FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua București - FC Brașov. Oaspeți nedoriți.

«14567»
Living_Dead_Stripper03.08.2008 20:27

@ Adrian Ultras 25 :

Faptul ca Banel a fost trecut pe banca de rezerve, iar Rada a fost folosit imi da un licar de speranta. Oricum apele se vor limpezi dupa dubla mansa cu Galatasaray. Intr-un fel sau altul...

steauafan03.08.2008 20:28

Lacatus e de departe cel mai slab antrenor din istoria Stelei!

Si mai sluga decit Olita!! Cine ar fi crezut?

AdrianUltras2503.08.2008 20:29

LDS

Stii ce cred?

Cred ca Banel a fost pus pe banca de ochii lumii.

De aia a jucat Neaga.Ca sa joace prost, sa poata reintra tiganul in primul 11.

Lacatus face experimente pe noi.

Cred ca isi bate joc!

Pype_Steaua03.08.2008 20:35
Imi spuneti va rog cum se numeste melodia care e mai nou in Ghencea la gol!!!MAGICA Steaua&Dayro!!!

nu sunt sigura dar cred ca este White Stripes-Seven nation army........... :unsure:

mersi mult

il_scorpio03.08.2008 20:37
LDS

Stii ce cred?

Cred ca Banel a fost pus pe banca de ochii lumii.

De aia a jucat Neaga.Ca sa joace prost, sa poata reintra tiganul in primul 11.

Lacatus face experimente pe noi.

Cred ca isi bate joc!

Raspunsul e simplu. Lacatus e un antrenor fricos. Ii e teama sa mizeze pe un jucator tanar. E fricos pentru ca asculta exact ce-i spune oierul. Pana acum de cand comenteaza toata lumea de Banel ca nu e valoros si ca trebuie sa stea pe banca , n-a luat nici o masura. Cand a zis Jiji ca nu-l mai vrea s-a conformat instantaneu. Cum a zis Jiji ca vrea joc pe jos....in primele 20 minute n-am vazut nici o minge aruncata dupa vechiul si prostul obicei.

Poate il desteapta cineva pe cioban si ii mai spune ce e de facut. In felul asta o sa actioneze si Lacatus cumva ca vad ca doar la impulsul lui Becali ia masuri.

Living_Dead_Stripper03.08.2008 20:38

@ Adrian Ultras 25 :

Omu' nu-si bate joc. Am mai spus-o si in alte postari, parerea mea este ca la Steaua antrenor este Gigi Becali. Lacatus are rolul mantalei de vreme rea, de paravan intre cioban si suporteri. De aceea pe mine chiar nu ma intereseaza cine e antrenorul Stelei, atata timp cat aceasta echipa e patronata (antrenata) de Gigi...

AdrianUltras2503.08.2008 20:39

LDS

De aia isi bate joc.

Practic Laca ne baga noua pumnul in gura.

Khalid03.08.2008 20:41

Olaroiu chiar daca baga in teren jucatorii dupa urechea lui Becali, macar ii invata cum sa se exprime in teren, exemplu e Banel care a jucat excelent in comparatie cu ce joaca acum. La mijloc apare iarasi vesnicul Lovin, parca era la Steaua II wtf?

Living_Dead_Stripper03.08.2008 20:45
LDS

De aia isi bate joc.

Practic Laca ne baga noua pumnul in gura.

Corect. Insa dupa dubla mansa cu Galatasaray, in cazul unei foarte probabile necalificari in grupe, treburile se vor schimba. Vom trebui sa admiram echipa franelor de la Cluj in Liga, in timp ce noi vom juca in Cupa UEFA, asta daca vom reusi sa intram si acolo...

Va fi greu de digerat o asfel de umilinta. Si de noi, chiar si de Gigi Becali. Eu cred totusi ca asta va fi momentul zero, momentul trezirii la realitate.

xDaJACKALx03.08.2008 20:50

Olaroiu chiar daca baga in teren jucatorii dupa urechea lui Becali, macar ii invata cum sa se exprime in teren, exemplu e Banel care a jucat excelent in comparatie cu ce joaca acum. La mijloc apare iarasi vesnicul Lovin, parca era la Steaua II wtf?

