captura varamiu, in delta, pe dunavat

captura varamiu, in delta, pe dunavat

clau ce-i cu stiloul din a doua poza
? (glumesc) tine-o tot asa si la mai mare ![]()
@Nyghty
Stiu ca pescarii sunt considerati mari mincinosi,dar eu nu am motive sa mint,ba chiar am si o explicatie logica.In zona vin iubitorii de pasari salbatice(gaste,rate)si le hranesc zilnic cu paine.Asa mi-a venit ideea sa incerc la paine si uite ca nu am gresit.
@Ro.OBert
Multumesc!
Da, aici e un pescar care vrea sa invete pescuitul la crap/rapitor ![]()
Cine vrea sfaturi de "cum sa prinzi numai caras", sa ma intrebe fara nicio retinere.
@Nyghty
Intra pe www.pescuitmania.ro,vei gasi multe lucruri interesante.
Ca sa fi un pecar adevarat trebuie sa prinzi un clean la 1.5kg +! Dupa parerea mea e cel mai bun trofeu!Se spune despre el ca e pestele cu cate un ochi pe fiecare solz,o singura miscare gresita l-ai speriat si se mai intoarce dupa 5 ore
.Apropo stie careva un magazin in Bucuresti unde gasesc Salmo Horneturi??????? Ca am fost la gipo,peste tot si nimic.![]()
vreti sa prindeti pesii mari peste 10-15kg va dau un Pont Lacul Sinoe,Jud.Constanta ori in Delta Dunarii.jud.Tulcea
Turku...Pesti sunt peste tot doar ca-s acoperiti de apa
)
.>Si apropo daca te duci acum in Delta prinzi nu un peste la 10kg ci 15 pesti la 10kg
) cand o sa agati plasele braconierilor
..Asta e Guvernu doarme nu stie sa faca nimic impotriva braconajului in curand o sa ramanem fara fauna acvatica si o sa ne dam seama prea tarziu si iar o sa ne plangem de mila
Sunt multe balti consacrate pentru pestele mare pe care-l au, referindu-ne la crap... Moara vlasiei, Tancabesti, Peris etc.
@clausblaus
Mersi, stiam site-ul, e util pentru ca sunt multe retete de nade... la mine cre' ca problemele tot la montura se ridica.
Nyghty poti sa intri si pe forumul infopescar.net sa vezi ca mai pun cei de acolo monturi.
Pentru atasarea rig-ului am ales o montura in-line(mi s-a parut mai la indemana/mai usor de facut)... si am avut surpriza ca montura sa se incalceasca, boilies-ul nu mai era pe firul de par... nu cea in-line, ci "rig-ul".
Cu un pufelete solubil pus intr-un fel pe carlig s-ar rezolva problema?
Pescar profesionist:
Doamne
)) da-i prea penala faza aia cand ramane barca suspendata pe buturuga aia cazuta
).
Mama ce n-as da sa am o casa cu un lac ca ala sio barcuta
toata ziua spinning dupa rapitor ![]()
Toate tipurile de noduri, prezentate cu o animatie...
balti cu plata?
balti cu plata?
Nu, gratis ca la noi ![]()
Oare ce montura ar fi mers aici? ![]()
halau direct
Poate ne zice si noua cineva cum ar gati pestele daca este preocupat de acest lucru. Saramura ,bors pecaresc ,orice are ca ingredient principal pestele.
Multumesc!
Ieri am sarbatorit 1 Mai pescaresc.
Am avut o captura frumusica si as fi vrut sa ma laud cu ea,dar nu pot sa incarc fotografia.Nu stiu ce se intampla,dau clic pe ADDREPLY,se deschide normal,insa imediat incarca fisierele atasate(??) dupa care pagina se mareste cat monitorul si mai posteaza claus!!!!O fi de la mine,o fi de la voi?
Una peste alta eu am avut o zi placuta ieri!
@Nyghty
De acord,da' cum facem?
Nici macar pm nu pot sa trimit.Se intampla aceeasi chestie,nu reusesc sa inteleg nimic!
Functioneaza doar fastreply-ul.