FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Brasov 2 - 1

«123456»
AdrianUltras2504.08.2008 11:38

SSK

Nu am absolut nici o problema cu Lacatus.

Vreau doar sa plece.

Pt binele Stelei.

El a venit la Steaua si nu a facut altceva decat sa ne bage noua pumnul in gura.

Noi nu mai putem striga de becalii sau face altceva pt ca daca o facem, imediat vine Laca si zice ca e un caz izolat, ca pe adevaratii stelisti nu ii deranjeaza ce se intampla la Steaua,etc.

Lacatus e clar ca nu e antrenor de Steaua.

Fara suparare.

Se zice ca un antrenor mare se vede la pauza si la schimbari.

In cazul lui Lacatus, daca luam doar schimbarile, realizam ca e un 0.

Ai zis ca am avut 5-6 ocazii.

Am jucat cu o nou-promovata pe Ghencea.

Sunt oare destule 5 - 6 ocazii in 90 de minute?

Ti se pare destule.

Cate ocazii am avut pana la golul lui Dayro?Gol venit din noroc.Pt ca daca Stelica nu se prostea, si dadea in aut, ciuciu gol.

Arthuro a demonstrat ca statistica(chiar daca e de pe wikipedia) e adevarata.

E un atacant care nu se lipeste la gol.

Da de obicei 4-5 goluri pe sezon.Nu cred ca va depasi acest numar anul asta.

Si am mai observat la el un lucru foarte deranjant: stie sa joace doar cu stangul.

Cu dreptul e varza.

Poate iti amintesti faza in care a intrat pe dreapta in careu si in loc sa traga, a fost deposedat de un fundas.De ce?Pt ca el incerca sa loveasca mingea cu exteriorul piciorului stanga si astepta sa si-o potriveasca.

Ca sa nu mai vorbesc de ratarea cu poarta in fata cand nu stiu cum a lovit mingea cu stangul.A dat-o oricum incredibil de prost.(si acolo trebuia sa bage tot dreptul pt ca mingea venea din stanga dar se pare ca nu stie nici cu latul sa dea cu piciorul drept).

Peseiro nu e Mourinho.

Dar e de o luna la echipa si echipa lui joaca fotbal.

Joaca foarte in viteza, nu stiu daca ai vazut meciul lor.

Si pe langa asta, boia ala, e folosit varf impins, dar nu pivot.

El e varf impins, sta tot timpul cu fata la poarta si toate mingile pe care le prinde le trage la poarta, nu le intoarce pt colegi.

Vreau sa mai zic ceva.

Pe benzi au jucat Dayro si Szekely.

Neaga a fost folosit in centru si nu a jucat nimic.

Zona centrala a echipei a suferit pt ca el si Lovin au fost 0.

Noroc cu Dayro ca mai intra in centru si limpezea jocul.

Prepeleak04.08.2008 11:46

SSK, punct ochit, punct lovit. Olaroiu poarta responsabilitatea jocului lipsit de idei al Stelei si a unei parti a efectivului actual. Promit sa nu mai scriu asa mult dar recurg la o noua evocare.

Olaroiu era in primul rand un antrenor preocupat sa nu piarda: doi inchizatori, varf "de careu", pasa lunga pe pivot. Succesul lui intern este datorat in mare parte subtirimii lotului adversarelor. Era suficient sa joci tactic bine ca sa te impui intr-o cursa lunga iar cel extern este consecinta unei conjuncturi favorabile - Betis vraiste, Rapid in sferturi... si nici Boro nu era echipa (nu imi e rusine sa o spun si nici nu doresc sa ii stirbesc din merite lui Olaroiu, facea bine ce isi propusese sa faca).

