FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua București - FC Brașov. Oaspeți nedoriți.

«1237»
fcsteaua.ro03.08.2008 04:48

Steaua primește vizita "stegarilor" brașoveni în aceastã searã, începând cu ora 21:00. Partida va fi transmisã în direct de postul GSPTV.

Roș-albaștrii se întorc în Ghencea dupã înfrângerea nedoritã de la Vaslui și sperã sã obținã în aceastã searã primele 3 puncte în actualul sezon, repetând evoluția bunã din ultimul meci în Ghencea - amicalul cu AS Roma. Moralul "militarilor" nu pare totuși la cel mai ridicat nivel dupã episodul Vaslui, dar și dupã tragerea la sorți pentru turul III al Ligii Campionilor, care ne-a scos-o în cale pe Galatasary.

În același timp, Marius Lãcãtuș nu va putea conta pe Sorin Ghionea, suspendat pentru cartonașul roșu din prima etapã, și probabil nici pe Mihãițã Pleșan. Toți ceilalți jucãtori din lot sunt valizi, fiind de așteptat ca Steaua sã alinieze urmãtoarea formulã:

Zapata - Golanski, Rãdoi, Goian, Petre Marin - Ovidiu Petre, Tiago - Szekely, Dayro Moreno, Nicolițã - Arthuro

De celalatã parte, oaspeții noștri vin cu o combinație stranie de foști steliști și foști "dușmani" nesuferiți. Astfel, alãturi de Bogdan Nicolae, Bogdan Stelea, Eugen Nae sau Dorel Zaharia, vor apãrea și mai vechile noastre cunoștințe Nicolae Constantin, Marius Mãldãrãșanu și Robert Ilyeș (ex-rapidiști), la care se adaugã "renegatul" Cãtãlin Munteanu (ex-Steaua, ex-Dinamo). ªi pentru ca totul sã fie "ca la carte", Brașovul vine condusã de Rãzvan Lucescu, de pe banca tehnicã, și de Dinu Gheorghe din lojã. La așa oaspeți, probabil cã așa primire!

Meciul nu se anunțã deloc ușor, mãcar și prin prisma numelor grele din primul 11 al brașovenilor, însã, cu ajutorul suporterilor, Steaua TREBUIE sã învingã pentru a aduce liniștea în Ghencea și a nu pierde contactul cu contracandidatele la titlul care au plecat lansat. Trebuie deci sã fim alãturi de toți jucãtorii noștri pentru a ne atinge obiectivul: victoria!

Forza Steaua! Hai Lãcã! Hai bãieții!

Ovidiu

laur_2303.08.2008 07:02

O SINGURA OBIECTIE!!! puteati sa alegeti si voi o alta poza(cu orasul Brasov...cu emblema acestui club etc.)...in loc sa afisati acest chip imputit si plin de jeg !!!

mNiosu03.08.2008 07:29

Am incredere in echipa ca va invinge.Cred ca episodul Vaslui a fost doar o greseala si am fost totusi placut surprins de unele aspecte ale jocului Stelei(in bine ma refer) ce nu existau in sezonul trecut,chiar daca am fost invinsi.Cred ca echipa are nevoie de mai multe meciuri in picoare pentru ca jucatorii noi sa se acomodeze,iar cei vechi sa intre 100% in forma,insa sunt sincer multumit de noua echipa a Stelei si de potentialul aratat de noii jucatori chiar daca nu au jucat la maxim capabil.

FORZA STEUAA....Mergem la victorie!!! Sa batem echipa asta a doua de "milogi" reloaded!!

:steag_cruce_invers:

COSMIN thz03.08.2008 07:40

Tot nu si-a dat seama Lacatus cat de inutil este Nicolita? :| Ce cauta in primul 11 nu stiu....

GSP TV? ....................................... CLAR.

Oare isi ia aceeashi bani Steaua din drepturile de televiziune? :-j

COSMIN thz03.08.2008 07:45

Forta Steaua forzateaua:steag_cruce_invers:

kaymack03.08.2008 07:58

:steag_cruce_invers: deci meciul pe net se vede???? :) stiu ca a mai fost pusa intrebarea asta dar nah...sper sa imi rasp si mie sper sa nu deranjez :D:D:D:D

FORZZA Steaua!SPRE 24... fular-campionii

Joint03.08.2008 08:10

Sper ca faza cu Nicolita - titular sa ramina doar la stadiul de presupunere.

MoWeed03.08.2008 08:19

Poate astazi o sa-l vedem si noi odata pe Ochirosii titular.

