FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pantelis Kapetanos

«11011121314»
red&blue_boy11.12.2011 14:00

Grecul si-a facut datoria cat a fost la noi.

Ma gandesc insa ce-ar fi facut Kapetanos si alti cativa la o Steaua fara Becali...

Azzido11.12.2011 14:05

eu sunt de parere ca grecul nu a gresit cu nimic cand s-a bucurat la gol. este o palma data celor din conducerea clubului, care stim cu totii cum se poarta cu jucatorii in general.

blindica11.12.2011 14:16

Misto rau modul sau de a se bucura cand marcheaza cu capul.

nu%20rata%20miine%20interviu%20in%20prem

greenyes11.12.2011 15:30

Intrebari marca "ziaristii dea azi". Deci, asta se cere?

Individul sau individa care pune intrebarile e la fel ca astia care ii baga banii cancerului in buzunar prin prezenta lor, sau mai rau, pentru ca stiu si nu fac nimic. Ei, din postra pe care o au, a nu stiu cata puere in stat nu fac de 20 de ani decat sa gireze mizeria din tara, mizerie de care sunt vinovati pana peste cap.

gio_stgloria11.12.2011 16:54

Am ramas uimit de prostia celor de pe stadion care il fluierau , si la fel de uimit de modul in care s-a bucurat . Putea la fel de bine sa nu se bucure in felul ala, ci doar sa faca semnul spre cioban.

N-am fost pe faza : l-a chemat cumva galeria Stelei la inceput sau macar i-a scandat numele ?

Azzido11.12.2011 21:25

gio, cred ca e normal sa-l fluiere lumea, pt ca pana la urma suporterii sustin echipa, nu jucatorii. au fost huiduiti si altii mai mari, gen Adrian Ilie, dar asta nu inseamna ca stelistii si-au uitat jucatorii emblematici sau ca nu ii mai respecta odata ce au plecat de la Steaua.

Daniel-Ionut11.12.2011 21:32

Si Kapetanos e jucator emblematic? :D

Ronnie12.12.2011 08:07

Da. Alaturi de Zapata si Szekely. Nu erau ei 3 jucatorii de caracter cu care puteai sa iesi la orice ora la o biserica fara sa-ti fie rusine?

red&blue_boy12.12.2011 10:04

Sa faci bine e greu, sa uiti e usor...

Daniel-Ionut12.12.2011 11:36
Sa faci bine e greu, sa uiti e usor...

Si-a facut doar datoria. Nu a facut bine, nu a facut rau, a facut doar ce era platit sa faca. A venit la Steaua pentru bani, asta e clar. Ca banuiesc ca nu tinea cu Steaua de mic la fel ca Plesan.

Maye12.12.2011 11:41

Dubios cum isi schimba unii atitudinea lunar. Ii stiu pe unii de pe topicul asta care il mumeau pe ciobi cu fiecare ocazie. Dar acum, doar echipa conteaza.

Cat despre Kape, bravo lui ! As fi vrut sa il muiasca pe ciobi cu vreo 3 boabe, dar asta e.

@ Daniel Ionut

Kapetanos nu e jucator emblematic al Stelei. Dar nici Prepelita, Costea, sau aia pe care ii admiri tu de acum, nu sunt.

red&blue_boy12.12.2011 11:42
Si-a facut doar datoria. Nu a facut bine, nu a facut rau, a facut doar ce era platit sa faca. A venit la Steaua pentru bani, asta e clar. Ca banuiesc ca nu tinea cu Steaua de mic la fel ca Plesan.

Pai tocmai asta spuneam si eu, ca si-a facut datoria. Tocmai pentru asta ar merita mai mult respect...

Si altii au venit la Steaua pentru bani, si n-au facut mai nimic...

Si spune-mi un jucator care nu merge la o echipa si pentru bani...

Maye12.12.2011 11:44
gio, cred ca e normal sa-l fluiere lumea

De ce e normal?

ebonyc12.12.2011 12:16
De ce e normal?