Haideti sa mergem inainte de Oli si sa ne amintim, selectiv, de atacantii Stelei incepand cu antrenorul de azi. Lacatus, Piturca, Ilie Dumitrescu, Vladoiu, Adrian Ilie, Sabin Ilie, Ioan Viorel, Claudiu Raducanu. Puteti sa va ganditi la un "atacant de careu" la Steaua din anii '80 '90? Unul bun, care sa iasa in evidenta? Inalt, puternic, cu o lovitura teribila de cap? Eu nu imi amintesc. Imi amintesc insa de un jucator inalt jucat initial ca varf: Iulian Filipescu... mutat la mijloc si ulterior fundas dreapta de circumstanta (si era bun acolo). De ce? pentru ca Steaua reprezinta traditional echipa de firul ierbii, rapida, care paseaza, dribleaza si isi creeaza ocazii din naucirea si destabilizarea adversarului.

Primul care a schimbat ceva in rau a fost Piturca, apoi Olaroiu a desavarsit opera. De ceva vreme toti considera ca ne trebuie (inclusiv stelist24/24) un atacant de careu, adica un pivot. Incapand cu Piti si Oli... la Steaua nu mai au loc jucatorii mici si rapizi: "Florentin Dumitru nu e de Steaua, e prea mic de statura" (e drept ca Dumitru nu mai era in forma dar fusese foarte bun acolo) culminand cu alungarea lui Elton. Nu va pare macar putin rau de brazilianul acela bijuterie? De cand are Steaua nevoie de Vieri ori de Koller? De ce am avut nevoie de Victoras Iacob? De ce Pepe Moreno, Arthuro, Kapetanos? De ce nu Dayro, Badea, Stancu, Neaga varfuri? Traditia ne obliga la viteza si fantezie. Hai sa lasam pentru dinamovisti atacantul gen Marius Niculae... adica un fel de Camataru iar noi sa savuram floricica, driblingul, metafora fotbalistica si nu-mi spuneti ca in Europa nu se mai joaca asa pentru ca acum exact asa se joaca. Doar italienii continua sa joace cu atacantul acela masiv care se intoarce spre poarta cu viteza fulgeratoare a unui elefant iar spaniolii castiga campionatul european cu David Villa si cu Torres.

Hai sa ii uitam pe Piti si pe Oli!

Hai Steaua!

SSK04.08.2008 11:51

@jcd

Si tu ai un fix cu Plesan. Iarta-ma, dar se pare ca pana acum NIMENI n-a stiut sa-l valorifice pe Plesan. Nu te face sa te intrebi: e oare ceva de valorificat? Iar Banel n-a jucat niciodata exceptional la Steaua. A avut un retur foarte bun in 2006, cu gol spectaculos cu Poli, 2 goluri la Betis, gol in tiganie. Si atat. De atunci - praf.

@Adrian

Lacatus n-a pus pumnul in gura nimanui! Faptul ca lumea nu-l critica pe Becali pentru a-l menaja pe Lacatus nu se datoreaza "pumnului in gura" pe care-l visezi, ci exact faptului ca lumea-l iubeste pe Lacatus. Evident ca Becali a mizat pe asta, dar nu ne putem opri din a-l iubi pe Lacatus doar ca sa avem din nou libertatea de a-l injura pe Becali. In plus, daca e cazul, sunt sigur ca cele 2 vor coexista.

In rest, pot fi de acord cu multe argumente punctuale. Si eu il vad pe Stancu atacant. Pe Dayro il vad un fel de Mutu la Fiorentina, un al 2-lea varf care vine din spate dar care stie sa faca si jocul. La fel, n-as vrea sa existe schimbarea benzilor, pentru ca e clar ca nu da rezultate. Dar astea sunt chibiteli de pe margine, iar in timpul jocului datoria de baza a chibitului este sa taca :) Suntem o tara de antrenori, deocamdata Lacatus e singurul oficial si intrucat, din intamplare, e si simbolul Stelei (EL, nu si Iordanescu, Tudorel Stoica, Iovan, Balint, Belodedici cum zicea cineva mai ieri - jucatori uriasi altfel, dar nu Simboluri cu S, la fel cum la Dinamo doar Dinu e simbol, nu si Lucescu, nu si Nunweiller, nici macar raposatul Dumitrache), eu il sustin pe Lacatus. Si pretind, daca nu sustinere din partea tuturor, macar respect, tocmai pentru ca e Simbolul nostru.

