 2-0 la Iasi?

eduardo_stelist08.08.2008 19:27
ce fazaaaaa :X:X bah imi place ce faze scoate Lacatus din joben , doamneeee ati vazut cum a lovit mingea arturo?? bine Laca spargem si pa Galata si dam peste nas tuturor:)))

Voi sunteti constienti de faptul ca sezonul asta de Liga 1 noi n-am dat practic nici un gol dintr-o faza lucrata :))))?... Daca e sa fiu carcotas as spune ca n-am dat nici macar unul de la golul lui Badea cu Victoria Plzen din amicale :)))) ... pana acu la marcatori in contu nostru putem sa-l trecem pe Stelica*2 plus tristu asta de azi :))))...

da golul 2 cu Brasov ce a fost?????? golul lui arthuro...

ultrash08.08.2008 19:27
La Istanbul prefer sa-l vad pe Toja in stanga decat pe "pufosul" de Banel.

Nu cred ca va juca Toja ca nu`i adaptat fusului orar...Probabil Banel in dreapta si Neaga in stanga ca pe Ochirosii nu`l baga :|

eduardo_stelist08.08.2008 19:29
bodanelu

pai vezi ce arata meciurile de pana acuma? ca jocul pe faza fixa a fost in totalitate meritul executantului si anume mendoza , acuma cum numai facem nimic din faza fixa?? si cand faza fixa dispare se vede minunatia de fotbal pe care o avem

Steaua da goluri din faze fixe dinainte sa vina Mendoza....e "grele" cu fotbalul asta.....

zloty08.08.2008 19:31
aoleu, doar 2-0 la Iasi?

e frumos cand zici doar scoru ,dar daca imi ziceai si de ocazi ar fi fost altceva

a fost un joc mizerabil (nu ai cum sa contesti asta)

golu 1 autogol -fara el cred ca mai stateam inca 45 min fara sa dam gol

golu 2 -venit pe tentativa jalnica de a egala

atat a fost nicio alta mare ocazie

bodanelu

pai vezi ce arata meciurile de pana acuma? ca jocul pe faza fixa a fost in totalitate meritul executantului si anume mendoza , acuma cum numai facem nimic din faza fixa?? si cand faza fixa dispare se vede minunatia de fotbal pe care o avem

Steaua da goluri din faze fixe dinainte sa vina Mendoza....e "grele" cu fotbalul asta.....

bine "zeule" spunemi si mie golurile alea multe date din faze fixe ca vad ca "le ai"

valentin2day08.08.2008 19:35

am batut.

nu va mai pangeti!

axl08.08.2008 19:37

Hai ca pana la urma n-a fost un meci rau.

Ma ingrijoreaza alea multe pase gresite ale lui Golo, Banel si Lovin si, bineinteles, lipsa in joc a lui Arthuro. In rest pot sa spun ca-s multumit de echipa si-s bucuros c-am luat trei puncte de la Iasi.

zloty08.08.2008 19:42

Off topic mai dati si voi astia care va multumiti cu 2-0 chinuit cu Iasi pe Ajax -arsenal sa vedeti cum se face

axl08.08.2008 19:45
voi astia care va multumiti cu 2-0 chinuit cu Iasi

Pai de ce sa nu ma multumesc cu 2-0 la Iasi? Intr-un sezon nu poti avea numai victorii si mai ales numai victorii la scor. Un 2-0 la Iasi mi se pare un rezultat foarte bun, si mai ales imi pare unul corect. Arbitrul a fost ok, am jucat in viteza, s-a vazut ca am vrut sa jucam fotbal, ca n-a fost totul roz e altceva.

E.K.8808.08.2008 19:45

Sunt satul sa vad cum Lacatus ne intinde nervii la maxim. Cand ii vad pe Banel si Lovin imi vine sa imi dau cu capul de toti peretii. Este strigator la cer de nedrept cum acesti doi impostori reusesc sa fie titulari in orice conditii, cu toate ca orice alt jucator este mai bun ca ei. Partea si mai trista e faptul ca Banel este impus si la echipa nationala, probabil pe criterii etnice. Asa cum la admiterea in institutiile de invatamant superior tiganii au locuri asigurate, facandu-se o discriminare grosolana, acestia intrand fara merite si fara munca, asa probabil Banel este impus la nationala datorita unui loc care trebuie oferit acestei etnii... Este inadmisibil.

