FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Brasov 2 - 1

«123456»
AdrianUltras2504.08.2008 08:05
Raman la parerea ca fara Plesan nu avem centru! In rest mor, ma imbolnavesc, ma roade pe matze in fiecare meci cand ii baga pe Lovin si pe Nicolita! Un mijloc cu Ov Petre si Plesan extreme Dayro si Szekely asa ar merge zic yo! Stelist pana la moarte!

Si daca ne calificam cu Galata? O sa mai fie limitat Laca?

Lacatus nu o sa mai fie limitat.Lacatus este limitat.

Poate sa se si califice cu galata.Tot limitat ramane.

Cu bulan se poate face orice dar aia nu inseamna ca te si pricepi la ceea ce faci.

Si bulanul nu e etern.

Nu te supara ca iti zic prietene, dar parerea ta cu Dayro extrema e la fel de proasta ca si cea a lui Lacatus cu Dayro mijlocas.

Oare ce trebuie sa faca baiatul asta ca sa inteleaga lumea ca el e atacant si nu mijlocas?

Tre sa isi scrie pe tricou?

Fara reprofilari!

Jucatorii sa fie folositi pe posturile lor!

Experimentele facute de Lacatus au dus la pierderea meciului cu Vaslui si la aproape dezastru in meciul cu Brasov.

Punker Boy04.08.2008 08:09

cu tot respectul domnilor, dar de cand se vorbeste despre rapid si mai ales de cand sunt laudati pe acest site? dupa parerea mea este o chestie foarte ciudata. sa nu uitam de greselile repetate ale arbitrului mai ales in prima repriza care, desi nu au fost importante, au fost multe si pur si simplu i-au macinat pe baietii nostri. bine asta nu scuza cu nimic schimbarile cel putin hilare pe care le-a facut Lacatus. sper ca macar dupa ce a vazut aseara sa isi dea seama ca jucatori precum Badea si Lovin sunt de cel mult Liga a doua. asta e tot ce am avut de spus.

Azazello04.08.2008 08:22
Cred ca impresiile la cald dauneaza grav sanatatii. Steaua n-a jucat deloc rau aseara, dar pe-aici vad ca a devenit o moda sa critice oricine orice.

Sa nu se inteleaga ca am ceva personal cu cei care doar critica: pur si simplu inteleg altfel sustinerea echipei. Mai ales de pe stadion. Critica duce la progres, dar doar daca e ponderata si constructiva.

Si eu zic ca ar trebui sa le mai dam 2-3 meciuri si "magicienilor" lui Peseiro (pe care vad ca multi il idolatrizeaza deja)...sa vedem cata magie si cat balon de sapun e in jocul lor. S-ar putea sa avem surprize (placute)!

Foarte bine punctat. Din pacate in sangele romanilor coexista lamentarea si extazul. Stai sa vazi ce de laude vor aparea dupa un meci bun ;).

DelPiero1004.08.2008 08:26
Raman la parerea ca fara Plesan nu avem centru! In rest mor, ma imbolnavesc, ma roade pe matze in fiecare meci cand ii baga pe Lovin si pe Nicolita! Un mijloc cu Ov Petre si Plesan extreme Dayro si Szekely asa ar merge zic yo! Stelist pana la moarte!

Del Piero

Pai cand eu ziceam ca trebuie 4-4-2 nu tot tu ziceai ca Laca in sus si Laca in jos?

Choli

Daca doar Dayro stie sa dea in minge, vina cui e?

Nu cumva a antrenorului care nu a cumparat jucatori care sa poata da in minge?

Desi la Steaua nu e cazul.Dayro, Ochirosii,Plesan si Szekely sunt jucatori totusi de calitate

Eu mah?Ma confunzi...nu's eu sustinatorul lui Lacatus,stai linistit!Laca,cu tot respectul pt ce-a fost,e un antrenor limitat...

Si daca ne calificam cu Galata? O sa mai fie limitat Laca?