Prepeleak, subscriu in totalitate! Hai sa jucam cu Dayro si Stancu in atac! Hai sa-i uitam pe Piti si pe Oli!

Hai Steaua! Hai Laca! Hai baietii! :)

bruno castellano04.08.2008 12:00

"Practic Dayro primeste libertatea de miscare a unui varf, iar Neaga capata locul de mijlocas ofensiv pentru ca el, spre deosebire de columbian, face binisor si defensiva. Eram penibili la cornerele Vasluiului cand singurul ramas in ofensiva era Dayro iar Arthuro (varful de lance) venea in careu. Dayro trebuie sa joace atacant."

de-acord cu colegul de pe foruum dar, Dayro inca nu poate juca virf. spun inca pt ca, Steaua nu are un pasator mai bun decit el. Probabil ca ar juca mult mai bine ca virf...

Szecheli ar putea deveni coordonator in faza ofensiva dar, trebuie sa prinda mai mult curaj. si in plus cam sufera la exprimarte pe teren..

si eu cred c a, prin nefolosirea lui Nicolita Steaua are un plus in joc.

asteptam sa vedem ce poate si Toja asta ca, de astia care au venit in vara, ne-am convins...

AdrianUltras2504.08.2008 12:02

SSK

Multa lume zice ca nu Lacatus face schimbarile si tactica la Steaua si ca nu ar trebui acuzat pt jocul slab al echipei.

Dar atunci de ce nu pleaca Laca?

Faptul ca lumea il iubeste pe Lacatus e un pumn in gura.Pt ca in momentul de fata becaliotul se foloseste de treaba asta.

Practica Lacatus a devenit scutul lui.

Si prin declaratiile pro Gigi pe care le face("eu sunt prieten cu Gigi", "ne intelegem bine","lucram bine impreuna", "acum Gigi, acum") nu le da peste nas ultrasilor care plang ca ala murdareste Steaua?

Hai sa te mai intreb ceva.

O sa il mai iubesti pe Lacatus daca ajuta la distrugerea Stelei?

SSK04.08.2008 12:07

Lacatus n-o sa ajute la distrugerea Stelei. Iar dragostea fata de Lacatus e mai mare decat ura fata de Becali. De altfel, se vede meci de meci asta. Daca asta e "pumnul in gura" de care vorbeai, admit - suntem fortati sa suportam. Pe de alta parte, nici Becali nu poate face orice cat timp Lacatus e la Steaua.

Burebistaaa04.08.2008 12:28

DE UNDE DESCARCAM MELODIA DE LA GOLURILE Stelei???? Are cineva idee?

AdrianUltras2504.08.2008 12:33
de-acord cu colegul de pe foruum dar, Dayro inca nu poate juca virf. spun inca pt ca, Steaua nu are un pasator mai bun decit el. Probabil ca ar juca mult mai bine ca virf...

Szecheli ar putea deveni coordonator in faza ofensiva dar, trebuie sa prinda mai mult curaj. si in plus cam sufera la exprimarte pe teren..

si eu cred c a, prin nefolosirea lui Nicolita Steaua are un plus in joc.

asteptam sa vedem ce poate si Toja asta ca, de astia care au venit in vara, ne-am convins...

NU.

NU SUNT DE ACORD.

Si stii de ce?

Pt ca noi avem pasatori foarte buni.

Cu un sistem 4-4-2 in care sunt folositi 2 jucatori de viteza in atac(Dayro, Stancu, poate si Neaga) si 4 mijlocasi asezati in cruce nu in linie poti face treaba foarte buna.

Ma refer aici la un mijloc Ov Petre(la inchidere)-Szekely----Ochirosii(pe benzi)-Plesan(mijlocas ofensiv).

Si daca joci cum zic eu, nu ai nevoie de playmaker.

Ai o cruce la mijloc, o cruce foarte mobila.

In momentul cand te aperi, mijlocasii laterali iti stau la mijloc iar mijlocasul ofensiv vine in centru.In tot acest timp, mijlocasul la inchidere ara zona din fata fundasilor nostri.