Pentru ca anormalul e normal, prostii sunt destepti si hotii sunt cinstiti. M-am simtit eu jignit cand a fost huiduit Kape, un fotbalist care a fost adus ca revenit dupa o accidentare si a tras tare sa-si castige respectul fata de fotbal si fata de suporteri, in ciuda acuzatiilor patronului idiot si apoi a fost aruncat ca o masea stricata. E bine ca nu-l consideram jucator emblematic, dar il in schimb il consideram tradator. Omul a si fost intervievat inainte de meci si a spus ca multumeste Stelei, dar fiindu-i adversar va incerca sa inscrie. Dar n-ai cu cine sa discuti Maye, m-am obisnuit demult cu lumea asta pe dos. Mai incerci sa mai schimbi pe unul sau pe altul, dar n-ai cu cine.

PS:Specific ca nu e vorba de cineva anume de pe forum, sa nu se simta Ronnie cu musca pe caciula.

Mem012.12.2011 12:36

Kapetanos a mers in Bozgoria din cauza conflictului cu ciobanul sef; acum ce putea face omul,a fost dat afara,avea nevoie de un nou loc de munca pentru a trai si bozgorii s-au miscat cel mai rapid,iar pe langa acest lucru, CFR nu este vreo rivala de-a Stelei,ci doar o echipa care a explodat in ultimii 5-6 ani.

- daca ar fi mers la Dinamu si ar fi marcat contra Stelei,atunci da,il puteam huidui,numi tradator,mercenar si toate cele.

- in stiuatia de fata, a marcat,si-a facut datoria fata de clubul care il plateste si atat; nu am vazut sa se bucure in vreun stil instigator sau ironic,s-a manifestat la fel cum o facea la Steaua,asta denota ca respecta suporterii stelisti,iar acestia trebuie sa il respecte la randul lor pe el;cand marca goluri importante pentru Steaua era adulat,din pacate acum este injurat;

*Alecs*12.12.2011 14:09

E normal sa-l fluiere lumea, s-a dus la rivala de moarte plecand ca un tradator cand l-a dat patronul afara.

E normal sa-l fluiere lumea pentru modul in care ne-a salvat de zeci de ori cu golurile lui decisive.

E la fel de normal sa-l fluiere lumea cum e modul in care se comporta de ceva timp vreo 3 persoane bine cunoscute de pe acest forum, ce si-au schimbat brusc si destul de radical atitudinea.

Ronnie13.12.2011 10:03

Atata pasiune si inima cum pun userii de pe fcsteaua.ro in fotbal nu mai vezi nicaieri :) Sunt o gramada de jucatori fluierati cand joaca pe stadioanele vechilor echipe si nu moare nimeni. In plus, e o stare de reflex sa fluieri un jucator care da gol echipei tale favorite. De ce nu comentati si faptul ca el s-a bucurat la gol? Daca era un sentiment reciproc de cavalerie putea sa fie mai subtil.

Evident, frumos si moral ar fi fost sa fie aplaudat. Vorbim aici insa de fotbalul romanesc. Inca nu avem noi atata cultura si mentalitate. Decat pe forumuri, site-uri si facebook :D

MoWeed13.12.2011 10:20

Nu-mi vine sa cred ce vad pe aici.

Candva, ca stelist, ma mandream ca nu suntem ca ciorile de sub pod sa huiduim fiecare jucator care a plecat de la noi. Mai mult, un jucator care si-a facut treaba si a fost dat afara ca sa nu-i mai plateasca retardatul din loja salariul.

Da, sunt o gramada de jucatori huiduiti pe stadioanele fostelor echipe. Dar cati dintre ei au plecat pentru ca au fost dati afara cand erau golgheterii echipei in ultimele 2 sezoane? Huiduiti sunt cei care au plecat pentru un salariu mai mare, care au plecat la rivale, care au avut declaratii acide vis-a-vis de fostul club, care au plecat cu scandal s.a.m.d. Ceea ce nu este cazul lui Kapetanos!

