FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pantelis Kapetanos

«1234514»
Bogdan4Steaua04.10.2008 23:39

Kapetanos a marcat si in aceasta seara. Nu o fi el Drogba, dar uitandu-ne la cifre, dintre penibilii pe care ii avem acum in atac, grecul merita cel mai mult postul de titular.

andrey_ptm_steaua04.10.2008 23:47

Tot respectul pentru Kapetanos...de fie[ca]re data cand a intrat si-a fa[cu]t datoria...

Cata2305.10.2008 06:31

Kapetanos inscrie meci de meci si nimeni nu il baga in seama !!!RUSINE !!!La ce randament a dat merita sa joace titular !!Si tin sa cred ca patronul l-a impus pe Stancu titular cu otopeni (ca tot el a zis ca se pricepe cel mai bn la atacanti,eh uite ca nu-i asa)si nu cred ca Marius Lacatus nu vede evolutiile bune al acestui atacant grec(in care nimeni nu a avut incredere).

Robinson Rufay Zapata05.10.2008 07:25

sincer incepe sa imi placa kapetanos , desi la inceput dadea numai cu stangul in dreptul acum parca e alt fotbalist , poate a avut nevoie de adaptare si bravo lui k ne scoate tot timpul

MoWeed05.10.2008 08:01

Momentan e cel mai bun varf impins din lotul nostru.

Bogdan4Steaua05.10.2008 20:41

Chiar si la golul anulat, Kapetanos a bagat-o in poarta dintr-o singura atingere.

Cifrele il recomanda drept unica solutie de moment pentru postul de varf impins in atacul Stelei.

DelPiero1005.10.2008 22:21
sincer incepe sa imi placa kapetanos , desi la inceput dadea numai cu stangul in dreptul acum parca e alt fotbalist , poate a avut nevoie de adaptare si bravo lui k ne scoate tot timpul

Cand ai avut u timp sa-l vezi dandu'si cu stangul in dreptul?Omu' asta merita o sansa...si asa,decat Arthuro...mai bn jucam fara atacant!

Spoonman06.10.2008 06:19

...e acum sa il vedem... Lacatus a zis ca si-a cistigat locu de titular. Bafta grecule !!!

Robinson Rufay Zapata06.10.2008 06:24

Cand ai avut u timp sa-l vezi dandu'si cu stangul in dreptul?Omu' asta merita o sansa...si asa,decat Arthuro...mai bn jucam fara atacant!

la inceputul campionatului , chiar daca juca 10 minute cand il vedeai la minge radeai ca pe vremuri la Vacata Mare

Cata2306.10.2008 17:05

Vad ca Gigi Becali il tot contesta pe acest jucator nedreptatit dupa parerea mea ,ar trebui sa vada acest filmulet:

sa vada si el potentialul atacantului.

Casillas07.10.2008 08:38

Kapetanos: "Antrenorul mi-a cerut rãbdare"

Kapetanos, omul finalurilor de meci la Steaua, a acordat primul interviu de când se aflã în Ghencea site-ului goalday din Grecia.

Pantelis, ai reușit trei goluri pentru Steaua. Cum te simți?

Am înscris în ultimele trei meciuri jucate și sunt fericit. Am știut întotdeauna cã lucrurile vor reveni la normal în ceea ce mã privește și am prins încredere în mine. La început mi-a fost greu pentru cã, din cauza unei accidentãri, am pierdut o mare parte din pregãtirea de varã, așa cã am convenit cu antrenorul sã o iau mai ușor.

E o performanțã dacã stai sã te gândești cã nu ai jucat niciodatã titular?

Steaua este o echipã cu mulți jucãtori buni. E greu sã prinzi echipa. Antrenorul mi-a zis mereu sã am rãbdare, cã va veni și rândul meu. Din câte am auzit, Lãcãtuș e mulțumit de mine și se va baza în continuare pe mine. Va trebui doar sã muncesc în continuare.

Cum e concurența cu brazilianul Arthuro?

Arthuro este talentat, dar nu avem loc în aceeași echipã, pentru cã sistemul gândit de antrenor include un singur post de atacant de careu. De regulã ne schimbãm mereu între noi, pe parcursul meciurilor. Mã înțeleg bine cu el.

Cum sunt colegii tãi, cu cine te înțelegi cel mai bine?

Coechipierii sunt excelenți, suntem ca o familie. Cel mai bun prieten al meu de la echipã era Neșu, dar din pãcate a plecat.

