Cat de imbecil trebuie sa fii sa spui asa ceva?
Fara Kapetanos, la sfarsitul sezonului trecut am fi terminat pe 10. Scurta e memoria unora...
Fara Kapetanos, la sfarsitul sezonului trecut am fi terminat pe 10. Scurta e memoria unora...
Bah desteptule cu nick de ...Banel, o petitie sa plece b.ecali de ce nu faci??? Ai gasit vinovat in Kapetanos, cand adevaratii vinovati danseaza pe masini in parcarea stadionului! Vai de ***, oameni fara minte! ![]()
Tot respectul pt Kape,ne-a scos de foarte multe ori,dar vreau sa-i reprosez totusi apucaturile ca cea din seara asta.Sa nu uitam ca e recidivist...
Normai ca sunt lucruri de reprosat si normal ca ar trebui sa le reprosam. Dar de aici si pana la a-i cere plecarea printr-o petitie e drum lung...
Am asa o senzatie ca dupa un gol al lui Kape, individu` sarea in sus de bucurie si il lauda.Acum ca a gresit, nu mai e bun.
Te doare capul cand vezi ce prostalai respira aerul pe care cu greu il tragi zilnic...
Kapetanos este unul dintre cei mai buni fotbalisti care au trecut prin Ghencea,in perioada moderna.
Un golgeter si un om cu bun simt.Mult bun simt.
Eu unul nu-l invinuiesc pentru eliminarea cu Napoli.Daca Pantelis ar fi vrut sa-l potoleasca bine de tot pe jucatorul acela,pai o facea.
Si sincer,dupa cum s-a comportat Borski,nici nu vreau sa mai ma uit daca l-a lovit tare sau nu...
@dayra
Pai la Steaua este ceva normal.Sa ne aducem aminte de Janos Szekely,avea contract pana la sfarsitul vietii,ba pe doua vieti,daca nu ma-nsel si acum este la echipa a doua.Ce pretentie ai la unii "suporteri" sa inteleaga ce a facut Kape' pentru Steaua?
@dayraPai la Steaua este ceva normal.Sa ne aducem aminte de Janos Szekely,avea contract pana la sfarsitul vietii,ba pe doua vieti,daca nu ma-nsel si acum este la echipa a doua.Ce pretentie ai la unii "suporteri" sa inteleaga ce a facut Kape' pentru Steaua?
De faza cu Szekely ne aducem toti aminte, dar aia a venit din partea ciobanului.Aveam pretentii de la altii...ma rog, in ultimu` timp am inteles ca nu toti cei care vin pe Ghencea sunt suporteri ai acestei echipe... sau nu de la toti poti avea asteptari.
Dar sa faci tu o petitie impotriva unui jucator care a fost golgetter sezonul trecut, depaseste orice imaginatie.
Dayra,la cate oi au aparut pe aici,de ceva timp,nu te mai mira nimic!
Kapetanos nu a iesit cel mai prolific atacant, in prima Liga,pentru ca a plecat la nationala,da' cine sa inteleaga asta?
Daca grecul nu behae,nu se face inteles de catre pupincuristi.Astia nu au nici-o treaba cu fotbalul!
Terminati odata cu petitia aia... daca ne scotocesc iar astia din presa site-ul si o sa scrie ca "suporterii Stelei au facut petitie online impotriva lui Kapetanos" sa vedeti ce va alerg!
Baiatul ala s-a inregistrat cu scopul de a posta petitia aia peste tot, si a primit ban, deci hasta la vista.
Normai ca sunt lucruri de reprosat si normal ca ar trebui sa le reprosam. Dar de aici si pana la a-i cere plecarea printr-o petitie e drum lung...
Pai Kape ar merita o petitie pentru pastrarea salariului pe care il merita cu varf si indesat!
Azi a gresit,a mai facut-o odata intr-un meci important,probabil ca azi gestul lui are procentul sau la rezultatul final.
Dar oricine greseste,iar cand e vorba de unul care ti-a salvat tot sezonul trecut trebuie trecut cu vederea...
Doar cel ce nu munceste nu greseste!-parca asa spune o vorba romaneasca,asa ca hasta la vista.(Daniele) ![]()
Sambata, 2 octombrie, ora 13:00 atacantul Stelei, Pantelis Kapetanos va sustine o conferinta de presa.
Pantelis Kapetanos va vorbi in fata jurnalistilor in sala de conferinte de la tribuna a II a.
steauafc.com
Atacantul de 27 de ani al Stelei, Pantelis Kapetanos, a sustinut azi o conferință de presă in care a declarat că nu are motive să iși ceară scuze după eliminarea din meciul cu Napoli de miercuri seara
"Am venit sa spun cateva cuvinte, pentru ca dupa jocul cu Napoli au iesit multe persoane care m-au caracterizat in diverse moduri si nu e in regula. De asta am cerut sa fac o conferinta de presa, desi eu nu fac asa ceva si nici nu prea acord interviuri.