O sa ziceti ca e periculos sa joci asa, cu doar 1 inchizator, dar nu e.

Nu e pt ca fundasii laterali urca la nivelul inchizatorului formandu-se practic o asezare

2(fundasii centrali-3(fundasii laterali si inchizatorul)-3(ceilalti 3 mijlocasi)-2 (atacantii care vin in linie cu fundasii centrali adversi, asteptand pasele lungi printre sau peste.tineti cont ca vorbim de atacanti de viteza)

Cu un astefel de 2-3-3-2 esti destul de blindat in ceea ce priveste centrul terenului si laturile sale.Practic, in astfel de momente, tu joci cu 3 inchizatori.E astfel foarte greu pt echipa adversa sa construiasca ceva.

Singurul punct slab e intr-adevar jocul pe margini.

Fundasii tai laterali sunt mai avansati.Si daca adversarul are mijlocasi laterali de viteza acestia pot scapa cu mingea la picior.Ar urma deci centrari pe care o echipa care are un fundas ca Goian ar putea sa le culeaga foarte usor.

In faza de atac inchizatorul urca la centrul terenului iar fundasii laterali urca si ei pana la nivel de mijlocas.

Pt ca nu joci cu varfuri puternice si inalte, centrarile devin inutile.

Asa ca mijlocasii laterali nu mai sunt pusi sa are benzile.

Sunt in schimb obligati sa intre in diagonala spre poarta luand rol de mijlocas ofensiv central.

Echipa devine un fel de 2(fundasii centrali)-1(inchizatorul)-2(fundasii laterali adusi la nivel de mijlocasi)-3(mijlocasi ofensivi-2(atacantii)

Echipa adversa e inghesuita pe centru.

Aici, daca ai jucatori tehnici si de viteza, poti foarte usor, prin triunghiuri de pase sau 1-2uri sa iti depasesti adversarii.Nu iau in calcul calitatile individuale a jucatorilor.

Un om ca Dayro sunt sigur ca ar putea sa ia mingea sa o care pana in poarta.

Oricum.Cand ai 3 oameni in fata careului si 2 in careu, posibilitatile cresc enorm.

Suturile de la distanta pot creste ca numar.Si faptul ca in careu ai multi oameni inseamna ca pot aparea devieri norocoase, care iti aduc de multe ori goluri.

Pe langa asta, mai sunt si pasele printre.

In meciul cu Roma, Neaga si Dayro au aratat ca iubesc acest gen de pase.Chiar si Kapetanos a avut o sansa de gol iar el e lent.

Jucatorii de viteza se pot desprinde usor de fundasii adversi si pot urma alte pase sau suturi.

Si noi avem jucatori de viteza: Ochirosii,Szekely,Neaga,Dayro,Stancu.

Avem si pasatori fini:Plesan,Neaga,Dayro.

Deci se poate.

Totul e sa se vrea schimbarea asta.

Dar nu cred ca se vrea.

Pt ca stilul asta de joc e total opus celui italian.

E prea artistic, prea multe riscuri.

In faza de atac, ramai cu doar 2 fundasi in jumatatea ta.

Si daca nu esti atent adversarul te poate surprinde cu pase lungi pe centru sau pe margini.

Astept acum sa vina Marius sa ma ia iar la rost cu marginile terenului.

Mie nu imi place jocul pe flancuri.

Nu cred ca e potrivit pt Steaua.

Insistam prea mult pe centrari.

Inainte, asa era jocul lui dinam0.

straluceascu fugea si centra si dudu georgescu punea capul si iesea golgeter.

Steaua in schimb juca pe jos, in viteza.

Acum s-au schimbat vad ca treburile.

dinam0 joaca pe jos, in viteza, cu pase printre, pt 2 varfuri care stau tot timpul cu fata la poarta in timp ce noi ne obosim cu centrari.Pacat ca ne lipseste dudu georgescu.

SSK

Becalii deja face orice!

