FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Contracandidatele La Titlu - Sezonul 2008-2009

«12345614»
MoWeed12.08.2008 20:51

Daca a ajuns la spurcati nu cred ca e cine stie ce....si okunowo fusese titular la Barcelona

Bogdan4Steaua12.08.2008 21:01

A schimbat echipa aproape in fiecare an. Nu cred sa fie un tip serios.

Timpul va demonstra daca transferul a fost unul reusit.

Co-Steaua12.08.2008 21:10

Nu mai gasiti atatea motive ,este cel mai tare jucator care a venit vreodata in Romania, Toja e un rahat pe langa asta , a schimbat echipe dar a schimbat Realul cu Milan ,Milan cu Benfica,Benfica cu Bolton,Bolton cu Olimpiakos. Nu o mai dati cu Okunowo ca nu exita comparatie ,asta a castigat Liga Campionilor cu Real si a fost titular la ei sezonul acela.No coment!! nu ma asteptam la asemenea transfer din partea javrelor, l-au luat si liber de contract cum l-au luat si crapidul pe Cesar al lor, pai daca Julio Cesar de la Rapid nu avea loc de Surdu si Ionescu cred ca lui asta Baciu i-a pus piedica...

DelPiero1012.08.2008 21:38

Du-te bah cu terminatu' de Julio Cesar...e un fel de Okunowo...stai linistit!Cat despre Toja,cum poti sa te pronunti cand nici nu l-ai vazut jucand?

Raduccio13.08.2008 06:22

Nu facem comparatii intre Toja si J. Cesar pana nu ii vedem jucand. Totusi Toja a fost transferat cu greu de la o echipa unde era foarte apreciat si j.cesar a venit liber de contract. De ce ar fi bun? Unde a jucat n-a stat mai mult de un sezon. Toate echipele l-au gasit mediocru.

DelPiero1013.08.2008 09:01

@Raduccio:si-n primul rand,Toja e mijlocas ofensiv.iar Julio Cesar fundas central!Posturi total diferite...

Bogdan4Steaua13.08.2008 09:33

Oricum, Dinamo este zero la mijloc si la capitolul fundasi laterali. Au doua puncte forte: atacul si pe Lobont in poarta. Daca nu aranjeaza meciuri(vezi "show-ul" cu Otopeni) si nu mituiesc arbitri, nu pot sa aspire la mai mult de locurile 3-4.

Raduccio13.08.2008 10:02
@Raduccio:si-n primul rand,Toja e mijlocas ofensiv.iar Julio Cesar fundas central!Posturi total diferite...

Nici n-am zis altfel. Vorbeam de importanta pe care o au jucatorii in angrenajul echipei. Si totusi... astia ii dau 500k euroi pe an... Nici Radoi nu are atat. Ar mai trebui marite salariile la noi.

weeezer13.08.2008 10:49
Oricum, Dinamo este zero la mijloc si la capitolul fundasi laterali. Au doua puncte forte: atacul si pe Lobont in poarta. Daca nu aranjeaza meciuri(vezi "show-ul" cu Otopeni) si nu mituiesc arbitri, nu pot sa aspire la mai mult de locurile 3-4.

Hai mah ca Pulhac ala e ok, ca jucator...

MoWeed13.08.2008 10:53

@weeezer

Mie unul nu mi-se pare cine stie ce... Nu e cu nimic mai presus decat Nesu al nostru

I.N.Money13.08.2008 11:25

A venit marele Julio Cesar in Romania . Deja m-au inspaimantat vorbele lui Borcica : " a venit cel mai important jucator strain din istorie " uitand parca sa ne spuna de ce a ajuns asta liber de contract . Marele fundas , maestru in autogoluri la Real Madrid in urma cu multi ani a semnat cu Dinamo pentru ca Olympiacos l-a dat imediat afara dupa ce l-au suspectat ca a trantit un meci cu AEK , capital in lupta pentru titlu in sezonul trecut .

Oricum , Julio Cesar a nimerit la clubul care se pricepe cel mai bine la blaturi pompoase asa ca locul sau in echipa e aproape sigur . :rolleyes:

s0r1n11113.08.2008 11:52

Cred ca ne agitam prea mult cu Julio Cesar asta.Nu e cine stie ce jucator.Daca era bun cu adevarat se transfera el in alta parte, nu la dinam0.Prea mult tam-tam pentru acest jucator..

Co-Steaua17.08.2008 03:07

Eu despre Julio Cesar am auzit ca anul trecut a refuzat un contract de 1,5 milioane de la nustiu ce echipa pentru ca voia mai mult si a ajuns acum la Dinamo pe 500000 de mii. :laugh:

CatalinBerceni17.08.2008 08:20
Eu despre Julio Cesar am auzit ca anul trecut a refuzat un contract de 1,5 milioane de la nustiu ce echipa pentru ca voia mai mult si a ajuns acum la Dinamo pe 500000 de mii. :laugh:

Aha, cu rotile, sa ne punem in situatia lui, Dinamo joaca in preliminariile cupei UEFA, iar asta vine sa joace la Dinamo pe 500.000 cand putea sa mai castige inca 1000.000 in plus in alta parte, sigur....este aceeasi faza ca si cum i-ai spune lui Lovin.....te cauta Betis Sevillia si vor sa-ti deea 1000.000 in plus salariu pe an ....si Lovin sa spuna....."nu nu ......raman la 500 ai vostrii ca sunt mai frumosi" ......=))=)) ce naiba mah ....am ajuns sa discutam transferurile anonime ale lui Dinamo? au mai ramas doar numele de ei...aia joaca ca niste cizme si da numai goluri de te ia durerea de cap....gen cele cu BUzau.......3 din greseli de aparare si unul si l-au bagat dobitocii in poarta

weeezer17.08.2008 16:30

Rapidul e condus cu 2-0 de Otelul in minutul 70!!