Daca ne calificam,jos palaria!Voi face ca turcii...imi voi taia un deget! :biggrin: Dar da-mi voie sa fiu circumspect in privinta calificarii noastre daca jocul nostru nu se va imbunatati semnificativ in perioada ce urmeaza...

P.S.Nu se vede ca noi traim in atac exclusiv din ce face Dayro sau Szekely?Daca ei nu-s in forma,atacul nostru e mort...

AmuntBoy04.08.2008 08:27

acum nush unde ati vazut voi bulan

aseara numai bulan nu a fost a fost meci de 4-1 sau 5-1 la ce ocazii au fost

a fost mai mult ghinion sau valoarea jucatorilor nostri

paia rthuro a ratat vreo 3 mari de tot

Badea vreo 2 mari

plus alte suturi din 16m

sa fim seriosi

PS: nu va mai uitati la radio ca tot nu sunteti antrenori ;)

AdrianUltras2504.08.2008 08:42

AmuntBoy

si ratarea unor ocazii de gol inseamna ca echipa a jucat bine?

Pai prietene, cand esti atacant si RATEZI singur cu toata poarta in fata intr-un meci cand conteaza,aia nu inseamna ca ai jucat bine.AIA INSEAMNA CA NU AI VALOARE!

Am dat 2 goluri din bulan.

Primul a venit pt ca Stelea s-a senilizat si a uitat una din primele reguli care te invata cand mergi la fotbal:

NICIODATA, CA PORTAR, NU DEGAJEZI IN CENTRU!

Iar al 2lea gol a venit din colaborarea nae Constantin - Stelea.

Primul era groggy si nu a facut marcaj iar al doilea a scapat mingea lovita foarte slab de Arthuro(si nu ma refer aici la intensitatea loviturii.Ci la faptul ca a fost data pe centru, pe portar)

Deci da prietene, a fost bulan.

Cand stai si vezi ca Zapata a scos sutul lui Sburlea tras din pozitie de 1 la 1 atunci iti dai seama ca a fost bulan.

NU TACTICA LUI Lacatus A CASTIGAT MECIUL!

BULANUL A FACUT ASTA POSIBIL!

fedora04.08.2008 08:45
Iar al 2lea gol a venit din colaborarea nae Constantin - Stelea.

Primul era groggy si nu a facut marcaj iar al doilea a scapat mingea lovita foarte slab de Arthuro(si nu ma refer aici la intensitatea loviturii.Ci la faptul ca a fost data pe centru, pe portar)

Inteleg ca esti suparat pe antrenor si echipa, dar cu asemenea afirmatii iti pierzi din credibilitate. Mingea a fost lovita intr-adevar prost, pe centru, dar FOARTE DE APROAPE, nu e vorba ca a scapat Stelea mingea, daca ar fi scos-o era intr-adevar o interventie miraculoasa.

E jenant sa spui ca am castigat din bulan. Noroc ar fi avut brasovenii daca scapau nebatuti aseara, pentru ca au fost momente cand i-am surclasat.

stelist24/2404.08.2008 08:50

ca de obicei Catalin bravo, imi plac articolele tale insa privind meciul as vrea sa fac o precizare, Zapata a gresit putin la golul primit si atit, in privinta lui Vali sunt de acord, si inca ceva, centrarile fac parte din joc, nu chiar atit de des folosite dar sa fim seriosi, daca o baga in poarta arthuro din fata portii si Badea apoi la 3-1 erau vorbe de lauda, ca echipa Stelei sa fie completa avem nevoie de un virf de careu si atit, nu vreau sa ma pronunt in privinta calitatilor de antrenor ale simbolului Marius Lacatus, insa avem nevoie de un antrenor strain caruia sa nu-i fie mila de nimeni, sa bage in teren pe cine trebuie, nu verau sa credeti cineva ceva insa de acest peseiro nu am auzit de la rapid, insa ce jucatori a dorit - i-a primit si am vazut jocul lor (tatal meu e rapidist, nu asa tare, el mai mult tinea cu rapidul lui Razvan Lucescu), aveau un-doiuri destul de frumoase, fie pe jos fie pe sus, si daca mingea venea pe sus o preluau frumos, la CFR nu m-am uitat , ca mai ramasese putin din joc si priveam fanatik show, ca la noi in RM nu prea prindem asa multe canaluri romanesti, doar prin cablu , noroc ca am cablu, in fine il asteptam pe Toja sa vedem ce va face dar la momentul dat avem nevoie de un atacant valoros de careu, nu de antrenor, ca antrenor mai greu gasesti.

