FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pantelis Kapetanos

«111121314»
MoWeed13.12.2011 11:01

Daca iubesti Steaua cu adevarat, nu vei asista pasiv la distrugerea ei. Indiferent cate probleme ai pe cap, indiferent cate dificultati ai, tot vei gasi metode de a protesta la indemana. Indiferent cate probleme ai, daca iubesti Steaua, nu poti sa accepti degradarea morala a clubului de dragului unei distractii triviale(sau de dragul unor rezultate care nu mai vin).

Si, vezi tu, nu spune nimeni ca trebuie neaparat sa o iubesti cu adevarat, sa fii fan infocat. Dar, daca nu esti, macar nu pretinde ca esti.

Nu spune nimeni sa vii zi de zi in fata palatului, dar nici sa le dai in cap celor care au timpul, energia si dorinta de a protesta.

red&blue_boy13.12.2011 12:37

Ce tare, a trebuit sa fie huiduit un grec, care nu merita asta, ca sa ne dam seama ca n-avem timp de proteste si alte cele... :)

Nu e vorba doar de protestat la palat sau stadion, tot mai multa lume se complace cu situatia actuala, imi spun ca nu conteaza ce face Becali, ca uite, suporterii vin fara numar la stadion, ca s-a impacat cu ei, ca in iarna o sa aducem jucatori si in primavara atacam titlul...

Dar asa e, e rau sa fii pasionat de fotbal, de Steaua...Insa daca n-ar fi fraierii astia, ma intreb pentru cine-ar mai juca lumea fotbal? Sa se inchida stadioanele, sa nu se mai transmita meciuri la TV, si sa vedem ce s-alege de fotbal...

zob7914.12.2011 11:13

După ce sambată a marcat in poarta Stelei golul prin care CFR Cluj a smuls o remiză pe National Arena, Pantelis Kapetanos (foto) continuă să le pună bete in roate roș-albastrilor. Grecul a divulgat presei din Cipru secretele trupei lui Ilie Stan si a declarat că AEK Larnaka poate profita de slabiciunile Stelei. "AEK trebuie să inceapă bine in primele 30 de minute, pentru că pe urmă fanii Stelei vor pune presiune pe stelisti. Dacă AEK rezistă după prima repriza Steaua va fi afectată deoarece nu are jucatori cu personalitate", le-a spus Kapetanos ziaristilor ciprioti. (sursa: Prosport)

ebonyc14.12.2011 11:54

Ma amuza cand aud in presa sintagma "secretele Stelei". Secretele Stelei sunt numai cu arbitri sau alti conducatori, nu la nivel fotbalistic.

zob7914.12.2011 11:59

Sintem campioni mondiali la shto, dar cred ca pina si tu ai inteles sensul articolului.

ebonyc14.12.2011 14:32
Santem campioni mondiali la shto, dar cred ca pina si tu ai inteles sensul articolului.

1. Nu era niciun shto.

2. Sensul a fost "uite-l pe bulangiul ala de Kapetanos cum le zice alora secretele Stelei". Asta ca sa manipuleze lumea in a crede ca si-a meritat huiduielile de la Steaua - CFR. Nu mai inghititi galustile astea aruncate de presa pentru a face rating.

3. Iti multumesc pentru postare si am ce am cu presa, nu cu tine.

mountytoma14.12.2011 23:21
Felicitari pentru golul de azi ,care a intristat cocalarimea de pe National Arena! :thumbup:

O palma binemeritata data ciobanului...

o palma data ciobanului si o alta data celor care l-au huiduit.

Kapetanos merita respect pentru felul cum s-a comportat el ca jucator al Stelei!

red&blue_boy16.07.2012 11:55

Două sezoane a stat Pantelis Kapetanos la Steaua. Între iulie 2008 si ianuarie 2011, cind a ajuns la CFR Cluj. Despartirea de echipa roș-albastra unde sosise gratis de la AEK Atena, a intervenit in urma insistentelor lui Ciobanul. Atacantul grec nu l-a uitat si sustine că finantatorul din Ghencea, prin comportamentul sau, va perturba trupa lui Reghecampf asa cum o facea si-n trecut.

