FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pantelis Kapetanos

«12345614»
steaua_gloria27.10.2008 19:50

la Steaua nu prea se are incredere in nimeni.

Blackzie27.10.2008 20:14
Si mie mi se pare ca grecul ar fi un jucator bun. In meciul de astazi cu Buzaul a realizat fazele din care Nicolita a inscris si cea in care a obtinut penalty-ul. La Constanta la fel, gol si penalty. Cineva ar trebui sa-i ofere sansa sa joace mai mult.

A fost jucatorul meciului cu Buzau. Cred ca daca ar juca mai multe partide titular si-ar face bine treaba. Mie imi place cat de cat de el. Dintre dezastruosii nostri atacanti el e cel mai bun.

se7en27.10.2008 22:12

sper sa nu plece in iarna, e printre singurii care a aratat ca merita de fiecare data cand i-a fost oferita sansa. [aviz Plesan, Arthuro]

Cata2302.11.2008 07:49

Se confirma ce am afirmat cu 4 posturi mai sus,faptul ca Pantelis Kapetanos este atacantul de care aveam nevoie,si in plus baiatul asta merita respect numai pt simplu fapt ca se daruieste pe teren(aviz Dayro Moreno),si in plus am vazut ca are si stiinta jocului.

puyol02.11.2008 11:58

dupa golul de aseara,dupa felul cum l-a celebrat,dupa felul cum s-a daruit... omul mi-a intrat la suflet.. respect Kapetanos, sper sa nu pleci la iarna

Adrian02.11.2008 12:02

Se pare ca, dupa Zapata, acest jucator e cea mai buna investitie a Stelei din ultimii ani.

A venit gratis si joaca fotbal la un nivel foarte bun.Probabil e cel mai bun atacant din lot.

Daca nu, sigur cel mai in forma.

Si forma asta trebuie exploatata.Ar fi o prostie sa nu fie folosit titular in meciurile urmatoare.

Daca nu, riscam sa avem un Stancu 2.Stancu nu a fost jucat cand a fost in forma si acum e pe spate.

strezahuzum02.11.2008 12:53

Daca facem raportul minute jucate/goluri si ocazii create, Kapetanos e cel mai eficient om al nostru. De fapt, sincer sa fiu, de la blocnotes incoace n-am avut jucator cu asa o "lipeala" la gol.

frunji02.11.2008 13:18

Dupa meciul de aseara,il Vreau pe Kapetanos titular in fiecare meci ! :bananadance:

se7en02.11.2008 18:31

si cand te gandesti ca inca mai are de recuperat fizic, tinand cont de cat a jucat in ultimii 2 ani...

sper sa-si mentina forma si sa nu fie vandut in iarna sau uitat pe banca.

Blackzie02.11.2008 20:36

Joaca din ce in ce mai bine.

Imi place din ce in ce mai mult de el.

Trebuie sa fie titular mereu pentru Steaua.

Este in forma mare. A jucat foarte bine in meciul cu Dinamo. Sper sa o tina tot asa. :happy:

RaMs3s02.11.2008 20:39

m-a surprins placut .....

unde ai fost tu pana acum...unde ?

Blackzie02.11.2008 20:57
m-a surprins placut .....

unde ai fost tu pana acum...unde ?

Pe banca de rezerve :tongue:

vlad7502.11.2008 22:42
dupa golul de aseara,dupa felul cum l-a celebrat,dupa felul cum s-a daruit... omul mi-a intrat la suflet.. respect Kapetanos, sper sa nu pleci la iarna

Pe mine m-a impresionat,acum nu stiu cat de adevarat a fost acel articol, cand am citit ca ar fi izbucnit in plans cand ar fi aflat ca nu stiu ce transferuri s-ar face in iarna,acest lucru limitandu-i sansa sa joace pentru Steaua. Ma gandeam ca altii au o gramada de sanse,iar acest tip era condamnat din start de catre Cioban.

Pantelis este exact opusul tipului antipatic. Din punctul meu de vedere.

s0r1n11102.11.2008 22:46

Neasteptat de bine a jucat.Cand am vazut echipa de start cu dinam0,m'am strambat putin de titularizarea lui,crezand ca va dezamagi.

JDERUL03.11.2008 06:25

[quote name='Adrian'

,,... acest jucator e cea mai buna investitie a Stelei din ultimii ani."

Mai degraba o gaselnita deoarece, asa cum spui si tu mai jos:,,A venit gratis ..."

,,Probabil e cel mai bun atacant din lot.

Daca nu, sigur cel mai in forma."

