Vedem cu totii ca nu prea jucam nimic. Nu idei de joc, nu scheme, doar sclipiri individuale sau gafe ale adversarilor. Din asta traim. Nu este posibil asa ceva la o echipa ca Steaua, cu lotul Stelei (care chiar daca n-o fi cel mai bun din campionat, este printre primele oricum - peste cel al vasluienilor sau brasovenilor). Si atunci unde e problema?
Lacatus a fost un jucator talentat, muncitor si devotat Stelei trup si suflet. Ca antrenor nu a reusit sa ne scoata la liman. A avut un retur de campionat reusit din punct de vedere al rezultatelor (in sensul ca a avut multe victorii, chiar daca obiectivul a fost ratat), insa nici acele victorii nu pot spune ca au venit "pe barba lui". Si-atunci, ce-i de facut?
Sunt unul dintre cei care sustin ca Marius ar trebui sa demisioneze. Si pentru binele Stelei (poate urmatorul ar putea sa o redreseze - el nu este capabil), si pentru al lui (incet incet tot mai multi suporteri il contesta, nu cred ca vrea sa ajunga hulit in propria "casa"). Am vorbit cu mai multi amici ai mei, stelisti si nu numai, si am vazut ca parerile sunt impartite. Unii spun ca-i vina lui, altii ii gasesc scuze.
Prin acest thread incerc doar sa aflu parerea forumistilor. Propun ca sondajul sa ramana deschis vreo 2-3 saptamani (eventual fara comentarii, conteaza mai putin), pentru a ne face o idee.