AdrianUltras2504.08.2008 08:53

Prietene, brasovenii au venit in Ghencea ca sa se apere si sa scoata egalul.

Pe mine nu ma intereseaza ce vor ei.Nu ma intereseaza ce joaca ei, ce urmaresc, ce isi doresc.

Pe mine ma intereseaza Steaua.

Si aseara, la meci, nu am vazut nici o idee de joc.

Nu am vazut nici o pasa printre,nimic.

Toate pasele date pt atacanti veneau in fata fundasilor brasoveni!!!

In loc sa incerce pase printre pt demarcarile lui Dayro, Neaga sau Szekely, toate mingile veneau in fata liniei de fundasi, teleghidate, de unde erau luate foarte frumos de brasoveni si bubuite.

Si asta e pt ca Lacatus este un tip care nu stie si nu poate invata ce inseamna a fi atnrenor.

El a facut tactica cu Arthuro pivot.SI deci toate minigile il cauta pe el, ca sa le dea el printre.

Jucatorii din spate nu dau printre, dau la Arthuro.

Si daca Arthuro nu poate da printre, s-a dus dracului tot.

Si in ceea ce il priveste pe Arthuro, cand a venit din Spania am stat si m-am tot gandit la ce fel de atacant e.

Pt ca spaniolii nu joaca cu mingi pe sus.Ei joaca pe jos, in viteza.

El nu are deci cum sa fie pivot.

S-a vazut clar ca baiatul e atacant de gura portii.

Sta in careu si daca are mingea la picior, face un dribling scurt si trage in forta.

Si daca totusi vine centrarea, da cu capul spre poarta.

Am castigat din bulan.

Daca nu exista Dayro nu castigam deloc!

AmuntBoy04.08.2008 09:11

man sincer acum

vad ca stai in Cluj si acolo ai doar UPC si nu vezi gsptv si la radio e mai greu sa vezi clar fazele

iti spun eu ca am fost pe stadion aseara a fost bulan pt brasoveni ca s-a terminat 2-1

dap echipa a jucat slabut , inca nu e ce vrem noi , dar acum sa devenim penibil e cam mult

servus ;)

AdrianUltras2504.08.2008 09:18

Am vazut prietne stai tu linistit.Am vazut tot meciul si m-a durut capul enorm la sfarsit.

Probabil tu esti unul dintre cei care ii striga numele lui Lacatus si il aplauda si inca mai crede ca trebuie sa ii acordam timp.

De 10 luni tot trebuie sa ii acordam timp.

Peseiro a venit la crapeed de o luna si joaca aia de trazneste.

Probabil tu esti unul dintre cei care cred ca nu am avut "sansa" la Vaslui.

Inchei spunand doar atat.

Uitati-va la cefere si crapeed ce presiune pun pe adversari.

Noi traim doar cu bulanul.

Cu speranta ca Dayro se va ridica de jos dupa ultima intrare la rupere pe care a suferit-o.

Dar o sa vina si o zi cand nu se va mai ridica.

Pt ca rupatori exista destui in Liga 1.

Sa vedem atunci daca mai tine bulanul.

Mihai Somanescu04.08.2008 09:21

Ia uitati ce zice oierul in prosport:

"Pe mine campionatul nu mã intereseazã!Mã intereseazã ca sã mã calific in Liga Campionilor, doar atât." Ce sa mai zici, jenant...

MoWeed04.08.2008 09:24

De la o echipa care se batea an de an la primul loc am ajuns afacerea ciobanului.