De ce a fost persecutat acest Ochirosii, care din lotul actual (exceptandu-l pe Toja, de care inca nu ma pot pronunta) este cea mai buna solutie pe banda stanga? Ce trebuia sa faca in plus ca sa arate ca este infinit mai bun ca antitalentul absolut Banel (care nu e bun pe nici un post, oricum l-ai invarti si ai incerca sa il asezi) si de asemenea este mai bun decat Neaga? (Neaga are macar scuza ca nu este in nici un caz mijlocas de banda, de la reintoarcerea sa din Coreea fiind reprofilat si chinuit de antrenori incapabili)

De ce orice transferuri s-ar face, acest Lovin se tine ca raia de primul 11? Lovin este probabil cel mai slab jucator din primele doua divizii. Ce pile grosolane o fi avand? Imi vine in minte o declaratie de anul trecut a lui Mitica Dragomir "Steaua este dependenta de Lovin", care nu face decat sa imi accentueze starea de greata.

Lasand la o parte aceste aspecte, despre joc pot spune ca a fost unul urat. De la ieseni nu poti avea pretentii, Ionut Popa reusind o minune sa ii mentina atata timp in Liga I in ciuda conditiilor grele, iar cu asemenea echipa singura solutie e sa joci urat... Dar Steaua nu a aratat nici o idee tactica prin care sa contracareze acest joc al iesenilor. Jocul a fost din nou la voia intamplarii, si doar valoarea extrem de scazuta a echipei Poli Iasi si norocul unui autogol au facut ca scorul sa fie 2-0 pentru noi. Daca nu venea acel autogol norocos, meciul se indrepta spre un 0-0. Lacatus a dat din nou dovada ca este un antrenor slab.

Partea cea mai proasta este accidentarea serioasa a lui Szekely, care face ca sansele cu Galatasaray sa scada foarte mult. Partea si mai proasta este ca in locul lui va juca titular nimeni altul decat Banel, care ne va bucura din nou cu alergarea sa inutila, de preluarile sale defectuoase si centrarile fara destinatie.... sper sa nu ne bucure si cu un autogol...

eduardo_stelist08.08.2008 19:46
mars in tiganie...sa fii fericit..nenorocitule!!!!!

vorbeste ba frumos ca nu esti la tara

ai treaba cu fotbalul cum am eu cu oina...sa mor de te mint....ai aproximativ 10 posturi la acest meci si sa innebunesc daca ai zis ceva coerent....in afara de faptul ca zici ca nu jucam nimic, ca Lacatus nu e antrenor, ca am castigat din bulan, din greselile lor, mai stii ceva????

sincer acum, nimeni nu va obliga fratilor sa mai urmariti Steaua atat timp cat e antrenata de Lacatus.

sunt baieti pe fcsteaua.ro care s-au saturat de voi: ADRIANULTRAS25, zloty, endorama, soldatino, catalinism, Marius, virgil, fedora s.a(neimportanti)... va rog din suflet in numele celor care il vor pe Lacatus la echipa asa afon cum e, nu ne mai intoxicati cu ura si tipetele antiLACA!!!!!

eu unul m-am saturat ca zilnic sa il vad pe MAESTRUL FOTBALL MANAGER AdrianUltras25 cum altceva in afara de atacuri la Lacatus nu scrie aici.

oricum nimeni in afara de noi, suporterii nu va citesc, pt ce va zbateti, pt ce incercati sa ne dovediti ca Lacatus nu merita sprijinul nostru....

ori cu voi, ori cu ale voastre comentarii, ori fara, nu`l voi acuza de nimic pana voi inchide ochii pe MARELE 7.

ma astept la warn, ban, expulzare in univers, dar nu mai pot !!!!!!!!

RESPECT JOGA BONITO, C.Ronaldo 17, CHOLI.....MAXIM RESPECT

Alynel08.08.2008 19:48

mai voi acestia care stiti fotbal cum vrei sa joci cu o echipa de ciobani. ati vazut voi in Champions League turma dupa minge? Dayro deabia atingea mingea si deja erau pe el ca-n cires,cine credeti ca poate juca asa Smarandescu!!!

hai ca sunteti penibili!e foarte bun si 2-0 dar noi vrem spectacol!!

