FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Trebuie Lacatus Sa Demisioneze?

«12349»
weeezer04.08.2008 12:00

Nu Protasov sau Zenga il tineau in frau pe oier pe vremea aia...

ULTRASSICK04.08.2008 12:03

si ei...in alianta cu Meme....ca nu asculta oierul numai de Meme...daca x(Meme, antrenorii...si cativa oameni din staff) oameni ii ziceau ca e tampit...isi dadea si el seama ca e intr-adevar tampit si tacea din gura....

AdrianUltras2504.08.2008 12:08

Ultrassick

Tocmai, daca Lacatus pleaca, ciobanul nu va mai avea scut in fata publicului.

Orice antrenor ar aduce, ar fi huiduit.

Si atunci are 2 optiuni:

1. Pleaca de la echipa.

2. Aduce un antrenor adevarat care sa faca treaba si care sa atraga publicul de partea lui(cum a facut-o Protasov).

Lacatus nu are cum sa se impuna in fata oireului pt ca el nu e antrenor.Nu stie meserie la nivelul Stelei.El e acolo, de mijlocul clasamentului, cu antijoc in meciurile cu echipe mari, la ciupeala cu cele mici,etc.

ULTRASSICK04.08.2008 12:19

Chiar nu stiu ce sa mai cred...pe bune...m-am saturat...vreau sa avem acel joc frumos care baga frica in orice adversar...(si nu cred ca e cineva care ar vrea altfel ...asta din suporterii stelisti)

ce sa zic 1 . nu o sa plece in veci de la Steaua...poate daca am retrograda atunci nu am mai fi de prim plan si nu ar mai avea imagine ...

si 2. si daca aduce un antrenor in genul lui Protasov si ii face la fel cum i-a facut lui Hagi sau lui Lacatus...ce a rezolvat? ca ala o sa isi bage picioarele si gata iar cautam antrenor...

sunt in continuare de parere daca Lacatus ar fi lasat sa isi faca treaba cum trebuie am avea alte rezultate...(nu uita ca multi antrenori de succes au tactici defensive...dar problema e ca sunt neplacute noua publicului...)

DelPiero1004.08.2008 12:30

E clar ca Laca nu este un antrenor mare,e prea evident,din pacate!Dar se distrage din nou atentia de la raul cel mai mare,de la acest cancer ce ne distruge incet,dar sigur,iubirea!E vorba desigur de infectul creditor!EL E PRIMUL CARE TREBUIE SA PLECE!Si,daca se poate,de pe lumea asta,DEFINITIV!

AdrianUltras2504.08.2008 12:47

Del Piero

De aia zic ca trebuie sa plece Laca.

Ca sa ne lase noua loc sa putem lovi in cioban.

Cine te mai alege pe tine la conducerea statului cand la fiecare meci din Ghencea stadionul striga: "becalii pleaca din Ghencea!" (nu e injuratura, deci se poate!)?!

ULTRASSICK04.08.2008 13:02

Il doare drept la C**** de ce strigam noi....desi daca ar fi dupa mine as striga non stop ANTI-Becali!

ps: si putem striga "Becali Pleaca din Ghencea" si cu Lacatus antrenor...nu cred ca ar face prostia sa il apere...

AdrianUltras2504.08.2008 13:15

ULTRASSICK

L-ar apara!

.Ax3L.04.08.2008 13:17

Categoric Laca trebuie sa ramana nici nu stiu dc ati facut topicu asta Laca trebuie sa ramana macar inca 1 sezon. Numai va dati cu parerea ca Lacatus este simbolul Stelei si un simbol care vad ca incepeti sa va bateti joc de el.

Wayne Rooney04.08.2008 13:18

Da,si nu uitati de Protasov.Singurul cu care echipa a jucat ceva.

fedora04.08.2008 13:22
ps: si putem striga "Becali Pleaca din Ghencea" si cu Lacatus antrenor...nu cred ca ar face prostia sa il apere...

Nu a spus chiar Laca insusi ceva de genul "Cine da in Becali da in mine"?

Eu imi amintesc un interviu in care i-a luat apararea voalat lui Becali.

AdrianUltras2504.08.2008 13:22

.Ax3L.

Laca e deja de 10 luni la echipa si nu a facut nimic.

De ce sa mai ramana?

Ce sa mai faca inca un sezon?

Incercati sa intelegeti ca o echipa nu se antreneaza pe iubirea fanilor sau simbolism!

.Ax3L.04.08.2008 13:28

offtopic

stie cineva daca moldovenii mai au stadionu suspendat si sambata la emciu cu noi pt ca pe topicu meciului nu mia rsp nimeni

ontopic

Adrian ai dreptate intr-un fel dar sezonul trecut Lacatus aproape ne facuse campioni de ce sa nul lasam un sezon intreg sa vedem poate are rezultate

AdrianUltras2504.08.2008 13:30

.Ax3L.