Nu mai conteaza traditia, nu mai conteaza ce vor suporterii ci trebuie numai sa-i aduca bani oierului. Sa stea el linistit ca la cum jucam ne intrec CFR si ciorile....

metzzz04.08.2008 09:27

mai intreb si pe topicul asta : LA CE NE TREBUIE UCL ??? Sa ne facem de ras ??? Nu merci.

AdrianUltras2504.08.2008 09:28

Oricum ciobanasul si-a gasit calea de scapare.

Tocmai a declarat ca nu mai pune asa de mult suflet la Steaua.

Ca dupa 2 participari in CL si o semifinala UEFA a castigat "experienta" si ca nu se mai emotioneaza atata.

In alte cuvinte:

"poate Laca sa piarda campionatul si sa nu se califice in CL, pana la urmatoarele alegeri eu sunt un om matur!"

Anul asta terminam pe 7!

MoWeed04.08.2008 09:30
mai intreb si pe topicul asta : LA CE NE TREBUIE UCL ??? Sa ne facem de ras ??? Nu merci.

Daca s-ar investi in adevaratul sens al cuvantului nu ne-am face de ras. Asa, ne trebuie ca sa-i aduca clubul profit oierului....

Si cand il mai aud ca el investeste o gramada de bani la Steaua imi vine sa vomit

@AdrianUltras25

Pentru mine declaratia ca nu mai pune suflet la Steaua a fost facuta dupa finalul campionatului trecut. Atunci jegul zicea ca Steaua poate fi si retrogradata atata timp cat scapa el....

Prepeleak04.08.2008 09:42

Acum o saptamana criticam aprig tactica Stelei de la Vaslui. Ce s-a schimbat? In primul rand trebuie remarcat ca, asa cum spune si Adrian, am dat gol din noroc. Meciul a aratat in prima parte asa cum l-au gandit initial antrenorii. In partea a doua Lucescu jr. a fost nevoit sa schimbe formula si de acolo s-a jucat altceva. Mai exact Steaua a avut ZERO OCAZII DE GOL pana la gafa lui Stelea. Si asta trebuie sa ne ingrijoreze pentru ca daca Stelea nu gresea, Brasovul parea capabila sa (de)joace 24 de ore fara sa primeasca gol.

Plusuri:

- absenta lui Nicolita

- prezenta lui Goian care aduce un plus de pericol la fazele fixe

- renuntarea la ideea cu Dayro mijlocas central

- prezenta lui Neaga in teren in atac

Minusuri:

- doi inchizatori, practic un om mai putin in faza de atac, in Ghencea, impotriva unei echipe mici.

- Szekely si Dayro schimba in continuare banda, 15-20 de minute de randament scazut pentru Szekely - centreaza mult mai prost de pe stanga - in repriza a doua a fst nevoit sa suteze (penibil) de pe partea aia

- Dayro este in continuare jucat la mijloc :(

- Arthuro este varza murata atata vreme cat sta cu spatele la poarta si nu numai ( a ratat cat pentru trei meciuri); incetineste jocul Stelei tocmai cand e mai multa nevoie de viteza

*Nu comentez schimbarea Rada-Lovin, ma bucur ca Rada a gasit si el banca dupa ce si-au batut o vreme lunga joc de el si probabil Lovin era sau accidentat sau prea nervos (avea deja un galben). Radoi a trecut la mijloc, Steaua avea deja doi atacanti in teren deci nu e o schimbare neaparat defensiva ci poate preventiva, cu scopul de a mentine efectivul complet sau ca sa se aduca un plus de dorinta de victorie la mijloc.

Ce trebuie facut? AdrianUltras are din nou dreptate.

In primul rand jucatorii trebuie sa joace pe postul lor.

In momentul de fata la Steaua sunt foarte multi atacanti de meserie: Dayro, Neaga, Kapetanos, Badea, Stancu si Arthuro. Degeaba ii reprofileaza Lacatus, trebuie lasati sa joace ce stiu mai bine.