Mie imi aminteste de Thereau

,,Ar fi o prostie sa nu fie folosit titular in meciurile urmatoare.Daca nu, riscam sa avem un Stancu 2.Stancu nu a fost jucat cand a fost in forma si acum e pe spate."

Amandoi au fost accidentati.Stancu a venit de la Urziceni nerefacut complet.Si au mai avut si deficiente de pregatire fizica.Asupra acestui aspect trebuie insistat pentru ca asa cum s-a vazut in meciul cu potaile la acest capitol toata echia este deficitara.Pana si Banelul terminase benzina prin minutul 70.De aici se nasc semne de intrebare asupra profesionalitatii secundului Pedrazzini si a preparatorului fizic (cel adus de la catei,imi scapa numele).

Adrian03.11.2008 11:03

25 de ani a împlinit grecul în varã

Ce a reușit în derby

- a marcat un gol

- a mai lovit o datã bara lui Lobonț

- a avut 4 acțiuni utile

- a oferit 10 pase bune

- a avut 5 lovituri cu capul în ofensivã

- a tras de 4 ori la poartã, dintre care de douã ori pe spațiul porții

Realizãrile lui în campionat

- 7 meciuri, o singurã datã ca titular

- 245 de minute bifate

- 4 goluri, golgeterul echipei, alãturi de Bogdan Stancu (care a jucat însã dublu, 491 de minute)

- douã pase de gol

- douã penalty-uri obținute

- 6,50 e media notelor gsp, fiind al doilea dupã Rãdoi (6,66)

Kapetanos e un jucator foarte activ.Se implica foarte mult in joc.

Mai ales in jocul lui.

Stiu ca o sa para deplasata comparatia, dar ca gandire a jocului seamana foarte mult cu Van Nistelrooy sau Luca Toni.(Exista bineinteles si asemanari fizice)

Pe Van Nistelrooy nu il vezi la mijloc sau in alta parte a terenului.Daca o face, o face pt a respecta tactica.

Dar implicarea lui e maxima in careul advers.

Acolo da 150% si acolo concentrarea e la maxim.

Luca Toni, intr-un interviu, declara ca el nu stie altceva decat jocul din careul advers.

A explicat ca de aia nici nu vine in aparare sau la mijloc.Un fel de: "decat sa incurc echipa mai bine ma concentrez doar pe ce stiu".

Cu dinam0, Kapetanos a fost foarte activ.A ajutat apararea dar, cel mai important, a creat panica in careul advers si i-a umilit de cateva ori pe betivul-cocalar tamas si pe julio cesar corea de nord.

Spre final crampele au venit datorita efortului mare depus.

Sper ca in timp Munti sa perfectioneze jocul echipei astfel incat Kapetanos sa se poata concentra exclusiv pe careul advers.

Casillas08.11.2008 09:56

e un articol dupa meciul cu Dinamo:

Kapetanos, salvat de laser

Autor: Mihai Cãlin

Data: 4 nov 2008

Eroul Stelei în derby-ul cu Dinamo (1-1) are o poveste de telenovelã: era sã-și îngroape cariera din cauza unor medici incompetenți. Dupã ce a impresionat la primul meci al Stelei cu Dorinel Munteanu pe bancã, Pantelis Kapetanos are șanse mari sã joace din primul minut mâine, cu Lyon.

La derby-ul cu Dinamo, Dorinel Munteanu a servit presei o dovadã de verticalitate, iar orgoliului lui Gigi Becali un adevarat croșeu în bãrbie. "Neamțul" l-a titularizat pe grecul Kapetanos, oaia neagrã a echipei în viziunea patronului.

Cel mai eficient atacant de pânã atunci din lotul Stelei a fost revelația partidei, contabilizând un gol, o barã și un joc aproape perfect. Dupã meci, Kapetanos a ieșit de la vestiar la fel de tãcut cum a îndurat câteva luni tirul venit din lojã.

A refuzat sã dea declarații, dar în sinea lui jubila. Mai important decât sã se laude în fața camerelor TV era faptul cã, în sfârșit, dupã doi ani de ghinioane în lanț, destinul a început sã-i surâdã iar.

"Este incredibil cã și-a revenit. A avut doi ani în care a fãcut tușa la AEK. Era mereu accidentat, iar doctorii nu i-au gãsit nimic. A trebuit sã meargã în Germania sã se opereze. S-a descoperit cã totul i s-a tras de la o intervenție banalã la mușchii abdominali fãcutã cu un an înainte de niște doctori incompetenți", a povestit ziaristul grec Dimitris Zorzos.