Aproape Campioni ne-au facut fazele fixe, nu Lacatus.

MoWeed04.08.2008 13:49
Il doare drept la C**** de ce strigam noi....desi daca ar fi dupa mine as striga non stop ANTI-Becali!

Exact, nu l-ar interesa deloc pe oier daca s-ar striga pe stadion mai ales ca probabil doar peluzele l-ar injura. Asta in timp ce gornistii l-ar felicita mereu pe nea Gigi in speranta ca vor primi vreo 100 de euro.

Pe Jiji nu-l intereseaza de fani, il intereseaza doar de buzunarul propriu si va pleca de la Steaua cand nu-i va mai aduce profit financiar si electoral. Pai pune biletele la meciuri la preturi comparative cu cele din vestul Europei dar nu se gandeste sa puna si coditii asemanatoare. Pretul tricourilor replica de la Steaua este de 250 RON un pic mai scump decat tricouri asemanatoare de la Inter, Liverpool, Milan sau Manchester United. Bine, unii ar putea zice ca pentru Steaua dai oricat daca esti fan. De acord, dar sunt unii care nu au de unde sa dea atat chiar daca ar vrea. De aici se vede clar ca pe el nu-l intereseaza fanii, ci numai si numai profitul imediat...

AdrianUltras2504.08.2008 14:27

MoWeed

De unde sa scot eu 250 ron pe un tricou?

La Barcelona e pe undeva pe la 90 de euro un tricou personalizat(numar si nume - ale tale sau ale unui jucator).

Aia isi permit, ca au salarii de la 1000 de euro in sus.

Eu...

Daca imi iau un tricou cu Steaua nu mai pot merge in deplasare.

Asa ca...tricoul personalizat mai asteapta :D

MoWeed04.08.2008 14:33

@AdrianUltras25

Exact asta ziceam si eu. Pune preturi asemanatoare cu cele din strainatate dar nu se gandeste ca salariul mediu este de vreo 5 ori mai mic. De aici rezulta faptul ca nu-l intereseaza de fani, cel putin de fanii care nu-si perimit sa-i aduca lui un beneficiu financiar.

Nici eu nu imi permit, mai ales ca sunt student. Speram ca sezonul asta tricourile repica sa fie de vreo 150 RON dar macar sa aiba un material de calitate. Eu nu-mi permit sa dau jumatate dintr-un salariu minim pe un tricou...

AdrianUltras2504.08.2008 14:38

:offtopic:

Observ ca lumea il vrea inca pe Marius MODERATOR desi echipa merge prost!

Vezi ma ca esti iubit?

Degeaba zici tu.

Desi e destul de stransa lupta.

Cu Marius Moderator echipa o sa mearga bine!!!

:thumbsup: :biggrin: :happy:

weeezer04.08.2008 16:08
Categoric Laca trebuie sa ramana nici nu stiu dc ati facut topicu asta Laca trebuie sa ramana macar inca 1 sezon.

Dupa cum se vede din rezultatele sondajului, topicul asta chiar isi are rostul.

@AdrianUltras25 :))

metzzz04.08.2008 16:43

Bun. Postul mi-a fost sters , dar care e rostul acestui topic ?? E unul gen carpeta , ceva constructiv la asta nu vad. Normal ca Laca trebuie sa ramana. Doar dupa cel putin 1 sezon intreg se poate trage linie. Nu dupa un retur cand trebuia sa ruleze cum a fost pana atunci.

Marius04.08.2008 16:47

Postul ti-a fost sters pentru ca nu avea rost sa fi dat sanctiuni, nu-i asa? Sunt sigur ca putem discuta/intreba si fara a jigni, asa cum ai facut acum ;)

c.ronaldo1704.08.2008 17:34

@adrian25

Sunt sigur ca daca vei striga "Becali pleaca din Ghencea!", Becali chiar va pleca.

adidwu04.08.2008 20:14

Lacatus sa ramana macar pana in iarna si mai vedem atunci.

AdrianUltras2504.08.2008 20:24

C Ronaldo

Daca striga destui oameni, dupa destula vreme, dupa inca niste alegeri ratate, sigur va pleca!

MoWeed04.08.2008 20:27
C Ronaldo

Daca striga destui oameni, dupa destula vreme, dupa inca niste alegeri ratate, sigur va pleca!

Destui oameni ar fi tot stadionul. Altfel ar ramane la parerea lui ca numai o mana de huligani il contesta...

De obicei in postarile tale esti rational. Acum chiar crezi sincer ca va renunta la aparitiile la TV si la banii adusi de Steaua doar pentru ca-l contesta o parte a fanilor?

«12349»