Aoleo senzational juca Banel pe vremea lui Olaroiu.Ce dracu ma parca e campaine nationala pro-Banel.Omu a avut !!!2MECIURI!!! mari si late in toata cariera lui.Se vede ca romanul are memorie scurta.In meciul tur cu Betis,Banel era in aceeasi situatie ca si acum,Steaua juca prost scapa singur spre poarta il loveste mingea in cap si cade pe teren.60000 de oameni il huiduie exasperati, iar ciobanul urla ca nu-l mai vrea in teren.Peste 2 sapt da 2 goluri,mai da unu cu rapid , mai piteste o sticla de plastic si gata a ajuns un fenomen.

xray_rom03.08.2008 20:51

Daca vedeati cum au jucat caini in 11 contra a 10 nou-promovati...sau cat bulan a avut CFR-ul cu Gloria, poate va reveniti cu criticile. Dovada ca Vaslui i-a tras 3-1 Iasului, unde noi am luat-o pe coaja!Pana si Rapidul a avut bulan cu Farul. Brasovul a stat cu curu-n poarta si a dat 2 suturi si un gol. Peste 50% din echipa era Dinamo+Rapid!

stelist24/2403.08.2008 20:52

ma baieti , nu-l bagati pe zapata, ca acum a jucat vizibil mai bine, sutul a fost plasat + la asta era incomodat

AdrianUltras2503.08.2008 20:53

Am dat 2 goluri din mila lui Stelea si ameteala lui Nae Constantin.

Lacatus trebuie sa plece acum.

Oricum echipa nu o sa isi poata reveni pana la meciurile cu galata.

Marius03.08.2008 20:57

Adriane, de fiecare data cand intru ma faci sa rad :))

Aia cu pilosii e foarte tare =))

Ochirosii nu e peste Neaha acum, orice ai spune n-o sa-mi schimbi parerea asta. Faptul ca tu ai o obsesie cu Razvan te face sa-ti imaginezi milioane de scenarii. O sa ajungi sa crezi ca "Messi din Ghencea" nu e titularizat la Steaua tocmai pentru a evita ca el sa ajunga un superstar international.

Bogdan Stancu a aratat fix nimic de cand a venit la Steaua, deci cred ca asta e un alt inceput de obsesie :))

ok, on-topic, mi-a placut mult de tot atitudinea lui Dayro, faptul ca s-a zbatut, a alergat, driblat pasat, mai ales in momentele de final. Super jucator!

jcd03.08.2008 20:58

Suntem terminati...Praf...Zero...Nu imi vine sa cred.... CUM AM AJUNS ASA???? Suntem de rasul lumii!!! Si nu jucatorii sunt de vina. Lovin si Banel nu au nici o vina ca sunt bagati in teren. Kapetanos si Arthuro nu au nici o vina ca au fost adusi la Steaua. Becali si Lacatus sunt de vina! Primul pentru ca e idiot, al doilea pt ca e sluga.

In momentu de fata ar putea sa vina si C. Ronaldo la Steaua si tot praf am fi. L-ar baga fundas ca sa nu il scoata pe Banel din echipa. Tiago a aratat ca e tehnic si ajuta constructia, dar noi tot cu Lovin jucam (care nu face nimic!!!). Ochirosii a aratat ca e tehnic, rapid si isi poate scoate adversarul din joc, dar noi da-i cu Banel. Dayro si Neaga sunt atacanti, noi ii trimitem la mijloc. Stancu va avea aceeasi soarta. Is curios ce se va intampla cu Toja, dar cred ca il vor baga fundas sau ceva...

Concluzia mea.... Nu de jucatori ducem lipsa (cum suna un Zapata-Golanski,Radoi,Goian,Emeghara-Szekely,Petre,Tiago,Toja-Dayro,Stancu? Si rezerve: Ghionea,Rada,Nesu,Petre Marin,Banel,Neaga,Ochirosii), ci de antrenor. Si de lipsa absentei ciobanului. Nu vom juca nimic in ritmul asta. Galata se va juca cu noi. Uitati-va doar ce jucatori au Kewell, Turan Arda, Sabri, Nonda, Linderoth, Meira etc. Skibbe nu e nici el un nimeni si cu siguranta nu ii veti vedea pe Nonda mijlocas lateral, Kewell mijlocas defensiv sau Turan fundas.

E pacat... Lui Ochirosii nu i se da nici o sansa, iar pe Neaga nu incearca nimeni sa il ajute. O revenire de forma a lui Neaga ar putea schimba total jocul echipei, dar se pare ca nimeni nu doreste asta. Altfel nu ar mai fi folosit mijlocas!!!!

Laca lasa-ne.....

danimarcu03.08.2008 21:00

De acord cu @AdrianUltras25,mai putin faptul ca Laca baga jucatorii pe pile sau ca ia bani de la ei.Nu putem decadea in asa hal incat sa credem asa ceva.Stiu ca ai spus-o la nervi,dar nu uita ca Lacatus chiar sufera pt echipa asta.Eu pun pe baza nepriceperii sale acest lucru,si continui sa afirm cu toata convingerea ca Laca nu este antrenor pt Steaua.

In schimb total de acord cu tine ca esti mai bun decat Badea,chiar daca nu stiu cum joci...

Despre meci,nimic nou.Lacatus dovedeste ca este un antrenor fricos,incepand un meci cu o nou-promovata cu 2 inchizatori,fara Banel,dar cu Neaga in locul unui Ochirosii mult mai mobil si tehnic...

