- Kape, de ce te-ai intors in Romania, mai exact in fotbalul romanesc?
- Dar cind am fost plecat?
- Nu te dusesesi in Grecia sau in Cipru să rezolvi ceva?
- Eu intotdeauna m-am simtit asimilat de fotbalul vostru, asa că m-am gindit că n-are rost să plec din Romania. Îmi place să joc in Liga 1. Se poate spune că sunt jumatate roman, fiindcă eu cred că am facut ceva bun in tara voastra
- De ce ai ales CFR?
- A fost o ofertă frumoasa interesanta motivanta Sper să dau goluri multe si să multumesc lumea care a avut incredere să mă ia. Am observat de mai multă vreme evolutiile acestei echipe, atit in tara cit si in Champions League, si mi-a placut ceea ce am vazut. Eu imi doresc să ajungem cel putin in Europa League in sezonul viitor, desi nu cred că sunt irosite toate sansele la titlu.
- Ai vrut să te razbuni pe Steaua?
- Nu, de ce interpretati asa?! De ce intotdeauna trebuie să fie ceva urit, murdar la mijloc?! Am ales Clujul fiindcă mi-a facut o ofertă frumoasă si am dorit să semnez cu această echipa
- Crezi că fostii tai colegi vor fi dezamagiti că i-ai tradat?
- Iar ai folosit un cuvint nepotrivit. Omule, sintem fotbalisti, sintem oameni liberi! Nu am fugit pe ascuns, n-am tradat pe nimeni. Stelistii, inclusiv fanii, n-au de ce să-mi poarte pica Nici eu n-am nimic să le reprosez. În Ghencea cred că au fost mai multe momentele frumoase decit cele neplacute. Eu mi-am facut datoria, i-am apreciat pe colegi, pe suporteri. Cred că am facut lucruri bune la Steaua, asa că nu vad de ce ne-am privi urit in ochi.
- Ai fost acuzat de acel cartonaș rosu luat cu Napoli la 3-0 pentru Steaua, meci care s-a terminat 3-3.
- A fost un moment nefericit, v-aș ruga să lasam trecutul in trecut.
- Nici lui Ciobanul n-ai ce să-i reprosezi? A vorbit nu foarte laudativ despre tine.
- Dinsul e patronul echipei, eu sunt jucator, evit să dialogam. Are parerile lui, eu le am pe ale mele. Mi-am facut datoria cind am fost sub contract cu Steaua, acum sunt la CFR, nu mă mai interesează alte discutii in afară de cele legate de jocul meu la echipa mea.
- Ți-ar placea să marchezi in poarta Stelei?
- Asa cum mi-aș dori să dau gol in fiecare meci, cu orice adversar. Meseria mea e cea de atacant, vreau să inscriu multe goluri cu cit mai multe echipe. Repet, nu sunt razbunator.
"CFR a facut cinste fotbalului romanesc in Europa, sunt mindru să pot ajuta la viitoare performante"
"Cu fostii colegi de la Steaua cred că am ramas prieteni. O să mai vorbim, o să ne salutam, am fost impreună si la bine, si la greu" - Pantelis Kapetanos, atacant CFR
420.000 de euro va cîștiga Pantelis la CFR in primul an: 250.000 E primă de instalare si 170.000 E salariu
gsp