FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Brasov 2 - 1

«13456»
mountytoma04.08.2008 14:49

mai e mult pana Dayro va fi un superjucator. partea buna a jocului de ieri e ca nu a mai fost pus sa joace ceea ce nu stie, adica sa coordoneze jocul. partea proasta e ca tot nu avem coordonator de joc. pana la urma insa, inmeciul de ieri am avut multe ocazii de gol, e adevarat ratate, dar au fost multe fata de ceea ce ne-am obisnuit in ultimele sezoane!

floroflores04.08.2008 17:01
Il urasc pe Adrian pt dispretul pe care il arata fata de Laca,

Unde am aratat eu in posturile mele ura si dispret fata de Laca?

Ti se pare ca e ura si dispret cand zic ca nu e antrenor de nivelul Stelei?

Aia nu e ura, e realitate.

P.s. Eduardo, lui Laca nu ii prea pasa de suporteri.Ca daca ii pasa, nu se facea frate cu dracu.si stii despre cine vorbesc cand zic dracu.

CHOLI

da' cine a adus acele "ciurucuri" la Steaua?

Nu Laca cumva?

Nu el ii tine pe ratati gen surdu pt ca se antreneaza bine?

Nu el ii baga in teren pe pseudofotbalisti gen Nicolita si Badea?

NU, NU AVETI NICIUN DREPT LA OPINIE ATATA TIMP CAT OPINIA VOASTRA ESTE DE A DA IN ANTRENOR.

Corect! Am dat in antrenor, nu in simbolul Stelei, Lacatus.

Oricum jocul echipei creste de la meci la meci, abia astept sa vad cum va arata Steaua cu toja, Dayro, szekeli, si Ochirosii(mijlocul) pawel,Goian,Ghionea,emeghara si in atac .....cu cine fratilor ca sunt toti praf...cred ca,... Lacatus are valoare mai mare decat toti Neaga, Badea arthuro, kapetanos....si care mai sunt

Poate tu vezi asta.Eu nu vad nici o schimbare.Joaca la fel de haotic si fara idei.

Iar pe Ochirosii nu o sa il prea vezi tu titular la Steaua.

Daca nu a jucat acum, nu va juca nici mai incolo.

Nu Lacatus i-a adus pe acesti pseudojucatori din atac?

ai reusit sa ma scoti incredibil de rau din sarite...ai oftat de o gramada de ori pt ratarea lui sburlea ala...inclusiv pt realizarile noastre..."care au fost cu sau din bulan"...cum ai zis tu...cred ca un om care zice asta,ori trebuie sa fie rau intentionat,ori inapt...Aberatia cu Lacatus daca va distruge Steaua face deja obiectul unor investigatii medicale...in tarile din vest,oamenii,desi nu au simptome grave,isi fac periodic tomografii...iar daca ti se pare ca Dayro nu este util din linia de mijloc si mai util ar fi in atac,avand vreo 2 pase pe meci de la mijlocasii pe care-i vezi tu...esti pulbere...de fapt,explicatia consta in mare parte,in afara de ce am scris mai sus,in faptul ca,stand in oraselul ala si in casa la meciuri,in fotoliu,sigur nu simti pulsul jocului,al nostru,al tribunelor etc...tot asa se explica si detasarea ta fata de Lacatus...iar,in fine,in alta ordine de idei alba-iulia nu este nici ca oras si nici ca judet un centru de calitate pt stelisti si pt Steaua...Taunii Alba iti spune ceva??? sau Talnar??? este explicabil acum de ce "judeci atat de lucid"...Forza Steaua FIDELIS ANDRIA PRESENTE

GaByFaN DAYRO04.08.2008 17:20

Bravo Dayro si Arthuro ......... ce bine ca Steaua si-a revenit dupa infrangerea de la Vaslui:-#. fularsteaua2 FORZZA Steaua SI SPER SA TREACA SI DE GALATASARAY :x :steag_cruce_invers:

Edit Moderatori

Fara reclama

AdrianUltras2504.08.2008 17:21

Domnu Floro Flores

Vad ca si matale te dai SupraStelist pt ca esti din Bucuresti si poti merge la meciuri.

Te intreb insa in cate deplasari mergi?

Faci tu mai mari sacrificii ca mine ca sa vezi Steaua?

Ai facut vreun banner in viata ta?

Ai muscat-o vreodata de la jandarmi sau alti suporteri?

Vorbesti despre Alba Iulia ca ar fi un centru non stelist.

Ai dreptate.

