sa puneti si voi meciu pe tracker dupa ce se termina...sau cand puteti...
sa puneti si voi meciu pe tracker dupa ce se termina...sau cand puteti...
Bulaaaaaan!V-am zis eu ca norocu' ne salveaza...e singuirul care ne poate salva!
Gol dupa o faza lucrata intens la antrenamente.
Noroc ca si-au dat astia autogol, nu cred ca le-am fi dat gol altfel
ce fain...autogol.....
ce fazaaaaa :X:X bah imi place ce faze scoate Lacatus din joben , doamneeee ati vazut cum a lovit mingea arturo asta sigur nu a invatato la cordoba ?? bine Laca spargem si pa Galata si dam peste nas tuturor:)))
norocul tine cu cei puternici. si CFR-ul etapa trecuta a primit cadou doua autogoluri...
in sfarsit ...o viteza mai buna...
ce fazaaaaa :X:X bah imi place ce faze scoate Lacatus din joben , doamneeee ati vazut cum a lovit mingea arturo?? bine Laca spargem si pa Galata si dam peste nas tuturor:)))
Voi sunteti constienti de faptul ca sezonul asta de Liga 1 noi n-am dat practic nici un gol dintr-o faza lucrata
))?... Daca e sa fiu carcotas as spune ca n-am dat nici macar unul de la golul lui Badea cu Victoria Plzen din amicale
)) ... pana acu la marcatori in contu nostru putem sa-l trecem pe Stelica*2 plus tristu asta de azi
))...
norocul tine cu cei puternici. si CFR-ul etapa trecuta a primit cadou doua autogoluri...
ai ma dao dreaq de treaba cum poti sa zici asea ceva??? ghinionu lu popa nu norocu nostru , am fi avut noroc daca aveam vreo 5 mingi care intalneau bara sau pur si simplu mingea nu vroia sa intre in poarta nu asea
)
ce fazaaaaa :X:X bah imi place ce faze scoate Lacatus din joben , doamneeee ati vazut cum a lovit mingea arturo?? bine Laca spargem si pa Galata si dam peste nas tuturor:)))Voi sunteti constienti de faptul ca sezonul asta de Liga 1 noi n-am dat practic nici un gol dintr-o faza lucrata
))?... Daca e sa fiu carcotas as spune ca n-am dat nici macar unul de la golul lui Badea cu Victoria Plzen din amicale
)) ... pana acu la marcatori in contu nostru putem sa-l trecem pe Stelica*2 plus tristu asta de azi
))...
cand dadeam goluri din faze fixe... nu era bine ca nu dadeam din actiune.
acum cand dam din actiune si mai primim si cate un autogol... nu e bine ca nu dam din faze lucrare...
cum e bine?>
norocul tine cu cei puternici. si CFR-ul etapa trecuta a primit cadou doua autogoluri...ai ma dao dreaq de treaba cum poti sa zici asea ceva??? ghinionu lu popa nu norocu nostru , am fi avut noroc daca aveam vreo 5 mingi care intalneau bara sau pur si simplu mingea nu vroia sa intre in poarta nu asea
)
pai daca dadeam de 5 ori in bara atunci era ghinion...
)
Cum Doamne poti sa gresesti o pasa in fata la 10 metri? iesi banele odata!
bodanelu
pai vezi ce arata meciurile de pana acuma? ca jocul pe faza fixa a fost in totalitate meritul executantului si anume mendoza , acuma cum numai facem nimic din faza fixa?? si cand faza fixa dispare se vede minunatia de fotbal pe care o avem
bodanelupai vezi ce arata meciurile de pana acuma? ca jocul pa faza fixa a fost in totalitate meritul executantului si anume mendoza , acuma cum numai facem nimic din faza fixa?? si cand faza fixa dispare se vede minunatia de fotbal pe care o avem
si pe vremea lui Hagi? tot mendoza centra?
Bodanelu,bine ar fi sa jucam si noi un pic de fotbal...macar cat Rapid sau Chefere...
Foarte prost si-au pus astia de la Antena 1 camerele!
Aproape nici un offside nu e filmat din unghi bun sa isi dea tot omu seama daca a fost sau nu...
bine ar fi sa deveniti suporterii lor.. ca doar joaca fotbal.
pariu ca orice antrenor ar veni la Steaua, dupa doua meciuri are frigiderul plin. pretentiosi mai sunteti mai baieti...
Da bre bodanelu, halal moft ca o echipa de fotbal sa joace FOTBAL.
Buuuun.... iese varfu' impins si intra B. Stancu. Sa vedem acum viteza atacantilor nostri... SUCCES!
In sfarsit Stancu joaca pe pozitia lui. Sa-l vedem si noi de ce e in stare...
valei ce meci stresant:|
:|..stiu ca Iasi tine meciu numai la mijloc..dar la echipa noastra ar trebui sa le dam macar 3 goluri..orice ar fi...uyn lucru e sigur...ne rebuie un antrenor...nu fosta legenda ...antrenor care nu prea a fost el vedeta da sa stie sa antreneze...cum dracu de Laca il tine pe Banel in echipa....dak nu reusim sa batem Iasi la diferenta..ce pretenti sa avem ma ca rapid sau CFR..aia joaca fotbal...puteti sa ma contraziceti..dar ei jaoaca fotbal
bine ar fi sa deveniti suporterii lor.. ca doar joaca fotbal.pariu ca orice antrenor ar veni la Steaua, dupa doua meciuri are frigiderul plin. pretentiosi mai sunteti mai baieti...
da chiar asea ce dracu atatea pretenti ma sa jucam fotbal ?
Da bre bodanelu, halal moft ca o echipa de fotbal sa joace FOTBAL.
tu nu intelegi ca nu se vrea performanta la noi? atat timp cat e Becali la echipa nu o sa avem un antrenor de valoare? pentru ca: COSTA!!!
Lacatus e cea mai buna solutie acum.
ce frumos....cei mai buni oameni ai Stelei sunt la pamant~X(
bine ar fi sa deveniti suporterii lor.. ca doar joaca fotbal.pariu ca orice antrenor ar veni la Steaua, dupa doua meciuri are frigiderul plin. pretentiosi mai sunteti mai baieti...
Mi se pare jalnic ca nu observi ce jucam!Iti spun eu:NIMIC!Toti suntem stelisti!Toti vrem binele Stelei.Toti il iubim pe Laca,este simbolul nostru!Dar acum nu7 mai este jucator,e antrenor,iar jocul Stelei sub era sa este cel putin la fel de prost ca el sub era lui nOlaroiu sau Hagi...