Jucatorul de banda stanga, singurul de altfel care joaca in mod normal pe partea stanga e Ochirosii.

In fine, mijlocasi ofensivi prin excelenta sunt Plesan si Tiago (da! pe amandoi Lacatus ii foloseste ca alternative la inchidere)

Un caz deosebit la Steaua il reprezinta Neaga. Isi aminteste cineva de Rica din perioada revenirii in Ghencea de la arabi? Era turul campionatului, Zenga antrenor si Radoi accidentat aproape intreg turul. Neaga a fost capitanul echipei. Nu stiu daca banderola l-a responsabilizat insa cand l-au vandut fortat la coreeni m-am urcat pe pereti de furie. Era pe tot terenul Neaga atunci. Marca, se apara, recupera. Amintindu-mi de perioada aceea l-as trece pe Neaga in lista jucatorilor care pot juca mijlocas ofensiv.

Propunere de echipa (de la mijloc in sus)

4-4-2: Szekely, O. Petre, Plesan(Tiago), Ochirosii - Neaga, Dayro

4-1-4-1: O. Petre- Szekely, Plesan , Neaga (Tiago), Ochirosii - Dayro

Practic Dayro primeste libertatea de miscare a unui varf, iar Neaga capata locul de mijlocas ofensiv pentru ca el, spre deosebire de columbian, face binisor si defensiva. Eram penibili la cornerele Vasluiului cand singurul ramas in ofensiva era Dayro iar Arthuro (varful de lance) venea in careu. Dayro trebuie sa joace atacant.

Cu precizarea ca prima rezerva de varf ar fi in viziunea mea Bogdan Stancu (in niciun caz pe banda ori mijlocas ofensiv cum il chinuie acum)....

Hai Steaua!

stelist24/2404.08.2008 10:55

bai , spunetimi chiar asa rau joaca Steaua varza, castravete si rosii sau ce naiba, problema principala la finalizare am vazut-o, daca nu e asa luminati-ma, un atacant de careu bun si ar fi totul ok.

Atentie la limbaj !

2 Fane_casieru' : de cand cuvantul "desteptilor" necesita cenzurare lui?

SSK04.08.2008 11:02

Da, cu comentarii precum al lui Prepeleak mai venim de-acasa! N-are nimeni pretentia ca totul merge struna. E clar ca schimbarea asta absurda a benzilor (de la Olaroiu mostenita si preluata, stupid, de toti cei care i-au urmat) nu face decat sa omoare jucatorul trimis pe banda opusa. Szekely pe stanga sau Ochirosii pe dreapta sunt pur si simplu maini moarte. Pe de alta parte, in situatii precum cea de aseara, cu 2 dreptaci pe benzi (Neaga si Szekely), sau de dinainte (Nicolita si Szekely), Lacatus cred ca s-a gandit sa echilibreze prestatiile si sa-i dea fiecaruia sansa sa joace juma' de meci pe piciorul bun. Hilar, recunosc, dar asta se intampla cand n-ai un mijlocas stanga de meserie, iar pe Ochirosii ti-e inca teama sa-l fortezi.

Adriane, pe bune, mi se pare ca te autoimpulsionezi in niste directii total nefericite. Daca nu te-as sti de ceva vreme, as zice ca esti tigan, pe cuvant. Ce tot il ridici in slavi pe Peseiro ala? A batut pe Farul si Gloria si gata - e Mourinho? Iar afirmatia cu bulanul de aseara e pur si simplu jenanta. Bulan e cand ai 2 faze intr-un meci si dai 2 goluri, unul din deviere si unul pe greseala de portar. Cand ai 5-6-7 ocazii mari si dai 2 goluri (chiar daca 1 pe greseala de portar), nu se cheama noroc. Sau ma rog...ai avut norocul ca fotbalul n-a aratat din nou ca e nedrept tocmai pe pielea ta. Dar zau, tempereaza-te. Risti sa dezvolti o fobie la Lacatus ca altii pe aici, total paguboasa pentru un stelist (oricata luciditate ai clama).