Dar in judetul Alba sunt foarte multe grupari Stelistel.La Aiud, Blaj,Sebes(toate in vecinatatea Alba Iuliei).

Si exista comunitate stelista puternica si in Cluj.Cu baietii din Cluj merg eu la meciuri.

Si din Cluj pana in Bucuresti iti ia cam multi pistari.

Mult mai multi decat pt deplasarea din Apartamentul 69 al blocului c10 din Ghencea pana la Stadion.

Prietene, Dayro e util in linia de mijloc pt ca la cum joaca Steaua, cu centrari si mingi pe sus, nu are ce cauta baiatul in atac.

Dar columbianul asta tanar a venit din tara lui avand 16 goluri marcate in 16 meciuri toate jucate ca atacant.

Crezi ca de prost a dat atatea?

Ia sa inceapa Lacatus sa joace pe jos, in viteza, sa vezi care e mai bun in atac.Arthuro cel lent sau Dayro cel rapid?

Nu am oftat prietene pt ratarea lui Sburlea pt ca sunt stelist.

Am oftat insa la intrarea lui Badea.

Stii, cateii si ciorile ne zic oi.

Am vazut acum de ce.

Pt ca unii dintre noi sunt dispusi sa urmeze turma chiar si la pierzanie!

floroflores04.08.2008 17:54
Domnu Floro Flores

Vad ca si matale te dai SupraStelist pt ca esti din Bucuresti si poti merge la meciuri.

Te intreb insa in cate deplasari mergi?

Faci tu mai mari sacrificii ca mine ca sa vezi Steaua?

Ai facut vreun banner in viata ta?

Ai muscat-o vreodata de la jandarmi sau alti suporteri?

Vorbesti despre Alba Iulia ca ar fi un centru non stelist.

Ai dreptate.

Dar in judetul Alba sunt foarte multe grupari Stelistel.La Aiud, Blaj,Sebes(toate in vecinatatea Alba Iuliei).

Si exista comunitate stelista puternica si in Cluj.Cu baietii din Cluj merg eu la meciuri.

Si din Cluj pana in Bucuresti iti ia cam multi pistari.

Mult mai multi decat pt deplasarea din Apartamentul 69 al blocului c10 din Ghencea pana la Stadion.

Prietene, Dayro e util in linia de mijloc pt ca la cum joaca Steaua, cu centrari si mingi pe sus, nu are ce cauta baiatul in atac.

Dar columbianul asta tanar a venit din tara lui avand 16 goluri marcate in 16 meciuri toate jucate ca atacant.

Crezi ca de prost a dat atatea?

Ia sa inceapa Lacatus sa joace pe jos, in viteza, sa vezi care e mai bun in atac.Arthuro cel lent sau Dayro cel rapid?

Nu am oftat prietene pt ratarea lui Sburlea pt ca sunt stelist.

Am oftat insa la intrarea lui Badea.

Stii, cateii si ciorile ne zic oi.

Am vazut acum de ce.

Pt ca unii dintre noi sunt dispusi sa urmeze turma chiar si la pierzanie!

da...chestia cu banii,intr-adevar e o problema...cred...insa deduc ca ai 25 de ani totusi si normal ar fi sa faci cumva ceva bani...si...un weekend la mare te costa cateva miliooane...tu daca esti ultras cum te pretinzi,cred ca poti ca macar o data pe luna sa dai 3 milioane...asta super maxim...iar,ultimele 3 fraze ale tale,sunt pe cat de comice pe atat de ingrijoratoare...am vreo 2-3 prieteni doctori,dar nu raspund momentan...insa tinem legatura...Iar acum,as avea o propunere la modul serios,din nou pt A.I.S.S....cred ca ar fi benefic un fond strans pt cei din provincie,care se vor inscrie pe niste liste...cred,sau,mi-ar placea sa cred ca sunt oameni,care vor da bani...se audeeeeee???

COSMIN thz04.08.2008 18:05

Momentan, SUNT FOARTE MULTUMIT DE JOCUL ECHIPEI. In sfarsit, am aratat valoare.

AVEM UN LOT FOARTE VALOROS SI O SA AVEM REZULTATE, o sa vedeti.

Zapata - Buffon in tinerete.

Golanski - un fel de Sergio Ramos al nostru.

Goian - Aceleashi calitati ca Lucio de la Bayern

Radoi = John Terry CLAR !

P. Marin - P. Lahm, agil/pase f bune.

Neaga - Jermaine Pennant

O Petre = Gerrard, suturi bune de la distanta, din voleu.

