FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Trebuie Lacatus Sa Demisioneze?

«1345679»
SRamos17.10.2008 18:36
cand joci la mijloc cu Radoi, Lovin si tiago in acelasi timp.. si mai ai si 4 fundasi.. voi ce vreti? sa dam gol dupa gol.. asta e.. macar daca jucam cu 7 fundasi sa nu luam gol.. dar nici de asta nu suntem in start

Tiago nu e chiar mijlocas defensiv :yes:

c.ronaldo1717.10.2008 18:47
NU, categoric, NU!

Tu ce vrei pana la urma? Nu te inteleg. E bun Lacatus ca antrenor?

Unii oameni pur si simplu nu pot fii realisti...

Lacatus = 0 ca antrenor.

Doar pentru 3,4 rezultate mai proaste nu se da un antrenor afara. Cel putin, la echipele mari.

4_ever_steaua17.10.2008 19:07

DA!sa demisioneze

weeezer17.10.2008 20:22
Doar pentru 3,4 rezultate mai proaste nu se da un antrenor afara. Cel putin, la echipele mari.

Nu, dar pentru 3-4 rezultate "mai proaste" si 20 de jocuri slabe... se recomanda o demitere/demisie totusi.

mountytoma17.10.2008 20:44
:) pana azi rezultatele erau 40% DA, 60% NU. In cateva ore deja s-a modificat. Stiam io ce stiam...

In alta ordine de idei, si Petrescu, si Protasov cred ca ar avea parte de acelasi tratament din partea lui Becali. Si ar avea doua varianta, ambele nefericite pentru echipa: fie sa se complaca si sa devina marioneta lui Gigi, fie sa stand up si sa plece de la echipa.

In concluzie cred ca singurele solutii, singurii oameni in fata carora Gigi n-ar avea cuvant ar fi Mircea Lucescu sau un antrenor strain cu nume si palmares.

singura solutie POZITIVA este ca Lacatus sa nu-l mai bage in seama pe cioban, sa faca echipa cum stie el si cu ce jucatori vrea el, nu cu cine ii spune prostul suprem. oricine ar veni ar pati acelasi lucru: ciobanul se baga sa faca el echipa, ca stie el pe ce jucator va lua 50 milioane de euro. Lacatus nu trebuie sa plece, s-ar duce dracului de tot sezonul asta. trebuie sa-l indeparteze de echipa pe cioban. daca face asta, va reveni in inimile suporterilor, pentru totdeauna. daca nu, va iesi de acolo, probabil tot pentru totdeauna.

daca va incepe razboiul Lacatus-becali, nu uitati ca trebuie sa-l sustinem impotriva ciobanului, caruia trebuie sa-i umplem gura aia spurcata cu ceea ce merita un handicapat ca el.

weeezer17.10.2008 21:42
Lacatus nu trebuie sa plece, s-ar duce dracului de tot sezonul asta. trebuie sa-l indeparteze de echipa pe cioban. daca face asta, va reveni in inimile suporterilor, pentru totdeauna.

Nici in cel mai SF scenariu n-o sa vedem asta, stai linistit.

CoRsSo17.10.2008 22:30
NU, categoric, NU!

Tu ce vrei pana la urma? Nu te inteleg. E bun Lacatus ca antrenor?

Unii oameni pur si simplu nu pot fii realisti...

Lacatus = 0 ca antrenor.

Tie Lacatus ti se pare un antrenor bun? Sincer! Ti se pare ca e bun pt Steaua? Mie nu.

c.ronaldo1718.10.2008 04:35

Care ar fi cele 20 de meciuri mai slabe?

SRamos18.10.2008 07:06

Cam tot ce a jucat Steaua din perioada de pregatiri din vara pana acum!

Si cateva meciuri din returul trecut!

SA FIM SERIOSI :excl:

c.ronaldo1718.10.2008 07:11

Vreau exemple concrete, nu toate meciurile de dupa Craciun pana la Paste. Asa pot spune si eu ca Steaua a jucat galactic in ultimile 5 miloane de meciuri de cand e Lacatus la echipa.

LDS18.10.2008 07:28

Nu numai cã sã plece, sã se ducã învârtindu-se acum și pururea și-n vecii vecilor, aș mai adãuga eu...

Marius18.10.2008 07:38
Vreau exemple concrete, nu toate meciurile de dupa Craciun pana la Paste. Asa pot spune si eu ca Steaua a jucat galactic in ultimile 5 miloane de meciuri de cand e Lacatus la echipa.

Otopeni, Vaslui, Brasov, Bistrita, Galati, Bayern, toate amicalele din vara cu exceptia numita Roma.