A plãtit salariile colegilor de la Iraklis

În 2005, Pantelis Kapetanos era cel mai promițãtor atacant din campionatul Greciei. La 22 de ani era vânat de granzii eleni. AEK Atena s-a mișcat rapid și a plãtit pe loc 700.000 de euro lui Iraklis, care era în pragul falimentului.

Cu banii din transferul sãu au fost plãtite salariile jucãtorilor și ale staff-ului tehnic. La AEK a început în trombã, dar dupã câteva goluri spectaculoase s-a tãiat brusc.

"A avut o rupturã la mușchii abdominali și de atunci nu a mai prins echipa", a explicat Dimitris Zorzos. Dupã ce s-a operat, Kapetanos s-a plâns timp de un an de dureri, deși mușchiul se vindecase complet. Suspectat de conducerea lui AEK cã simuleazã, a fost trecut pe linie moartã.

Disperat, a mers în Germania, unde, la un control mai amãnunțit, s-a descoperit problema. Plasa, pusã de doctori la prima operație pentru a ține mușchiul, se dezlipise și i-a afectat un nerv.

O intervenție cu laser i-a curãțat nervul inflamat. Deși se refãcuse complet, AEK l-a pus pe liber în varã. Demoralizat de șirul de ghinioane, Pantelis nu a stat pe gânduri când Adrian Ilie, managerul Stelei de atunci, l-a ofertat.

Vârfurile granzilor în acest sezon

Jucãtor (Club) Goluri Minute jucate Preț (euro)

Pantelis Kapetanos (Steaua) 4 239 gratis

Youssouf Kone (CFR Cluj) 4 375 600.000

Marius Niculae (Dinamo) 2 500 600.000

Pierre Boya (Rapid) 1 639 200.000

adevarul.ro

Cata2308.11.2008 16:49

Deci e clar ca nu a fost pus pe liber din cauza valorii sale.Si parerea mea este ca are o valoare peste media varfurilor din Romania. forzateaua

Marius08.11.2008 18:13

Interesanta povestea din Adevarul. Tin minte ca si in vara a fost cam la fel, doar ca nu atat de detaliata.

Deci... se poate sa fi fost o greseala de management a grecilor... La fel de bine se poate ca Pantelis sa nu revina niciodata la forma aratata la Iraklis, mai ales la noi.

I.N.Money08.11.2008 19:15

Un lucru interesant este ca grecul nostru , Kapetanos a fost cel ce a facut-o pe Olympiacos campioana Greciei in ultimul sau sezon la Iraklis . Olympiacos se afla pe locul 3 cu 2 etape inainte de final , la numai 1 punct de AEK si PAO care imparteau prima pozitie . Eh , Iraklis le-a intalnit pe amandoua si le-a luat 5 puncte , reusind astfel sa ii urce pe Olympiacos pe primu loc . Au jucat pe Nikolaidis cu Panathinaikos si erau condusi cu 2-0 in min 60 , moment in care Pantelis a intrat si a inscris de 2 ori in numai 4 minute provocand un soc in Grecia , iar la numai 3 zile distanta a urmat meciul cu AEK , la Salonic cand acelasi Kapetanos a inscris singurul gol al partidei printr-o lovitura de cap (cum oare putea ?) .

redondo08.11.2008 19:52

Si la noi presa in loc sa scrie despre asta pune accent doar pe faptul ca a venit liber de contract.Stiam eu ca Ilie Dumitrescu nu e nebun cand spune ca e un foarte bun atacant de careu.

adidwu08.11.2008 20:03
Si la noi presa in loc sa scrie despre asta pune accent doar pe faptul ca a venit liber de contract.Stiam eu ca Ilie Dumitrescu nu e nebun cand spune ca e un foarte bun atacant de careu.

Da, se pare ca pana la urma Ilie Dumitrescu a avut dreptate.

4_ever_steaua09.11.2008 15:38

cand l`am vazut pentru prima oara am spus: " cine o mai fi si strambeta asta..nici macar nu am auzit de el"...dar acum spun "cine o mai fi si acest kapetanos? nu seamana deloc cu cel de acum cateva luni,chiar e bun"....mie imi place jocul lui,momentan...

Robinson Rufay Zapata09.11.2008 19:29

in seara asta e titular si cred ca va si marca , Steaua va castiga cu 1-0

Annie19.11.2008 19:00

Nu stiu...ce ziceti voi...mie personal nu imi place deloc acest jucator...:(

:steag_sah_mic:

«12345614»