Lovin = un fel de Nigel de Jong, pase lungi foarte bune.

Szekely = un fel de Ribery in devenire.

Dayro Moreno = Diego de la werder, playmaker.

Arthuro = un Luca Toni in devenire.

ASTEPTAM MULTE SI DE LA REZERVE, acel Toja, Stancu, Tiago, Kapetanos ETC.

FORTZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZAAAA Steaua :steag_cruce_invers::steagcruce:

floroflores04.08.2008 18:20

stai c-a venit opusul lui Adrian 25 Ultras...mama,ce-i aici...bravo frate,macar tu gandesti super optimist...

AdrianUltras2504.08.2008 18:26

Floro Flores

Am 22 de ani.Uita-te la profil.

25-ul e pt Nega.

Il am de pe vremea cand Rica juca fotbal.

Momentan nu am loc de munca.

Pt ca vreau sa ma bucur de un pic de vacanta bine meritata, zic eu, dupa o licenta pt care am tras tare.

Si nu merg la mare sau la munte, pt ca imi strang bani ca sa pot merge macar in deplasarile din Ardeal.

Nu cred ca avem noi, ultrasii din tara, nevoie de mila AISS.

Ne-am descurcat pana acum si o sa ne descurcam si in continuare.

A nu se intelege ca am ceva cu AISS.

Chiar vreau sa ma inscriu.Dar nu mi se pare normal sa se faca "fond pt deplasare".

E o lipsa de respect la adresa ultrasilor din Bucuresti.

Oricum, AISS ajuta foarte mult suporterii din tara prin faptul ca achizitioneaza bilete pt membrii sai care doresc acest lucru.

DelPiero1004.08.2008 18:26

Neaga - Jermaine Pennant

FORTZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZAAAA Steaua :steag_cruce_invers::steagcruce:

Haha,tu glumest,nu? :confused:

MoWeed04.08.2008 18:27

Cred ca era ironic, alta explicatie nu gasesc :ce_oameni:

Praetorium_8804.08.2008 19:12

Tin sa precizez ca am probleme cu vederea intrucat am astigmatism dar ceea ce vad ma arunca automat in categoria orbilor.... ,,Lovin = un fel de Nigel de Jong, pase lungi foarte bune''.... eu sper ca nu vorbesti serios...

Noroc

stefan768604.08.2008 20:26
Floro Flores

Am 22 de ani.Uita-te la profil.

25-ul e pt Nega.

Il am de pe vremea cand Rica juca fotbal.

Momentan nu am loc de munca.

Pt ca vreau sa ma bucur de un pic de vacanta bine meritata, zic eu, dupa o licenta pt care am tras tare.

Si nu merg la mare sau la munte, pt ca imi strang bani ca sa pot merge macar in deplasarile din Ardeal.

Nu cred ca avem noi, ultrasii din tara, nevoie de mila AISS.

Ne-am descurcat pana acum si o sa ne descurcam si in continuare.

A nu se intelege ca am ceva cu AISS.

Chiar vreau sa ma inscriu.Dar nu mi se pare normal sa se faca "fond pt deplasare".

E o lipsa de respect la adresa ultrasilor din Bucuresti.

Oricum, AISS ajuta foarte mult suporterii din tara prin faptul ca achizitioneaza bilete pt membrii sai care doresc acest lucru.

sincer....chiar m-ai impresionat....chiar nu conteaza ca ideile tale despre jocul Stelei nu se identifica cu ale mele.....atitudinea ta ma lasa fara cuvinte....ne certam noi aici...dar pana la urma,avem aceeasi dragoste....Steaua.....felicitari,si sper sa rezistati in "oceanul"alb visiniu din ardeal...bafta prietene

AdrianUltras2504.08.2008 20:32

Stefan

Ardealul e ros-albastru!!!

:)

La Alba Iulia, cand a venit Steaua, s-a umplut stadionul un-doi pana la refuz.Erau oameni si in zona din fata tribunelor.Stateau la gard si se uitau.

Si in afara de galeria echipei locale nimeni nu scanda anti Steaua.

Cand a venit insa Dinamo, stadionul nu s-a prea umplut.Pe la peluze era gol.

Si in afara de galeria echipei locale, tot stadionul scanda anti-dinam0.

Stiu asta pt ca am dat si eu tonul la unele strigari.

Cat despre Cluj, Suporterii sunt impartiti asa ca numar:

1.Uisti

2.Stelisti

3.altii

4.ceferisti.

ceferistii au urcat in ultima vreme dar tot nu intrec numarul stelistilor.

