FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pantelis Kapetanos

«14567814»
c.ronaldo1703.01.2009 21:35

@Lari

Daca nu ma inseala memoria, centrarea a venit atunci de la Lovin, dupa o faza creata de Surdu. Si daca nu ma inseala memoria, am pus aici (adica pe forum) un clip prin care se putea observa ca a fost offside. :rolleyes:

Bogdan4Steaua03.01.2009 21:40

Polemizati asupra servantului, daca a fost offside sau nu... indiferent ce cine a centrat, de pozitia lui, meritul este in mare masura a lui Zaharia. Semedo rateaza patetic cu poarta goala, Zaharia da un gol de generic contra lui Arsenal.

Lari05.01.2009 23:57

Dorinel Munteanu despre Pantelis:

Dintre jucãtorii strãini ai Stelei mi-a plãcut Kapetanos, care se va impune fãrã doar și poate în Ghencea. Mi-a plãcut modul în care s-a antrenat și silința de care a dat dovadã

Bogdan4Steaua06.01.2009 00:59

Calm, Lari! Aducem noi o noua bomba marca Argaseala, iar grecul va freca probabil banca de rezerve. Apropo de management, nu m-am putut abtine:

Argaseala: "Romania nu a mai avut atacanti precum Arthuro"

Adevarat, maestre. Continuam caracterizarea:

"Acest tip de atacant nu exista in Romania. Este mai degraba eficient decat spectaculos."

Indubitabil. Eficienta de acest gen nu am mai vazut in Liga 1...

mountytoma06.01.2009 16:59
Argaseala: "Romania nu a mai avut atacanti precum Arthuro"

Adevarat, maestre.

asa este! ce alt atacant din Romania isi mai punea adversarii in atat de multe situatii de contraatac precum arthuro? nici macar unul! ce alt atacant juca 99% din timp cu spatele la poarta unde ar fi trebuit sa marcheze? ce alt atacant stie sa loveasca mingea cu un singur picior, si nici macar cu ala foarte bine?

si Argaseala ar fi unic. daca nu ar fi Becali mai prost decat el!

Lari24.01.2009 11:34

In tur, Pantelis a jucat doar in 10 meciuri, a fost titular in 4 din ele si a fost doar o singura data integralist.

Totusi, a marcat 5 goluri (din totalul de 24 reusite de Steaua), a oferit doua pase de gol si a obtinut doua penalty-uri, unul transformat, altul ratat de Banel in meciul cu Gloria Buzau, in minutul 89.

Casillas24.01.2009 18:53

Imi plac declaratile grecului dintr-un articol de pe gsp

"Ne-am pregãtit bine în Spania și cred cã sîntem pe drumul cel bun. Eu am marcat douã goluri, însã nu acest lucru este cel mai important. În retur, puțin mã intereseazã dacã eu voi înscrie, crucial e ca Steaua sã cîștige toate meciurile".

"În vara trecutã venisem la Steaua dupã o lungã perioadã în care n-am jucat. Acum e altceva, mã simt în vînã și sper ca în varã sã-mi pun la gît medalia de campion"

Pantelis Kapetanos

Robinson Rufay Zapata24.01.2009 21:50

pare motivat , poate reuseste sa-i imotiveze si pe ceilalti , in special pe Dayro Moreno si pe fundasi , care parca dorm in teren

Casillas27.02.2009 10:04

Pantelis Kapetanos: "Noi vom fi campioni la final!"

Grecul spune, într-un interviu acordat pentru "Adevãrul", cã roș-albaștrii nu concep sã rateze titlul, o victorie în meciul de azi cu FC Vaslui fiind absolut necesarã. Pentru Kapetanos, prima lunã în România a fost cea mai dificilã, dar grecul spune cã acum s-a acomodat perfect. Cei mai buni prieteni la echipã sunt Ogãraru și Golanski.

Adevãrul: Ce a însemnat pentru tine transferul la Steaua?

