@Adrian deja o dai in diverse... mare antrenor mai esti...
@Adrian deja o dai in diverse... mare antrenor mai esti...
Bodanelu eu zic sa mai citesti o data ce am zis acolo.
Eu recunosc ca sunt un mare antrenor.Dar nu la fel de mare ca marele Lacatus.
Care e Scula de antrenor.
aici daca il ai patron pe Becali, nu poti antrena
fara sa fiu rautacios, dar cu acelasi finantator Steaua a reusit cele mai mari performante ale unui club romanesc dupa 1989...
ai posturi lungi si inutile. si mi-e greu sa`mi bat capul cu toate prostiile care le scri. mai bine intoarce-te te rog la fotbal manager sau la alte tool-uri de unde ai invatat tu tactica...
aici daca il ai patron pe Becali, nu poti antrena
fara sa fiu rautacios, dar cu acelasi finantator Steaua a reusit cele mai mari performante ale unui club romanesc dupa 1989...
Cu acelasi finantator Steaua a reusit sa fie huiduita in fiecare deplasare.
M..e Becali.
Bodanelu eu zic sa mai citesti o data ce am zis acolo.
Eu recunosc ca sunt un mare antrenor.Dar nu la fel de mare ca marele Lacatus.
Care e Scula de antrenor.
ce antrenezi? porumbeii cu ravase, broscutele testoase in cursa de 100 m garduri cu iepurii, ce antrenezi frate????
zi`ne sincer: tu te trezesti dimineata si pana dupa`amiaza, asa, spre seara, meditezi cum sa`l mai ataci pe Lacatus???
ziceai ca ai orgasm cand il vezi pe Banel alergand, cred ca ai orgasm cand aberezi non`stop.
De cataxxx pe 08.08.2008 la 22:43
Il cumpar eu pe Lovin. Cat ceri Gigi? Imi vand si casa, numai sa-l iau de-acolo. Il iau sa joace in fata blocului o miuta.
O postare cu adevarat amuzanta luata de pe stelisti.ro
Lovin e tinut in teren de Becali, ca altfel nu vad cum de ar putea sa joace titular la Steaua. Becali mai are de platit inca 500 mii de euro lui Sechelariu si il tine la Steaua ca poate poate il vinde la vreo echipa si isi scoate bani.
Eu zic ca pana la urma a fost un meci bun. Mi-a placut de el.
nu am zis multe "allah", am zis ca din faze fize inscriem de pe vremea lui Olaroiu, oare cand a ajuns Goian fundasul golgheter???? in 2008??? SUPERIORULE>>>>>>pfffffff
ai fi serios ca in returul trecut am contat exclusiv pe fazele fixe atata , ce s-a schimbat de atunci?? numai e Goian la finalizare?? nu doar executantul
si nomai da in caterinca cu "superiorule" ca tu ai inceput cu lectiile
)
@eduardo stelist- esti penibil rau frate! As vrea sa aduci un singur argument in favoarea ta si a idolului tau.
Din pacate suntem blestemati sa suportam in continuare jocul asta lipsit de orice orizont.
Nici nu-i de mirare,avand in vedere ca avem la timona un idol si nu un antrenor...
Bine ca am castigat,macar cu atat sa ne alegem dupa inca 90 de minute de turca.
Cu acelasi finantator Steaua a reusit sa fie huiduita in fiecare deplasare.M..e Becali.
Asta dupe ce in perioada imediat urmatoare calificarii in semifinala Cupei UEFA era adulata peste tot. Opinia publica e schimbatoare, rezultatele insa raman.
nu am zis multe "allah", am zis ca din faze fize inscriem de pe vremea lui Olaroiu, oare cand a ajuns Goian fundasul golgheter???? in 2008??? SUPERIORULE>>>>>>pfffffffai fi serios can returul trecut am contat exclusiv pe fazele fixe ,atata , ce s-a schimbat de atunci?? numai e Goian la finalizare?? nu doar executantul
si nomai da in caterinca cu "superiorule" ca tu ai inceput cu lectiile
)
la Vaslui mi`a placut de Goian...si in amicale.....dar na...nu era mendoza
ai posturi lungi si inutile. si mi-e greu sa`mi bat capul cu toate prostiile care le scri. mai bine intoarce-te te rog la fotbal manager sau la alte tool-uri de unde ai invatat tu tactica...