Studentii veniti in cj sunt in marea majoritate stelisti.

Tupac Amaru05.08.2008 10:33

Scuze pentru oarescum off topic, dar nu ma pot abtine, m-am amuzat teribil si trebuie sa va binedispun si pe voi. Iata ce apare in olinesport:

"Tatal antrenorului de la FC Brasov, Mircea Lucescu, este de parere ca Steaua a castigat cu noroc partida de duminica seara din Ghencea, deoarece ardelenii ar fi meritat un egal."

Ca am jucat noi ca cizmele (ceea ce era normal, pentru ca Zapata inseamna cizma in spaniola), e una. :steag_cruce_invers:

Dar ce poti sa zici - ce noroc pe noi sa avem o bara si un atacant ca Vali Badea, care a jucat la Brasov, desi era echipat in rosu-albastru!

Deci Il Muce ramane acelasi tzigan notoriu pe care il cunoastem. Trebuie sa recunoastem ca Oli avea ceva din el atunci cand incepea sa ne explice motivele pentru care jucam prost.

Tupac Amaru05.08.2008 10:38

Neaga - Jermaine Pennant

Cosmine, una din trei:

- ori ne iei de prosti;

- ori esti matol;

- ori esti nebun!

Oricum, am ras teribil la explicatiile tale!

Living_Dead_Stripper05.08.2008 10:51
Scuze pentru oarescum off topic, dar nu ma pot abtine, m-am amuzat teribil si trebuie sa va binedispun si pe voi. Iata ce apare in olinesport:

"Tatal antrenorului de la FC Brasov, Mircea Lucescu, este de parere ca Steaua a castigat cu noroc partida de duminica seara din Ghencea, deoarece ardelenii ar fi meritat un egal."

Ca am jucat noi ca cizmele (ceea ce era normal, pentru ca Zapata inseamna cizma in spaniola), e una. :steag_cruce_invers:

Dar ce poti sa zici - ce noroc pe noi sa avem o bara si un atacant ca Vali Badea, care a jucat la Brasov, desi era echipat in rosu-albastru!

Deci Il Muce ramane acelasi tzigan notoriu pe care il cunoastem. Trebuie sa recunoastem ca Oli avea ceva din el atunci cand incepea sa ne explice motivele pentru care jucam prost.

Eu chiar acum am urmarit o parte din emisiunea Fanatik. In studio pe langa godacul de Ivanovici era si Corsicanu iar la telefon isi varsa icrele veninoase garoiul batran de la Donetsk. Aceleasi laturi despre cum era el oropsit de Ceausescu si de Steaua inainte de 1989, cate titluri si cupe i-au fost furate,etc.

Tragic este ca nu de putine ori am vazut comentarii pe acest site care vedeau o posibila solutie viabila aducerea lui Muce antrenor in Ghencea...

xray_rom05.08.2008 11:12

Cand va aud ca spuneti ca a facut un joc slab, ca nu jucam nimic, bla, bla,bla... ma apuca toate pandaliile:))Era mai bine anul trecut cand am dat 5 suturi spre poarta in 4-5 meciuri?:)

Din caseta tehnica Steaua-Brasov:

Suturi la poarta: 20- 4

Suturi pe poarta 7-2

Mingi centrate in careu: 40-5

Posesie 68%-32&

Cu Vasluiul sunt asemanatoare!Vorba lui Radoi...o sa ne straduim sa nu mai traga adversarii spre poarta, ca din 4 suturi pe poarta in 2 meciuri am luat 2 goluri, ambele imputabile lui Zapada.

Mai uitativa, fratilor si la aia pe care laudati ca joc si ce bulan de bulan au: CFR, Rapid si Dinamo cum au fost ingramaditi in careu de nou promovate si de salvate de la retrogradare care au si ratat la greu(Gloria Buzau, Farul, Otopeni, etc), cand normal ar fi fost sa nu miste-n front!. Daca tot faceti aprecieri la joc, ghidativa atunci numai dupa joc si nu dupa rezultat!

Cu astfel de critici nemasurate, demoralizati echipa!!!

leoc98005.08.2008 11:14

Eu chiar acum am urmarit o parte din emisiunea Fanatik. In studio pe langa godacul de Ivanovici era si Corsicanu iar la telefon isi varsa icrele veninoase garoiul batran de la Donetsk. Aceleasi laturi despre cum era el oropsit de Ceausescu si de Steaua inainte de 1989, cate titluri si cupe i-au fost furate,etc.

