A a fost bun in faza asta tiago ?? bn Laca tinel rezerva lu Lovin
A a fost bun in faza asta tiago ?? bn Laca tinel rezerva lu Lovin
Bravo Stancu, s-a vazut ca esti mai bun ca Arthuro....
Ce comentatori de kkt... Bravo Janos pt gol (dupa ei!)
geniala faza ...facuta de 3 rezerve
:|
..Tiago Neaga si Stancu
... cum draq stau ashtia rezerve in fata lu Banel Lovin sau king arthur
???
@fedora
Nu numai asta, daca nu au zis ca au venit multi jucatori in Romania de la Estrella Amadora de vreo 20 de ori.
Cand comenteaza Vochin mai bine te uiti cu televizorul pe "mute"
@MoWeed: si mor cand vad tonele de admiratori ale acestui impostor numit Vochin.
wow..deci asta a fost gol din actiune..bv Stancu
@MoWeed: si mor cand vad tonele de admiratori ale acestui impostor numit Vochin.
Si eu la fel, din pacate sunt multi care-l vad un mare ziarist
aoleo capul meu
inca un joc de tot rasul pt noi
nush ce vom face ...
Nush mie incepe sami placa mult acest jucator Tiago , recupereaz ,paseaza bine mai face si un dribling (te si intrebi cu cineva poate sal prefere pe Lovin in locul lui) faza golului a fost prea tare
recuperare tiago pasa demarcare iar pasa Neaga Stancu si gol
Ps:astept acum sal vad pa Meme cum incearca sa ne convinga ca fara Banel nu se poate , hai Mihae chiar nici tu no crezi pasta
Dai Doamne sa nu fie grava accidentarea lu' Szekely
(
Tiago are 2 clase pete Lovinho!Doamne,cat o sta Szekely?
Si mie mi-a placut Tiago ... sper sa fie Szekely bine
asta e tot ce conteaza
asta e tot ce conteaza
Faci o confuzie. Thiago este jucatorul lui Dinamo . TIAGO este jucatorul Stelei . Referitor la joc este o imbunatatire fata de meciul de la Vaslui. Asteptam cu sufletul la gura meciul de la Galata si sper sa fie recuperat si Janos .Nush mie incepe sami placa mult acest jucator Thiago faza golului a fost prea tarerecuperare thiago pasa demarcare iar pasa Neaga Stancu si gol
Jenant... 30 de minute in care Steaua s-a aparat si a tras de timp cat a putut, parca eram ultima clasata... in fine... forta Laca... bla-bla....
asta e tot ce conteaza
Frate, nici cand castigi 0-2 la Iasi nu sunteti multumiti. Iasul nu a avut nici macar un sut periculos la poarta lui Zapata, in timp ce noi am mai avut inca 4,5 ocazii bune de gol.
Degeaba..a fost destul sa ne enerveze Banel si Lovin....de 3 ani jucat in 9 pe teren.La naiba,cum de-am reusit sa ne calificam in CL....
Am invins.Maigreu dar, am invins. Zapata a facutun meci bun. in aparare parca am fost mai atenti ca altadata.
mijlocul a avut de suferit la constructie. poate ca, daca D. Moreno ar avea mai multa libertate pe teren altfel ar sta jocul Stelei... Banel cu toate ca, ajucat putin mai bine de cit in media ultimelor meciuri, a facut din nou greseli la centrari sau pase simple. Szekely a fost putin cam sters si ma tem sa nu se fi accidentat mai grav...
cel mai mult Steaua sufera in atac. Arthuro nu prea a aratat nimic. Neaga cred ca, ar trebui folosit titular. Odat cu introducerea lui Steaua a crescut in viteza si a avut citeva sclipiri de echipa mare. B. Stancu trebuia sa arate si el ca, nu degeaba s-au dat atitia bani pe el. Sper sa se integreze mai bine in echipa. totusimie unulnu-miplace acest joc "pragmatic" dar, sper ca daca tot se practica acest joc barem sa nu mai pierdem niciunul.
Frate, nici cand castigi 0-2 la Iasi nu sunteti multumiti. Iasul nu a avut nici macar un sut periculos la poarta lui Zapata, in timp ce noi am mai avut inca 4,5 ocazii bune de gol.
aoleu 2-0 la Iasi??? sa scoatem sampania ,ce dracu ? astia trebuiau calcati in picioare , daca nu dadeau autogolu ala stateam noi mult si bine fara gol , golu 2 a fost rezultatul tentativei jenante a iasiului de a egala
Nu stiu ce ati vazut voi,dar eu nu am vazut mai nimic. 2-0 si atat,un autogol intamplator al Iasiului(cum se`nvarte roata Doamne ) 3 puncte platite scump cu accidentarea(cam grava pare`se) lui Iani care nu va juca la Istambul...
Lovin calca pe minge...Arthuro slab...
Ce ma supara e jocul. Din ideea caruia lipseste cu desavarsire sclipirea. Adica e un angrenaj care macina in gol. Fara suparare dar nu asta e Steaua pe care ne`o dorim,nu cu jocu` asta o sa izbutim. Eu nu`s multumit! Si o spun cu toata raspunderea
La Istanbul prefer sa-l vad pe Toja in stanga decat pe "pufosul" de Banel.
Sa il vedem pe Banel (joaca 100 % ) la Galata
mars in tiganie...sa fii fericit..nenorocitule!!!!!
vorbeste ba frumos ca nu esti la tara
Slabe sperante sa trecem de Galata cu jocul asta.....Poate ca Laca ar trebui sa plece pana nu va ajunge sa fie injurat pe Ghencea
n`ai sa ai tupeul in viata ta nici u nici alt [..] sa faceti asta...nu`l puteti injura