FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unde vedem meciurile din Liga I?

«12346»
MoWeed25.07.2008 16:12

Vai ce sigla de 2 lei:))))

Inteleptul25.07.2008 16:47
Am ajuns de rasul lumii. Frutti Fresh...

In 5 ani maxim vom avea Liga 1 Durex.

Ar fi mult mai misto ;) .....macar ar invata lumea sa se protejeze :D

MALDINI25.07.2008 17:00
:)))))) tare aia cu Durexu .... poate o sa avem Liga I "Pate Sibiu" :)) sau Liga I "Bonux"
Inteleptul25.07.2008 17:33

Defapt ideal pentru Becali ar fi Liga 1 Biserica romana :thumbup::worthy:

Pentru ca Dumnezeu este cu noi :blush: .....oricum fruti fresh este cam de :shit: ,si este foarte amuzant,asa suc asa fotbal =)) :no:

bogd4n25.07.2008 19:00

parca se numea Liga 1 realitatea.. iar au schimbat?

.Ax3L.25.07.2008 20:39
parca se numea Liga 1 realitatea.. iar au schimbat?

ai perfecta dreptate oricum e tare rau asta cu liga1 frutti fresh=))

Marius25.07.2008 20:52

Ca sa terminam cu off-topicul:

Realitatea TV este partener media al Ligii Profesioniste de Fotbal. European Drinks, firma care detine Burger si Frutti, este partener media al Ligii I. Liga lui Mitica, celebra LPF are un sponsor (Realitatea) iar competitia Liga I, sau Divizia A, are alt sponsor (Frutti acum).

Presupun ca toata lumea e lamurita asa ca poate incercam sa ne referim mai mult la televizari si mai putin la bascalie.

xDaJACKALx25.07.2008 21:12
Ca sa terminam cu off-topicul:

Realitatea TV este partener media al Ligii Profesioniste de Fotbal. European Drinks, firma care detine Burger si Frutti, este partener media al Ligii I. Liga lui Mitica, celebra LPF are un sponsor (Realitatea) iar competitia Liga I, sau Divizia A, are alt sponsor (Frutti acum).

Presupun ca toata lumea e lamurita asa ca poate incercam sa ne referim mai mult la televizari si mai putin la bascalie.

Dar totusi Frutti Fresh=))))) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

weeezer27.07.2008 19:28

Bai fratilor, voua cum vi se misca videoclipurile de pe gsptv.ro? Ca la mine merg infect, se intrerup din 5 in 5 secunde pentru buffering..

andymario27.07.2008 19:52
Bai fratilor, voua cum vi se misca videoclipurile de pe gsptv.ro? Ca la mine merg infect, se intrerup din 5 in 5 secunde pentru buffering..

si eu sunt revoltat dar am gasit o varianta sa vad meciurile, pe net, pe adresa http://www.cool-TV.net/TV-channels/TV-live...tal-online.html se vede bine.

:clap:

se7en27.07.2008 20:07

stati linistiti, nu sunteti singurii in suferinta. eu am abonamentul complet de la Digi si n-am nici una din uneltele GSPiste in grila. :beer2:

weeezer27.07.2008 20:08

Multam andymario, esti cel mai tare :D

Doar ce mi s-a conectat si mie si GOOOOOOOL PANDURIIIIII!!!!

danimarcu27.07.2008 20:34
stati linistiti, nu sunteti singurii in suferinta. eu am abonamentul complet de la Digi si n-am nici una din uneltele GSPiste in grila. :beer2:

Eu am dat din nou cautare, si in felul acesta mi-au aparut cateva programe noi,printre care si :shit::shit: gsp-iste...

Intri la meniu-instalare-cautare automata -dupa care iti apar din nou toate canalele+cele noi.

se7en27.07.2008 20:49

gata merge, apreciez ajutorul! :beer2:

Inteleptul28.07.2008 13:19

si eu sunt revoltat dar am gasit o varianta sa vad meciurile, pe net, pe adresa http://www.cool-TV.net/TV-channels/TV-live...tal-online.html se vede bine.

:clap:

Cum faci cu sop castul??????Ca l-am inst si tot asa imi apare ca tre sa il instalez????Zimi si mie pls! :steag_cruce_invers:

DelPiero1029.07.2008 09:17

Eu am sopcastul de mult...ma uitam pe myp2p.eu la Barca si Juve!Din pacate..nu merge sa vezi daca ai firefox!aSi eu cum am...si-mi e cam sila sa iau kk-tul ala de internet explorer...

Inteleptul29.07.2008 12:41

eu am si firefox si internet explorer.....da nuj cum sa fac cu sopcastul...

Il instalez,dar nu merge sa vad gsp TV zice sa il instalez(dar eu il am deja instalat)....Nuj ce sa fac :((

bijoux_bz29.07.2008 15:00

super tare!!

javrele nu mai sunt la TV!!!

meciul javrelor de duminica seara nu e televizat!!!

primul lucru bun facut de gesepe.

dangeor29.07.2008 18:50
super tare!!

mi-e frica sa nu ne vina si noua randul in etapele viitoare

DelPiero1029.07.2008 19:57
super tare!!

De ce-i asa 'supertare'?Eu sunt la UPC,si nu pot vedea nimic!Trebuie facut ceva!Si vorba ccelui de mai sus...ni se poate intampla si noua...

vlad7529.07.2008 20:41
eu am si firefox si internet explorer.....da nuj cum sa fac cu sopcastul...

Il instalez,dar nu merge sa vad gsp TV zice sa il instalez(dar eu il am deja instalat)....Nuj ce sa fac :((

Nu poti vedea decat cu internet browser .si windows media player 10

ai instructiuni acolo

urmeaza-le cu atentie si vei reusi!

razvan_stelist200729.07.2008 21:23

sper ca nu se va chema Liga 1 hochland ca dupa devine Becali investitor sef al ligii intai

RaMs3s30.07.2008 13:09

sper sa mearga sa vad meciurile online dupa site-ul ala www.cool-TV.net .... ca am mai patit asa si pe alte site-uri.....de exemplu la ora 4 mergea si dupaia la 8.30 se oprea transmisia pe net :wall:

c.ronaldo1730.07.2008 13:11

@RaMs3s

In week`end am vazut majoritatea meciurilor, iar in timpul saptamanii am vazut majoritatea emisiunilor de pe GSP TV pe acel site. Merge foarte bine.

bijoux_bz30.07.2008 14:01
super tare!!

De ce-i asa 'supertare'?Eu sunt la UPC,si nu pot vedea nimic!Trebuie facut ceva!Si vorba ccelui de mai sus...ni se poate intampla si noua...

si eu sunt la upc. nu ma intereseaza prea mult pe mine televizarile. si daca nu vad meciu asta e incerc si pe net sau il ascult la radio. imi mai aduc si eu aminte cum era acu vreo 15 ani cand ascultam meciurile la ' minut cu minut' la radio Romania. pt mine conteaza doar sa castige Steaua.

Oricum tinand cont ca Steaua are cei mai multi fani nu cred ca o sa fie lasata pe langa nicio etapa.

«12346»