Lacatus e un mare stelist,l-am vazut cum traieste fazele,dar cred ca ar ajuta mai mult Steaua daca ar lasa locul unui antrenor priceput.

Zapata-gafeaza din ce in ce mai des.Si decisiv,sper sa-si revina urgent.

Golanski-bun

Goian si Radoi-buni

Marin -e varza,a gresit majoritatea mingilor.E timpul de pensie,cu tot respectul pt el

Neaga-varza,Szekely -asa si asa,prea nervos

Lovin-in plus,ca de obicei

O.Petre-bun

Dayro-jucatorul meciului

Arthuro-cam varza baiatul,noroc cu golul.

Tiago este mult peste Lovin,Badea e mai slab chiar si decat @AdrianUltras25 iar Rada nu stiu de ce a intrat in momentul ala,desi merita si el sansa de a juca

Una peste alta asteptam zile mai bune.In momentul asta nu putem emite pretentii de nici un fel.

AdrianUltras2503.08.2008 21:01

Bogdan Stancu a venit la Steaua ca atacant si a fost pus mijlocas.

Si tu ai prietene o obsesie cu Ochirosii.

Il vezi nepregatit si nu mai stiu ce.

Pana una alta baiatul e singurul care e capabil sa dea o centrare cu piciorul stang.

Daca tie ti se pare ca a jucat pana acum slab pe stanga, zi.

Exemplifica.

Doar cu faze din astea cum ca "ala nu e bun pt ca zic eu" nu merge.

Marius03.08.2008 21:05

Ce vrei sa-ti spun? De meciul de la Vaslui cand au dat toti cu el de pamant? Vrei sa-ti zic ca simuleaza lovituri ca un amator si jumatate din timp este jos? Sau ce vrei sa-ti mai spun de Ochirosii? Ca habar n-are ce inseamna sa te repliezi in aparare cand pierzi mingea?

Hai Adriane, poate il vezi tu mare jucator dar te asigur eu ca nu e. La fel Stancu. Aminteste-mi tu ce a facut la Urziceni din postura de varf, nu de mijlocas.

predatorpulse703.08.2008 21:15

Scriu aceste randuri din Constanta si nu-mi vine sa cred ce meci mizerabil a facut Steaua astazi. Aveam sperante dupa ce vazusem un joc decent al Stelei in primele 20 de minute la Vaslui si credeam ca si jucatorii vor fi mai exuberanti odata cu revenirea in Ghencea.

Insa jocul a fost sub orice critica. In prima repriza am avut un sut pe poarta. Un sut,fratilor!!!

Sa-i pupam mainile lui Stelica care a gresit la ambele goluri,probabil si-o fi adus aminte atunci de trecutul stelist. Am vazut astazi din nou ca antrenorul nostru e incapabil de a reactiona,singura bila alba fiind lasarea lui Banel pe banca. Cum zicea cineva mai sus,nu poti sa ai jucatori de explozie precum szekely si Dayro si sa-i "exilezi" in zona din mijloc-atac in care mai mult trebuie sa-i ajute pe impotentii de la mijloc in loc sa-si foloseasca energia fugarind pe benzi sau in avanposturi dupa ce primesc pasele aferente.

Ce a cautat Vali Badea in teren astazi cand el este un jucator mort? Mi-am pus mainile in cap cand la un moment dat in a doua repriza ov.Petre facea pe playmaker si saracul incerca sa dribleze. Nu-l acuz pentru ca stiu ca nu poate dribla insa cum de a ajuns in aceasta postura de a face jocul ofensiv la mijloc? Lovin a fost puscarie azi si thiago e la fel de slab ca el,insa macar acesta are tehnica si mai verticalizeaza nitel.

Jocul ofensiv al Stelei(mijloc+atac) poate fi sintetizat astfel: se intalnesc Jiji si Lacatus,pun numele tuturor atacantilor intr-o palarie si trag formula pentru meciul respectiv. Glumesc desigur,dar de multe ori asa pare. Saracul szekely astazi a parut ca extrem de singuratic pe benzi si totusi a reusit sa obtina destule lovituri libere. O alta bila neagra pentru Steaua de azi este faptul ca nu mai conteaza in fazele fixe. Astazi au fost numeroase cornere si lovituri libere si totusi nimic nene. Nici la Vaslui desi si acolo au fost cornere destule.

Iar tactica noastra e una si buna:totul pe Dayro,de fapt o continuare a ideii "da-o la Dica",doar ca acum e randul lui Dayro,iar faza cea mai stupida e ca nici unul dintre acesti 2 jucatori nu era mijlocas ca sa zici ca stiu ce sa faca in momentul in care le vine mingea. Si Dica si Dayro sunt MARCATORI,nu PLAYMAKERI,cel putin eu asa cred.