Posturile mele sunt asa de lungi pt a putea sa il ridic in slavi pe antrenorul Laca asa cum merita el.
Pt ca merita enorm de mult sa fie laudat.
Asa ca si posturile mele sunt enorm de lungi.
ce antrenezi? porumbeii cu ravase, broscutele testoase in cursa de 100 m garduri cu iepurii, ce antrenezi frate????
zi`ne sincer: tu te trezesti dimineata si pana dupa`amiaza, asa, spre seara, meditezi cum sa`l mai ataci pe Lacatus???
ziceai ca ai orgasm cand il vezi pe Banel alergand, cred ca ai orgasm cand aberezi non`stop.
Am orgasm la fiecare meci al Stelei.
Mai ales cand vad cum mingile sunt date toate pe benzi pt a fi centrate in careul de unde fundasii adversi le culeg ca pe niste mere coapte.
AHHH!!!
Asa trebuie sa joci.
E o prostie sa joci pe jos, in viteza, pe centru.
Doar fraierii joaca asa.
@Adrian sa mor de nu-ti platesc eu biletul dus-intors de la Cluj... sau mai bine vin si te iau cu masina si mergem in Ghencea la un antrenament sa-i explici lui Lacatus cum sa joace.
Tu catagoriesti stelistii,ceea ce-i grabv!Fiecare are dreptul la o opinie...uite,eu il respect enorm pe Lacatus,pentrui ceea ce a facut pt Steaua,insa ue cred ca nu are stofa pentru a fi antrenor la Steaua...
scuze ca te`am omis printre cei nominalizati, dar erai inclusi la aia neimportanti
zici asta zilnic, ca nu are stofa, nu conteaza stofa la Steaua lui Becali, poti sa ai stofa lui Mourinho, Ferguson, Capello si Lippi la un loc; aici daca il ai patron pe Becali, nu poti antrena
Neimportant esti tu,nici nu te cunosc!Uita-te [...] la ce-am postat pana acum,si vezi...i-am luat apararea lui Laca de destule ori,insa nu pot sa suport ce jucam acum!Ce-am jucat azi?Am castigat dintr-un autogol si o faza la nimereala!Astia,marii fani Laca...nu au inteligenta sa deosebeasca JUCATORUL Lacatus de ANTRENORUL Lacatus,care-i praf...undeva la nivelul lui Hagi...
stai ca nu intelegi , nam zis ca nu a jucat bine si nici nu incerc sal ridic in slavi pe mendoza(desi bagat pe un post cu care nu a fost obisnuit a jucat bine). Ce s-a schimbat fata de returul trecut in care bateam numai din faze fixe ??? parerea mea e ca doar executantul
vad mai multe critici aici decat bucurie , totusi a batut echipa cu 2-0 in deplasare ...cand o sa piarda o sa va dati foc daca acum tipati ?
@E.ca.88Lovin a jucat deoarece Ovidiu Petre este accidentat. Si n-a jucat execrabil, a jucat binisor.
Inteleg ca a fost accidentat Ovidiu Petre, dar la ce mai era nevoie si de Lovin cand era Radoi in locul lui? Putea foarte bine sa il bage pe Tiago, care nu pare un jucator rau, si mult mai util in jocul ofensiv. Ce rost are sa bagi doi inchizatori intr-un meci cu Poli Iasi, o echipa care avea clar intentia de a ne bloca, nu de a ne asalta cu atacuri... Poate am exagerat si iti dau dreptate, Lovin nu a jucat execrabil, a jucat in schimb prost, poate "binisor" pentru standardele lui foarte scazute...
Nu indraznesc eu sa ii dau lectii marelui antrenor Lacatus.
A demonstrat in meciurile de pana acum ca e un supraantrenor.
Nu e la indemana oricui sa bata pe Roma sau pe Poli Iasi!
Ba da', la Vaslui a jucat Goian?
@eduardo stelist- esti penibil rau frate! As vrea sa aduci un singur argument in favoarea ta si a idolului tau.
Din pacate suntem blestemati sa suportam in continuare jocul asta lipsit de orice orizont.
Nici nu-i de mirare,avand in vedere ca avem la timona un idol si nu un antrenor...