Oricum sper sa aratam un joc mult mai bun decat cel de la Vaslui ca se aproprie meciurile cu Galatasaray si momentan jocul nu ne da motive de bucurie...

crossman03.08.2008 08:34

haideti la stadion FORZA Steaua :steag_cruce_invers:

AmuntBoy03.08.2008 08:54

poate jucam si noi ceva azi

ca suntem cu cateva clase in spate fata de adversare ca joc in momentul de fata

radone03.08.2008 08:56
haideti la stadion FORZA Steaua :steag_cruce_invers:

voi fi acolo da inca nu am bilet :P

INTODEAUNA SUPERIOR INTODEAUNA STELIST

Zerg03.08.2008 08:58

Hmmm....aveti idee daca casele de bilete chiar se inchid la 18:00 azi? Stiu ca de obicei in ziua meciului tin mai mult deschise, se inchid cu aproape 1 ora inainte de meci, poate si mai tarziu...

maye03.08.2008 09:01
Poate astazi o sa-l vedem si noi odata pe Ochirosii titular.

din pacate nu prea cred ca il vedem pe Ochirosii titular...cu Banel inainte la arat gazonul

AlexV03.08.2008 09:09

Iar o mucim. Prevad un nou joc incrancenat, fara faze de poarta, cu multi nervi pentru spectatori. Credeti ca daca pierdem mai apuca Laca turul cu Galata?

oana todor03.08.2008 09:15

nu stiu cum voi putea sa ma uit la meci deseara pentru ca nu prind GSP TV.............pe DOLCE inca nu este :wall: .............pe net nu va putea fi vazut??? :unsure:

AdrianUltras2503.08.2008 09:20

E absolut necesar sa castigam meciul si sa o facem la o diferenta foarte mare de scor.

E necesar pt a mai taia din avantul contracandidatelor.

Pt ca acestea ne-au declarat morti, o inviere ar fi un soc destul de puternic pt ei.

Presiunea ar creste din nou si daca o adaugam la presiunea creata de inceperea cupelor europene, cateva dintre contracandidate ar putea sa faca pasi gresiti.Iar noi ne-am putea apropia de primul loc.

Am inceput deja cu un handicap de 3 puncte.

crapeedul joaca fotbal.cefereul joaca fotbal.Chiar si dinam0 joaca mai mult fotbal ca noi.

Ori incepem sa jucam si noi, ori ne retragem.

P.S. Daca Lacatus incepe si meciul asta cu Nicolita titular demonstreaza clar ca nu are ce cauta ca antrenor la Steaua!

Incepe o noua era Piturca, era cu pilosi si cotizanti!

IMPORTANT!

Pt cei care vor sa vada meciul pe net, o puteti face accesand urmatoare adresa:

myp2p

Dar trebuie sa va instalati sopcastul(e usor, il gasiti si pe net gratis).

Cautati meciul din lista respectiva de transmisiuni si apoi vizionare placuta!

Astristul03.08.2008 09:23
Iar o mucim. Prevad un nou joc incrancenat, fara faze de poarta, cu multi nervi pentru spectatori. Credeti ca daca pierdem mai apuca Laca turul cu Galata?

Sincer? Eu cred ca Lacatus va prinde si etapa dupa returul cu Galatasaray, chiar si in eventualitatea (Doamne fereste) a unei necalificari in grupele UCL.

Eu sincer nu vreau sa plece Lacatus, ci doar sa schimbe unii jucatori din primul 11.

Lacatus este simbolul nostru, si chiar daca e nevoie sa-l formam cu ajutorul Stelei pe el ca antrenor, nu-i nimic. La cate a facut el pentru clubul asta, eu cred ca merita!

Incepe o noua era Piturca, era cu pilosi si cotizanti!

Eu sincer mi l-as dori pe Piturca inapoi ca antrenor in Ghencea. Poate asta si din cauza ca niciodata nu am strigat "Piti, Piti lasa-ne" la vremea respectiva. Piturca este un mare antrenor si echipa aceea care a ajuns in semifinalele Cupei UEFA a fost creata in mare parte de catre el!

forzateaua

floroflores03.08.2008 09:26

ii fluieram din toti plamanii pe anti stelisti se pe fostii gunoieri!!! haideti sa ii tratam ca sa le ramana amintire...Forza Steaua!!! Steaua 3-0 bv

AdrianUltras2503.08.2008 09:27
Lacatus este simbolul nostru, si chiar daca e nevoie sa-l formam cu ajutorul Stelei pe el ca antrenor, nu-i nimic. La cate a facut el pentru clubul asta, eu cred ca merita!

Incurci recunostinta cu suicidul.

Daca Laca nu e de nivelul Stelei, nu are ce cauta la Steaua!

Lui Hagi nu trebuia sa ii fim recunoscatori si sa il ajutam?

Pe Ilie Dumitrescu nu?

Pe Marcel Raducanu?

Dan Petrescu?

Iosif Rotariu?

Basarab Panduru?

Belodedici?

Nu e de datoria echipei sa formeze antrenori.

E datoria antrenorului de a duce echipa spre performanta!

Astristul

Eu sincer mi l-as dori pe Piturca inapoi ca antrenor in Ghencea. Poate asta si din cauza ca niciodata nu am strigat "Piti, Piti lasa-ne" la vremea respectiva. Piturca este un mare antrenor si echipa aceea care a ajuns in semifinalele Cupei UEFA a fost creata in mare parte de catre el!

Ahahahahhahahahaahahah!

Nu te supara ca iti zic, dar nu stii fotbal!

In primul rand, in era Piturca, marele antrenor nu a avut decat foarte putine lucruri pozitive de bagat in CV.

