FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Trebuie Lacatus Sa Demisioneze?

«1456789»
Yoyoyoi18.10.2008 13:36

Nu stiu ce va opreste sa tineti cu CFR de acum inainte. Ei nu se fac de ras in Europa, nu iau bataie de la tot felul de echipe de necunoscuti, nu sunt eliminati din Cupa...

Tineti cu ei, oameni buni, si lasati-ne pe noi cu Steaua noastra sa ne ducem crucea. Intr-o vreme ii contraziceam pe cei care ziceau ca stelistii sunt suporteri doar pentru rezultate, acum vad ca au dreptate :(

c.ronaldo1718.10.2008 13:37

Voi habar nu aveti ce vorbiti daca doriti desfiintarea Stelei doar pentru o infrangere, doua. Acum 1 luna, cand eliminam pe Galata erati mari stelisti iar acum doriti desfiintarea. Frumos!

Fane18.10.2008 13:40

bah ...n-am citit din urma ,care-i ala cu desfiintarea ?

sa-i dau un raspuns pe masura...sunt suparat rau..rau...

Robinson Rufay Zapata18.10.2008 13:48

deci eu nu am zis ca vreau desfiintarea Stelei , ci doar sa dezafiliem Steaua adevarata de Steaua lui becali , cred ca printr'un proces sa faca cineva ca Jiji sa fie destituit , nu stiu dar cred ca paunesc ar fi trebuit sa ii fi pus o clauza lui Jiji , daca nu are rezultate sau nu isi respecta angajamentele de patron sa plece de la Steaua , cred ca doar visez dar chiar e dezastru ce se intampla la Steaua de azi , eu tin cu Steaua , cu emblema , numele Stelei , nu cu becali , arthuro , Argaseala etc. , practic ei reprezinta Steaua azi si nu pot sa tin cu ei , tin cu Lacatus jucatorul , Hagi jucatorul , Piturca jucatorul , dar nu cu aceste merionete de acum de la Steaua (excluzand cativa jucatori)

MoWeed18.10.2008 13:49

Cum sa se desfiinteze Steaua? Astia care vor asa ceva nu tin cu Steaua, tin cu rezultatele Stelei. Rusine sa va fie!

c.ronaldo1718.10.2008 13:52
vad ca se vorbeste despre desfiintarea Stelei de azi , si eu as vrea pentru ca asta

deci eu nu am zis ca vreau desfiintarea Stelei

Ei nu!

Robinson Rufay Zapata18.10.2008 13:57
vad ca se vorbeste despre desfiintarea Stelei de azi , si eu as vrea pentru ca asta

deci eu nu am zis ca vreau desfiintarea Stelei

Ei nu!

am explicat mai bine in al doilea post ce am vrut sa zic mai precis , vreau ca Jiji sa ramana cu Steaua lui , iar Steaua adevarat sa fie a altuia , care sa nu isi bata joc de ea...inteles??? recunosc nu m'am exprimat bine deloc in primul post

SRamos18.10.2008 14:03
bah ...n-am citit din urma ,care-i ala cu desfiintarea ?

sa-i dau un raspuns pe masura...sunt suparat rau..rau...

dr.adrian9

Fane18.10.2008 14:06

@Robinson Rufay Zapata

Pe viitor nu te mai grabi sa postezi pana nu esti sigur de ceea ce vrei sa exprimi.

@SRamos

...aha !

Robinson Rufay Zapata18.10.2008 14:38

@fane

am sa tin cont de sfat , fara nici un pic de ironie in acest post

Stanici18.10.2008 14:46

Mah, presupun ca dr.Adrian se gandea la faza de la United of Manchester. Sau ceva de genul. Tin minte vremea in care se "rupea" FC Steaua de la sanul Armatei, aparuse intr-un ziar un articol in care se explica, totusi, faptul ca actuala FC Steaua este unul si acelasi club ca cel de dinainte (pana la urma, reprezentativ pentru un club e istoria si palmaresul).

Marius18.10.2008 14:47

Timpul a demonstrat ca nici United nu a rezistat...

Stanici18.10.2008 15:00

Concluzia e ca, pana la urma, strangem din dinti si mergem inainte pentru club, nu pentru oamenii care servesc la acest club.

Robinson Rufay Zapata18.10.2008 15:05
Concluzia e ca, pana la urma, strangem din dinti si mergem inainte pentru club, nu pentru oamenii care servesc la acest club.

asta e cea mai buna concluzie , nu exista alta mai potrivita pentru acest moment

CoRsSo18.10.2008 15:28

Oricum, rusine Lacatus! Rusine beheheheecali!

Steaua de la semifinala UEFA nu mai joaca fotbalul care o reprezinta!

RaMs3s18.10.2008 15:35
Oricum, rusine Lacatus! Rusine Becali!

totusi de ce ai scris Lacatus cu "l" mic .... si becali cu "B" mare ?