Mihai Somanescu04.08.2008 11:15

Ovidiu, orice am zice, rapid joaca fotbal.Si asta dupa 2 luni. Nu e vreun Mourinho, e clar, dar vine dupa ce a ajuns intr-o finala de Cupa UEFA.

Dar nu asta conteaza, e normal sa te enervezi cand dupa aproape 1 an noi inca asteptam sa se schimbe ceva in joc...

stelist24/2404.08.2008 11:23
Da, cu comentarii precum al lui Prepeleak mai venim de-acasa! N-are nimeni pretentia ca totul merge struna. E clar ca schimbarea asta absurda a benzilor (de la Olaroiu mostenita si preluata, stupid, de toti cei care i-au urmat) nu face decat sa omoare jucatorul trimis pe banda opusa. Szekely pe stanga sau Ochirosii pe dreapta sunt pur si simplu maini moarte. Pe de alta parte, in situatii precum cea de aseara, cu 2 dreptaci pe benzi (Neaga si Szekely), sau de dinainte (Nicolita si Szekely), Lacatus cred ca s-a gandit sa echilibreze prestatiile si sa-i dea fiecaruia sansa sa joace juma' de meci pe piciorul bun. Hilar, recunosc, dar asta se intampla cand n-ai un mijlocas stanga de meserie, iar pe Ochirosii ti-e inca teama sa-l fortezi.

Adriane, pe bune, mi se pare ca te autoimpulsionezi in niste directii total nefericite. Daca nu te-as sti de ceva vreme, as zice ca esti tigan, pe cuvant. Ce tot il ridici in slavi pe Peseiro ala? A batut pe Farul si Gloria si gata - e Mourinho? Iar afirmatia cu bulanul de aseara e pur si simplu jenanta. Bulan e cand ai 2 faze intr-un meci si dai 2 goluri, unul din deviere si unul pe greseala de portar. Cand ai 5-6-7 ocazii mari si dai 2 goluri (chiar daca 1 pe greseala de portar), nu se cheama noroc. Sau ma rog...ai avut norocul ca fotbalul n-a aratat din nou ca e nedrept tocmai pe pielea ta. Dar zau, tempereaza-te. Risti sa dezvolti o fobie la Lacatus ca altii pe aici, total paguboasa pentru un stelist (oricata luciditate ai clama).

slava domnului ca a venit un om cu cap, iti multumesc ca ai putut reda in mare parte punctul meu de vedere

robespierre04.08.2008 11:25

oh da...cate comentarii....cata disperare. Solutia este simpla: nu va mai uitati la meciuri sau nu mai veniti pe stadion si gata si asa nici nu va mai enervati nu?! Prefer sa vad 1000 de oameni pe stadion dar macar stiu ca aia iubesc cu adevarat echipa. Suntem campioni mondiali la comentarii.

A.....zicea cineva mai sus ca daca ai atatea ocazii si le ratezi inseamna ca n-ai valoare. Pai atunci du-te tu frumos in locul lor, ai o ocazie si bag-o in ate domnule perfectiune.

jcd04.08.2008 11:33

Jucatori buni avem. Porblema e Lacatus. Sau oieru. Sau amandoi. Arthuro nu e pivot. Dayro, Neaga si Stancu nu sunt mijlocasi. Tiago si Plesan nu sunt mijlocasi defensivi. Lovin nu e fotbalist. Nimic nu ma poate convinge ca avem un lot excelent.

Zapata e ,alaturi de Coman si Lobont, unul dintre cei mai buni portari din tara. A gafat de 2 ori, dar i-am vazut valoarea sezonul trecut.

Radoi e de departe cel mai bun fundas din tara. Goian si Ghionea sunt si ei de nationala, peste ce au Dinamo, Rapid sau CFR. (doar Moti si Marius Constantin ar fi pe aproape). Rada e si el peste media campionatului.

Golanski cred ca e cel mai bun fundas dreapta din tara.