Lãcãtuș cum e?

E un tip de treabã, care este foarte apropiat de jucãtori. În aceeași mãsurã e și exigent, vrea ca fiecare sã-și facã treaba cât mai bine. Iar fanii sunt și ei fantastici, se țin peste tot dupã noi în deplasãri.

Cum te-ai acomodat în București?

Familia mea s-a adaptat bine aici, chiar dacã viața e altfel decât în Grecia.

"Lãcãtuș e exigent ca antrenor, dar totodatã, la vestiare e foarte apropiat de jucãtori. Îmi acordã încredere." - Pantelis Kapetanos, atacant Steaua

prosport.ro

diamantis07.10.2008 12:17

baieti kapetanos nu a vorbit deloc pt arthuro ce scrie sport.ro nu are nici o legatura cu ce a zis kapetanos......cred ca au pus fitile ......trebuie sa invete mai bine greaca reporterul respectiv.

diamantis07.10.2008 12:25

cine stie greaca

de la goalday.gr

«Παίρνω τα πάνω μου»

Της Ολγας Εσπεράνζα Ραμζ

Με φόρα επανήλθε στο ρουμανικό πρωτάθλημα ο Παντελής Καπετάνος. Σε τρία παιχνίδια έχει σκοράρει τρία γκολ για λογαριασμό της Στεάουα Βουκουρεστίου και του έχει ανοίξει η όρεξη για ακόμη περισσότερα. Ο τραυματισμός που είχε υποστεί στους κοιλιακούς έδειχνε στην αρχή ότι μπορεί να τον κρατούσε μακριά όχι μόνο από καλές επιδόσεις αλλά να του στοίχιζε ακόμη και χρόνο συμμετοχής στην ομάδα. Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν καλά για τον Ελληνα άσο, ο οποίος μιλώντας στο "Goal" δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία που μπορεί να κάνει η ομάδα του σε Ρουμανία και Ευρώπη: «Αντιμετώπιζα στην αρχή προβλήματα με τους κοιλιακούς μου, έκανα και επεμβάσεις μάλιστα, αλλά ευτυχώς το ξεπέρασα. Αρχισα την προετοιμασία πιο αργά από την υπόλοιπη ομάδα και ήμουν ανήσυχος για το πώς θα πάνε τα πράγματα. Με τον προπονητή είχαμε πει να είμαι πιο χαλαρός και να πηγαίνω βήμα βήμα. Τώρα και παίζω και σκοράρω. Μακάρι να συνεχίσω έτσι. Ηξερα ότι δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω βασικός. Και ο κόουτς ήταν επιφυλακτικός για μένα, αλλά εγώ βλέποντας ότι επανέρχομαι σε καλή κατάσταση άρχισα να παίρνω τα πάνω μου. Από ένα σημείο και μετά ήξερα ότι το μόνο που μου έλειπε ήταν παιχνίδια στα πόδια μου. Νιώθω πολύ χαρούμενος που μαθαίνω ότι ο προπονητής είναι πολύ ικανοποιημένος από τις επιδόσεις μου και σκέφτεται να μου δώσει περισσότερες ευκαιρίες».

Η αισιοδοξία του όμως δεν οφείλεται μόνο στην αγωνιστική του ανάκαμψη. Στη Στεάουα βρήκε ένα καλό και ήρεμο περιβάλλον, με όλους -όπως λέει και ο ίδιος- να είναι σαν μια οικογένεια: «Τα πάμε πολύ καλά μεταξύ μας. Δεν θα ήταν υπερβολή να έλεγα ότι η φάση είναι σχεδόν οικογενειακή. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον και ο προπονητής είναι πάντα δίπλα μας. Είναι πολύ χαβαλές τύπος, ήρεμος και άνετος. Ο τρόπος που μας φέρεται μας δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο να δουλεύουμε. Πιο κοντινές σχέσεις είχα με τον Νέσου, αλλά πήρε μεταγραφή».

Το Βουκουρέστι μπορεί να μην είναι Παρίσι, αλλά τα πάντα για τον Καπετάνο είναι θέμα συνήθειας. Και η αγάπη των οπαδών της Στεάουα βοηθάει πολύ στο να είναι τα πράγματα πιο εύκολα: «Με την οικογένειά μου έχουμε πια προσαρμοστεί. Η ζωή σε μια ξένη χώρα είναι θέμα συνήθειας. Η αγάπη που δείχνουν οι οπαδοί της Στεάουα είναι το κάτι άλλο. Είναι και καλοί και πολλοί! Οπου κι αν παίζουμε γεμίζουν τα γήπεδα και δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα». Για τον κόσμο αυτόν η Στεάουα θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Είμαστε σε δύσκολο όμιλο, αλλά θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν θέλουμε να απογοητεύσουμε τον κόσμο μας και θα βάλουμε τα δυνατά μας».