Mai ti minte: "acum Gigi, acum"?

oana todor04.08.2008 12:37
DE UNDE DESCARCAM MELODIA DE LA GOLURILE Stelei???? Are cineva idee?

eu am luat'o de pe bear share

DelPiero1004.08.2008 12:43

O gasiti pe odc...Mad-The concert...daca nu,v-o dau eu,ca-s baiat darnic! :biggrin:

Marius04.08.2008 12:49

Melodia o gasiti AICI

steado04.08.2008 12:50

"Profitand" de faptul ca meciurile transmise de noile televiziuni fantoma nu pot fi urmarite de toata prostimea, mi-am luat picioarele la spinare si m-am dus pe stadion.Prima oara dupa foarte mult timp, adica de prin '89...Pe atunci nu prea pierdeam vreun meci jucat in Ghencea...

Va spun cu toata sinceritatea ca la un meci mai slab al Stelei ca cel de aseara nu cred ca am asistat (ca spectator in tribune).Lipsa de omogenitate, joc lipsit de viteza, lipsa de imaginatie in faza ofensiva si mai ales la finalizare, erori elementare in aparare.Norocul a fost ca am intalnit o echipa mult prea politicoasa, care s-a marginit sa destrame atacurile noastre (ceea ce nici nu afost prea greu) si sa iasa timid la atac.Chiar si asa a reusit sa traga doua suturi sanatoase la poarta lui Zapata, unul a fost gol si unul a fost respins nu fara emotii...

Ne place sau nu, trebuie sa recunoastem, printre altele, ca Lacatus este un antrenor departe de pretentiile unei echipe ca Steaua.Eu o recunosc, si sunt unul care l-am urmarit si admirat pe jucatorul Lacatus in perioada lui de glorie, din acelasi colt al tribunei din care l-am urmarit si aseara, ca antrenor de data asta.Jucatorul este foarte departe de antrenorul de azi (sau invers).

Mi-a fost greu sa cred si sa accept ca dupa 20 de ani am vazut o echipa Steaua condusa de la margine de Lacatus, jucand atat de lent si haotic.Am ajuns chiar sa ma plictisesc pe stadion urmarind jocul Stelei !

In 20 de ani fotbalul a evoluat mult, atat pe planul angajamentului fizic cat si tactic.Echipa de aseara parea insa in urma cu 20 de ani fata de echipa in care juca Lacatus in anii '80, din toate punctele de vedere !

In rest, mare parte din constatarile lui AdrianUltras le-am facut si eu, si mi-am pus aceleasi intrebari, deci nu are rost sa mai insist.Un singur lucru nu pot sa-l cred si nu-i dau dreptate, anume faptul ca Lacatus ar lua bani de la jucatori.Cred ca e vorba mai degraba de un anumit orgoliu pedagogic prost inteles si aplicat de Lacatus, ceva de genul :"Bai Ochirosii si Bogdan Stancu, luati-o usor, ce vreti deja titulari la Steaua ? Mai trebuie sa cresteti bai baieti !" Pacat ...

AdrianUltras2504.08.2008 12:57

steado

S-ar putea sa ai dreptate in ceea ce priveste orgoliul lui Lacatus.

Nu m-am gandit la asta.

In momentul ala nu prea am gasit alta explicatie in ceea ce priveste titularizarea unui jucator ca Banel in dauna lui Ochirosii.

Totusi, daca e asa cum zici tu, Lacatus ar trebui sa stea un pic si sa se gandeasca cine era jucatorul de 22 de ani care a marcat din penalty la Sevilla si din cauza caruia bara transversala inca se mai clatina.

moni04.08.2008 13:07
O gasiti pe odc...Mad-The concert...daca nu,v-o dau eu,ca-s baiat darnic! :biggrin:

si cum ne o dai u ... daca esti darnic?

fedora04.08.2008 13:12

@Steado:

Multi adulti nu-si mai amintesc ca au fost copii.

Multi antrenori (nu doar Laca), fosti mari fotbalisti, uita ca la un moment dat au fost si ei niste pusti luati peste picior de colegii de antrenament. Diferenta e ca s-a gasit un antrenor care sa-i promoveze, sa aiba putina rabdare cu ei in primele meciuri in care tracul isi spune cuvantul.