Gigi numai vorbeste. Nu face nimic. Pentru mine... vorbeste mult, dar nu face. Dacă echipa nu merge, vine acolo la vestiare, vorbeste două minute si după face caterinca Nu e cum il vedem la televizor. Pentru asta echipa nu a cîștigat nimic cu el, e doar vina lui", a dezvaluit Kapetanos pentru agentia citynews.

Virful de 29 de ani iși aduce aminte foarte bine si acum momentul primei intilniri cu Becali: "Cind am venit intiia dată la Steaua, am semnat si am plecat direct in cantonament. Și cind mergeam cu autocarul am oprit la un palat. Eram nedumerit si am intrebat: «Ce facem aici?». «Aici e presedintele», mi s-a zis, dar eu nu stiam cine e presedintele. Am stat acolo la o masă mare, el a venit si a facut show".

Kapetanos se amuză si acum cind rememorează modul cum Gigi rasplatea jucatorii, carora le trimitea sacose cu bani după fiecare rezultat pozitiv: "A inceput să discute cu jucatori si cu toată lumea, «hahaha, huhuhu», iar cind am plecat a dat un pachet. Cind am mers la autocar a venit unul si mi-a dat bani. Eu am intrebat: «Ce e asta?». «Pai, a dat presedintele», mi s-a raspuns. Incredibil...".

gsp

Arsenal1886Steaua194716.07.2012 14:23

Un vagabont Kapetanos asta...pac pac

gio_stgloria06.08.2012 21:10

Ciobanul spune ca Stelei ii lipseste in acest moment un atacant valoros. Patronul Stelei recunoaste ca s-a grabit cand a decis sa il cedeze gratis pe Kapetanos la CFR Cluj.

"Mie nu imi trebuie doi jucatori, mie imi trebuie un singur jucator. Am nevoie de un singur atacant. Acum il regret si eu pe Kapetanos, e cel mai bun atacant. Eu il regret, dar de unde sa stiu eu ca e cel mai bun jucator. Se lovea mingea de el, acum parca s-a magnetizat, al naibii. Da goluri din toate pozitiile. Daca nu facea eliminarea aia din Europa, cu Napoli, nu il mai dadeam. Atunci m-am enervat si am renuntat la el.", a spus Becali la Digi Sport.

In acesta vara, Becali si Kapetanos s-au razboit in declaratii, patronul Stelei amenintandu-l chiar pe grec cu bataia.

"Poate ii rupe unul capul la discoteca, sa se invete minte sa nu mai vorbeasca el de un om care i-a dat 25.000 pe luna. Eu mi-as dori si sa-l reclam la comisii si sa-i rupa si unul capul in dicoteca. Cum sa vii, ma, in Romania si sa vorbesti de patron urat? In Grecia asa vorbea el despre patron? Poate il prinde unul in discoteca si ii da vreo doua picioare ca sa se invete minte. Eu asa mi-as dori. Sa se invete minte. Bai, puscarie, cine esti tu ma?", a fost replica incredibila a lui Ciobanul.

sport.ro

Dragoshel29.08.2012 18:52

tocmai ce-a dat iar gol pentru CFR cu Basel... bine ca l-ai dat afara.

cheloo9830.08.2012 07:08

Daca asa stie jijel sa faca transferuri la achizitionat pe M.Costea cu 1.400.000 si la dat afara pe Kapetanos care e cel mai bun atacant din Romania

Lari03.08.2013 22:23

Feroviarii nu au deloc liniste in acest sezon, grecul Pantelis Kapetanos fiind in conflict cu antrenorul Mircea Rednic pentru că nu mai prinde un tricou de titular

CFR este pe un butoi de pulbere. Echipa a inceput schiopatat sezonul, jucatorii sunt amenintati cu blocarea contractelor, Muresan a fost bagat in sedință de Paszkany, iar fanii incep să iși piardă increderea in Rednic. Tensiunea este maximă si in cadrul lotului. Pantelis Kapetanos, unul dintre cei mai importanti jucatori in sezonul trecut, este in conflict deschis cu tehnicianul. Grecul s-a certat cu Rednic la meciul cu Celtic, cel mai important amical din această vara Tehnicianul l-a anuntat pe Kapetanos că nu e titular, moment in care atacantul a rabufnit si i-a adresat cuvinte mai putin ortodoxe. Imediat după acest episod, Puriul i-a transmis elevelui sau că nu va mai prinde echipa.