Gica Chioru18.10.2008 16:44

Lacatus nu va demisiona, nu-i sta in gene chestia asta :happy: , iata de ce:

"Am spus de o sutã de ori cã Lãcãtuș e praf ca antrenor. A fost un fotbalist excelent, dar cu antrenoratul n-are nici o treabã.

Pentru ce a fãcut ca jucãtor la acest club, jos pãlãria. Ca antrenor, Lãcãtuș n-are ce cãuta la Steaua. Nici la UTA nu avea ce cãuta, poate pe la Inter Gaz ar face ceva treaba, dar nu sînt sigur. Lãcãtuș nu are nici un pic de personalitate, din moment ce e marioneta lui Becali și face ce zice el. Ce spune șeful aia face. I-a dispãrut personalitatea lui Lãcãtuș!", a spus Ioan Sdrobiș.

Un fost jucãtor al Stelei a povestit pentru GSP: "Cînd a venit Lãcãtuș la echipã a încercat sã-și facã meseria. Mergeam la IDM sã ne relaxam înaintea meciului, iar el lua pe fiecare titular deoparte și discuta. Ne spunea cum sã jucãm, ne dãdea detalii despre adversar ... Dupa cîteva etape, obiceiul lui a dispãrut, iar fotbaliștii au început sã glumeasca pe seama lui: "N-a venit "recomandata"". "Recomandata" era hîrtia cu primul 11 trimisã de Gigi Becali. Astfel, Lãcãtuș nu mai putea sã facã discuțiile individuale pentru cã risca sã vorbeascã unui fotbalist pe care el îl vedea titular, iar pe hîrtia de la Gigi nu era. În majoritatea cazurilor, Gigi Becali fãcea echipa

Da nu-i nimic, pustime, hai! La-ca-tus! La-ca-tus! La-ca-tus! Fostul mandru purtator de insigna :yeahh: dinamovista asteapta... alegerile.

CoRsSo18.10.2008 16:45
Oricum, rusine Lacatus! Rusine Becali!

totusi de ce ai scris Lacatus cu "l" mic .... si becali cu "B" mare ?

din graba probabil. nu era cu subinteles. :)

@Gica Chioru

Sdrobis avea dreptate.

MoWeed18.10.2008 16:53

"Am spus de o sutã de ori cã Lãcãtuș e praf ca antrenor. A fost un fotbalist excelent, dar cu antrenoratul n-are nici o treabã.

Pentru ce a fãcut ca jucãtor la acest club, jos pãlãria. Ca antrenor, Lãcãtuș n-are ce cãuta la Steaua. Nici la UTA nu avea ce cãuta, poate pe la Inter Gaz ar face ceva treaba, dar nu sînt sigur. Lãcãtuș nu are nici un pic de personalitate, din moment ce e marioneta lui Becali și face ce zice el. Ce spune șeful aia face. I-a dispãrut personalitatea lui Lãcãtuș!", a spus Ioan Sdrobiș.

Un fost jucãtor al Stelei a povestit pentru GSP: "Cînd a venit Lãcãtuș la echipã a încercat sã-și facã meseria. Mergeam la IDM sã ne relaxam înaintea meciului, iar el lua pe fiecare titular deoparte și discuta. Ne spunea cum sã jucãm, ne dãdea detalii despre adversar ... Dupa cîteva etape, obiceiul lui a dispãrut, iar fotbaliștii au început sã glumeasca pe seama lui: "N-a venit "recomandata"". "Recomandata" era hîrtia cu primul 11 trimisã de Gigi Becali. Astfel, Lãcãtuș nu mai putea sã facã discuțiile individuale pentru cã risca sã vorbeascã unui fotbalist pe care el îl vedea titular, iar pe hîrtia de la Gigi nu era. În majoritatea cazurilor, Gigi Becali fãcea echipa

Da nu-i nimic, pustime, hai! La-ca-tus! La-ca-tus! La-ca-tus! Fostul mandru purtator de insigna :yeahh: dinamovista asteapta... alegerile.

Mare antrenor e Sdrobis! Extraordinar chiar! El e singurul care-l vedea pe Vali Badea cel mai bun jucator din lotul Stelei. Vorbele acestui antrenor de nivel mondial, care antreneaza viitoarea campioana a Europei Jiul Petrosani ar trebui sa fie litera de lege pentru noi

Revenim iar la acel ziar bun numai ca hartie igienica in "privatele" din mediul rural. Chiar mai sunt oameni care iau pe bune ce zic aia? Daca e fost jucator al Stelei, de ce nu si-a dat numele?

Radu mic18.10.2008 17:07

Lacatus CA STELIST TE RESPECTAM DAR CU ALTII REZULTATE SA CAUTAM!!!...oare unde a disparut acel spirit de lupta? unde a disparut fiara??...vorba aia "mirajul banilor"!!!!

