FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Trebuie Lacatus Sa Demisioneze?

«156789»
dr.adrian918.10.2008 22:14

exista oare un antrenor in lumea asta ca Lacatus???? sa profite de iubirea fanilor, sa fie o sluga??? sa nu dea semne de onoare si nici de curaj??? sa minta cu seninitate atat presa cat si 5 milioane de suporteri??? sa nu isi apere oamenii cand sunt atacati??? sa nu isi poata motiva echipa???

Lacatus e un mare tzigan - chiar e de origine rroma- ca trage si tine de scaun cu dintii, dovedind astfel ca nu are demnitate si ca nu a invatat nimic cat a fost la Steaua. prima data se tine cont de multumirea suporterilor care vor REZULTATE SI UN JOC EXCELENT.

p.s. am folosit cuvantul tzigan ca sinonim al adjectivului nesimtit. in plus tzigan este folosit foarte des pt a sublinia mesajul transmis. deci sa nu se creada ca sunt xenofob sau sa nu va simtiti jigniti cei care sunteti de origina rroma. este doar o expresie uzitata. un prejudiciu tampit pe care il detest la nebunie.

Lacatus si cu becalus plecati din Ghencea!!!!!!!!!!

vreau sa va rog ceva. lasati stadionul gol la meciul cu Lyon in semn de protest fata de Lacatus si fata de becalus.

dany03018.10.2008 22:54

eu nu inteleg de ce toata lumea e atat de revoltata! suntem cu totii dezamagiti de ultimile rezultate, dar e rusine sa iti injuri fotbalistii , antrenorul si mai stiu eu cine! eu unu sunt convins ca atat in presa din Romania cat si in diverse forumuri sunt oameni care vor numai raul echipei din Ghencea si nu au , chiar daca par , nici un gram de aface cu Steaua!!!! oare acesti oameni isi mai aduc aminte ca aici e vorba "doar" de sport???? la fotbal e normal ca echipa uneori sa nu joace asa cum te astepti tu! uite cum joaca bayern si ei nu se agita atat, au un proiect si il vor duce la capat indiferent ca sunt pe locul 11 in bundesliga! numai la noi in Romania fiecare decizie gresita a arbitrului e un blat, fiecare victorie e nunta si fiecare infrangere e tragedie! --- rusine !!! nu Stelei ci celor care critica echipa nefiind in positia de a putea critica justificat, celor care merg pe stadioane sa injure echipa sau sa se manifeste violent. uitati-va in jurul vostru , si nu mai luati totul in serios! puteti scrie tone de articole , tone de opinii pe forume si nu se va schimba nimic! Steaua va ramane Steaua, vor mai veni si alti patroni si alti antrenori si alti jucatori si tot Steaua va ramane. momentan patronul e ala care e , antrenorul e ala care e si echipa e cea care o avem acum si noi suntem doar fani! putem fi alaturi de echipa sau nu! dar nu suntem fani sa injuram si sa tipam la 11 oameni pe teren plus un antrenor ca la niste cai la curse!

pace!

mereu Steaua, mereu drumul taberei, mereu Ghencea!

mountytoma19.10.2008 13:02
Lacatus nu trebuie sa plece, s-ar duce dracului de tot sezonul asta. trebuie sa-l indeparteze de echipa pe cioban

Adica un angajat sa-l dea afara pe patron. "Non posumus". (Magotu)

nu am zis sa-l dea afara angajatul pe patron. daca se putea, o facea Gica Hagi si acum eram departe. sa nu mai tina cont de ce zice ciobanul (cne e bun si cine nu e bun, cine trebuie sa joace si cine nu trebuie sa joace, etc). sa faca ce stie el, sa-si ia doar injuratuile pe care le merita el, nu pe ale ciobanului!

Neil19.10.2008 13:55
Co-Steaua19.10.2008 15:27

Din pacate adevarul este ca daca Lacatus nu ar fi fost sclavul lui Gigi, ar fi fost demult dat afara insa Gigi il apara pentru ca face tot ce ii spune si stie ca suporterii nu-l vor injura niciodata,In momentul asta imi pare nespus de mult ca Lacatus a venit antrenor la noi,il respectam enorm de mult insa mi-a aratat ca este doar inca o oaie a lui Gigi.

weeezer22.10.2008 09:51

Se poate inchide...

Marius06.03.2009 10:09

Deschis :wave:

goergescu06.03.2009 11:14

Salut

Citat din Marius Lacatus : " Meciul cu Brasovul nu este decisiv pentru castigarea campionatului. "

Intrebarea mea : Care meci este decisiv pentru castigarea campionatului dupa parerea ta, draga Marius ?