Evident, nimeni nu garanteaza ca vei scoate fotbalisti senzationali din ei. Dar tinerea lor deoparte pe alte criterii decat valoarea va atrage o sansa mare ca ei sa se rateze si sa se maturizeze prea tarziu.

danimarcu04.08.2008 13:14
Si eu zic ca ar trebui sa le mai dam 2-3 meciuri si "magicienilor" lui Peseiro (pe care vad ca multi il idolatrizeaza deja)...sa vedem cata magie si cat balon de sapun e in jocul lor. S-ar putea sa avem surprize (placute)!

Nu-l idolatrizeaza nimeni.Chiar am spus-o ca ma mira ca un antrenor care aici in tara lui este considerat un loser,face treaba in Romania,iar Laca dupa un an nu a adus nimic nou...

Cãpitanul Stelei, Mirel Rãdoi, a vorbit la finalul partidei de asearã dintre Steaua și FC Brașov, despre cel mai important meci al etapei a III-a, Rapid - CFR Cluj :"Este un meci important și îmi este foarte greu sã spun cine va cîștiga. Dupã pãrerea mea, Rapid joacã cel mai frumos fotbal în acest campionat. Va fi un meci spectaculos, în care cea mai bunã echipã va cîștiga", a declarat Rãdoi.

Acum ce mai zici,si Mirel il idolatrizeaza pe Peseiro?...

Ascunsul dupa deget sau negarea realitatii nu sunt o solutie!

Normal ca imi doresc ca crapedul sa isi revina,si anume sa piarda cand nu te astepti,dar deocamdata nu e cazul.

Marius04.08.2008 13:16

Sebah si Adrian,

Va rog frumos sa continuati discutia in PM.

AdrianUltras2504.08.2008 13:18

Peseiro e intr-adevar considerat un antrenor moale in portugalia.

Exista cica povesti cum ca el ar fi fost injurat in fata de jucatori.

Problema e ca molaul se pare ca s-a schimbat.

Pe Marius Constantin cel putin l-a pus cu botul pe labe.

Iar in ceea ce priveste jocul echipei lui, no comment!

choli04.08.2008 13:41
vad ca mi ati sters mesajul de pe forum asa ca nu stiu daca a ajuns la cine trebuie. va rog frumos deschideti o sectiune pe site "Coltul MAESTRULUI" in care Adrian Ultras Multras, acest Cornelush Patatu al forumului fcsteaua.ro sa ne explice toate tainele acestui sport greu de deslusit de catre noi muritorii de rand. As dori sa ii puneti la dispozitie o tabla precum cea pe care o are Procurorul la emisiunea minutul 91 pentru a ne uimi pe toti cu tacticile sale. propun de asemenea o petitie online prin care sa cerem indepartarea acestei nulitati, acestei jigodii care vrea sa ne distruga, pe nume Lacatus si alta separata in care sa cerem aducerea unui tehnician adevarat, lucid, care poate face masinaria sa mearga in 1 luna jumate, adrianultrasmultra. Ultima idee este sa organizam un meeting prin care sa solicitam conduceerii acelasi lucru, sa purtam tricouri cu avatarul lui Multras si sa ne intalnim cu boul de Argaseala si cretinul de Gigi pentru a le spune cum ne-a deschis ochii multras si ne-a deslusit tainele unui 4-4-2 fara greseala. Multumim ultras multras pentru tot ce ai facut pentru Steaua, pentru trofeele si performantele aduse, pentru ca incurajezi echipa din fotoliul din albaiulia/Cluj, neaducandu-ti practic aportul, in nici macar un singur fel, la tot ce inseamna Steaua.

Pe de alta parte, militez pentru banarea lui Ovidiu SSK, acest fantezist care iubeste o javra si care spune ca il sustine. Nu avem nevoie de asemenea suporteri. Vrem aplaudaci de fotolii si suporteri de rezultat, care isi terfelesc gloriile. AFARA CU SSK! HAIDE MULTRAS lalalalala! HAIDE MULTRAS lalalalal!

super tare..........SUBSCRIU!