Gica Chioru18.10.2008 17:17

Mare antrenor e Sdrobis! Extraordinar chiar! El e singurul care-l vedea pe Vali Badea cel mai bun jucator din lotul Stelei. Vorbele acestui antrenor de nivel mondial, care antreneaza viitoarea campioana a Europei Jiul Petrosani ar trebui sa fie litera de lege pentru noi

Revenim iar la acel ziar bun numai ca hartie igienica in "privatele" din mediul rural. Chiar mai sunt oameni care iau pe bune ce zic aia? Daca e fost jucator al Stelei, de ce nu si-a dat numele?

Pai io ce am zis? La-ca-tus! Bai, bivolu' i-o fi zis sa-l tina pe negroteiul de rahat, Semedo, in teren, dar in niciun caz nu i-a zis sa joace deodata cu Radoi, Lovin si Tiago. Reusesti sa pricepi ceva? E ca si cum ti-ai da foc la valiza, nu aia a lu' Gigi, ci chiar la echipa.

edit.si inca ceva, Sdrobis ne-a facut candva un mare bine.

Joga Bonito18.10.2008 17:40

Mda, iar Lacatus a fost maturator zece ani la rand in cadrul clubului Steaua.

Sdrobis a facut istorie la Steaua domn'le!

Care Sdrobis? Da, ala care primea ciubuc la "interviurile gesepiste".

MoWeed18.10.2008 17:42

Pe Sdrobis l-ai tinut minte ca ne-a facut un mare bine, pe Lacatus care a fost pe teren cand am obtinut jumatate din trofeele Stelei(printre ele si cel mai valoros CCE) nu....

Gica Chioru18.10.2008 21:43

Pe Sdrobis l-ai tinut minte ca ne-a facut un mare bine, pe Lacatus care a fost pe teren cand am obtinut jumatate din trofeele Stelei(printre ele si cel mai valoros CCE) nu....

Te inseli. Tin minte tot, Lacatus a facut cateva meciuri senzationale, unele memorabile, la Steaua si la Nationala. Printre altele a batut, de unul singur, Spania. Ramane pentru totdeauna in memoria mea, imi voi aduce aminte si la 80 de ani, daca ii apuc, cu nostalgie de fotbalistul Lacatus. Dar a facut si lucruri urate, lucruri pe care vreau sa ma lase sa le uit.

Vezi tu, de la un om din interior te astepti sa-ti faca bine, este, pana la urma, o obligatie morala, si nu numai morala. Dar de la unul din afara? care nu are niciun fel de obligatii fata de tine? Caruia nu i-ai platit nici un salariu si caruia nu i-ai scandat niciodata numele pe stadion? Ce sa astepti de la un strain de club? Nimic. Si uite, ca atunci cand eram denigrati Lacatus s-a facut ca nu aude dar Sdrobis nu. Asa i-a zis si Lucescu, ce-i spuneti voi, "cine esti tu?", "un antrenor de doi lei", s.a. Dar nu toti antrenorii ajung sa castige milioane, imensa majoritate sunt doar niste salahori care iubesc fotbalul si fotbalistii, asa e si Sdrobis asta, atat de blamat de fistecine.

CoRsSo18.10.2008 21:57

Ce nu intelegeti? Lacatus a fost un mare JUCATOR. Faceti o mare confuzie. Lacatus jucatorul nu este egal cu Lacatus antrenorul. Sunt 2 si aceeasi persoana sa zic asa: fiara din teren si mieluselul lui behecali.

Lacatus e unul din cei mai slabi antrenori pe care i a avut Steaua in ultimii 10 ani. Ce rezultate a obtinut Lacatus? Spuneti mi si mie ce rezultate? Nu mai vreau exemplul galata, unde jucatorii au jucat pentru banii oierului si unde am avut noroc cu carul si un arbitru mai mult decat orb.

Sa fim seriosi, Steaua in campionat nu a jucat in niciun meci bine. A jucat mediocru. In CL nu mai vorbesc, ca ne facem iar de ras.

Daca pierde la Lyon, Lacatus trebuie sa plece, macar din onoare. Si sa-l ia si pe marele oier cu el.

Toata stima mea pentru jucatorul Lacatus, pe care il iubesc si ii multumesc pentru tot ce a facut pentru Steaua si Romania. Insa ca antrenor = 0. D'aia in fotbalul mare, marii jucatori, daca vad ca nu au talent, nu se apuca sa antreneze.

Si legat de Sdrobis. Am zis doar ca a avut dreptate cand a spus ca Lacatus e sclavul lui becali. Atat. In rest nu ma pronunt, pentru ca nu il cunosc ca antrenor, stiu doar ca l-a facut mare pe Badea, un fost "salvator" al Stelei.

«1456789»