Casillas07.10.2008 16:08

Cu un translator online:

?I take above my?

Olga [Esperanza] [Ramz]

[Me] time it came back in the Rumanian championship Entire [Kapetanos]. In three games has [skorarei] three [gkol] on behalf of [steaoya] Bucharest and has opened for him the appetite for still more. The wound that had existed in abdominal showed in the beginning that it can keep him far not only from good records but him cost even time of attendance in the team. The things however developed well for the Greek [aso], who speaking to ?Goal? declared optimistic for the course that it can make his team in Romania and Europe:

I faced in the beginning my problems with abdominal, I made and interventions in deed, but fortunately I exceeded him. I began the preparation more late from the remainder team and I was uneasy for how they will go the things. With [proponiti] we had said I am more relaxed and I go step step. Now and I play and [skoraro]. [Makari] I continue thus. I knew that I could not begin basic. And the coach was circumspect for [mena], but i seeing that I come back in good condition I began to take above my. From a point and afterwards I knew that only that it was absent to me it was games in my legs. I feel very cheerful that I learn that [proponitis] he is very satisfied from my records and thinks it gives me more occasions?.

His optimism however is not owed only in his fighting derotation. In [steaoya] it found a good and calm environment, with all - as says and the himself is as a family: ?We go Him very well between us. It would not be exaggeration I said that the phase is almost familial. We help the one the other and [proponitis] it is always [dipla] us. It is very [chabales] type, calm and comfortable. The way that is brought to us us gives still bigger motive to work. More near relations I had with [Nesu], but took transcription?.

Bucharest can be Paris, but everything for [Kapetano] is subject of habit. And the love of partisans of [steaoya] helps a lot in are the things easiest: ?With my family anymore we have been adapted. The life in a foreigner country is subject of habit.The love that show the partisans of [steaoya] is the something else. Are also good and many! Where if we play also they fill the grounds and create unique atmosphere?. For the world [ayton] [steaoya] wants it makes better possible in [Tsampions] [Ligk]: ?We are in difficult group, but we want we make better possible. We do not want to disappoint our world and we will put possible us?.

Un cunoscator de greaca poate ar fi mai nimerit poate

uite linku pt translatoru online folosit: http://www2.worldlingo.com/en/products_ser...translator.html

RaMs3s07.10.2008 18:33

nici nu stiu ce sa mai cred despre el.....daca la inceput credeam ca este PRAF....incet incet mi-am schimbat parerea despre el....nu zic ca este bun...dar nici praf :unsure: ma bagat in ceata

Casillas07.10.2008 22:33

Interzis de Gigi!

de Dan Udrea, Daniel ªendre

"Fiara" a fost nevoit sã-l titularizeze pe Bogdan Stancu în ultima etapã pentru cã așa a fost sfãtuit de Becali, care nu-l suportã pe Kapetanos

"Antrenorul mi-a spus sã am rãbdare, cã voi juca și titular", a declarat Pantelis Kapetanos presei din Grecia, comentînd situația sa în Ghencea dupã primele 3 luni petrecute în România.

La ultimul meci de campionat, Lãcãtuș a dorit sã-l foloseascã din primul minut, mai ales cã Arthuro nu putea juca din cauza unei accidentãri, iar Bogdan Stancu avusese o evoluție modestã ca vîrf împins în precedenta partidã de pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaș. Declarațiile patronului însã, care l-au desființat pe Kapetanos, Becali susținînd cã grecul nu trebuie folosit din primul minut, l-au determinat pe Lãcãtuș sã-și schimbe strategia.

"Fiara" a mers tot pe mîna preferatului patronului sãu, Bogdan Stancu, pe care Gigi Becali îl ceruse ca titular în urmã cu ceva vreme. L-a schimbat însã la pauzã, exasperat de evoluția modestã a acestuia, și l-a introdus pe Kapetanos, care a creat 3 - 4 ocazii și a și marcat. Lãcãtuș le-a spus ajutoarelor sale din staff cã intenționeazã sã-l bage titular de aici înainte, însã Gigi Becali a tras concluzia. "Kapetanos? A marcat, OK și ce e cu asta? Kapetanos, sãracu'... e Kapetanos", a declarat Becali, care ar fi transmis cã nu vrea sã-l vadã în teren pe atacantul grec.

