Nebunule,tine-l in lesa..
Oblet? Nu mai, cred ca-i caracuda. La pat e rechin, face ravagii.![]()
Asta doarme cu pestele in pat, ce ciudat!
Ti-e teama sa nu fii muscata? Nu-ti face griji. In cel mai bun/rau caz te poate explora. E explorator si pentru el profunzimile tale reprezinta un fel de El Dorado. ![]()
@ novac
- No, tu Mãrie, cum o fost la Bucuresti?
- Oooo, o fost fain tu. Imediat dupa ce s-o terminat Congresul, un domn fain m-o invitat la o cafea si o prajitura. Am facut si conversatie tu, era un tip citit. Dupa, m-o invitat la el sa-mi arate biblioteca. Avea o casa superba. M-o invitat sa iau loc pe un fotoliu si el a luat loc pe celalalt. Am discutat din nou si in timp ce vorbeam ne zambeam, el imi mangaia mana, iar eu am citit in ochii lui dorinte ascunse. La un moment dat, cu finete si-o scos penisul.
- Penis? No tu Marie, ce-i acela penis?
- No, cum sa-ti spun draga me, e tat un fel de p.ula ca pe la noi, dar e mai mic si se suje.
No, Novace, caracuda me ii tat un fel de penis ca pe la Galati, dar e mai mare, foloseste la sex total si e destinata in excusivitate doamnelor si domnisoarelor (care mai sunt). ![]()
IA o pauza si ...
:wanker: ![]()
Da-ti-as... pensie alimentara sa-ti dau de prostuta ce esti. Hai, valea, m-am convins cate parale faci. ![]()
Nu te obliga nimeni sa te bagi aiurea in seama,mai ales cand n-ai nimic de spus ![]()
IA o pauza si ...:wanker:
![]()
hahaha, ce i-a zis-o
hahaha, ce i-a zis-o
Tu de ce te amesteci bai uratule? ![]()
Dulcicutzo, esti de-o obraznicie iesita din comun. Vezi ca te pleznesc.
)) Unghiile nu prea se vad, fata nu ai, tâte ce mai ai si tu. A! Si pestele ala mare in brate. Asta daca imaginea te reprezinta.
Pai am dat cu crop sa-mi ascund fata
...
Imi place ce se vede din tatele tale.
Somnul era subiectul discutiei,nu eu ![]()
Ce m-a enervat pe mine un Salau acum 2 sapt...S-a zbatut prostu' cand ma chinuiam sa-l scot din lanseta si m-a intepat cu acele alea de pe spate... ![]()
Mei Joga ce-s alea rosii din borcan?
Fishing is an art!
Si fotografia e o arta, da' si tataia poa' sa faca o poza clara.
Mei Joga ce-s alea rosii din borcan?
boabe de porumb cu aroma de capsuni :-)
axl,
43 de grade celsius, poze cu telefonul, berea fierbea, apa minerala clocotea, pana scoti un somn african de 2-3 kg iti amorteste mana:)
axl,43 de grade celsius, poze cu telefonul, berea fierbea, apa minerala clocotea, pana scoti un somn african de 2-3 kg iti amorteste mana:)
traiasca google earth-ul si traseele voastre colorate. Pot macar sa va sugerez si eu niste scari? ca eu stau bine la conexiuni si regiuni de dezvoltare si o sa faceti ceva util, nu doar funny. Pot sa fac si eu diamante din poze, sa va dau indicii.
poti sa te iei in piept cu Nicoleta Luciu ![]()
poti sa te iei in piept cu Nicoleta Luciu![]()
fara off-topic pe topicul meu! cer dreptul de a modera aici:)
marti ma intorc la locul cu pricina, cu fire mai groase si carlige mai mari.
Joga, vrei sa-ti cobesc?
:D
Tare 105
, daaa nu ti's grele?
LE. Stiu ce faci cu ele labalta, momesti pestii ![]()
Acum serios vorbind... cred ca ar trebui sa scrieti, fiecare, pe topic cum, cand si de ce v-ati apucat de pescuit.
Sunt ft grele
))))
Eu m-am apucat de pescuit din cauza unui pariu pierdut,si chiar imi place....cred ca anul trecut mi-am luat prima undita,anul asta am si lanseta cu mulineta,carlige,etc
Eu m-am apucat de pescuit din curiozitate,dar acum continui sa fac asta din pasiune. Cu mari capturi nu ma pot lauda deocamdata...Ziceti-mi si mie niste balti(de pescuit,sa evit orice misto) in care mai poti prinde ceva peste,ca vad ca au devenit destul de rare. Recent am fost in Salciile la ,,Moara" si la ,,Bun Noroc"(sau ceva de genul asta) si nu am prins nimic,pur si simplu nu trage...Groaznic momentul sa nu vezi un peste timp de 4 ore nici la tine,nici la ceilalti ![]()
LE:Sincer,daca nu as fi postat eu,jur de nu m-as fi intrebat ce dracu cauta postul asta in mijlocul altei discutii(nu mai continui,ca m-as injura singur)? Ntz,Ntz,Ntz ![]()
Naturaleam cam 104 cm ...
sa-mi bag pl... cu o punga de carton asezata strategic ai fi buna ![]()