FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unde vedem meciurile din Liga I?

«123456»
weber_p30.07.2008 15:02

Pai dak va uitati prin presa o sa vedeti ca astia de la GSPTV nu prea au chef sa nu dea meciurile Stelei pt ca avand cei mai multi suporteri din tara o sa foloseasca chestia asta sa ii forteze pe aia de la UPC sa dea cele 20,4 miloane de euro ca sa aiba voie sa difuzeze meciurile sau sa ii faca pe oamenii care au upc sa treaca pe RCS!

Joker1030.07.2008 17:26
:steag_cruce_invers: .... Forza Steaua pentru mai Multe goluri ale noului Venit la Steaua ToJa.. datzi click *************
stelistul stelist30.07.2008 18:38
www.rojadirecta.com pe acest site mai vad eu meciurile din liga1 si implicit al Stelei
SRamos02.08.2008 10:01

Pai uitativa si voi la GSPTV p net e un site se vede char foarte bine da e cam cu vreo 2-3 min intarziere de realitate... :judge: adica dak da careva gol u aflii dupa vreo 2-3 min... in rest se misca bine...

Trebuie sa instalati SopCast 4 si Windows Media Player 10

s0r1n11102.08.2008 17:37

Eu pe cool-TV vad meciurile de pe GSPTV live fara nicio intarziere.Am intrat la Help,am downloadat si am instalat tot de acolo(Sopcast,Media Player10,vcl si inca ceva).Merge foarte bine + claritate buna.

1stelist02.08.2008 19:19

clar anul asta o sa vad majoritatea meciurilor Selei la radio,dah poate de la anul se vor schimba nijte chestii si o sa le vina mintea necesara si sa nu mai f**a meciu.

adidwu02.08.2008 20:39

Eu sunt Dolce,asa ca de nu dau meciurile pe Antena mogulului, am un mare ghinion.Macar sa castige Steaua meciurile pe care nu le vad si nu ma supar,prea tare.

SRamos03.08.2008 06:30
Eu pe cool-TV vad meciurile de pe GSPTV live fara nicio intarziere.Am intrat la Help,am downloadat si am instalat tot de acolo(Sopcast,Media Player10,vcl si inca ceva).Merge foarte bine + claritate buna.

Pai eu tot pe cool-TV da nush dc se vede cu o intarziere exista ceva setarai sau alte programe in afara de spocast si media player 10 care trebuiesc instalate?

MoWeed03.08.2008 07:24
Conform RTV, investitia de 102 milioane de euro facuta de consortiul Antena 1 si RCS-RDS nu se justifica dupa prima etapa din Liga I. Toate partidele transmise sambata si duminica au facut audienta cat jumatate dintre cei care au vizionat amicalul Stelei cu AS Roma.

Sambata, spre exemplu, audienta GSP TV si a celorlalte clone a fost sub orice asteptari, lider negativ fiind confruntarea dintre FC Arges - Poli Timisoara, urmarita doar de 11.000 de telespectatori.

In acest clasament au urmat meciurile Universitatea Craiova – Poli Iasi (30.000), Rapid – Gloria Bistrita (cu o medie de 70.000) si FC Brasov – Unirea Urziceni (cu un maxim pe final de 170.000).

In schimb, amicalul Stelei de pe Pro TV, disputat sambata la concurenta cu Rapid –Bistrita si FC Arges- Poli Timisoara, a fost urmarit in medie de 800.000 de telespectatori, facand audienta mai mare decat toata Liga I la un loc. "Meciul Steaua – AS Roma a reusit sa aduca in fata micilor ecrane in minutul de maxima audienta inregistat la ora 22.33 peste 1.300.000 de telespectatori din mediul urban. In acel minut, varful de audienta inregistrat pe publicul din mediul urban a fost de 11,5 puncte de rating si 30,9% cota de piata, in timp ce Antena 1 obtinea doar 1,7 puncte de rating si 4,7% cota de piata.

Tot de aproape patru ori mai mare a fost si audienta inregistrata in minutul de maxima audienta (22.33) pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani", se precizeaza intr-un comunicat al trustului MediaPro. Pana ieri dupa-amiaza, nici unul dintre ceilalti operatori de televiziune (UPC, Boom, Dolce, Max TV, FocusSat etc.) nu a cazut la un acord cu RCS-RDS pentru a prelua partidele din Liga I. Situatia este una ingrijoratoare, existand posibilitatea ca situatia sa se reglementeze abia peste trei, patru etape.

In ritmul acesta vor fi nevoiti sa vanda dreptul de redifuzare mai ieftin pentru a-si mai scoate din parleala. De altfel nu m-ar mira sa vad anumite optiuni vandute altor televiziuni....

s0r1n11103.08.2008 15:48

Pai eu tot pe cool-TV da nush dc se vede cu o intarziere exista ceva setarai sau alte programe in afara de spocast si media player 10 care trebuiesc instalate?