NU M-AM GANDIT...PARCA SEAMANA CU Cornel DINU

DelPiero1004.08.2008 14:04

Vezi taticu' ca la profilul meu scrie id-ul...pe mess,ce zici?

eduardo_stelist04.08.2008 14:05

Il urasc pe Adrian pt dispretul pe care il arata fata de Laca, dar nu pot sa nu marturisesc ca o eventuala asezare in teren a Stelei asa cum a descris`o el m`ar face fericti si cred ca ar da si rezultate.

As da orice sa il stiu pe Lacatus urmarind aceste posturi, citind toate aceste comentarii sau, macar un apropiat al ciobanului sa`i atraga atentia asupra tot ce se scrie aici.

Urmaresc cam peste tot comentariile la adresa Stelei, dar o multime de "adevarati" stelisti ca aici nu gasesti niciunde, oameni care critica si aplauda din dragoste pt echipa lor. Laca ar avea la ce sa se gandeasca daca v`ar urmari, dar slabe sanse.

Marius04.08.2008 14:06
NU, NU AVETI NICIUN DREPT LA OPINIE ATATA TIMP CAT OPINIA VOASTRA ESTE DE A DA IN ANTRENOR.

Din fericire traim intr-o tara libera astfel ca ne putem exprima liber ideile, indiferent de numele persoanei vizate. Evident, exprimarea libera se face si ea in cadrul unor limite, de limbaj, de bun simt, etc.

danimarcu04.08.2008 14:12
Urmaresc cam peste tot comentariile la adresa Stelei, dar o multime de "adevarati" stelisti ca aici nu gasesti niciunde, oameni care critica si aplauda din dragoste pt echipa lor. Laca ar avea la ce sa se gandeasca daca v`ar urmari, dar slabe sanse.

Asa-i ai dreptate!

Nimeni nu si-ar mai pierde timpul pe aici daca nu ar exista dragostea fata de echipa...

moni04.08.2008 14:18

Vezi taticu' ca la profilul meu scrie id-ul...pe mess,ce zici?

M am descurcat ... na fost greu ...pana la urma :P ... daca sunt blonda

AdrianUltras2504.08.2008 14:20
Il urasc pe Adrian pt dispretul pe care il arata fata de Laca,

Unde am aratat eu in posturile mele ura si dispret fata de Laca?

Ti se pare ca e ura si dispret cand zic ca nu e antrenor de nivelul Stelei?

Aia nu e ura, e realitate.

P.s. Eduardo, lui Laca nu ii prea pasa de suporteri.Ca daca ii pasa, nu se facea frate cu dracu.si stii despre cine vorbesc cand zic dracu.

CHOLI

da' cine a adus acele "ciurucuri" la Steaua?

Nu Laca cumva?

Nu el ii tine pe ratati gen surdu pt ca se antreneaza bine?

Nu el ii baga in teren pe pseudofotbalisti gen Nicolita si Badea?

NU, NU AVETI NICIUN DREPT LA OPINIE ATATA TIMP CAT OPINIA VOASTRA ESTE DE A DA IN ANTRENOR.

Corect! Am dat in antrenor, nu in simbolul Stelei, Lacatus.

Oricum jocul echipei creste de la meci la meci, abia astept sa vad cum va arata Steaua cu toja, Dayro, szekeli, si Ochirosii(mijlocul) pawel,Goian,Ghionea,emeghara si in atac .....cu cine fratilor ca sunt toti praf...cred ca,... Lacatus are valoare mai mare decat toti Neaga, Badea arthuro, kapetanos....si care mai sunt

Poate tu vezi asta.Eu nu vad nici o schimbare.Joaca la fel de haotic si fara idei.

Iar pe Ochirosii nu o sa il prea vezi tu titular la Steaua.

Daca nu a jucat acum, nu va juca nici mai incolo.

Nu Lacatus i-a adus pe acesti pseudojucatori din atac?

«123456»