ii da lecti popa si la o asea diferenta de lot e inadmisibil asea ceva
ii da lecti popa si la o asea diferenta de lot e inadmisibil asea ceva
Dayro inoata pe teren din cauza antenorului limitat pe care-l avem.
INCREDIBIL FRATE, nu stiu cum se mai suporta deontologii de pe site.
Chiar trebuie sa ne batem joc de acesti jucatori?
Ce vina au Dayro sau Janos de sunt obligati sa joace langa un Lovin sau Banel?
Dayro inoata pe teren din cauza antenorului limitat pe care-l avem.INCREDIBIL FRATE, nu stiu cum se mai suporta deontologii de pe site.
Chiar trebuie sa ne batem joc de acesti jucatori?
Ce vina au Dayro sau Janos de sunt obligati sa joace langa un Lovin sau Banel?
si imi zici cu cine ar putea sa joace???Toja cred ca ar juca mai rau ca Banel in acest moment.....iar in locul lui Lovin cred ca ar fi bun Tiago....dara altcineva nu prea.....ma rog...Ochirosii in locul lui Banel dar :-?? cine stie
Pacat ca numai la lansarile astea avem si noi ocazii....
2 cuvinte: alt antrenor. Ajunge un sezon de joc sters.
si imi zici cu cine ar putea sa joace???Toja cred ca ar juca mai rau ca Banel in acest moment.....iar in locul lui Lovin cred ca ar fi bun Tiago....dara altcineva nu prea.....ma rog...Ochirosii in locul lui Banel dar :-?? cine stie
Rica a jucat destul de bine cu Roma si Brasov.
Ochirosii macar nu face prostiile pe care le face Banel in teren.
Iar rolul unui antrenor nu se limiteaza la a alege 11 jucatori si a-i trimite in teren.
Asta niciodata! Asa antrenor pot fi si eu.
Nu are nici o solutie la pressingul iesenilor, ii iroseste pe Dayro si Janos, care sunt prea departati si nu prea reusim sa trecem de mijlocul terenului.
POPA CE LOT ARE?
Tojaaaaaaaaaaaaaa salveaza-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeee!
Hai Dayrooooo, bag`o draq in poarta...
meciul care il vad e Iasi Steaua sau Iasi FC caracal?
intr-un chenar de 50 pe 50 in care sunt toti jucatorii de pe teren sa construiti voi mah...
o echipa care se apara cu toti jucatorii e foarte greu de desfacut. si ce am vazut eu, jocul pe flancuri care merge.
in rest, Dayro are om dupa el tot timpul... nu are ce sa faca decat sa-l alerge pe ala sa-l oboseasca. sau sa mai bagam un al doilea jucator de creatie (????)
Oamenii astia ai lui Voiculescu ar putea sa inregistreze comentariu de la un meci de-al nostru si sa-l puna la toate.Deja sunt clasice:"min 30 nicio ocazie pentru Steaua" "Steaua nu pune pericol" "Antrenorul(adversarilor bineinteles) a anihilat perfect jocul Stelei" and so on and so on...
intr-un chenar de 50 pe 50 in care sunt toti jucatorii de pe teren sa construiti voi mah...
Si ce vrei sa spui omule?
Ca Barcelona sau Real ar trebui sa se predea in fata unei echipe ca Iasi si a antrenorului Popica?
Hai las-o dracului de treaba, trebuie sa-i spulberam pe astia, la ce lot avem.
Dinamo le da 5-0, Rapid la fel, CFR la fel.
Cum vreti sa avem sanse la locurile 1-5 in acest mod?
Se pare ca atat ne poate oferi simbolul.Meciuri chinuite,fara faze de poarta,fara actiuni elaborate.
Daca castigam,o facem dintr-o executie personala sau din hazard.
Jucam cel mai slab fotbal dintre primele 5-6 echipe din Romania!
Cat mai trebuie sa induram rusinea asta de joc?
Cata nesimtire poate sa aiba un antrenor -simbol,incat sa ne chinuie in halul asta?
Ce pretentii sa mai avem,daca cu descultii astia nu cream nimic?
o prima repriza...trista...
De acum e clar: Lacatus sa aiba decenta sa plece dupa dubla cu Galata, INDIFERENT de rezultat.
Ce se intampla aici nu e dovada de iubire fata de Steaua, ci de un EGOISM mascat.
Daca Laca e stelist, trebuie sa fie realist si sa-si doreasca performanta la Steaua.
Chiar si fara el (sau tocmai de-aia!).
intr-un chenar de 50 pe 50 in care sunt toti jucatorii de pe teren sa construiti voi mah...Si ce vrei sa spui omule?
Ca Barcelona sau Real ar trebui sa se predea in fata unei echipe ca Iasi si a antrenorului Popica?
Hai las-o dracului de treaba, trebuie sa-i spulberam pe astia, la ce lot avem.
Dinamo le da 5-0, Rapid la fel, CFR la fel.
Cum vreti sa avem sanse la locurile 1-5 in acest mod?
ce ma intereseaza pe mine barca sau real????
esti tu sigur? de ce nu te duci tu sa antrenezi?
