FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua București - FC Brașov. Oaspeți nedoriți.

«134567»
ros-albastru4ever03.08.2008 19:58

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllll

ll.....tot noroc cu faza si efortul lui Dayro :steag_cruce_invers:

eduardo_stelist03.08.2008 19:59

Am impresia ca gsptv reda in reluare..am deschis flashscore.ro si la golul brasovenilor au dat inainte de a vedea eu, la fel la golul Stelei

oare e asa???

fiara703.08.2008 19:59

Badea asta trebuie impuscat sa nu se mai chinuie

fansteaua4603.08.2008 19:59

Dayro Moreno :steag_cruce_invers:

stelist24/2403.08.2008 20:00

Sugar ‎(eu)(22:47):

way da-mi pace ca amu-s rau

Steaua 1-1 Brasov

cateva minute au mai ramas:'(

dreamer17 ‎(22:47):

nu te teme Steaua a sa rupa buca

ai sa vezi

Sugar ‎(22:48):

goooooooooooooooooooool

eda mersiii

dreamer17 ‎(22:48):

stiu eu ce vb :D

una peste alta arthuro e varza:) murata!

eduardo_stelist03.08.2008 20:01
mariusmihet.......ARTHUROOOOOO

esti happy,nu?

DADADADA

greenyes03.08.2008 20:01
@eduardo stelist

iata ca omul tau a dat-o in plasa!!! bravo si sper sa mai dea altfel iar ma iau de el!!! respect

Pana acum constat ca Thereau are cateva clase peste Arthuro...poate daca o sa aiba mai multa vitalitate o sa arate mai mult o sa arate contrariul...cu mingia estie dar se misca putin ca melcul...Dayro a castigat meciul....of...iar stam intr un jucator..?

Cu vasluiul am jucat mult mai bine decat astazi.....

eduardo_stelist03.08.2008 20:02

E GATA>>>pe flshscore.da final

fansteaua4603.08.2008 20:02

Multumim Stelea !

akebono03.08.2008 20:02

esti happy,nu?

DADADADA

gata s-a terminat? nu de alta dar cum s-a povestit am impresia ca ar trebui sa am emotii- am ajuns sa luam gol la singura faza a adversarilor

xDaJACKALx03.08.2008 20:04

Rada a fost decisiv=)))

ros-albastru4ever03.08.2008 20:07

acum,trecand peste bucuria victoriei fffff chinuite,dar totusi victorie,treb sa precizez ca jucam mizerabil,cum nu am mai jucat vreodata :|:|...in afara de Dayro si Szekely,restul is praf frate,PRAF...Vali Badea,cu regret fata de ce a facut la Steaua in primul lui sezon,nu mai are ce cauta la Steaua...Lovin e deja cunoscut,adica terminat,Arthuro a avut noroc de faptul ca Stelea nu si-a calculat pasii sa sara ca el tot in portar dadea :|:|,nu e atacant de Steaua,nu se compara cu Pepe...restul,mediocri... cu Lacatus in frunte :(...dar asta e adevarul...

laur_2303.08.2008 20:09

ce net imputit! ...n-am vazut nimic(nu ca ar fi fost prea multe de vazut...);

l-am ascultat pe site-ul oficial. Bine macar ca am castigat!!!

Offff...ce greu!!!

Pype_Steaua03.08.2008 20:12

Imi spuneti va rog cum se numeste melodia care e mai nou in Ghencea la gol!!!MAGICA Steaua&Dayro!!!

Living_Dead_Stripper03.08.2008 20:14

Slava Domnului! Banel pe banca de rezerve, iar Rada a fost introdus in teren! Se pare ca insusi Becali a observat ca la Steaua ceva scartie...

P.S.

Multumesc lui Adrian Ultras 25 pentru indrumarile pe care le-a postat pe forum pentru folosirea SopCast-ului. Chiar si un necunoscator ca mine intr-ale informaticii si internetului a fost in stare sa-si instaleze acest program datorita caruia am putut viziona meciul.

Pype_Steaua03.08.2008 20:14

IMI spuneti va rog cum se numeste melodia care se pune la gol acuma in Ghencea ca ii buna!!!

FORZA Steaua!!!

AdrianUltras2503.08.2008 20:17

Lacatus e varza.

Acest meci mi-a demonstrat clar ca nu are ce cauta acest om pe postul de antrenor la Steaua.

Am dat 2 goluri din bulan!

1.Vali Badea a fost cel mai slab de pe teren.Si probabil e cel mai slab jucator care a jucat la Steaua in ultimii 50 de ani.Nu stie fotbal.Nu vreau sa ma dau mare, dar cred ca joc mult mai bine ca el.

2.Lovin a jucat degeaba.Nu s-a vazut.Nu a ajutat cu nimic constructia.

A fost bagat pt ca Lacatus e un antrenor fricos.

A revenit la acel 4-2-3-1 la fel ca la inceputul anului.

3. Neaga nu a jucat nimic.Nu are ce cauta in acest moment titular.

4. De ce nu a jucat Ochirosii?

Ii e frica oare lui Laca ca pustiul s-ar putea sa ii scoata din echipa pe pilosii gen Nicolita?

Cred ca da.

Cred ca echipa la Steaua se face pe pile si cotizatii.

Lacatus cred ca primeste bani de la jucatori ca sa ii joace.

5. Petre Marin e varza in atac.Nu stie nimic.

6.Radoi si Goian nu prea au fost solicitati dar s-au achitat de sarcini bine cand a fost nevoie de ei.

7.Golanski a jucat foarte bine cat timp Szekely a jucat pe dreapta.Nu am inteles de ce l-a mutat pe stanga.Nici Lacatus nu cred ca stie.

