Dupa vreo 15 ani de absenta, m-am deplasat in Templu pentru a urmari pe viu meciul echipei favorite.
La elemente pozitive as trece:
1. Puhoaiele de lume de pe bulevardele din vecinatatea stadionului mi-au confirmat ca echipa este la fel de iubita ca odinioara;
2. Casele de bilete sunt mai multe si mai bine amplasate, devenind mult mai functionale;
3. Stadionul are, in sfarsit, un aspect exterior asemanator cu cel al stadioanelor cluburilor serioase din Europa (desi parcarea ar trebui regandita).
Din pacate, la negativ as trece:
1. Accesul in stadion se face extraordinar de dificil; as baga mana in foc ca gandirea acestui mod de acces ii apartine dobitocului de Dragomir. Pentru un singur om cumpararea biletului si cele doua controale inseamna circa o jumatate de ora de pierdere de timp, luand in calcul ca trebuie sa stai la niste cozi destul de mari. Ai senzatia ca se urmareste indepartarea spectatorilor de la meci;
2. Faptul ca mi s-au luat datele din buletin la cumpararea biletului (asta e cea mai mare prostie si am senzatia ca se incearca in acest fel micsorarea responsabilizarii fortelor de ordine) inseamna ca trebuie sa primesc vreo nota de plata pentru scaunul infect pe care m-am asezat si care, fiind deja rupt, mi s-ar putea imputa mie?
Pai, daca-i pe-asa, atunci hai sa ne ia si noua, precum tziganilor, amprentele la intrarea in stadion!
3. Foarte multe persoane de sex feminin pe stadion, ceea ce e un semn bun; din pacate, limbajul celor din galerie - si nu numai - ramane la fel de obscen ca pe vremuri;
4. La ora 11, ora incheierii meciului, nu mai exista mijloace de transport in comun. Asadar urmeaza bataia de joc de final, fiind obligat sa mergi acasa, daca n-ai venit cu autoturismul, pe jos.
Despre echipa doar cateva cuvinte: neputinta se vede altfel de pe stadion, dar tot neputinta este. Avem doi jucatori de atac de clasa mondiala - Dayro Moreno si Janos Szekely. Restul celor de la mijloc si din atac - jucatori de duzina, de care te poti dispensa oricand.
Poate ca un alt antrenor ar gasi solutii, dar cand il introduci pe Badea desi ii ai pe Stancu si Ochirosii si, mai ales, cand, trebuind sa marchezi, il bagi pe Rada....