Eu cred ca fiecare meci este de o importanta capitala pentru castigarea campionatului, draga Marius. Inclusiv cel din prima etapa a turului de campionat. NU CREZI ?

Adu-ti aminte Marius de ce-ti spunea nea Imi, tie si colegilor tai ... " CALCATI-I PE GAT".

Unde este Marius pe care l-am iubit de mic ? Unde s-a dus ?

Ne-am dat seama cu totii, sau parte din noi, ca antrenoratul are inca multe neconoscute pentru tine Marius. DAR, LACUNELE ASTEA POT FI PETICITE PE ALOCURI CU DORINTA, dar nu dorinta aceea pe care o tat arunci in fata presei la fiecare interviu, nu, DORINTA ACEEA VECINA CU FURIA, CU DISPERAREA.

Vreau sa vad furie la ai nostri, draga Marius. Pana acum am vazut doar lentoare si neputinta.

Nu vreau sa votez demiterea sau nedemiterea lui Lacatus.

Eu il vreau pe Protasov ( Steaua LUI Protasov ).

vlad06.03.2009 11:19
" Meciul cu Brasovul nu este decisiv pentru castigarea campionatului. "

[/i]Intrebarea mea : Care meci este decisiv pentru castigarea campionatului dupa parerea ta, draga Marius

Eu cred ca aici are dreptate. Niciun meci nu mai este decisiv pentru castigarea campionatului. Pt ca acest camipionat a fost adjudecat pe la Dubai de catre altii.

Kaizer...bier.....

Prietenii stiu de ce!!!!

Ionut Iancu06.03.2009 11:27

salutare lume....si ma bucur ca in sfarsit am si eu primul meu post in acest forum. Eu zic ca inainte de a lua in discutie posibilitatea ca Lacatus sa demisioneze, sa tinem cont de macar cativa factori:

- in primul rand, lotul de jucatori, atitudinea unora dintre ei, si permanenta imixtiune a gibonului in businessul de antrenor au faramat incet dar sigur orice bagaj psihologic si tehnic pe care antrenorul Lacatus poate ar fi vrut sa il utilizeze.

- ca si perioada de timp, in timpul primului sau mandat, Lacatus a incercat pe cat posibil cateva variante de echipa care, vrem nu vrem sa recunoastem, au dat randament. sa ne aducem aminte de meciurile din primavara...cand se vedeau clar anumite scheme exersate si bine puse in aplicare de un Mendosa..de un Pepe Moreno..

- nu in ultimul rand, mie imi este greu...imposibil practic sa fac diferentieerea intre SIMBOLUL nostru Marius Lacatus, unic, imposibil de inlocuit si antrenorul Lacatus. Sunt sigur ca in alte circumstante si el, ca si Hagi de altfel, ar fi putut face o tb mult mai buna.

Trebuie sa fim alaturi de el, trebuie sa intelegem si faptul ca s-a intors la echipa pentru ca viata si a trai pentru el au un singur nume: Steaua....

1uLy4Nn06.03.2009 15:23

Da. Respect jucatorul Lacatus insa antrenorul mai are ne invatat

redondo06.03.2009 15:54

Sunt de acord ca nu e Lacatus un mare antrenor nici pe departe.Sunt unii insa care ii pun in carca retrogradarile celor de la UTA din 2008 si Ceahlaul din 2004,dar uita ca a venit la Piatra Neamt cand era deja prea tarziu si la UTA a plecat dupa 12 etape la noi.Dar rezultatele bune de le Otelul sau Brasov,de ce nu le amintiti? Corect...e un antrenor slab,dar la fel de slab este si Hagi,Balint sau altii laudati doar pentru ca nu sunt ei acum in cauza.

fredysteaua06.03.2009 16:25

daca sa bagat in sarba acum sa joace

notre respect Lacatus!

razvan2808.03.2009 20:06

Lacatus sa plece doar atunci cand se va stii sigur ca un antrenor mai bun decat el (Olaroiu sau Protasov) va veni sigur la Steaua

anti gigi08.03.2009 20:21

categoric....sluga trebuie sa plece

gio_stgloria08.03.2009 20:39

Nu stiu ce sa mai zic, pe de o parte ce echipa poti face daca patronu nu da bani pentru transferuri, insa pe de alta parte ma gandesc cum brasovul, Urziceni samd poate sa aiba rezultate cu jucatori teoretic sub o clasa sub nivelul jucatorilor Stelei.