Forta Steaua!! Si Galata here we come!!

eduardo_stelist08.08.2008 19:48
aoleu, doar 2-0 la Iasi?

e frumos cand zici doar scoru ,dar daca imi ziceai si de ocazi ar fi fost altceva

a fost un joc mizerabil (nu ai cum sa contesti asta)

golu 1 autogol -fara el cred ca mai stateam inca 45 min fara sa dam gol

golu 2 -venit pe tentativa jalnica de a egala

atat a fost nicio alta mare ocazie

bodanelu

bine "zeule" spunemi si mie golurile alea multe date din faze fixe ca vad ca "le ai"

nu am zis multe "allah", am zis ca din faze fize inscriem de pe vremea lui Olaroiu, oare cand a ajuns Goian fundasul golgheter???? in 2008??? SUPERIORULE>>>>>>pfffffff

il_scorpio08.08.2008 19:48

Trecand peste faptul ca Steaua joaca acelasi joc plictisitor, fricos si lipsit de idei in deplasare exista si o vina care nu apartine jucatorilor nostri ci in exclusivitate arbitrilor. In majoritatea deplasarilor( in special pe terenuri ca Iasi, Vaslui, Galati) adversarii joaca foarte dur inca de la inceputul meciului "speriindu-i" oarecum pe jucatorii nostri. Nu ca acestia ar trebui sa se sperie dar cand ma pun in locul lui Nesu care a fost faultat in 10 minute de 5 ori cel putin de nenorocitul ala de Bratu....parca incep sa-i mai inteleg. Sau in locul lui Tiago la Vaslui. Arbitrul tolereaza interventii dure consecutive si nu dau avertisment decat dupa o intreaga suita de faulturi dure. Ceea ce se joaca in deplasare pe majoritatea terenurilor nu se numeste fotbal ci " turca". :wall:

Poate multi vor spune ca asta nu scuza jocul Stelei. Asa este!! Dar in conditiile in care nici la noi nu merg lucrurile prea bine este greu de suportat acest antijoc facut de echipe precum Iasi.

Si parca nu stiu ce sa zic , numai impotriva Stelei se intampla asa ceva. Impotriva lui Dinamo, CFR adversarii mereu termina in inferioritate cu toate ca nu joaca la fel de dur ca impotriva noastra.

S-ar putea sa para de ras dar cred ca daca ar veni Barcelona sa joace un meci oficial cu ostasii lu' Nea Popa si cu jigodia de Constantin arbitru mi-e ca o incaseaza rau de tot Barcelona. :))):no:

zloty08.08.2008 19:49

eduardo

mare cunoscator mai esti , am contat cu adevarat pe fazele fixe in returul trecut cand am castigat multe meciuri cu goluri din faze fixe

DelPiero1008.08.2008 19:49

Tu catagoriesti stelistii,ceea ce-i grabv!Fiecare are dreptul la o opinie...uite,eu il respect enorm pe Lacatus,pentrui ceea ce a facut pt Steaua,insa ue cred ca nu are stofa pentru a fi antrenor la Steaua...

axl08.08.2008 19:49

@E.ca.88

Lovin a jucat deoarece Ovidiu Petre este accidentat. Si n-a jucat execrabil, a jucat binisor.

fedora08.08.2008 19:51
ma astept la warn, ban, expulzare in univers, dar nu mai pot !!!!!!!!

Uite nici eu nu mai pot cand ii vad pe Lovin si Banel in teren, o adevarata jignire la adresa Stelei si a suporterilor ei.

Asta ar trebui sa te deranjeze in primul rand.

zloty08.08.2008 19:53

axl

parerea mea e ca nu jucam nimic, daca tu ai alta parere treaba ta fiecare cu parerea lui

sa asteptam meciul cu galata poate poate atuncea jucam si noi ceva , ce zici isi da si meira autogol?

AdrianUltras2508.08.2008 19:53

Oau.

Lacatus e scula de antrenor!

Nimeni nu se astepta de la el sa joace asa.

Nimeni!

Absolut nimeni.

A bagat in teren formula castigatoare dand peste cap planurile lui Nea Popica.

Desi multi se asteptau ca Laca sa joace defensiv, cu 2 inchizatori, el le-a dat la toti peste nas.

A jucat cu Lovin si Banel Nicolita titulari.

Iar cei 2 au facut tot jocul Stelei.

De asemenea, varful Arthuro a demonstrat ca are mare valoare.

E probabil cel mai bun din tara.

Loviturile sale cu piciorul DREPT sunt de-a dreptul nimicitoare.Ca sa nu mai vorbim de jocul excelent de cap.

Iar in aparare, cei 2 fundasi centrali au dat mare incredere si siguranta.

Meciul a fost plin de momente memorabile, momente in care jucatorii aratau daruinta cu care joaca(cand Nicolita si-a dat pe spate un balon fix in aut de poarta, dar a mai facut cativa pasi dupa el speranda ca il prinde), dorinta de a marca(cand Arthuro i-a pus piedica Banelului in faza cand au scapat amandoi spre poarta) si bineinteles spectacol(calcaiul lui Lovin).

