FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unde vedem meciurile din Liga I?

«1456»
SRamos19.08.2008 17:53

În urma întîlnirii dintre membrii CNA și reprezentanții Antenei 1, de ieri, s-a stabilit ca fiecare derby al etapei sã fie pe Antena 1.

Membrii CNA au convocat încã o întîlnire cu Antena 1-RCS pentru a vedea în ce stadiu se aflã negocierile cu ceilalți operatori de cablu și DTH. Reprezentantul Antenei 1, Dan Matiescu, a lãsat sã se înțeleagã cã deși se aflã în negocieri cu alți operatori de cablu și DTH, acestea nu se vor finaliza curand: "Antena 2 și Euforia TV au intrat în grilã dupã șase, respectiv 18 luni, aceste lucruri nu se finalizeazã ușor".

danimarcu19.08.2008 18:56
Reprezentantul Antenei 1, Dan Matiescu, a lãsat sã se înțeleagã cã deși se aflã în negocieri cu alți operatori de cablu și DTH, acestea nu se vor finaliza fundînd: "Antena 2 și Euforia TV au intrat în grilã dupã șase, respectiv 18 luni, aceste lucruri nu se finalizeazã ușor".

Cred ca ar fi cazul ca cineva sa se sesizeze.Sunt de-a dreptul ridicole unele substituiri ce apar pe aici cand vrei sa scrii ceva.Sunt multe,nu mi le aduc aminte acum,dar asta cu "fund" in loc de c.u.r.and e prea de tot... :ce_oameni:

SRamos20.08.2008 07:44
Reprezentantul Antenei 1, Dan Matiescu, a lãsat sã se înțeleagã cã deși se aflã în negocieri cu alți operatori de cablu și DTH, acestea nu se vor finaliza fundînd: "Antena 2 și Euforia TV au intrat în grilã dupã șase, respectiv 18 luni, aceste lucruri nu se finalizeazã ușor".

Cred ca ar fi cazul ca cineva sa se sesizeze.Sunt de-a dreptul ridicole unele substituiri ce apar pe aici cand vrei sa scrii ceva.Sunt multe,nu mi le aduc aminte acum,dar asta cu "fund" in loc de c.u.r.and e prea de tot... :ce_oameni:

Nici nu am observat ca scrie asa eu l-am luat dp gsp.ro... :biggrin:

weeezer20.08.2008 08:08

In schimb, n-ai nici o problema in a scrie cuvantul, ma scuzati, futeti.

SteelBoy21.08.2008 18:24

sper ca in curand sa se inteleaga si cu UPC, Dolce.....nu prea castiga nimeni din chestia asta

MALDINI21.08.2008 18:29

Am vazut azi la stiri , unii locuitori din Cluj au protestat astazi pentru ca nu pot vedea meciurile din Liga I

cristy.steaua2121.08.2008 20:54

si acum 2 saptamani au iesit ceva oameni in strada...tot in Cluj :steag_cruce_invers:

SRamos22.08.2008 08:02
Am vazut azi la stiri , unii locuitori din Cluj au protestat astazi pentru ca nu pot vedea meciurile din Liga I

Ar trebui asa in toata tara! :thumbsup:

CatalinBerceni23.08.2008 09:32

Cea mai desteapta faza pe care a putut s-o faca RCS-ul asta a fost, felicitari lor, dar am speranta ca ei vor imbunatatii calitatea serviciilor oferite.

Acum 7 luni eram la UPC abonat, si am auzit ca se a intampla aceasta faza asa ca mi-am instalat din timp RCS.

Si va pot asigura ca cel putin UPC-ul (din surse sigure) cat si DTH-ul lor nu vor avea dorinta sa cumpere acest pachet de programe de la RCS. Drept dovada.....RCS-ul a trimis acum 4 saptamani o oferta in valoare de 3 euro pe abonat, UPC-ul refuzand oferta fara a continua vreo negociare.