Pantelis Kapetanos: Venirea mea aici a reprezentat un mare pas în carierã. A fost foarte important pentru mine, deoarece veneam dupã douã operații și Steaua mi-a oferit șansa de a continua sã joc la nivel înalt.

Þi-a fost greu la început? Ai fost și contestat, ai resimțit presiunea?

Prima lunã a fost dificilã. Eram într-o țarã nouã, cu o limbã nouã, însã m-am adaptat destul de repede la aceastã situație. În ceea ce privește criticile, pot spune cã acestea sunt normale. N-am simțit niciodatã presiune, dar încerc mereu sã joc cât mai bine.

Te așteptai sã devii golgheterul echipei?

Nu mã intereseazã sã devin eu golgheterul Stelei, ci îmi pasã ca echipa sã termine pe prima poziție în clasament la finalul sezonului.

Cum te-ai caracteriza?

Sunt un tip calm și foarte muncitor, care nu vorbește foarte mult. Mã consider încãpãțânat în Dorința de a-mi face treaba bine.

De ce fotbal?

Am început sã joc fotbal la zece ani, într-o academie de fotbal din apropierea localitãții unde m-am nãscut. Dupã ce am împlinit 16 ani, m‑am dus la Kozani, o echipã din Divizia C.

La 19 ani am plecat pentru trei ani și jumãtate la Iraklis Salonic în prima divizie, dupã care doi ani și jumãtate la AEK Atena. M-am fãcut fotbalist fiindcã acest sport îmi place foarte mult din copilãrie, când mã jucam toatã ziua cu mingea.

Cum te-ai adaptat vieții din România?

Prima lunã în România a fost dificilã. Nu cunoșteam pe nimeni, dar acum am reușit sã ne facem prieteni și ne simțim excelent. Plãcut este faptul cã sunt multe parcuri și oamenii sunt amabili în București. Neplãcut este traficul infernal din Capitalã.

Cine-ți este cel mai bun prieten la Steaua?

Toți colegii mei sunt bãieți extraordinari, dar vorbesc cel mai mult cu Ogãraru și Golanski, care vorbesc bine limba englezã.

S-a întãrit Vaslui cel mai mult în iarnã?

Este un meci dificil, primul dupã pauzã și nu cunoaștem situația exactã la nivel de pregãtire a tuturor echipelor.

Care sunt șansele la titlu ale Stelei?

Suntem puțin în urma liderului, dar avem destul de multe meciuri la dispoziție pentru a recupera diferența. Cred cã, la final, noi vom fi campionii.

http://www.adevarul.ro/articole/pantelis-k...i-la-final.html

mountytoma26.04.2009 19:38

pantelis kapetanos ne-a ajutat din nou sa castigam trei puncte intr-un meci de toata jena. ma bucur pentru el, si ii doresc sa ajunga cat mai repede la o echipa care are antrenor de fotbal, nu o carpa ca Lacatus. acolo va putea dovedi ce stie! aici nu prea are cu cine!

strezahuzum26.04.2009 19:39

Sarut-mana grecule ! Fara tine cred ca Steaua se batea cu la retrogradare, ce-i drept cu sanse reale de a o evita :hai_steaua:

Astristul26.04.2009 20:42

Ave Pantelis.

Multumim ca joci la Steaua si ca ne salvezi cand ne arde buza mai rau! :)

forzateaua

DelPiero1026.04.2009 21:57

Multumim Pantelis!Mi se pare un baiat De caracter,un om la locul lui,care isi merita locul in echipa Stelei mult mai mult ca altii.

Daniel-Ionut27.04.2009 07:20

:worthy: Pantelis

Fara tine acum eram pe 12 :unsure:

red&blue_boy05.05.2009 08:09

La ce are Steaua la ora actuala chiar nu prea e ceva de zis de Kapetanos.Fara golurile lui eram pe la mijlocul clasamentului,sa nu zic mai jos.Plus ca mi se pare un baiat de bun simt,care n-a avut treaba de ce zicea Gigi,si-a vazut de treaba.Multumim si sper sa ramana la Steaua!!!