Tragic este ca nu de putine ori am vazut comentarii pe acest site care vedeau o posibila solutie viabila aducerea lui Muce antrenor in Ghencea...

<<<Mircea Lucescu: "Am pus o vorbã bunã la Inter pentru Rãdoi">>>

<<<Am auzit ca Razvan a fost injurat de suporteri. Inacceptabil! O noua dovada de lipsa de civilizatie, cu care ne-am obisnuit, in special in Ghencea", a spus Mircea Lucescu>>>

Da, in mod normal, chir nu mai e nimic de comentat!

Oameni buni, ori eu am innebunit ori mi-au luat-o altii inainte! Cat de cocalar sa fii sa uiti ca pe ghiulesti te fac tiganii alb de scuipati dar sa clamezi ca fi-tu e injurat in Ghencea!? Basca, sa spui ca i-ai pus lui Radoi o vorba buna.. pai o vorba grea poate sa puna Chivu, ca e prezent acolo, nu tu, o zdreanta cu care s-au sters italienii la fund vreo 4 luni, iar acum vorbesti ca Raul dupa 10 ani pe Bernabeu.

Si pentru ca ai antrenat in Turcia, probabil pricepi bai, mucea micescu: SICTIR !!!

syro_stelist_4_life05.08.2008 12:37

Un articol bunicel dar n-am putut sa nu remarc doua aberatii.

"Un argument in acest sens este adus de prestatia hilara a atacatului (?) Badea. Pur si simplu Valentin a reusit sa strice vreo doua ocazii la poarta adversa exprimand limite si probabil lipsa de concentrare."

eu zic s-o lasi mai moale cu remarcile astea pentru ca nu e cazul. Intradevar a avut o prestatie slaba, dar spune-mi te rog in cate meciuri a jucat de cand a au ajuns "vedetele" in Ghencea? Vedete care nu prea isi merita banii in afara de szekely si arthuro. Tiago nu m-a impresionat cu nimic, Toja inca nu l-am vazut la munca, kapetanos.. noroc ca l-am luat pe gratis, desi e un caz asemanator cu Badea. Pur si simplu nu a fost jucat destul. N-are jocuri in picioare asa ca nu stiu daca puteti avea pretentii de la un om nejucat. Trebuie sa-l bage in teren ca sa se reobisnuiasca. In caz ca n-ati observat, cel mai bine joaca cei care au fost la nationalele lor. Restul.. sunt in repaus. Si mai mentionez si faptul ca lui Valentin ii datoram destule, inclusiv prima noastra calificare in CL si golul de onoare in meciul cu Real Madrid.

A doua remarca a fost: "Ca sa inchei optimist, admit ca un prim pas spre insanatosirea jocului Stelei s-a facut prin introducerea lui Goian"

introducerea lui Goian nu e un pas bun ci unul prost. Cuplul de fundasi Radoi - Ghionea se descurca foarte bine, nu trebuie sa intre Goian ca e vedeta si sa strice totul. Nu uitati ca el, in ultima vreme a facut niste greseli aiurea. A.. daca pleaca Radoi la Inter da.. atunci e bine ca il introduce in jocuri. Dar.. daca Radoi ramane, parerea mea e ca, pana nu isi revine sau pana se prosteste Ghionea, Goian sa tina cald un scaun de pe banca de rezerve.

In rest sunt de acord cu tot ce-ai zis. Mi-a placut in mare articolul.. mai putin astea doua chestii.

Hai fular-campionii ! :steag_cruce_invers: Forzza Steaua!

Mady_Stelist05.08.2008 13:14

Parerea mea e ca Steaua a facut un joc bun, intr-adevar inceputu a fost mai greoi, dar nu am jucat rau, am avut ocazii mai multe dupa ce ne-au egalat, sa nu uitam ca am avut si putin ghinion, dar asta e.

leoc98005.08.2008 13:30
 Cuplul de fundasi Radoi - Ghionea se descurca foarte bine, nu trebuie sa intre Goian ca e vedeta si sa strice totul. Nu uitati ca el, in ultima vreme a facut niste greseli aiurea.

Amandoi, si Goian si Ghionea, fac niste greseli uriase uneori. Nu-i niciunul mai breaz, dar Goian are avantajul inaltimii.

Mady_Stelist05.08.2008 13:39
Il Soldatino melodia de la goluri cand o sa o putem downloada de pe site?!?!?