Zapata a gresit astazi din nou,insa sper ca se va concentra pe viitor si va iesi din aceasta pasa proasta. Eu nu pot sa mai iau de el pentru ca fara el Steaua termina pe 4 anul trecut si nici nu intra in CL.

Steaua de astazi arata cam asa: avem un lot valoros pentru Romania,avem jucatori foarte buni pe posturile lor,insa sunt prea putini. Ce avem din plin sunt reprofilati si jucatori mediocri in ceea ce priveste jocul ofensiv. Nu sunt multe echipe care sa aiba un zapata,Radoi,Goian,Ghionea,golanski,ov Petre,Neaga,Dayro,szekely si sperante precum Bogdan Stancu sau Ochirosii. Va plac sau nu,acesti jucatori sunt jucatori de valoare(cel putin pentru Romania). Chiar si cu acesti jucatori destul de buni Steaua nu joaca fotbal. Pentru ca antrenorul nostru nu poate forma o echipa,pentru ca nu exista o politica unitara la club si pentru ca nu se cumpara in functie de interes. Un exemplu: emeghara e accidentat si va mai sta,Petre Marin e batran si depasit iar singura varianta viabila ar fi nesu. De ce nu a cumparat conducerea Stelei un fundas stanga? Pentru ca a considerat ca e mai bine sa nu dea bani asa ca au peticit,mai bagi un Petre Marin,poate si un rada sau Baciu ca oricum nu conteaza mai hahalerelor,noua ne trebuie atacanti,cat mai multi atacanti ca sa avem pe cine sa reprofilam in mijlocasi.

Da Doamne sa jucam si noi ceva in meciul de la Iasi si sa eliminam turcaletii.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

danimarcu03.08.2008 21:15
Hai Adriane, poate il vezi tu mare jucator dar te asigur eu ca nu e. La fel Stancu. Aminteste-mi tu ce a facut la Urziceni din postura de varf, nu de mijlocas.

Fiecare cu obsesiile lui...

Ochirosii este peste impiedecatul de Neaga la orice ora!Se trezeste noaptea la 3 si joaca mai bine ca Neaga care deja se incalzeste de o ora.Ce dracu,v-ati pierdut simtul ratiunii?...

Oricum,din nefericire, Lacatus face echipa.La ordinul ciobanului...

AdrianUltras2503.08.2008 21:16

si care e diferenta intre Ochirosii si Neaga sau Banel?

Ultimii 2 nu se tot arunca?

Astia traiesc din cersit si simulari.atat.

Ochirosii macar stie cu mingea.

cat despr aportul defensiv al lui Nicolita, l-am vazut ce frumos il privea pe liubinkovic cum se bucura ca mingea l-a despasit pe Petre Marin.

Stancu e in forma.Avem nevoie de oameni de gol in fata, oameni care sa nu rateze cu toata poarta in fata ca Arthuro.

p.s.

danimarcu.

eu sunt execrabil la fotbal.dar tot mai bun ca Badea.

metzzz03.08.2008 21:25

Am si eu o intrebare pentru unii....scuze de caps look . DE CE SA NE DORIM UEFA SAMPIONS LIG ?????????? Doar ca sa ne facem de ras ??? Prefer sa jucam in UEFA . Echipa incepe incet incet sa miste dar mai e mult pana la a juca un fotbal de calitate.

Khalid03.08.2008 21:30
Ce vrei sa-ti spun? De meciul de la Vaslui cand au dat toti cu el de pamant? Vrei sa-ti zic ca simuleaza lovituri ca un amator si jumatate din timp este jos? Sau ce vrei sa-ti mai spun de Ochirosii? Ca habar n-are ce inseamna sa te repliezi in aparare cand pierzi mingea?

Decat Nicolita care face preluari in afara terenului tot meciul mai bine 1-2 centrari bune ale lui Ochirosii. Nu e mare jucator dar are mari sanse sa devina unul. Lacatus : "Ochirosii inca nu e o varianta", bine ca e varianta Nicolita care centreaza in plop.

B.Stancu l-a inlocuit pe O.Petre la Vaslui si a jucat undeva la mijlocul terenului, atacant impins a jucat Kapetanos. Stancu e genul de jucator care se lipeste la gol cand echipa sufera, baga mingea in poarta din jumatate de centrare. Stancu este un jucator care poate decide un meci (ex Romania-Italia tineret), iar Badea nu reuseste sa loveasca mingea la ora actuala.

zyder03.08.2008 21:31

vai mama noastra cum jucam...Dayro si atat...Laca+pedrazzini=0

AdrianUltras2503.08.2008 21:32

Cum dracu sa invete si Ochirosii ala ceva daca nu e folosit?

«14567»