D4v1dstelist26.05.2009 12:22
in spatele lor, la mijloc, am putea juca cu Nicolita, tiago si toja. ar fi o echipa ofensiva... in repriza a doua l-as lasa si pe pedriel 30 min

De acord,cu exceptia faptului ca in locul lui Nicolita l-as pune pe Ochirosii,si primi trei Kapetanos,Stancu,V.Badea

Casillas08.06.2009 19:18

La multi ani Pantelis!!! :steag_cruce_invers:

Multumim!

red&blue_boy11.06.2009 05:51

Sper sa ramana la noi si in sezonul urmator.Forza Pantelis!

D4v1dstelist19.06.2009 07:30

Interesant cum un jucator gratis devine golgheter.

Lari02.07.2009 17:53
Lui Kapetanos nu-i convine salariul? Altul, la revedere!
r3fl3x02.07.2009 18:21
Lui Kapetanos nu-i convine salariul? Altul, la revedere!

Am auzit si eu ... a zis ca daca ii micsoreaza salariul va pleca ...:|

red&blue_boy03.07.2009 09:32

De pleaca si Kapetanos ce facem?Atunci ne mai gandim la performanta.Ce jucator de valoare sta sau vine doar pe maxim 120000 euro?

Lari16.07.2009 01:09

Bergodi a rãsuflat ușurat cu doar o zi înaintea primei partide cu Ujpest: Pantelis Kapetanos și-a dat acordul scris pentru semnarea unui nou contract cu echipa din Ghencea. Ieri, la prînz, conducerea roș-albaștrilor a înregistat la LPF documentele, iar grecul a rãmas în cantonament. Sigur va va fi titular în aceastã searã, fãcînd cuplu în linia de atac cu Romeo Surdu.

Negocierile cu vîrful de 26 de ani n-au fost deloc ușoare. Vara trecutã, din postura de jucãtor liber, Kapetanos a parafat o înțelegere pe un sezon, cu opțiune pentru încã douã, avînd un salariu de 250.000 de euro. Steaua însã n-a fost de acord sã-i activeze opțiunea pînã în 2011 cu un venit atît de mare și i-a propus doar 120.000 E.

Pantelis n-a fost de acord și tocmai de aceea s-a ajuns ca lucrurile sã fie neclare în ceea ce-l privește cu doar cu douã zile înaintea meciului cu Ujpest. În noaptea de marți spre miercuri, Steaua a venit cu o nouã propunere: un contract pe un singur an, cu un cîștig net de 200.000 de euro. "Kape" a semnat ieri la prînz și totul s-a terminat cu bine, Bergodi folosindu-l asearã, la antrenament, în echipa titularilor.

Emeric Ienei a comentat ieri situația lui Kapetanos. "Pantelis este unul dintre puținii jucãtori din Ghencea care au dat randament. ªi asta deși, cînd a fost adus, era considerat bun pentru banca de rezerve. Steaua a fãcut un lucru extraordinar cã l-a convins sã semneze un nou contract", a spus fostul mare antrenor al roș-albaștrilor.

11 goluri a marcat grecul Kapetanos în cele 23 de partide disputate în Liga I în sezonul trecut, fiind golgeterul echipei, alãturi de B. Stancu

0 goluri a înscris Kapetanos în cele 107 minute jucate pentru Steaua în meciurile din Champions League

"A fost o micã problemã cu Kapetanos, dar s-a rezolvat și va juca împotriva lui Ujpest. Sînt sigur cã ne va ajuta mult în acest sezon" - Gigi Becali, patron Steaua

D4v1dstelist17.07.2009 14:12

Nu trebuiau sa se chinuiasca asa.Cum a zis si Lari,neeeeeeext.Oricum a aratat ieri ca nu are minte.

gby1020.07.2009 15:37

Pantelis are nor cu capul ala mare...ca in rest...sut nu are dellllooooc... are o viteza de zici ca sta pe loc si e atat de tehnic in ...chiar l-am vazut intr-un meci ca a driblat un adversar :D

Bine ne-a salvat de multe ori dar imi este foarte antipatic

«14567814»