P.S. astea erau exemplele concrete :cool:

On topic: nu mai stiu daca Lacatus tre' sa plece si, sincer sa fiu, nici nu ma mai intereseaza...

Joint18.10.2008 07:50

Raspuns : DA ! Du-te Laca, du-te ! E de ajuns ce ai facut ca antrenor, ne-am lamurit aproape toti cam ce calitati ai matale si cit de "demn" esti in fata dobitocului care iti este sef ! Ramii pentru toti stelistii FOTBALISTUL - simbol dar ca antrenor ....te rugam: LASA-NE !!!

weeezer18.10.2008 08:02

Parerea mea e ca te incapatanezi sa nu accepti faptul ca Lacatus n-are fata de Steaua, Ronnie.

SlabuMatei18.10.2008 08:08

Mai fratilor nu este vina lui Lacatus ca baieti nostri nu stie sa dea cu piciorul in mingie, el isi face datoria de antrenor, nu va mai luati de el ca altul mai bun nu cred ca gasim. Eu zic ca este si vina jucatorilor ei in loc sa se gandeasca la meci poate se gandeste ce masina sa isi mai ia sau in ce club sa se mai duca.... sincer i-au cam orbit bani... Raspunsul este NU... !!!!

dr.adrian918.10.2008 09:39

sa plece cu tot cu becali si cu tot cu jucatori. decat sa tot faca echipa si brandul Steaua de rusine mai bine sa se destrame FC Steaua.

SRamos18.10.2008 09:46
Mai fratilor nu este vina lui Lacatus ca baieti nostri nu stie sa dea cu piciorul in mingie, el isi face datoria de antrenor, nu va mai luati de el ca altul mai bun nu cred ca gasim. Eu zic ca este si vina jucatorilor ei in loc sa se gandeasca la meci poate se gandeste ce masina sa isi mai ia sau in ce club sa se mai duca.... sincer i-au cam orbit bani... Raspunsul este NU... !!!!

Pai asta e treaba lui: sa ii invete sa dea cu piciorul in mingie, ce datorie are un antrenor?!

Stanici18.10.2008 09:46
Lacatus nu trebuie sa plece, s-ar duce dracului de tot sezonul asta. trebuie sa-l indeparteze de echipa pe cioban

Adica un angajat sa-l dea afara pe patron. "Non posumus". (Magotu)

SRamos18.10.2008 09:47
sa plece cu tot cu becali si cu tot cu jucatori. decat sa tot faca echipa si brandul Steaua de rusine mai bine sa se destrame FC Steaua.

Tu nu realizezi ce zici acolo...

Auzi as se destrame FC Steaua... :ce_oameni:

dragos_ghinea18.10.2008 09:47

NU!!!

a inceput o munca trebuie salat sa o termine.

orice ar fi el trebuie sa ramana pana la finalul campionatului si daca nu ia titlul si jocul ramane acelas, fara imaginatie, atunic trebuie sa luam alt antrenor.

pana atunci NU.

dr.adrian918.10.2008 09:54

tu preferi sa fii rasul europei si al Romaniei din cauza lui becali????

daca nu se gaseste alt investitor cu cap, atunci mai bine sa se destrame echipa decat sa fim murdariti de acest personaj monstru.

dragos_ghinea18.10.2008 10:11

NU!!!

a inceput o munca trebuie salat sa o termine.

orice ar fi el trebuie sa ramana pana la finalul campionatului si daca nu ia titlul si jocul ramane acelas, fara imaginatie, atunic trebuie sa luam alt antrenor.

pana atunci NU.

SRamos18.10.2008 11:52

tu preferi sa fii rasul europei si al Romaniei din cauza lui becali????

daca nu se gaseste alt investitor cu cap, atunci mai bine sa se destrame echipa decat sa fim murdariti de acest personaj monstru.

Din nou : TU REALIZEZI CE SPUI ACOLO?!

dr.adrian918.10.2008 12:42

Din nou : TU REALIZEZI CE SPUI ACOLO?!

da vorbesc foarte serios. oricum traim numai din amintiri.

Robinson Rufay Zapata18.10.2008 13:30

vad ca se vorbeste despre desfiintarea Stelei de azi , si eu as vrea pentru ca asta nu e Steaua adevarata , asta e Steaua becali , eu am in inima echipa Steaua de pe vremea lui Lacatus , Danciulescu , Ciocoiu , rosu , Munteanu cand castigau campionate unul dupa altu si jucau si fotbal , poate sa ramana Steaua lui becali , dar sa fie si una a noastra a suporterilor ei , a echipei castigatoare de CCE

«1345679»