Joc fotbal de peste 10 ani. O singura problema am avut in viata mea. A fost acum un an, cu Ujpest, cand am luat rosu. Atunci a fost meritat. Dar ce nu se stie este ca au fost probleme cu contractul, apoi s-au rezolvat intr-un final, dar nu m-am simtit OK la ora meciului, nu eram in plenitudinea fortelor si trebuia sa ii spun asta antrenorului. Nu am facut-o.
S-a scris ca azi imi voi cere scuze. Ei bine, eu sunt in fata voastra pentru a spune altceva. Colegii mei stiu ce a fost, la fel si antrenorul. Sunt aici doar pentru a da explicatii fanilor echipei. Cred ca suporterii stiu cine sunt. Singurele scuze pe care le cer sunt ca nu am castigat cu Unirea, cu Astra si ca am pierdut la Galati. Doar pentru asta imi cer scuze, suntem Steaua si trebuia sa castigam
Acum sa ne intoarcem la cartonsaul rosu primit cu Napoli. Nu am de ce sa imi cer scuze, pentru ca nu am facut rau nimanui. Nu am vrut sa il lovesc pe adversar si nu l-am lovit, doar l-am atins. Ma uitam spre minge, pur si simplu i-am luat fata adversarului si l-am atins. Dar nu l-am lovit.
Multi antrenori zic ca daca erau in locul lui Lacatus imi dadeau amenda, ca nu am creier... De data asta, nu pot sa imi cer scuze, pentru ca ar insemna ca mi-as imputa ceva, o eroare, si nu s-a intamplat asa ceva", a declarat Kapetanos.
Respect Kapetanos!
Un om adevarat, cu coloana vertebrala.
De mult timp nu a mai avut Steaua asa jucator. Raman la ideea ca el ar trebui sa fie capitan. E hotarat, e un caracter puternic, un conducator adevarat. Iar de valoarea sa ca fotbalist nu cred ca mai trebuie sa vorbim. Kapetanos e cu siguranta cel mai bun atacant Stelist din ultimii 10 ani.
Respect Pantelis !
N-ar fi rau sa fie el capitan,dar mi-e teama ca in curand nu va mai fi pe la prima echipa,sa nu pateasca precum Szekely...Ciobanul ma-sii...
oricum l-am iertat din minutul 32.
infrunta l pe fecali nu plati nici o amenda,da i si tu la coic cu i a dat janos szekeli ![]()
Sincer, nu am inteles ce facea Kapetanos cu cotul pe fata lui ala, dar afara el echipa nu prea a mai mers.
Oierul cauta motiv sa scape de Kapetanos,pentru salariu...
Pe grec il astepta o sanctiune drastica. Iata ca in mai putin de 24 de ore, lucrurile s-au schimbat dramatic. Si nu ne mira.
In loc de 25% din salariu, atat cat trebuia sa fie amenda initial, Kapetanos va primi doar 500 de euro. De ce? Pentru ca atacantul a fost extrem de nemultumit de criticile care i s-au adus, iar antrenorul si staff-ul tehnic nu vrea sa-l demoralizeze si mai mult.
"Pantelis si-a spus punctul de vedere. Il credem cand afirma ca nu a gresit intentionat. Nu mai are rost sa fie amendat cu 25% din salariu. I se va re ine 500 de euro, o suma simbolica conform ROI. Nu are rost sa ne dam foc singuri la valiza. Kapetanos e inca un jucator care ne poate ajuta sa luam titlul, a spus un oficial stelist in ProSport.
Nu mai joaca nimic de la sfarsitul returului, nu-i mai iese mai nimic.
pai e greu sa ii iasa mereu, sa ne scoata mereu din rahat. toata echipa nu merge, cum sa faca omul asta singur minuni? si pe ibrahimovici daca il aduci, mare lucru nu ar putea face, daca nu primeste mingi d ela coechipieri.
cum zicea Adrian, Kapetanos este cel mai bun varf pe care l-a avut Steaua in ultimii 10 ani.
cel mai bun atacant cred ca este B Stancu totusi
Nu mai joaca nimic de la sfarsitul returului, nu-i mai iese mai nimic.
Pacat...Posibil sa fie si ceva de ordin psihic la mijloc...
Cine stie,tot ce e posibil.Cert e ca Pantelis nu mai are acelasi randament,mi-e sa nu-l dea astia si in iarna...