"Kapetanos nu e jucãtor de Steaua. Pãi, eu l-am dat pe Iacob tocmai pentru cã are același stil ca el. Sare mingea din el ca din perete"

Gigi Becali, patron Steaua

"La început eram îngrijorat, dar acum mi-am revenit din punct de vedere fizic și probabil cã voi ajunge sã evoluez și ca titular. Antrenorul mi-a zis sã mã relaxez"

Pantelis Kapetanos, atacant Steaua

143 de minute a strîns Kapetanos în tricoul Stelei în acest sezon

3 goluri o pasã decisivã și un penalty scos sînt performanțele atacantului grec

gsp

Bogdan4Steaua08.10.2008 11:23

Cert este faptul ca Becali nu il vede cu ochi buni pe Kapetanos. Este la latitudinea lui Lacatus daca va titulariza un jucator eficient, sau va asculta din nou ordinele lui Becali.

Restul sunt invarteli ale presei, menite sa agite spiritele in curtea Stelei.

MoWeed08.10.2008 13:43

Jegul Udrea de la gsp nu mai avea ce sa scrie despre Steaua si a trebuit sa inventeze ceva. De unde stie el ce de nu l-a titularizat pe Kapetanos? Nu da nici o sursa, nimic

Hassan08.10.2008 14:10

Fitile si minciuni absolut tipice presei. Au luat 2 vorbe ambigue si le-au rastalmacit intr-un "conflict" imaginat doar de ei. Lacatus a spus clar si raspicat, "Kapetanos m-a convins ca merita sa fie titular". Acum, daca la urm. meci nu il vedem pe Pantelis in primul 11, o sa fie clar (poate inca o data) cine este adevaratul antrenor la Steaua.

PS: B.Stancu este penibil, de-a dreptul inexistent ca varf impins. La cap nu da bine, de batut cu fundasii adversi este cam jalnic, si coboara tot timpul dupa baloane, asa ca in careu ne trezim cu Banel si Dayro la contraatacuri. In plus, intr-un meci in care jucam cu mingi inalte (cum am mai jucat in ult. timp) nu este in stare sa prinda nici una.

Pantelis merita cateva meciuri ca titular, sincer nu vad cum se poate fizic sa fie mai ineficient ca arthuro.

AsSaSiN24.10.2008 21:10

Asta ce mai cauta la Steaua, nici de Dunarea Calarasi nu are valoare

b0RMA26.10.2008 19:21

AsSaSiN,lasa-ne!Kapetanos este un atacant de valoare dar care nu este lasat sa joace!Nu stiu de ce vi tu cu remarcile tale cum ca nu are valoare nici de Dunarea Calarasi.In minutele astea in care a jucat de la inceputul campionatului,Kapetanos a jucat foarte bine!Mai bine gandeste inainte sa faci o remarca!

Virgil26.10.2008 20:12

Si mie mi se pare ca grecul ar fi un jucator bun. In meciul de astazi cu Buzaul a realizat fazele din care Nicolita a inscris si cea in care a obtinut penalty-ul. La Constanta la fel, gol si penalty. Cineva ar trebui sa-i ofere sansa sa joace mai mult.

Cata2326.10.2008 20:41

Sunt convins ca acest grec este atacantul de care aveam nevoie din ce am vazut in meciul de astazi ne lipseste o idee tactica si niste mijlocasi care sa poata da pase de calitate si sa dribleze in regim de viteza,altfel suntem pierduti.

AsSaSiN27.10.2008 18:27

Cum puteti sa spuneti ca asta are valoare, cand la AEK Atena, o echipa care mi se pare inferioara noua, a fost rezerva tot timpul. Daca avea valoare, era descoperit acolo, nu aici.

Robinson Rufay Zapata27.10.2008 19:07
Cum putetzi sa spunetzi ca asta are valoare, cand la AEK Atena, o echipa care mi se pare inferioara noua, a fost rezerva tot timpul. Dak avea valoare, era descoperit acolo, nu aici.

fata de ce avem noi in lot e atacant de valoare , fata de cum juca la inceputul sezonului acum joaca excelent , inscrie , paseaza decisiv , scoate penalty'uri , deci chiar a inceput sa imi placa , pacat ca nu au incredere in el

«1234514»