Nu,eu doar am instalat tot ce era acolo,nimic mai mult.Nu stiu de la ce sa fie...

WhiteSnake03.08.2008 16:09

www.gsp.ro/index.php?section=live&screen=meciuri_etapa

Nu va mai complicati cu tot felul de playere media. Aveti aici toate meciurile din Liga I live text si live video (bineinteles, exceptandu-le pe cele netevelizate).

1on03.08.2008 16:15

A vãzut careva vreun meci de pe gesepeteve pe cool-TV.net? Unele site-uri nu transmit și programe pentru care nu sunt achiziționate drepturi de difuzare pe internet de cãtre televiziunea respectivã.

beastmaster stelistu'03.08.2008 16:47

fular-campionii vezi gsp TV pe www.cool-TV.net

da mai departe pe mess pe ce potzi sa-si piarda banii astia de la RCS RDS ANTENA1

WhiteSnake03.08.2008 20:58
fular-campionii vezi gsp TV pe www.cool-TV.net

da mai departe pe mess pe ce potzi sa-si piarda banii astia de la RCS RDS ANTENA1

Ce sa piarda astia de sunt operatori de cablu/satelit ma ? Si ce legatura au ei cu Antena1 ?

Bai baiatu', tu ai idee ce scoti pe acolo ?

Dute si fa-ti tema la matematica.

Ala e un amarat de site cu trafic mare care va fi oricum suspendat de catre host, intrucat face broadcasting ilegal.

mountytoma03.08.2008 21:41

cei de la Grupul Sugatorilor de P TV si-au luat o mare teapa. asteapta ca upc sa plateasca dreptul de a prelua transmisia meciurilor, iar aia nu se grabesc sa o faca. pentru ca daca ei nu le platesc, gsptv nu isi scoate banii, si dau faliment. adica ce isi doreste cel mai mult upc-ul! ce ma bucur sa il vad pe gradinescu in curand trimitandu-si cv-ul la vreun post de prezentator de vreme :-)

nici macar dusmanii lor nu le puteau pregati o lovitura mai dura! si-au facut-o singuri, si dupa cum se poarta cu Steaua, o merita cu prisosinta!

Ionutjoss03.08.2008 22:12
stati linistiti, nu sunteti singurii in suferinta. eu am abonamentul complet de la Digi si n-am nici una din uneltele GSPiste in grila. :beer2:

si eu il am si prind taote gsp-urile

asa

casa va explic problema

ANTENA 1 E DE VINA CA ACUMPARAT Liga SI NARE UNDE SA DEA MECIURILE PT CA MULTE SUNT LA ACEIASI ORA SI DE AIA AU FACUT GSP TV-urile

Dj03.08.2008 22:29

cica Liga nu le da voie sa imrpastie meciurile la ore diferite...ca ei ar vrea..

cine ii mai intelege si pe astia :ce_oameni:

djvio04.08.2008 09:44

foarte tareeeeeeeeeee :steag_cruce_invers:

merge de vazut gsptv pe www.cool-TV.net

urmati pasii de acolo din site si vedeti orice meci de acolo.

Forza steauaaaaaaaaaaaaaaaa

SRamos04.08.2008 09:47
foarte tareeeeeeeeeee :steag_cruce_invers:

merge de vazut gsptv pe www.cool-TV.net

urmati pasii de acolo din site si vedeti orice meci de acolo.

Forza steauaaaaaaaaaaaaaaaa

Pai merge sa te uiti acolo da spunemi si mie daca nu le vezi cu o intarziere de 2-3 min :cursing:

djvio05.08.2008 17:23

nu stiu nu am observat.dar ce mai conteza?esentialul ca le putem vedea.

Forza STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

djvio07.08.2008 16:41
MoWeed07.08.2008 17:05

@djvio

Dar eu nu inteleg care e faza cu acoperirea? Daca stam sa ne gandim bine RCS-RDS are acoperire de aproape 100%, daca abonatii din acele zone aleg altceva este treaba lor dar ar avea acces. Cam ambigua legea asta.....

stelistul stelist07.08.2008 17:28
@djvio

Dar eu nu inteleg care e faza cu acoperirea? Daca stam sa ne gandim bine RCS-RDS are acoperire de aproape 100%, daca abonatii din acele zone aleg altceva este treaba lor dar ar avea acces. Cam ambigua legea asta.....

care 100% frate ?unde am eu rds-rcs ? deci daca un singur om nu are rds-rcs atunci numai e 100%...

MoWeed07.08.2008 17:30

@stelistul_stelist

Acoperire inseamna zonele in care RCS-RDS este disponibil. Presupun ca si la tine in oras este disponibil, dar tu ai abonament la alta televiziune digitala/firma de cablu...

stelistul stelist07.08.2008 17:31

nu e disponibil...dar eu tot am gspTV...dar numai vineri-duminica , atat cat e nevoie

«123456»