2 cuvinte: alt antrenor. Ajunge un sezon de joc sters.
din pacate sunt si eu de acord
cand incepi un meci cu Iasi cu 6 fundasi e clara treaba
am ajuns sa tanjesc dupa jocul tuciuriilor , au facut echipa in 2 luni si noi nu reusim de cativa ani
ce ma intristeaza e ca la orizont se intrevede umbra lui Olaroiu. cred ca suntem condamnati sa jucam 10 ani ca dracu, sa avem rezultate cu ajutorul valizelor si pungilor. asta e adevarul;. nu am reusit sa luam un campionat ca lumea, cu 4-5 etape inainte, de mult. noroc cu pungile lui nea Jiji.
Fratilor, am vazut multe pana la cei 42 de ani ai mei, eliminari rusinoase si inexplicabile, cu Sticla Ariesu Turda, sau cu Poli Tim. in finala cupei, dar sincer nu inteleg jocul pe care-l practicam azi...Usurel, nici vorba sa-l invinui pe Marius, niciodata, Steaua are mai mult decat ii trebuie, doi antrenori unul in teren si altul pe banca, amandoi doua legende ale Stelei, unul in devenire, iar cel de pe banca nu are rost sa mai spun, il stiu pana si copiii...Totusi jocul nu merge si aici banui oierul si jucatorii, nu mai exista acel spirit ros-albastru.Sa dea Dumnezeu sa iesim cu bine din acest joc incalcit, in care fara nicio impotrivire ne complacem....
Joc penibil, execrabil si un antrenor, imi pare rau s-o spun, pe masura. Ne meritam soarta. Lovinho si Ciordelinho ar trebui acuzati pentru port ilegal al echipamentului ros-albastru. Teoretic e imposibil ca Steaua sa joace atat de slab, fara pic de orientare, vlaga si luciditate. Dupa o asemenea repriza, oare cum mai poate spera suporterul stelist la o victorie in dubla cu Galata ? Suntem chiar atat de ipocriti incat sa ne mintim pe fata ? Eu nu. M-am saturat inca din sezonul trecut de victoriile la limita, 1-0, 2-1, obtinute in ultimele minute. Asa s-a intamplat si cu Brasovul si din pacate doar asa va putea Steaua castiga. Altfel e improbabil. Nu ma intereseaza de Becali, Argaseala. Vreau ca echipa sa joace, indiferent de numele jucatorilor. Lacatus e principalul vinovat ca nu a eliminat toate nulitatile in intersezon, ba mai mult, incepe cu 2 dintre cei mai slabi fotbalisti ai campionatului trecut, in primul 11. Incredibil. Oare unde se va ajunge ?
ce ma intereseaza pe mine barca sau real????esti tu sigur? de ce nu te duci tu sa antrenezi?
Pai atunci hai naibii sa ne stabilm obiectiv locurile 5-8.
Si cand o echipa se apara cu noi, sa ne suparam, sa ne luam jucariile si sa plecam acasa in semn de protest.
Pentru ca la nivelul asta se prezinta Steaua "antrenata" de antrenorul curent.
Slabe sperante sa trecem de Galata cu jocul asta.....
Poate ca Laca ar trebui sa plece pana nu va ajunge sa fie injurat pe Ghencea
Stati asa...sa vedeti ce ne rupem paru' din cap cu Cimbom...cand l-o pune simbolu' pe Jagardel titular...de!...sa nu-l demoralizeze...bagami-as picioarele in ea de demoralizare...Dar stiti ce e tare? Parerea mea e ca daca da cineva gol in seara asta, Banitza il da...altcineva , Dumnezeu cu mila...Sa vedeti rasu dracului atunci, parca vad ca apare vreunu' cu"mareee jucator"... Oricum, ideea e ca nu suntem pe drumul cel bun:maine joaca Parpanghel cu grofii...sa vedem ce fac si aia:poate pierd amandoua.
P.S. Forza Carlsberg !
Tojaaaaaaaaaaaaaa salveaza-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
e
eeeeeeeeee!
Sa fim seriosi!Jucatori avem,n-avem insa antrenor...
Stati asa...sa vedeti ce ne rupem paru' din cap cu Cimbom...cand l-o pune simbolu' pe Jagardel titular...de!...sa nu-l demoralizeze...bagami-as picioarele in ea de demoralizare...Dar stiti ce e tare? Parerea mea e ca daca da cineva gol in seara asta, Banitza il da...altcineva , Dumnezeu cu mila...Sa vedeti rasu dracului atunci, parca vad ca apare vreunu' cu"mareee jucator"... Oricum, ideea e ca nu suntem pe drumul cel bun:maine joaca Parpanghel cu grofii...sa vedem ce fac si aia:poate pierd amandoua.P.S. Forza Carlsberg !
Heineken,Redd's?Mai conteaza?Si Noroc(ul) e bun la ce jucam noi acum...
Catastrofa! Lacatus nu a fost in stare sa puna in teren niste jucatori ca Dayro, Szekely, Arthuro, etc astfel incat sa nu ne mai chinuim in meciuri de genu asta. Lacatus nu e antrenor de teapa Stelei si nu cred ca cineva poate aduce contra argumente acestei afirmatii.
FARA Nicolita SI Lovin IN TEREN ! SUNT NISTE JUCATORI TERMINATI !