Daca anul trecut aveam ghinion si un sut foarte bun al lui Nicolita a aterizat ca prin minute(cred ca era voodoo) in propria poarta, anul acesta nu s-a intamplat la fel.

Ba chiar invers.

Nicolita, afland probabil ca cei de la Iasi au facut Voodoo ca el sa isi dea autogol, s-a dus el in Haiti si a invatat si el Voodoo Haitian si l-a folosit in acest meci.

Astfel, nu numai ca iesenii si-au dat autogol, dar si Szekely(concurentul sau direct) s-a accidentat.Mai bine zis autoaccidentat.

Dorinta lui Banel de a juca e imensa.Daruinta lui la fel.AHHH!

Am orgasm numai cand il vad cum fuge cu mainile alea pe langa corp.

Al doilea gol, desi binevenit, l-a suparat pe Lacatus.

Pt ca a venit dintr-o faza pe care el nu a discutat-o.

Tiago, jucand in sfarsit pe postul sau, cel de mijlocas ofensiv, a trecut la regie si, in loc sa dea o pasa pe margini, cum ii tot cere Lacatus, a dat(din gresala probabil.Sau poate din nesimtire) o pasa printre, dreapta, perpedicular pe poarta, pt viteza lui Bogdan Stancu(care de asemenea l-a suparat pe Lacatus.De ce?Pt ca in momentul pasei el nu era cu spatela la poarta cum ii ceruse Fiara ci cu fata la poarta.Pai de aia te-a bagat ma Laca in locu' lu' Arthuro?Sa te uiti la portar?).Si Bogdan Stancu, aducandu-si aminte ca la Urziceni juca atacant, nu mijlocas ca la Steaua, a dat gol.

Probabil ca isi vor primi o amenda cei 2.Si sigur nu ii vom vedea cu Galata.

E cel mai bine asa.

Pt ca si fundasii galatei sunt greoi.Ai nevoie de un jucator care sa stea cu spatele la poarta, nu de unul care sa ii dribleze pe jos si sa ii faca in viteza.

Am reusit sa batem la o diferenta de scor destul de buna, o echipa destul de puternica.

O echipa pe care am dominat-o cu autoritate.

O echipa care a luat de la Vaslui doar 3 goluri, marcand in acelasi timp o data in poarta porumbboilor!

Repet, avem o scula de antrenor.Cel mai bun din Liga 1 si probabil din lume!

axl08.08.2008 19:54
ce zici isi da si meira autogol?

Doamne-ajuta!

eduardo_stelist08.08.2008 19:55
Tu catagoriesti stelistii,ceea ce-i grabv!Fiecare are dreptul la o opinie...uite,eu il respect enorm pe Lacatus,pentrui ceea ce a facut pt Steaua,insa ue cred ca nu are stofa pentru a fi antrenor la Steaua...

scuze ca te

E.K.8808.08.2008 19:55

Vad ca multi ii iau apararea lui Lacatus si se multumesc cu rezultatul. Rezultatul in sine este unul bun, dar felul in care a fost obtinut ar trebui sa va puna pe ganduri. Victorii din astea am obtinut si in returul trecut, dar in meciul cu Rapid am fost salvati de comportamentul de satra al suporterilor visinii, in meciul cu Dinamo am fost invinsi. Pe langa aceste doua derby-uri a mai fost decisiv si acel 1-1 cu Timisoara, o echipa cu un lot extrem de modest, unde s-a vazut clar ca Lacatus e un antrenor modest, Uhrin a stiut ce sa schimbe cand a fost condus, Lacatus nu a stiut ce sa faca in momentul in care a fost egalat...

Sper sa ma insel si sa nu patim iarasi rezultate din astea. Dar ce vad acuma ma nemultumeste total, un 2-0 cu Iasi nu ma face sa ma linistesc.

il_scorpio08.08.2008 19:56

De cataxxx pe 08.08.2008 la 22:43

Il cumpar eu pe Lovin. Cat ceri Gigi? Imi vand si casa, numai sa-l iau de-acolo. Il iau sa joace in fata blocului o miuta.

O postare cu adevarat amuzanta luata de pe stelisti.ro :thumbup:

eduardo_stelist08.08.2008 19:57

scuze ca te`am omis printre cei nominalizati, dar erai inclusi la aia neimportanti

zici asta zilnic, ca nu are stofa, nu conteaza stofa la Steaua lui Becali, poti sa ai stofa lui Mourinho, Ferguson, Capello si Lippi la un loc; aici daca il ai patron pe Becali, nu poti antrena

«15678910»