Din pacate, incetul cu incetul, ne manelizam si noi, chiar si putinii care mai intelegeau ce inseamna Steaua. Ba, chiar, continuand pe acest rationament, unii o sa concluzioneze in curand ca e normal ca imbecilul sa jigneasca fostii jucatori ai Stelei. In fond si la urma urmei, fie ca au jucat un an sau 20 de ani la Steaua, au luat bani, au castigat imagine, si-au cladit carierele pe baza Stelei. Ce au dat ei inapoi Stelei era normal, ca doar de asta au fost angajati.

Cred ca este prima data cand sunt intr-adevar scarbit fizic de ceea ce citesc pe aici.

In tonul "adevaratilor" inchei cu un "spre 24". Sus pe Maybach! :steag_cruce_invers:

Maye13.12.2011 10:29

Bai Caline, mai trist e ca toata manifestarea asta vine din partea unor persoane care erau mega-revolutionare, pana de curand.

Pute a branza sau a lasitate?

MoWeed13.12.2011 10:35

Nu pot sa spun a ce pute, ca nu sunt eu ala care sa-si dea cu parerea. Insa ceva pute tare de tot...

Ronnie13.12.2011 10:41

La mine pute fotbalul pentru ca usor usor imi dau seama ca e inconjurat de oameni de nimic si realizez pe zi ce trece ca unii (voi) puneti prea mult suflet intr-un sport pana la urma care este practicat de caractere de nimic.

Si mi-e scarba sa vad revolutionari si hateri de tastatura de 4-5 ani pe acest forum care nu fac nimic. Surprinzator, singurii protestatari adevarati au ramas cativa ziaristi care apar in diverse emisiuni TV. Ei sunt singurii care pot avea un oarecare impact. Eu cel putin am renuntat la a mai protesta pe internet cum o fac latii si am invatat sa ma bucur de fotbal chiar daca in fotbalul meu nu prea mai exista si Steaua.

Si sa-mi bag p..., e chiar frumos!

MoWeed13.12.2011 10:48

Pai cum sa faci ceva daca nu ai cu cine? Cu cine atata timp cat notiunea de suporter inseamna pentru majoritatea sa-ti "incurajezi echipa indiferent de patron"(a se traduce: sa ignori cand isi baga ala picioarele in tot ceea ce inseamna clubul asta de dragul vietii de suporter), nu sa reprezinti o voce in deciziile clubului cum ar trebui, de vreme ce principala sursa de venit a clubului sunt suporterii?

Incep tot mai mult sa le dau dreptate celor care cred ca si-a bagat cineva coada si aici. Se pare ca retardatul e mai viclean decat lasa sa se inteleaga...

Ignoranta nu e o binecuvantare. Doar pare...

*Alecs*13.12.2011 10:51

E ceva putred in Danemarca, dar de ce miroase la noi?

Ronnie13.12.2011 10:54

Exact ce-am spus. Marea masa nu e pasionata de fotbal cum sunteti voi. Poate multi isi doresc sa protesteze dar nu au cum, nu au timp, nu au bani. Omul normal se trezeste dimineata la 7 si se intoarce seara la 8 de la munca, cand sa te mai duci si sa mai si protestezi? Dupa o zi grea tot romanul nu vrea sa vada decat un meci in care Steaua sa castige. Nu se duce nimeni seara obosit sa incepe sa tipe impotriva lui Becali.

Si nu e pentru ca romanului ii place de Becali. E pentru ca romanul e obosit, le ale pe ale lui si fotbalul pentru el este o simpla distractie. Asa cum ar trebui sa fie si pentru voi.

Daca vreti sa protestati faceti-o impotriva muistilor de la guvern. Aia ne pot face o viata mai buna. Ca daca bate Steaua sa nu maine pe AEK nu stai decat 10-20 de minute mai fericit, viata tot la fel ramane.

Maye13.12.2011 10:58
Omul normal se trezeste dimineata la 7 si se intoarce seara la 8 de la munca, cand sa te mai duci si sa mai si protestezi?

Daca vreti sa protestati faceti-o impotriva muistilor de la guvern.

Pai cand sa mai protestezi? Nu lucram de la 7 dimineata la 8 seara?!

«11011121314»