LE: Rapidul si-a luat-o cu 2-1, iar CFR-ul n-a reusit decat un 1-1 acasa cu Craiova. Si uite cum se face ca Dinamo ajunge pe primul loc.

AdrianUltras2517.08.2008 21:17

O etapa perfecta pt noi.

Trebuie sa profitam de faptul ca ne-am apropiat asa de mult de primul loc.

1 punct nu e diferenta mare daca stam sa ne gandim ca dinam0 a jucat pana acum cu 3 candidate la retrogradare.

Dar dinam0 ramane "puternica", daca ma intelegeti.

Sa speram ca jocul nostru va creste si ca meciul cu Arges nu a fost doar un accident.

danimarcu17.08.2008 21:33

Rivalele vor incepe jocurile epuizante din cupele europene,si atunci va trebui sa profitam.

Multe meciuri ii va stoarce si pe ei,dupa cum ne stoarce si pe noi de ani de zile...

AdrianUltras2517.08.2008 21:41

Da, intrarea in cupele europene e un lucru bun pt noi.

Intrarea lor in cupe europene.

S-a vazut foarte clar doar in aceasta etapa.

Vasluiul a jucat in aceasta saptamana in Cupa UEFA, a castigat, dar a pierdut cu Farul desi constantenii au jucat aproape tot meciul cu un om in minus.

Sunt destul de sigur ca asa se va intampla si cu restul.

E insa foarte important ca noi, daca intram in grupe fie ele CL sau UEFA, sa stim sa gestionam fiecare meci care urmeaza unui meci de cupa europeana.

Acolo se va face diferenta.

metzzz17.08.2008 21:45

anul asta , fata de alti ani , avem un lot mai echilibrat valoric. Cu alte cuvinte , avem si rezerve destul de bune , care pot sa faca fata meciurilor cu echipe de genul Buzau , Otopeni , Gaz Metan si alte echipe mai slabute. Sunt sigur ca daca o tinem asa , facem eventul anul acesta.

I.N.Money17.08.2008 21:50

Ca noi sa facem fata pe toate planurile trebuie sa rulam jucatorii . In meciuri considerate mai usoare nu vad de ce nu le-am da sanse lui Neaga , Rada , Ochirosii , Kapetanos , etc . Este foarte greu ca Radoi & restul jucatorilor de baza sa joace in toate cele 20-25 de meciuri din aceasta prima parte a sezonului .

Din pacate Dinamo a profitat de acest program favorabil si are un moral destul de bun + un Balaj , Porcodean , Tudor & friends si se pare ca ei sunt echipa cu care ne vom lupta . Rapid imi pare o echipa umflata de presa , CFR pare pregatita sa ii faca bagajul lui Andone , iar Urziceni , Vaslui , Timisoara sau Otelul , nu pot face fata acestui program infernal .

AdrianUltras2517.08.2008 21:51

Echipa trebuie sa joace in primul rand.

Sa joace ca in meciul cu argesul dar sa elimine greselile.

La o ocazie, un gol.

Asa trebuie sa fie.

Si cat mai multe ocazii si deci goluri.

Steaua are jucatori experimentati si nu ne mai permitem sa facem ce are ursu in loc de mana inca un an.

MoWeed17.08.2008 22:40
Da, intrarea in cupele europene e un lucru bun pt noi.

Intrarea lor in cupe europene.

Ar fi si asta o idee dar daca stam bine sa ne gandim nu prevad multe meciuri europene.

CFR vor fi in CL degeaba, se vor lupta cu Aalborg, Anorthosis si BATE pentru a evita titlul de cea mai slaba echipa a competitiei. Oricum, fara scroafa aia de Fabbiani nu sunt cine-stie-ce; nu au reusit sa bata prazarii acasa la Cluj...

dinam0 probabil va respecta traditia ultimilor ani de a fi trompeta in cupele europene. Daca pica cu niste elfi sau pescari din Islanda aia sunt....

Rapid s-a vazut astazi ca nu mai sunt aceeasi echipa daca joaca cu niste adversari bine asezati in teren

Fulgerul Timisoara, Vaslui si Unirea probabil vor iesi din primul tur, dar oricum sunt echipe prea mici ca sa reziste pana la final.

Depinde acum cum ne vom descurca si noi pe doua fronturi tinand cont ca in ultimii 2 ani am avut mari probleme in tur cand am jucat si meciuri europene....

FC_STEAUA_194718.08.2008 07:36

Ce etapa perfecta pentru noi.

s0r1n11118.08.2008 23:27
Ce etapa perfecta pentru noi.

Asa e,dar campionatul e lung.Trebuie sa castigam fiecare meci in parte si sa nu stam la mana altor echipe.

Cert este ca si CFR si Rapid sunt de batut,mai ales Dinamo..

Nu avem nicio scuza sa nu luam titlul sezonul asta..A venit randul nostru!!

I.N.Money24.08.2008 19:28

Din pacate vad ca echipa vanzatorului de butelii a deschis scorul sub pod si la cum s-a jucat pana acum nu vad cum ar putea fi egalati . Spun din pacate pentru ca stim foarte bine cum opereaza Dinamo si deja prind avant in timp ce noi suntem deja la 3 puncte de ei .

LE : Au egalat milogii :)

«12345614»