Bine ca am castigat,macar cu atat sa ne alegem dupa inca 90 de minute de turca.
sa nu crezi cumva ca de tine am uitat; si tu tot la neinteresanti erai plasat, dar la neinteresantii penibili.
argument in favoarea mea??? vrei sa iti argumentez pt ce m-am saturat de voi, chibitii???? pt ca altceva nu stiti fratilor, doar sa`l atacati pe Lacatus.
nu ii vreau pe Banel si pe Lovin in echipa, nu il vreau pe arthuro in atac si pe Stancu pe banca, nu il vreau pe tiago rezerva, pe Dayro in banda sau in mijloc, il vreau in fata langa Bogdan....dar conteaza ce vreau eu, sau voi???
as vrea enorm de mult sa vad jocul Stelei exact in aceeasi componenta, fix acelasi lot, cu acelasi antrenor, dar nepatronata de oier, fara indicatii "tactice" si presiuni pt a juca cine nu merita doar pt a fi vandut.
sunt sigur ca nu ar fi jocul asta, nu zic ca am avea 2-3 goluri avantaj la pauza, ca am lua UEFA si am da jucatori Barcelonei si Milanului, dar am fi toti multumiti.
DAR CU OAIA NU SE POATE ALTCEVA
Nu indraznesc eu sa ii dau lectii marelui antrenor Lacatus.A demonstrat in meciurile de pana acum ca e un supraantrenor.
Trebuie sa te calmezi. Asteapta sa se termine dubla cu Galata si dupa o sa vedem daca ai dreptate sau nu.
Tu catagoriesti stelistii,ceea ce-i grabv!Fiecare are dreptul la o opinie...uite,eu il respect enorm pe Lacatus,pentrui ceea ce a facut pt Steaua,insa ue cred ca nu are stofa pentru a fi antrenor la Steaua...
scuze ca te`am omis printre cei nominalizati, dar erai inclusi la aia neimportanti
zici asta zilnic, ca nu are stofa, nu conteaza stofa la Steaua lui Becali, poti sa ai stofa lui Mourinho, Ferguson, Capello si Lippi la un loc; aici daca il ai patron pe Becali, nu poti antrena
Neimportant esti tu,nici nu te cunosc!Uita-te lingaule la ce-am postat pana acum,si vezi...i-am luat apararea lui Laca de destule ori,insa nu pot sa suport ce jucam acum!Ce-am jucat azi?Am castigat dintr-un autogol si o faza la nimereala!Astia,marii fani Laca...nu au inteligenta sa deosebeasca JUCATORUL Lacatus de ANTRENORUL Lacatus,care-i praf...undeva la nivelul lui Hagi...
Nu te stresa din cauza nimicului asta.
Asta crede ca "devotamentul" asta naiv ii da eticheta de mare stelist...
Din pacate,vad ca nu doar calitatea fotbalului a scazut la Steaua,ci si cea a suporterilor...
dar la ce mai era nevoie si de Lovin cand era Radoi in locul lui?
Pai eu cred ca i-a jucat pe amandoi deoarece Lovin e inchizator de profesie iar Radoi nu. Dupa cum ai vazut, in a doua jumatate Radoi numai inchizator n-a fost, a impins jocul in fata. In plus, Radoi e foarte bun la casa omului pentru ca-i polivalent, si-n cazul unei eventuale accidentari la fundasii centrali Radoi putea cobori in aparare iar Lovin ar fi ramas singur la inchidere, iar schimbarea n-ar fi fost fundas central cu fundas central ci fundas central cu mijlocas.
Nu indraznesc eu sa ii dau lectii marelui antrenor Lacatus.
A demonstrat in meciurile de pana acum ca e un supraantrenor.
Ba da', la Vaslui a jucat Goian?
DAAAAAAAAA, a jucat titular si l`a scapt din marcaj pe Ljubinkovici la gol, asa e...
f234567k
L-am vazut pe Skibbe dupa meci.
Era palid la fata.
Cred ca si-a dat seama ca nu are sanse.
Probabil eficienta lui Arthuro, sarjele lui Nicolita sau siguranta interventiilor lui Lovin i-au aratat ca inca nu e pregatit sa joace contra unui antrenor de talia lui Lacatus.
Desi multi carcotasi zic ca Skibbe a plecat frecandu-si mainile eu va asigur ca nu e adevarat.
Ii e frica de noi.Si isi freaca mainile doar ca sa si le incalzeasca.Pt ca victoria clara cu Poli Iasi i-a dat fiori reci!
Lacatus o sa il umileasca!