Nu a prins lotul nici cu Timisoara

Imediat, Rednic s-a plans lui Muresan si Paszkany de comportamentul atacantului. Tehnicianul a primit un nou vot de incredere din partea celor doi, dar si mană liberă in privinta lui Kapetanos. Urmarea? Kapetanos a fost numai rezervă la Botosani si nu a prins lotul cu Timisoara! Atat Rednic, cat si Muresan s-au ferit să ofere explicatii despre situatia grecului, deoarece Kapetanos e unul dintre preferatii fanilor. Poate joacă etapa viitoare, a spus Muresan. Unii jucatori e normal să nu prindă lotul de 18. Nu am nimic personal cu Kapetanos, a declarat si Rednic.

Și Paszkany vrea să scape de el

Paszkany vrea să scape de Kapetanos din cauza salariului mare, 20.000 de euro lunar. Mai multe cluburi din Germania si Grecia s-au interesat de varful din Gruia, dar discutiile s-au sistat, din cauza numeroaselor accidentari ale lui Kapetanos. Fostul stelist are si minusul că in 2013 nu a marcat niciun gol! Cel mai probabil, Kapetanos va prinde lotul pentru partida cu Vaslui, in conditiile in care CFR are trei jucatori suspendati.

Ogbu si Tade sunt primele variante ale lui Rednic pentru postul de atacant

10 goluri a marcat Kapetanos sezonul trecut pentru CFR, toate fiind reusite in tur

ProShprot

Adrian04.08.2013 01:11

Gresit, Kapetanos e vazut foarte bine la Cluj. Singurul care vrea sa scape de el e strambu, din motive usor de inteles. Omul peste tot pe unde merge isi aduce jucatorii lui, ca sa-si ia niste comisioane. Cu Kapetanos nu-i merge, ca risca sa ii tina grecu' pe banca pe toti ai lui.

Lari04.08.2013 19:31

Kapetanos: Am zece oferte din strainatate. Vreau să plec de la CFR Cluj. Cine nu ar vrea să meargă la Steaua. Eu am cerut de o saptamană să fiu lasat să plec si deocamdată nu s-a intamplat nimic. Astept să se rezolve problema aici pentru ca apoi să iau in calcul alte variante"

Reghecampf: "Kapetanos este un jucator de care noi ne-am interesat foarte mult. Este un atacant pe care noi il cunoastem, el stie ce inseamnă Steaua, este un atacant de careu, un atacant care marcheaza Dacă vom avea posibilitatea, il vom aduce, mai ales că este foarte iubit de fanii Stelei. El stie ce a insemnat anul trecut Steaua, cred că este un jucator care ne-ar putea ajuta mult.

Nu cred că va avea o problemă cu suporterii, cu siguranță il vor primi cu bratele deschise. Dacă se va face transferul, cu siguranță ne va ajuta foarte mult. Și Iorga este un jucator interesant, dar deocamdată el este jucatorul altei echipe si nu pot să vorbesc prea mult despre el"

Lari07.08.2013 13:42

Oficialii celor de la CFR Cluj au purtat o discuție cu atacantul grec, caruia i-au transmis că nu se pune problema ca el să plece și că-și va continua contractul cu gruparea din Gruia.

Kapetanos, al carui angajament cu ardelenii expiră in vara anului viitor, a fost de acord cu propunerea, mai ales că s-a atașat foarte tare de tot ce inseamnă CFR.

Încă mai avem nevoie de el. Kapetanos este un atacant foarte bun, care ne va ajuta in viitor , a fost concluzia șefilor din Gruia. La luarea acestei decizii a contribuit din plin, se pare, și interesul celor de la Steaua, care au spus că-și doresc foarte mult revenirea grecului in Ghencea.

Ardelenii n-ar fi vrut să pățească precum bucureștenii și să regrete mai tarziu mutarea. De aceea, inițial, i-au fixat un preț de transfer intern cifrat la 500.000 de euro. Apoi au revenit definitiv asupra deciziei și au decis că Pantelis este netransferabil.