S-a facut remarcat doar prin faptul ca echipa lua gol la fiecare faza fixa.

Echipa care a mers pana in semifinala UEFA venea la 2 ani de la plecarea lui piti si era facuta in totalitate de MM Stoica.

Echipa lui Piti inainte sa plece:

Hamutovski-Petre Marin,Radoi,Rachita,P.Stoica-F.Dumitru,Paraschiv(Aliuta),Dorinel Munteanu,Dica-Neaga,Dinita(Oprita,Cristea)

Echipa lui Zenga:

1.Hamutovski-Ogararu,Radoi,Ghionea,Petre Marin-Dumitru,Paraschiv,Munteanu,Dica-Neaga,Oprita(Cristea,Ciocoiu)

2.Hamutovski-Ogararu,Radoi,Ghionea,Petre Marin - Nicolita,Paraschiv,Munteanu,Bostina-Dica,Cristea(Simion,Litu,Dinita)

3. Hamutovski - Ogararu,Radoi,Ghionea,Petre Marin - Paraschiv,Dorinel,Dica - Oprita,Neaga,Cristea(Ciocoiu)

Echipa lui Protasov:

Hamutovski-Ogararu,Goian,Ghionea,Nesu-Nicolita,Paraschiv,Radoi,Bostina-Dica-Iacob.

Carlos in locul lui Hamutovski si aia e echipa care a facut performanta in Cupa UEFA.

Cred ca observi care erau meritele lui Piturca, nu?

danimarcu03.08.2008 09:31

Ca valoare a jucatorilor suntem mult peste Brasov.Totusi,meciul va fi greu pt ca ei au un antrenor care cunoaste jocul si stie sa scoata maximum din fiecare jucator.

Sper ca baietii sa faca un meci bun si sa-i batem la o diferenta concludenta,pt moral si pt a ne mentine in lupta.Nu imi doresc sa pierdem din nou puncte multe in tur,ca anii trecuti.

Hai Steaua!

Dragoshel03.08.2008 09:57
nu stiu cum voi putea sa ma uit la meci deseara pentru ca nu prind GSP TV.............pe DOLCE inca nu este :wall: .............pe net nu va putea fi vazut??? :unsure:

v-am putea pune si noi pe site un link catre un site cu TV online. Dar din respect pentru voi nu va lasam un link catre situri pirar.

Mai bine comentam live text,cum ne pricepem si daca putem ;)fular-campionii

rLz03.08.2008 10:04

Incurci recunostinta cu suicidul.

Daca Laca nu e de nivelul Stelei, nu are ce cauta la Steaua!

Lui Hagi nu trebuia sa ii fim recunoscatori si sa il ajutam?

Pe Ilie Dumitrescu nu?

Pe Marcel Raducanu?

Dan Petrescu?

Iosif Rotariu?

Basarab Panduru?

Belodedici?

Nu e de datoria echipei sa formeze antrenori.

E datoria antrenorului de a duce echipa spre performanta!

Astristul

Ahahahahhahahahaahahah!

Nu te supara ca iti zic, dar nu stii fotbal!

In primul rand, in era Piturca, marele antrenor nu a avut decat foarte putine lucruri pozitive de bagat in CV.

S-a facut remarcat doar prin faptul ca echipa lua gol la fiecare faza fixa.

Echipa care a mers pana in semifinala UEFA venea la 2 ani de la plecarea lui piti si era facuta in totalitate de MM Stoica.

Echipa lui Piti inainte sa plece:

Hamutovski-Petre Marin,Radoi,Rachita,P.Stoica-F.Dumitru,Paraschiv(Aliuta),Dorinel Munteanu,Dica-Neaga,Dinita(Oprita,Cristea)

Echipa lui Zenga:

1.Hamutovski-Ogararu,Radoi,Ghionea,Petre Marin-Dumitru,Paraschiv,Munteanu,Dica-Neaga,Oprita(Cristea,Ciocoiu)

2.Hamutovski-Ogararu,Radoi,Ghionea,Petre Marin - Nicolita,Paraschiv,Munteanu,Bostina-Dica,Cristea(Simion,Litu,Dinita)

3. Hamutovski - Ogararu,Radoi,Ghionea,Petre Marin - Paraschiv,Dorinel,Dica - Oprita,Neaga,Cristea(Ciocoiu)

Echipa lui Protasov:

Hamutovski-Ogararu,Goian,Ghionea,Nesu-Nicolita,Paraschiv,Radoi,Bostina-Dica-Iacob.

Carlos in locul lui Hamutovski si aia e echipa care a facut performanta in Cupa UEFA.

Cred ca observi care erau meritele lui Piturca, nu?

iai trantito direkt si la obiect... respect gogule :)

Alynel03.08.2008 10:31

http://www.cool-TV.net/TV-channels/ro/gsp-...-online-s1.html link unde puteti urmarii

gsp TV .trebuie doar sa aveti sopcast.

Forta Steaua.

il_scorpio03.08.2008 10:41

Nu iar Banel si Marin ! NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

cornel.muresan03.08.2008 11:18

www.cool-TV.net

«1237»