8. Ov Petre a fost al doilea cel mai bun stelist de pe teren.

9. Arthuro nu e de Steaua, chiar daca a dat gol.

10. Dayro Moreno e probabil cel mai bun jucator de fotbal din tara.A fost cel mai bun de pe teren. 10 adevarat!

11. Sper ca ati vazut cum in finalul meciului Lacatus le cerea jucatorilor sai sa se apere.

Asta inseamna Steaua?

12.Brasovul e o echipa slaba.Daca juca fotbal, ne facea varza!Cand au iesit la gol, au dat gol.

13. 4-2-3-1 e o tactica foarte defensiva.Nu e de Steaua.

14. De ce au fost lasati Stancu si Ochirosii afara?

15 De ce a facut Lacatus schimbarile acelea?

16.Zapata nu mai e cel de anul trecut.

NU JUCAM NIMIC.

Lacatus TREBUIE SA PLECE!

LDS

Imi pare rau ca ai putut sa vezi meciul.

La cum a jucat Steaua, cred ca ti-am facut mai mult rau decat bine.

ros-albastru4ever03.08.2008 20:18
Lacatus e varza.

Acest meci mi-a demonstrat clar ca nu are ce cauta acest om pe postul de antrenor la Steaua.

Am dat 2 goluri din bulan!

1.Vali Badea a fost cel mai slab de pe teren.Si probabil e cel mai slab jucator care a jucat la Steaua in ultimii 50 de ani.Nu stie fotbal.Nu vreau sa ma dau mare, dar cred ca joc mult mai bine ca el.

2.Lovin a jucat degeaba.Nu s-a vazut.Nu a ajutat cu nimic constructia.

A fost bagat pt ca Lacatus e un antrenor fricos.

A revenit la acel 4-2-3-1 la fel ca la inceputul anului.

3. Neaga nu a jucat nimic.Nu are ce cauta in acest moment titular.

Ii e frica oare lui Laca ca pustiul s-ar putea sa ii scoata din echipa pe pilosii gen Nicolita?

Cred ca da.

5. Petre Marin e varza in atac.Nu stie nimic.

6.Radoi si Goian nu prea au fost solicitati dar s-au achitat de sarcini bine cand a fost nevoie de ei.

7.Golanski a jucat foarte bine cat timp Szekely a jucat pe dreapta.Nu am inteles de ce l-a mutat pe stanga.Nici Lacatus nu cred ca stie.

8. Ov Petre a fost al doilea cel mai bun stelist de pe teren.

9. Arthuro nu e de Steaua, chiar daca a dat gol.

10. Dayro Moreno e probabil cel mai bun jucator de fotbal din tara.A fost cel mai bun de pe teren. 10 adevarat!

11. Sper ca ati vazut cum in finalul meciului Lacatus le cerea jucatorilor sai sa se apere.

Asta inseamna Steaua?

12.Brasovul e o echipa slaba.Daca juca fotbal, ne facea varza!Cand au iesit la gol, au dat gol.

13. 4-2-3-1 e o tactica foarte defensiva.Nu e de Steaua.

14. De ce au fost lasati Stancu si Ochirosii afara?

15 De ce a facut Lacatus schimbarile acelea?

16.Zapata nu mai e cel de anul trecut.

NU JUCAM NIMIC.

Lacatus TREBUIE SA PLECE!

LDS

Imi pare rau ca ai putut sa vezi meciul.

La cum a jucat Steaua, cred ca ti-am facut mai mult rau decat bine.

mda,ai zis cam tot ce era de zis si e adevarat :|...

il_scorpio03.08.2008 20:21

Cred ca da.

Ma termini tu pe mn cu tampeniile astea. Hai ca am auzit-o o data , de 2....da tu chiar crezi in ea.

Sunt perfect de acord cu tn, Lacatus nu are treaba cu antrenoratul si e sluga lui Becali mai rau decat olitza(ala macar era destept si-l mai pacalea din cand in cand). Sunt de acord ca Ochirosii are talent si trebuie bagat de urgenta. Dar da-on p**** masii????? Crezi ca se preteaza Lacatus la asa ceva. Dupa cate a facut el pentru Steaua crezi ca ma conteaza acuma niste banuti veniti in felul asta. Hai sa fim seriosi. Nu vreau sa intru in vreo discutie pana la 2 noatea, dar iti spun ca teoria ta e de ras. :biggrin:

Khalid03.08.2008 20:22

Am jucat la fel ca la Vaslui, cateva ocazii bune dar per total cam slab. Repet, cand ai jucatori ca Dayro si Szekely si te chinui cu o nou promovata in Ghencea inseamna ca nu stii sa pui jucatorii in teren si sa le explici cum sa joace. Imi pare rau sa o spun dar Galata ne va scoate fotbalul din cap.

AdrianUltras2503.08.2008 20:23

Il Scoripo

Ai tu alta explicatie pt folosirea unor panarame ca Banel sau Neaga in locul unui jucator care a aratat ca stie fotbal cand a fost folosit?

xDaJACKALx03.08.2008 20:23

Da frate da` nu face faza defensiva. :no:

axl03.08.2008 20:24

Emotionant meci.

AdrianUltras2503.08.2008 20:25

xDaJACKALx

Nici Kaka.

oana todor03.08.2008 20:25
Imi spuneti va rog cum se numeste melodia care e mai nou in Ghencea la gol!!!MAGICA Steaua&Dayro!!!

nu sunt sigura dar cred ca este White Stripes-Seven nation army........... :unsure:

«134567»