Sunt de parere ca Lacatus trebuie sa plece, e prima data cand spun asta si sunt foarte sigur ca va pleca in curand. Vine Olaroiu.Deja Becali ii face loc prin declaratiile sale de dupa meciul de azi(l-a laudat pe Lucescu in direct , spunanad ca e un antrenor bun , l-a felicitat, trimitand o sageata clara la adresa lui Laca).

Poate o sa rasara soarele pana la urma si pe strada noastra.

Robinson Rufay Zapata08.03.2009 21:19

Si daca pleaca Lacatus si vine Oli ce am rezolvat?

gio_stgloria08.03.2009 21:23
Si daca pleaca Lacatus si vine Oli ce am rezolvat?

Dupa parerea mea rezolvam ceva macar in jocul echipei. bine, dezavantajul ar fi liantul puternic creat dintre conducere si antrenor(stim cu totii cat de bine se intelege Becali cu Olaroiu..

Robinson Rufay Zapata08.03.2009 21:28
Dupa parerea mea rezolvam ceva macar in jocul echipei. bine, dezavantajul ar fi liantul puternic creat dintre conducere si antrenor(stim cu totii cat de bine se intelege Becali cu Olaroiu..

Ce sa rezolvam in jocul echipei? Si pe timpul lui Oli Steaua juca prost , numai ca atunci mai aveam un om cu centrarea , unu care sa o mai bage in ate , acum nu avem nimic...suntem la pamant , regret enorm ceea ce se intampla la Steaua.

MALDINI08.03.2009 23:21

La ce jucatori are Steaua acum ... si cum s-au comportat in ultima perioada , nici Mourihno nu face vreo minune...serios

MIREL6RADOI09.03.2009 12:04

Dupa perioada la Otelul si Brasov, am crezut ca Laca va reusi la ce lot avea la Steaua!Totusi, a dovedit contrariul...Pacat!Daca mai vrea sa ramana pretuit de STELISTI,sa plece, sa se indeparteze cat mai mult de acest cioban!Altfel, statuia sa se va dezintegra bucatica cu bucatica....

catax4423.03.2009 17:53

Respect jucatorului,precum mai zicea un confrate,dar ca antrenor........

Adevarul e ca nici n-are cu cine...zero echipa!!!

Ah,si apropos.....Lovin,esti un zero barat!!!

sile-jardel23.03.2009 19:18

multumim Lacatus,la revedere!!!dar pleaca odata si lasa-ne sa jucam fotbal,nu turca ciobanului.

adrianx2227.03.2009 15:58
La ce jucatori are Steaua acum ... si cum s-au comportat in ultima perioada , nici Mourihno nu face vreo minune...serios

Cum poti spune la ce jucatori slabi are Steaua, frate 1 la mana - Dayro a venit cu 16 g din 16 m, nuuuu Lacatus il foloseste de cand a venit frate de cand a venit il baga mijlocas el fiind atacant pur sange, 2 - Toja super jucator la Columbia (a vazut, a citit in ziare televizor ca a fost laudat pe postul lui) Lacatus in baga LA INCHIDERE FRATE, LA INCHIDERE, noroc ca sa adaptat ca mijlocas central, ca altfel il injurati si pe asta (voi aia care va duceti si injurati jucatorii) 3 - Sekely pe dreapta o viata de jucator a venit la Steaua si Lacatus al meu de frica nu il scoate pe, nici nu stiu cum sa ii zic prostului de Banel creier 0 de 2 ani il injur si scriu peste tot, si il baga stanga pe sekely ca asa vrea el si poate asa e bine !

Asa ca nu mai vb de jucatori ca jucatori sunt, nu a promovat nici un tanar, rusu rupe la Steaua 2, Ochirosii e peste tot ce tine stanga la noi, chiar acum am vazut meciul cu Ovidiu al Stelei, deci nu mai vb de jucatori si nu va mai lasati manipulati ca niste copii de aceasta presa JEGOASA !

SAMM08.04.2009 06:57

Lacatus e prastie

sunt foarte surprins ca suporterii inca il mai sustin si mai mult ii striga numele pe stadion

am zis o etapa, doua etape, 1 an, dar deja sunt 2 ani si niciodata in acest timp n-am facut un meci foarte bun, tot timpul echipa a fost penibila

de la meciul cu otopeni 1-1 m-am jurat cat va fi panarama asta antrenor nu mai calc pe stadion, cu asta Steaua nu va juca niciodata fotbal e un antrenor varza

Lacatus

- Chiar mai credeți cã Steaua poate ajunge în Champions League?

- Da, mai sînt multe etape și lãsați cã am vãzut și alte jocuri în etapele trecute și știu care este nivelul.

mare mizerie de om

«156789»