Oau.
Lacatus e scula de antrenor!
Nimeni nu se astepta de la el sa joace asa.
Nimeni!
Absolut nimeni.
A bagat in teren formula castigatoare dand peste cap planurile lui Nea Popica.
Desi multi se asteptau ca Laca sa joace defensiv, cu 2 inchizatori, el le-a dat la toti peste nas.
A jucat cu Lovin si Banel Nicolita titulari.
Iar cei 2 au facut tot jocul Stelei.
De asemenea, varful Arthuro a demonstrat ca are mare valoare.
E probabil cel mai bun din tara.
Loviturile sale cu piciorul DREPT sunt de-a dreptul nimicitoare.Ca sa nu mai vorbim de jocul excelent de cap.
Iar in aparare, cei 2 fundasi centrali au dat mare incredere si siguranta.
Meciul a fost plin de momente memorabile, momente in care jucatorii aratau daruinta cu care joaca(cand Nicolita si-a dat pe spate un balon fix in aut de poarta, dar a mai facut cativa pasi dupa el speranda ca il prinde), dorinta de a marca(cand Arthuro i-a pus piedica Banelului in faza cand au scapat amandoi spre poarta) si bineinteles spectacol(calcaiul lui Lovin).
Daca anul trecut aveam ghinion si un sut foarte bun al lui Nicolita a aterizat ca prin minute(cred ca era voodoo) in propria poarta, anul acesta nu s-a intamplat la fel.
Ba chiar invers.
Nicolita, afland probabil ca cei de la Iasi au facut Voodoo ca el sa isi dea autogol, s-a dus el in Haiti si a invatat si el Voodoo Haitian si l-a folosit in acest meci.
Astfel, nu numai ca iesenii si-au dat autogol, dar si Szekely(concurentul sau direct) s-a accidentat.Mai bine zis autoaccidentat.
Dorinta lui Banel de a juca e imensa.Daruinta lui la fel.AHHH!
Am orgasm numai cand il vad cum fuge cu mainile alea pe langa corp.
Al doilea gol, desi binevenit, l-a suparat pe Lacatus.
Pt ca a venit dintr-o faza pe care el nu a discutat-o.
Tiago, jucand in sfarsit pe postul sau, cel de mijlocas ofensiv, a trecut la regie si, in loc sa dea o pasa pe margini, cum ii tot cere Lacatus, a dat(din gresala probabil.Sau poate din nesimtire) o pasa printre, dreapta, perpedicular pe poarta, pt viteza lui Bogdan Stancu(care de asemenea l-a suparat pe Lacatus.De ce?Pt ca in momentul pasei el nu era cu spatela la poarta cum ii ceruse Fiara ci cu fata la poarta.Pai de aia te-a bagat ma Laca in locu' lu' Arthuro?Sa te uiti la portar?).Si Bogdan Stancu, aducandu-si aminte ca la Urziceni juca atacant, nu mijlocas ca la Steaua, a dat gol.
Probabil ca isi vor primi o amenda cei 2.Si sigur nu ii vom vedea cu Galata.
E cel mai bine asa.
Pt ca si fundasii galatei sunt greoi.Ai nevoie de un jucator care sa stea cu spatele la poarta, nu de unul care sa ii dribleze pe jos si sa ii faca in viteza.
Am reusit sa batem la o diferenta de scor destul de buna, o echipa destul de puternica.
O echipa pe care am dominat-o cu autoritate.
O echipa care a luat de la Vaslui doar 3 goluri, marcand in acelasi timp o data in poarta porumbboilor!
Repet, avem o scula de antrenor.Cel mai bun din Liga 1 si probabil din lume!