O am eu, lasa un id de mess daca doresti, si ti-o trimit :)

leynad7205.08.2008 14:33

Ce facem ma ? Demoralizam echipa ???

Doamne, mare ti-e gradina !!!

Care echipa, mestere ?

Cand o sa avem echipa, poate...dar pana atunci ne uitam la altii cum joaca fotbal, nu ?

Macar de-am invata ceva, dar e jalnic ce se intampla cu clubul asta.

Doare pe careva in cot de discutiile de pe-aici...

xray_rom06.08.2008 11:25

Ce facem ma ? Demoralizam echipa ???

Doamne, mare ti-e gradina !!!

Care echipa, mestere ?

Cand o sa avem echipa, poate...dar pana atunci ne uitam la altii cum joaca fotbal, nu ?

Macar de-am invata ceva, dar e jalnic ce se intampla cu clubul asta.

Doare pe careva in cot de discutiile de pe-aici...

Referitor la:" Doamne, mare ti-e gradina !!!"...Stai linistit!Nu te ratacesti!Tine aproape de ceilalti:))

Echipa este un simbol! Avem echipa, dar nu avem inca un lot omogen. Unii pe picior de plecare, altii pe picioir de venire si altii pe picioare...accidentate! Avem si un antrenor pe care mai toti il schimba inca din clipa in care a venit!:) Avem si un finantator injurat din toate pozitiile si din toate mediile(inclusiv eu!)

Ce face presa?

In razboiul cu Becali, nu rateaza un moment sa nu dea in Steaua si sa o denigreze, cum nu a mai fost echipa in Romania.

Ce fac suporterii(unii)?

Tot in razboiul cu Becali, trag si ei din toate pozitiile. Daca ar da numai in Becali ar fi normal si OK, dar...orbiti de manie fac si victime colaterale prin critici nemasurate la adresa antrenorului, jucatorilor...si cand e cazul si cand nu e!

Ce fac antrenorul si jucatorii?

Intre haituirea de catre presa, presiunea suporterilor si tampeniile si mojiciile becaliene incearca sa supravietuiasca, dar fara acel imbold pe care ti-l da suportul celor care ar trebui sa le fie apropiati!

Ce face Becali?

1) Fata de presa:

I se falfaie. De ce?

Presa il pune mereu pe prima pagina chiar cand spune, face tampenii.Deci are publicitate asigurata!

2) Fata de suporteri:

I se falfaie,chiar daca nu ar mai veni nici un suporter la stadion. Steaua este suficient de mediatizata si televizata sa compenseze din imagine media.

Cat despre plecarea lui din Gencea, e betzia cu apa rece a celor mai inversunatzi. Nici o lege din lume nu-i poate lua Steaua pt ca ne place sau nu, din punct de vedere legal este proprietatea lui!

3) Fata de antrenor si jucatori.

I se falfaie. De ce?

Simplu. Dupa umilirea lui Carlos, Andrey, Elton, etc. sa nu mai vorbesc de jucatorii romani, multi credea ca toti vor fugii de Steaua(de Becali) ca dracu' de tamaie. Complet gresit! Banul nu are nici miros, nici madrie. iar ce care vin vor bani si o rampa de lansare spre occident!

La antrenori la fel.Dupa cazul Hagi multi nu credea ca va mai veni ca antrenor cineva cu capul pe umeri din teama de a nu-i face ciobanul echipa sau a sterge cu el pe jos!Gresit!Lacatus, Dan Petrescu, etc. asteptau doar un semn am ciobanului. Si ei ca si jucatorii nu veneau de dragul lui, ci pt potentiala rampa de lansare si bani

Concluzie:

In toate cluburile se inatampla cate ceva jalnic.Daca nu se intampla azi, fie s-a intamplat ieri sau se va (re)intampla maine.

Important este echilibrul intre factorii care trag echipa in jos si cei care ii permit ascensiunea!In aceasta ecuatie a luptelor de interese ar trebui sa fie o singura constanta:iubirea fata de ceea ce reprezinta Steaua in fostbalul romanesc.

Cine sunt cei care pot iubi dezinteresati Steaua?NUMAI SUPORTERII!Numai ei pot certa fara sa jigneasca, numai ei pot "bate" uneori fara sa inceteze sa iubeasca. Ma rog, asa ar trebui sa fie!

De aceea am invocat "sa nu demoralizam" echipa, care in conditiile expuse mai au si circumstantele unui lot nou fata de editia trecuta, prea putin rodat impreuna!

SSK06.08.2008 11:30

Foarte realist si trist.

«13456»