Digi

Adrian07.08.2013 13:47

Povesti. Kapetanos nu a plecat pentru ca o sa plece Strambu'. Doar el nu-l voia, ca ii tinea pe banca pe pilosii lui si nu isi lua comisionu'. V-am zis ca grecul e foarte bine vazut la Cluj. Aia nu-s prosti sa-l lase liber ca sa intareasca adversari.

Lorimer07.08.2013 13:54

Ma-ntreb cate meciuri mai asteapta cei doi bivoli pana sa-l dea afara pe Stramb... si daca zvonurile sunt reale si anume ca vine Trica sunt si mai convins ca astia trag la titlu.

Adrian07.08.2013 14:02

Starmbu' a venit din alte motive, exact alea cu titlul. Ca ei au nevoie de un antrenor cu pile pe unde trebuie, nu de un antrenor bun. Oricum au un lot de tot rahatul, in frunte cu dobitocul ala de Cadu. Kapetanos era chiar singurul chiar bun din lot si Strambu' il tinea pe banca, din motivele mentionate de mine mai sus. Ca alta explicatie nu este. Aia chiar n-au atacanti in lot. Nici pe Costea nu l-a mai folosit Strambu' atacant, ca dadea goluri :))

Deci, cel mai probabil la CFR va veni Andone. Ca ala e un pic mai bine conectat decat Strambu' si nu e nici la fel de prost si murdar. Cu Andone, CFR devine clar echipa favorita la titlu.

p.s. Andone de aia s-a si dus in Daghestan sau unde dracu' s-a dus. Ca spera la o intoarcere rapida la o echipa de top din Liga 1.

Cata2303.09.2013 08:54

Kapetanos e al Stelei! Atacantul grec a facut vizita medicala inainte de semnarea contractului!

hj8c.jpg

"Pantelis Kapetanos revine dupa 2 ani la echipa la care s-a simtit cel mai bine in Liga 1 - grecul a inscris de 32 de ori pentru Steaua in 82 de partide si a ajuns la nationala, fiind convocat pentru Mondialul din 2010.

Kapetanos are astfel sanse mari sa fie trecut pe lista UEFA de catre Steaua - lista oficial urmeaza sa fie trimisa in aceasta dupa-amiaza."

Virgil03.09.2013 12:08

thumb_09_kapetanos_2010.jpg

Nume si prenume: Pantelis Kapetanos

Data nasterii: 08.06.1983

Locul nasterii: Ptolemaida

Varsta: 30

Inaltimea: 1,90 m

Nationalitatea: grec

Positia: varf impins

Picior: drept

Valoare de piata: 2.400.000 €

Impresar: Frank & Frank GbR

Numar pe tricou: 35

CFR Cluj a acceptat oferta "roș-albastrilor" pentru Pantelis Kapetanos, iar grecul a parasit in această dimineață cantonamentul ardelenilor din Brasov. Acesta a venit de urgență la Bucuresti, a trecut vizita medicală si urmează să semneze contractul cu Steaua.

Atacantul de 30 de ani se intoarce in Ghencea după doi ani, "roș-albastrii" achitind clujenilor 200.000 de euro. Grecul va deveni cel mai bine platit jucator din lotul Stelei, urmind să incaseze un salariu anual de 300.000 de euro.

32 de goluri a marcat Kapetanos in 83 de meciuri disputate in tricoul Stelei

Articole pe aceeași temă:

Grigoraș s-a resemnat: "E greu să opresti niste jucatori care au ocazia de a juca in grupele UCL"

gio_stgloria03.09.2013 12:29

Aveam impresia ca e mai batran. 30 e in regula, sa speram ca va da acelasi randament ca ultima oara.

PS: Exista deja un topic despre acest jucatori.

Virgil03.09.2013 12:40
Aveam impresia ca e mai batran. 30 e in regula, sa speram ca va da acelasi randament ca ultima oara.

PS: Exista deja un topic despre acest jucatori.

Stiu, dar e la fosti jucatori.

Dorel Lamaie03.09.2013 13:29

Sa dea gol cu Dinamo si atat trebuie!!!! Forzza Kape!!!

Arsenal1886Steaua194703.09.2013 13:33

Nu trebuie atat ca nu a fost adus sa dea doar gol cu Dinamo. Sa dea goluri multe ca avem nevoie de un om care sa o bage in ate. Sper sa se descurce macar la fel de bine ca prima data cand a fost la Steaua.

«111121314»