Emeghara printre cei mai buni fundasi stanga din tara. Nesu si Petre Marin sunt si ei peste media campionatului, desi nu solutii de CL.

Ov. Petre e cel mai bun inchizator din tara. In schimb Lovin e cel mai slab.

Plesan e unul dintre marile talente ale fotbalului nostru, dar nu e valorificat deloc si il mai chinuie si accidentarile.

Tiago nu a aratat prea multe deocamdata, dar nu e jucat pepostul lui. Sa avem rabdare. Pare si el peste media campionatului.

Nicolita e o enigma. In urma cu 3 ani juca exceptional, de atunci joaca exceptional de slab. Cred ca e o problema psihologica. Totusi (riscand sa imi atrag criticile si antipatia voastra), e peste media campionatului. Nu e tehnic, nu stie sa centreze sau sa dribleze. Dar alearga, pune presiune pe adversar, recupereaza etc. Nu e folosit cum trebuie. E o solutie ideala de final de meci cand ai de aparat un rezultat.

Ochirosii e un mare talent. Inca nu a ajuns la maturitatea necesara si mai are multe de invatat. Dar chiar si asa e printre cei mai buni mijlocasi stanga din tara. Daca nu joaca, nu va progresa.

Szekely e un jucator fantastic. De departe cel mai bun mijlocas dreapta din tara. Si fara indoiala merita sa fie titular in nationala pe acest post.

Neaga. Un supertalent, muncitor, serios si stelist adevarat. In ciuda acestor calitati, joaca deosebit de slab. Chiar si asa ar avea loc in orice echipa din Liga I. Daca revine la forma care l-a adus la Steaua (ca sa nu mai zic de forma de dinainte sa plece in Coreea), va fi un atacant de temut, capabil sa traga echipa dupa el. Trebuie insa lasat sa joace atacant si ajutat sa iasa din acest blocaj.

Dayro Moreno e una din vedetele campionatului nostru. Poate chiar cel mai bun jucator. Si asta in ciuda faptului ca nu joaca pe postul lui.

Vali Badea e un alt jucator talentat, dar complet iesit din forma. Imi aminteste de perioada post-valenciana a lui Cristea. Daca iese din blocaj, poate deveni un jucator important.

Bogdan Stancu e o alta mare speranta si un jucator foarte talentat. E o solutie pentru echipa, dar ca atacant, nu ca mijlocas.

Arthuro pare asa si-asa, dar sa nu uitam ca e de abia la al treilea joc oficial. Si nu e pivot, cum tot insista Lacatus sa il foloseasca.

Kapetanos pare cel mai slab atacant din lot, dar a jucat prea putin ca sa imi dau seama ce poate. Si el revine dupa o perioada nefasta, in care a fost chinuit de accidentari si a jucat foarte putin. Nu pare a fi o solutie momentan.

Acum il avem si pe Toja, despre care is convins ca e un jucator cel putin de nivelul lui Mendoza.

Nu vad unde e problema cu lotul.... Portar bun avem (Zapata), fundasi avem (Radoi, Goian, Ghionea, Rada, Emeghara, Golanski), mijlocasi avem (Petre, Plesan, Szekely, Toja, Ochirosii) si atacanti avem (Neaga, Dayro, Stancu, Arthuro). Poate ne lipsesc rezerve de calitate pe unele posturi, poate ar mai lipsi un mijlocas de creatie valoros, poate unii nu sunt jucatori de CL, DAR lotul este excelent pt Liga I. Peste ce au Dinamo, Timisoara sau CFR (doar ca ei au jucatori mai in forma si rezerve de nivelul titularilor). Doar pe Rapid ii vad cu un lot la fel de valoros si cu un antrenor si mai valoros.

Asadar... Unde e problema?

florin_b_*04.08.2008 11:33

Sau bulan e cand echipa adversa isi da 2 autogoluri.... :D

SSK04.08.2008 11:37

M-am gandit sa zic si asta :) Dar n-am vazut meciul si poate Clujul chiar a jucat bine...

«123456»