Deci nu ma intereseaza de locuitorii din Cluj ca au iesit in strada....RCS-ul a avut cap si ii felicit pentru prestatia lor. Astia care nu vad...pot rezolva problema prin Antene DIGI TV sau cablu RCS....nu vad unde este dificultatea, din moment ce firma acopera o mare parte din teritoriul tarii.

bodanelu23.08.2008 10:26

vreun site s-a mai gasit? sau incep sa caut terase unde e digi :((

danimarcu23.08.2008 10:38

Nu stiu,dar daca se gaseste,va recomand sa va trimiteti link-ul prin pm.Am vazut pe multe forumuri ca gsp-istii intra pe site-urile suporterilor ca sa vada astfel de link-uri si sa le blocheze...

CatalinBerceni23.08.2008 10:46

Nu stiu,dar daca se gaseste,va recomand sa va trimiteti link-ul prin pm.Am vazut pe multe forumuri ca gsp-istii intra pe site-urile suporterilor ca sa vada astfel de link-uri si sa le blocheze...

Eu spun sa va bagati Digi sau RDS..... la RDS s-ar putea sa stati mai mult dar...la DIGI....luati antena si pur si simplu o instalati...nu e asa greu s-o pozitionati corect

bodanelu23.08.2008 10:54

@Catalin, la mine acasa in Vl am RDS. Dar in Bucuresti stau in camin, si nu are rost sa imi bag digi. in maxim un an o sa plec de aici. Nu e o investitie rentabila pentru mine acum. Si, reteaua de cablu din camin este UPC :(

Rog, cine gaseste un link sa`mi dea si mie un PM.

Multumesc mult...

CatalinBerceni23.08.2008 11:14
@Catalin, la mine acasa in Vl am RDS. Dar in Bucuresti stau in camin, si nu are rost sa imi bag digi. in maxim un an o sa plec de aici. Nu e o investitie rentabila pentru mine acum. Si, reteaua de cablu din camin este UPC :(

Rog, cine gaseste un link sa`mi dea si mie un PM.

Multumesc mult...

Mah .....nu zic sa cumperi antena, o iei in custodie, eu lucrez in domeniul DTh-ului dar nu la Digi, daca o iei in custodie dupa un an daca vrei sa renunti la ea....suni firma si reziliezi contractul cu ei...nu-i problema....dar vezi si tu meciurile ca omul..., si chiar dak o s-o cumperi si e a ta,300-400 e ron impartit la cati sunteti in camera nu-i o mare cheltuiala.

Eu cel putin asta as fi facut in situatia ta

bello9423.08.2008 11:38

acum fiecare face ce vrea :hai_steaua:

bodanelu23.08.2008 11:38

stau singur. Si am vazut la un prieten de-al meu de si-a luat si a stat 2 saptamani sa`i vina sa o instaleze. Plus ca la mine langa geamul meu nu are cum sa o monteze, si pe camin nu am acces.

bello9423.08.2008 11:44

deci iti va fi foarte greu sa vezi,dar a spus CNA ca va distruge alianta RCS&RDS!!!Si vom putea urmari meciurile pe alt canal

CatalinBerceni23.08.2008 11:46
stau singur. Si am vazut la un prieten de-al meu de si-a luat si a stat 2 saptamani sa`i vina sa o instaleze. Plus ca la mine langa geamul meu nu are cum sa o monteze, si pe camin nu am acces.

se misca foarte usor de ea.....dak e fa o poza la fatada caminului si-ti spun eu cum sa si-o monteze, de obicei....ca la aerele conditionate niste suruburi in zid si gata dar acum depinde, ai posibilitatea s-o instalezi tu si nu stai 2 saptamani dupa ei ...

SRamos26.08.2008 06:17
deci iti va fi foarte greu sa vezi,dar a spus CNA ca va distruge alianta RCS&RDS!!!Si vom putea urmari meciurile pe alt canal

Sa speram, si asta cat mai repede ca s-au dus deja 5 etape... :thumbdown:

4_ever_steaua25.09.2008 15:29

greu cu gsp`ul asta....e foarte enervant..mie nici macar nu imi merge cool-TV.net si am toate alea pe care le cer ei pt vizionarea unui program instalate...cretini au fost aia cu ideea la fel de cretina sa introduca gsp TV :ce_oameni:

«1456»